- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
Outlander #7429 üzenetére
Hát az hogy nem jön meg vagy hogy karcos hiányos nem mondanám felhasználó hibának
Persze előfordult egy két eset hogy 20napnál kér tanácsot hogy mikkor nyisson ügyet
De hogy mondjuk 7nap eltelt fizetés óta és még nem adták fel és jön tanácsot kérni egyáltalán nem róható fel nekiÉrezhető változás volt és már én is bátran rendelek tőlük(nekem számít
)
Én most Xiaomi 10000mAh Power Bank-ot vettem, pontozva 8.61$-ért, ez elég baráti (már megemelték az árat), és kaptam belga nyomon követést is és nem fizetem érte
Már több hónapja vadásztam egyre de volt egy 9$-os limitem rá
Bár még nem döntöttem el hogy mit csinálok, megtartom és használom a funkciójába , vagy szétszedem a cellákért és az tokját elektronikáját kiárulom -
krisztianAMG
senior tag
válasz
Outlander #7429 üzenetére
A "user error" sem javul meg magától, azok még most is előjönnének, de szerencsére jóval kevesebb problémát kell mostanában megoldani.
Mostanában a legnagyobb problémám, hogy a reviewokért járó bónuszpontokat nagyon hektikusan írják jóvá. Van, ami másnak reggelre már jóvá is íródik, de van ami már közel egy hónapnyi levelezés után se akar megérkezni... -
bul07
nagyúr
válasz
Outlander #7385 üzenetére
Nem is folyamatos használtra gondoltam
Amúgy én direkt olyat vettem ami fóliás hogy ne essen át még ha faragott is ami ugye még kiesebb (elég sok a faragott SIM)Néztem alin is csakhogy ha megjön akkor lehet értékelni videót felrakni és 70-80 pont simán visszajön az meg ugye több mint 1$
-
Knobber
aktív tag
válasz
Outlander #7358 üzenetére
Mivel nem hagytak értesítést, nem tudtam hogy a csomaggal mi a helyzet. Naponta nem nézegettem az online nyomkövetést, mert eddig mindig megjöttek a csomagok. GB-n telefonszám nélkül nem is tudok rendelést megadni, de a GLS határozottan azt mondja hogy nem volt a csomagon szám.
-
vandor01
senior tag
válasz
Outlander #7361 üzenetére
igen ezeket mindig megkapjuk...
de ezek nem a számlák csak értesitő mailek
"order information"
no persze ki lehet nyomtatni öket vagy mailhez csatolni
a vam-ugyintézéshez.. de igy csak papirhalom lesz
no meg GB-S screen-t is lehet nyomtatni X.ik papirnak...probálom összekötni mi mivel párzik
vegül is a "csomagon" rajta van a Wxxx valamint a PP-en is rajta van...
ez a kettőnek elégnek kell lennie az azonositáshoz.... -
vandor01
senior tag
válasz
Outlander #7359 üzenetére
érdekes lesz....
na most néztem ujra a kamu GB-s számlát...
nos azon csak a postai TN number van viszont:
- nincs GB számlaszám: Wxxxx... 16szám
- nincs dátum
jo kis számla ez......
ha már kamu összeget irnak ra legalább ezt a 2 adatot rárakhatnák...
viszont a PP-s számlán ez 2 adat rajta van de postai TN nem szerepel
nem szeretnék VAM-os lenni mindenféle kamu cuccokbol dolgozni -
cidalain
veterán
válasz
Outlander #7173 üzenetére
Szerintem ezt mar kiveseztuk itt tobbszor.
Ezek nem randomgeneralt bejegyzesek, hanem valosak, amik csak belgiumig kovethetok. Tobb ilyen csomagom erkezett, a 2-8 napos uzenettol fogva 1 heten belul mind a kezemben volt.
Szoval megegyszer a YT tarcking valos adatokat mutat, de csak brusszelig megy a kovetes.(#7168) zoli03
Szerintem van ertelme meg rugozni egy kort:
Beprobalnek egy "resend item for free"-t, olyan alapon, hogy nem tudod hasznalni, es tovabbadni sem tudod, es a refund meg nem elegendo ahhoz, hogy megegyszer megvedd jo meretben. Ertelmesen leirva, nem fenyegetos stilusban. -
-
-
-
Predator2
addikt
-
bul07
nagyúr
válasz
Outlander #6834 üzenetére
Én meg azt furcsállom hogy ezen az oldalon olyan termékeket is úgy jelöl hogy nem értékeltem amiket pedig de
Most nem tudod hogy értékeljem újra vagy mi legyenSőt ma megint értékeltem egy terméket amit 5napja is és újra adott rá pontot, 10-et a szövegért, de a videóért járót továbbra se adja meg
-
WestBam
senior tag
válasz
Outlander #6673 üzenetére
Azért ha nincs készlet és behazudja, hogy van akkor könnyen elhúzódhat a processing idő míg beérkezik, ez plusz idő. Mostanában tényleg pár óra és postáznak is. Aztán biztosan nem mindegy, hogy melyik posta is szállítja, mert BG soha nem veszítette el a csomagom és mindig tudta gyorsan küldeni.
Maláj postával kaptál már csomagot 50-70 napra? Mert én már nem egyszer, a feladási dátum pedig stimmelt a vásárlással. Szóval van a boltnak köze a postázási időhöz, mert nagyon nem mindegy, hogy melyiket használja. -
bul07
nagyúr
válasz
Outlander #6516 üzenetére
Én az ősszel(szeptember eleje) vettem LANDVO L500S szállítással volt 75$
Pár hónapja elromlott de a srác akinek átadtam árában biztos ittas volt mert ketté haraptaMég jó hogy nem kérte számon rajtam hogy ipari hulladék volt
De a 58$-os Doogee X5 még teszi a dolgát, október óta(akkor még nem lehetett tudni hogy itthon is forgalmazni fogják)
-
axlfsi
veterán
válasz
Outlander #6478 üzenetére
Ez az EU lerakat/raktar valoban nem azt jelenti, hogy Angliaban van(!) a raktaron az adott termekbol (legalabbis amirol azt mutatja a webshop, hogy van), igy az varhatoan egy heten belul megerkezik es termeszetesen afa nelkul - minden minden mas, valos(!) angliai webshopbol?
Csupan annyit, hogy fenntartanak egy kvazi lerakatot (vagy nem. ki tudja), es csupan annyit garantal az "EU raktar", hogy biztosan nem kell fizetned afa/vamot, mert megoldjak/kikerulik valahogy?
-
guftabi96
addikt
-
vandor01
senior tag
válasz
Outlander #6040 üzenetére
EU-s arakat irtam mert Bruxelbe jon es belga AFA-t kell utana fizetni
az itt 21% amint nalam a cucc majd kiderul miutan mit hogyan szamoltakviszont tenyleg 2 perc alatt rendeztem
SMS-ben: honlapeleres/csomagkod/jelszo majd kartyas fizetes...
nem volt tobbnapos vegzalas iratbekeres, ucsorges rajta... eddig!
DHL?Estimated Delivery: Wednesday, March 09, 2016 By End of Day
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Outlander #5733 üzenetére
Pedig jópofa ez a topik, bár néha jobb csak figyelőként részt venni az eseményekben. Igaz, az elején én is csapkodtam, meg vergődtem az elhagyott telefonom miatt, ami később újra lett küldve, de azóta megtanultam, hogy hogy kezeljem a rendeléseket. Az angollal nincs gond, napi szinten használom a munkához, így valóban lehet abban van valami, amit mondasz, hogy a kommunikáción csúszik el néhány embernél a történet.
-
hevizms
addikt
válasz
Outlander #5726 üzenetére
Bocsi én általában bírom a mondanivalóidat,de ez a fizetett ügynök duma már egy kicsit uncsi.
Meg az is hogy csak jót szabad írni a GB-ről.
Az is tiszta matek amikor valakinek nem jön meg valami,az is tiszta matek amikor nyilvánvalóan nem a hirdetett terméket küldik.
Ja és igen más webshopokban is van hiba,azokhoz is leírjuk/ják az emberek a véleményt,azért hogy akik olvassák szűrjék ki hogy melyik webshop a kevésbé átverős.
Érdekes pont az itteni hiphiphurrá kommentek miatt rendeltem a kis szar microsd kártyámat,aztán amikor leirtam a kifogásaimat,akkor meg itt estek nekem hogy "ja hát miért innen rendelted"?
Még lehet te is,de nem biztos,nem keresem már vissza
Nem látsz ebben némi ellentmondást?Mindenkit más zavar egyébként,az sem mindegy.
Engem személy szerint a mikor érkezik meg nem érdekel.Türelmesen kivárom mindig.
Viszont felbosszant a kinaiak hozzáállása abban az esetben amikor nyilvánvalóan hazudnak a képembe.
Azt nehezen tudom elnézni.
Nem a GB,de egy másik webshop amikor egy tolatóradar készletet vettem és a kijelző vezetékét fizikailag nem lehetett csatlakoztatni mert más típusú volt a csatlakozó(az aljzat 4 pólusu,a dugó 3)és ezt megirtam fotóKKal illusztrálva,tudod mi volt a válasz?Mi a probléma?Nem értjük.
De felhozhatnám a már számomra is unalmas nem eredeti kártyát,amikor írják hogy nem értik.
Írja azt,hogy oké értjük,látjuk,ez van.Minket is átqrtak ezt kaptad.
De ne nézzen madárnak. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Outlander #5588 üzenetére
Ne csodálkozz semmin egy olyan országban, ahol a legnépszerűbb párt a maffia. A magyar zöm szellemi színvonalához igazítják az agyat tovább mosó propagandát és a színvonalas "valóság"show-kat is. Teljes a siker és a leépülés. De hogy ne csak off legyen, 100%-os vagyok eddig minden rendelésemmel /egy kivételével, amit első udvarias levélre visszafizettek/. GB, BG,Ebay. Persze én is sok-sok jüanért írom ezt...
-
hevizms
addikt
válasz
Outlander #5609 üzenetére
A linked az tényleg gáz.
Na de azért itt nem erről van szó.
Azért ennyire hülyének én nem érzem magam.
Tudom hogy ti nagyon ott vagytok a szeren,de azért párszor már rendeltem én is különféle helyekről.Általában utánaszoktam nézni neten ha valami nem okés.
Nem mindenki használja ki a net adta lehetőségeket,én úgy gondolom nem ezek közé tartozom.De lehet ezt csak én gondolom így és amúgy meg hülye vagyok -
hevizms
addikt
válasz
Outlander #5609 üzenetére
De nem ám.
A csomagoláson Microsd HC van.
Ami teljességgel kizárt,mert 32GB felett már Microsd XC kellene hogy legyen.
Érted?
Itt nem csak az írási sebességről van szó.
Kb ugyanaz mintha vennél egy Adidas cipőt azt megkapnád mondjuk Abibas feliratú dobozban.
Te mit gondolnál mennyire valódi Adidas?Érted már a lényeget?
A sebesség már valószínűleg ennek az okozata.Ezt próbáltam már a multkor is elmagyarázni csak mindenki leragadt a szar olvasó szar gépben szar kártya szinten.
Sőt ha már itt tartunk maga a kártya sem felelt meg a webshop által betett fotón és a neten fellelhető ugyazon kártyák kinézetének. -
-
bpmcwap
senior tag
válasz
Outlander #5527 üzenetére
customerservice@your.royalmail.com <customerservice@your.royalmail.com>
febr. 8. (3 napja)címzett: saját magam
Dear Mr xxxxxxxxxxThank you for contacting Royal Mail.
Please be aware, the aviation authorities tend to be very strict when it comes to our customers adhering to their Dangerous Goods act. When an item goes to our National Return Centre with suspected dangerous goods, your parcel will be opened and checked over. Unfortunately, a report from our National Return Centre confirms that a Lithium battery was in your parcel but seperate from the device you sent. This is confirmed as a dangerous good.
As your item contained goods that are prohibited by the dangerous good act I’m afraid you item will be seized and I cannot compensate you for the loss or refund the postage you have paid. Our website, www.royalmail.com/prohibited goods, contains further information about the services we provide to international destinations.
Under the circumstances I can only suggest that if you feel you were misinformed, that you consider contacting Post Office Counter on 03457 22 33 44 and they will discuss the matter with you.
I’m sorry that there is no further action I can take on your behalf but please be assured that Royal Mail works continuously with our international postal partners to improve the service our and their customers receive.
Regards
Robert Wilson
Customer Service Advisor
------ ORIGINAL MESSAGE -----
-
kirkri
addikt
válasz
Outlander #5495 üzenetére
Mielőtt nagyon egyoldalúra sikerülne az eszmefuttatásotok...
A topikgazda első körben azért volt figyelmeztetve, mert folyamatosan olyan linkeket szúrt be a topikba amelyek után a Gearbest-től jóváírást kapott. (Hogy ez anyagi visszatérítés volt-e, vagy levásárolható pontok azt ő tudja megmondani) Tehát a fórumtársak klikkelgetései anyagi hasznot hajtottak neki. Mivel a topikot saját céljaira használta fel, így igazából az a meglepő, hogy ekkor még nem vonták meg automatikusan a topikgazda státuszát.
Aztán a figyelmeztetés után jött a késes játék. Naivság azt feltételezni, hogy ezt szimplán felebaráti szeretetből csinálta a topikgazda...Tiszta sor, hogy nem károsította meg a fórumtársakat, sőt segített ügyes-bajos reklamációkat intézni, de a Prohardver egy üzleti vállalkozás és mint ilyen, nem szeretnék a tulajdonosai, ha "élősködnének" rajta.
Nekem nincs és nem is volt soha konfliktusom a (volt) topikgazdával, csak nem akarom, hogy a topik hangulatát valótlanságokat állítva befolyásoljátok. Ha a topikgazda az első figyelmeztetésből tanult volna, akkor még mindig ő lenne a topikgazda.
-
L4mie
veterán
válasz
Outlander #5495 üzenetére
Na hát igen, ez így fura, mert igazából azon kívül, hogy ide belinkelted nem volt feltétel se like, se osztás se semmi ami esetleg BICSKA nyitogató lenne, na sebaj, nem értem, én is szívtam GB-vel de nem fogok emiatt hpsafl-el szívózni főleg, hogy mindig segítőkész volt szemben a GB supporttal
Nyilván ph! is érthető okokból csinálta, csak azért azt erősen hiányoltam, hogy nem volt egy post ami közölte, hogy ilyen olyan szabályba ütközött a játék bla bla bla törölve lett midnen hsz ezzel kapcsolatban,
na az korrekt lett volna az olvasókkal/játékosokkal szemben.Na de ez van
peace,.
-
amargo
addikt
válasz
Outlander #5460 üzenetére
Ahha csak azok a szerencsétlenek pl a DPD-nél még erre is képtelenek (többször hívtam már őket, ott megígérik, hogy persze minden megoldható, levél írásra alapból nem reagálnak).. a futár meg pl napközben 13 környékén nem talál senkit a címen, ott virít a csomagon egy telefonszám, de azt már képtelen felhívni, inkább megpróbálja másnap is ugyanabban az időpontban, persze semmi értesítés sehol.
-
hpsafl
tag
válasz
Outlander #5349 üzenetére
Van, hogy az akciós termékből is lejön még valamennyi kuponnal.
Ez azokkal a kuponokkal igaz, amik fixen egy adott termékre vannak, pl Convoy S2 kupon nélkül 16$, kuponnal 12$, akciósan 14$, akkor a kuponnal 12$ lesz a végösszeg. (a számok nem pontosan a jelenlegi árakat jellemzik) -
hevizms
addikt
-
cidalain
veterán
válasz
Outlander #5054 üzenetére
gyakorlatilag friss Paypal reg, ez az első vásárlás.
kártyaadatok Paypalen linkelve vannak.
hogy tudom Paypalen visszaigazolni?
ha nem muszáj, Gearbestnek nem küldenék kártyaképet. vagy most már mindegy, késő paypelen verify-olni, mindenképpen GB-n kellene intézni?update:
Erste: nem volt semmi 1 $-os történet.
Regeltem december végén, kártyadatokat tegnap belinkeltem, és utána vásároltam rögtön. -
vacak3600
csendes újonc
válasz
Outlander #5047 üzenetére
Értem. Nagyon szépen köszönöm. Egyébként a baj az volt, hogy előbb elolvastam egy cikket, ahol ezt ajánlották, és azt is, hogy hol lehet ingyen megrendelni. Aztán megrendeltem, és rábukkantam erre a fórumra. Addig nem is foglalkoztam vele, hogy honnan való...csak miután beleolvastam 1-2 hozzászólásba. De mindig tanul az ember. Tehát még egyszer köszönöm!
-
Hurkafej
aktív tag
válasz
Outlander #4974 üzenetére
A beton nem igazán válogat, 50-nél ugyanúgy fáj és kellemetlen elesni egy babaettával is mint egy gsx-r-el.
Jobb azért mint a semmi. A hátránya az lehet, hogy csúszásnál a hálós rész beleég az ember bőrébe.
De egy jó kabáttal motorra is jó.Persze ha nem vagyunk olyannyira szőrös szívűek, hogy megnézzük, milyen teszteknek volt alávetve a cucc.
-
Kija
aktív tag
válasz
Outlander #4944 üzenetére
Köszi!
Lehet valamilyen biztosítás félét kötni a csomagra, vagy felesleges? 100 €-nál azért ha nem jön meg elég ciki. Persze PP-el fizetnék, de nem tudom mekkora védelmet jelent...
EU raktárból szállítás ha jelzi a készletet akkor azt jelenti, hogy ha leütöm akkor nem akkor hozatják Kinából ugye? -
kirkri
addikt
válasz
Outlander #4818 üzenetére
Pontosan ez a nagy problémám.
Ha nem tűntek volna el 15 napra, akkor nagyobb lenne a bizalom. Ráadásul az is probléma, hogy szinte biztosan úgy fog dönteni a PayPal, hogy küldjem vissza a terméket a full refund-ért, szóval sokkal jobban járnék, ha állnák a szavukat egy PP case lezárás után.
Írtam most a Gearbest customer service-nek, hogy garantálják-e, hogy elküldik, ha zárom a PayPal case-t.
Kíváncsi vagyok mikor írnak vissza. Persze tudom, hogy igen lesz a válasz, csak arra vagyok kíváncsi, hogy egyáltalán jön-e válasz? Szerintem most zárom és ha inkorrektek lesznek akkor a következő vásárlásom során nem regisztrált postázást választok és én is inkorrekt leszek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- LED világítás a lakásban
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- LEGO klub
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Le Mans Ultimate
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest