Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yasofix
csendes tag
Sziasztok!
Tervezem a Xiaomi Mi 9 megvásárlását a Gearbest-en.
Még nem vásároltam itt, úgyhogy kérnèk pár tanácsot.
Szállításban a Priorty Line vámmentessèget jelent? Érdemes expednted shippinget választani?
Garanciázatas jól működik náluk? Probléma esetén Kínába kell visszaküldenem a telefont?
Vmi fontos volna még amire érdemes figyelni?
Ekkora összegben még nem rendeltem a távol-keletről, azért èrdeklődöm.Köszönöm előre is!
-
FingR86
őstag
-
NORBl
aktív tag
Priority Direct Mail az vámmentes, ugye?
-
vegyszer
addikt
Én a minap erre lőttem el az összes pontom tavalyról Original Xiaomi Piston In Ear Earphones Fresh Version - Silver
A Zasszony eszi őket, meg osztogatja is olykor.
3db-bal minden pontom elment.
Tavaly meg a Xiaomi menetrögzítő kamerája, és 64GB mikrosd kártyák voltak a nullázók.
Azóta is szeretem mind. -
Nikaré
őstag
Srácok!
Meddig lehet felhasználni a gyűjtött pontokat? -
n0rbert0
senior tag
Sziasztok,
JJRC JJPRO x5 drónt szeretnék vásárolni. Esetleg valaki tud hozzá kupont, hogy olcsóbban tudjam megvenni?
Előre is köszi. -
1stVikman: Ref linkes oldal tiltott!
-
EXIEZ
aktív tag
valaki talált értelmes, és jó áras dolgot GB pontok költésére?
-
Exelsior24
aktív tag
Sziasztok!
Egy ideje mostanában nem rendeltem semmit GB-ről de most összejött pár dolog amit szeretnék, viszont ahogy látom jó pár dolog változott az utolsó rendelésem óta. A weboldaluk is megújult stb. ...
Viszont amivel kapcsolatban segítséget kérnék, a szállítási módoknál látok egy olyat ami eddig nem volt hogy, Netherlands Registered(X) , és alatta van sima Netherlands Registered is kicsit drágábban.
Meg tudná valaki mondani ez a zárójelben X-es verzió mit akar jelenteni, miben más mint a régi hagyományos változat, ráadásul némileg olcsóbb is annál?
-
Zoty4
őstag
Valamire be lehet valtani a meglevo pontokat? Pl kuponra? ha jol emlekszem aprilis elejen torlik oket
-
GIJoe
addikt
Sziasztok, tanácsot kérnék én is, egy 20$os kacatot rendeltem GBről, sajnos nem ér ide,
paypalhoz fordultam, erre kaptam egy általam nem ismert követő oldal címét:
http://www.sky56.cn/english/track/index
Ami azt írja:
HUNGARY, Arrived --01-Feb-2019 07:19 AM
HUNGARY, the transfer of customs-- 01-Feb-2019 10:59 AMVoltam a helyi postán, semmi, írtam a postimportnak semmi,
Mindenhol ugyan azt hajtogatják: "Ez a szám nem postai azonosító szám. Kérem, küldje el a helyes számot, ami R, L, C, vagy E betűvel kezdődik. (2 betű + 9 számjegy + 2 betű)."tippetek?

-
mokus18
tag
Sziasztok!
Erről mit tudtok mondani?
(Türelmes vagyok, csak egyben kíváncsi, hogy ebből mikorra lesz vmi?)
A terméket január 18-án rendeltem.
Köszönöm
Mókus2019-03-04 21:33
Plan to sail, plan flight number LH8415-1340, scheduled departure time 03:25
2019-03-03 18:58Arrive at "Postal Shenzhen International Mail Exchange Bureau"
2019-03-02 22:08Departure "Postal Shenzhen International Bulk Mail", Next stop "Shenzhen International"
2019-03-02 22:04Departure "Postal Shenzhen International Bulk Mail", Next stop "Shenzhen International"
2019-03-02 21:31"Postal Shenzhen International Bulk Mail" received, Range Agent: WB16
-
Madoc
veterán
Köszi mindenkinek, a paypalhoz fordultam. Egyből jött a válasz hogy adnak gearbest pontokat. Írtam hogy ne pontokat adjanak hanem vissza a pénzt. 2 napon belül válaszolnak azt írták. Nekem velük ez volt az utolsó az biztos.
-
-
prsq
aktív tag
Én február 19-én rendeltem (és fizettem) és azóta várok.
Ez a legújabb GB módi, hogy raktáron valójában nem lévő cuccokat árulnak. A pénzeden meg ülnek.
A ticketemre az jött március 5-én (!) válaszul, hogy az egyik termék március 11-én lesz szállítható, a másik 7-15 napon belül.
Akárhogy is számolom, mindkettő erősen elmúlt.
Aztán 19-én már azt írták, sajnos nem tudnak shipping date-et mondani. Vagyis marhára nincs is készleten és azt sem tudják mikor lesz, amit árulnak. Ezért ez erősen pofátlanság.
Én mindenesetre befejeztem a GB-vel.
-
Madoc
veterán
Sziasztok! Rendeltem a gearbesttől március 6.-án egy opus c3100 v2 töltőt amit a mai napig nem postáztak. Nyitottam ticket-et és 20.-án és ma is azt a választ kaptam hogy vagy várok még 5-10 napot vagy kérek más terméket mert ez most nincs raktáron. De ahol rendeltem azon a linken azóta is folyamatosan meg tudnám rendelni ugyanezt. A gearbest pénzt nem ad vissza?Mert ma kerek perec megírtam hogy refundot kérek de az nem opció náluk.
-
Érdekes cikk, ha esetleg sokat dekkol itthon a csomag, ez is lehet az oka: Ferihegy titkai: Milyen módszerekkel dolgoznak a vámosok a repülőtéren?
-
davenport
senior tag
Gocomma Lilliput 001 1080P IP kamera 20 dollárért. Szerintem nem rossz ár.
-
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Vámeljárási Osztálya azt a tájékoztatást adta: 2019. április: 42,04 USD-ig, 59,27 AUD-ig, 56,04 CAD-ig, 42,03 CHF-ig, 31,78 £-ig és 281,48 CNY-ig.
-
Flexy90
senior tag
Sziasztok!
Ma végre döntést hozott PayPal a november 18-án rendelt, és decemberben Feuchtban eltűnt telefonomról. Visszakapom a teljes vételárat! ($237 - biztosítást nem kötöttem)
Azt javaslom annak aki hasonló cipőben jár, hogy készítsen képernyőmentést a nyomkövetésről, mert ennyi idő után 17track.net már nem mutatta az enyémet, szerencsére a posta.hu még igen.
Sokáig tartott, de megérte küzdeni! GB-ről pedig többet nem rendelek nagyobb értékű dolgot, a hozzállásukkal leírták magukat.
FYI: Február 17-én eszkaláltam PP felé, Márc. 22-ig kellett volna dönteniük, tegnap még bekérték tőlem a bizonyítékokat, így végül 26-án hoztak döntést. Szóval PP sem volt gyors, de legalább hatékony

-
sonar
addikt
Sziasztok,
Január 30.-án rendeltem pár cuccot. De különböző raktárból és az egyik cucc (~4USD) még azóta sem jött meg. http://parcelsapp.com szerint már 1 hónapja Magyarországon van. (csak sima chinapost tracking van rajta) Érdemes reklamálnom vagy még várjak 1-2 hetet?
-
ribarszki
őstag
Sziasztok!
Van egy Xiaomi automata órám, aminek az elmúlt héten eltört a mechanikája. Gyári hiba lehet.. Már nyitottam tickettet a Gearbestnél, de ilyenkor a fizetéstől számítva 180napon belül még a PayPal is tud segíteni? Vagy ők csak szállítási problémával foglalkoznak, ha garanciális gond van, akkor az nem az ő asztaluk?
Félek, hogy a Gearbest ezt le fogja seperni.. Október 18án lett kifizetve és nov. 20-án érkezett meg..
-
kBruce: Ref linkes oldalt tilos linkelni.
Köszi a megértést! -
Csápájev
őstag
Gearbestnek van EU raktára,ahonnan egy hét alatt megjönnek a dolgok?
-
Mióta leszoktam a kütyü vásárlásról, inkább az értékesebb cuccokat veszem meg, ami itthon nagyon drága, vagy nem kapható.
Nekem az a tapasztalatom, hogy nem feltétlen kell sokat, és drága cuccokat vásárolni, hogy megérje.
Mindig van benne rizikó, de nem olyan rossz a helyzet mint sokan gondolják. Nagyon sok értékesebb cuccom, már több mint 2 éves, garancia már akkor se lenne ha itthon vásárolom.
Természetesen rengeteg termék van amit nem vennék kintről.
Telefon:
Saját részre én se veszek kintről, hűséges vagyok, így elég jó áron tudom elhozni itthon a telefonokat.
Tavaly viszont, páromnak, és gyerekeknek is kintről vettem Xiaomi telefont. Nagyjából 50k-t spóroltam vele.
Szintén min 2 évre veszem nekik. Sajátom is 2 évente cserélem, most volt az első alkalom, hogy 1 év után váltottam le. -
bul07
nagyúr
válasz
Kecsotam
üzenetére
Nem is a megérkezésről van szó
Hanem a használhatóságról ami kínai olcsó cuccoknál elégé lutri
Mert lehet hogy rendesen működik évekig, de simán lehet hogy fél évig se fog rendesen működniTelefonnál meg a garancia kérdése az ami lutri
Mondjuk én itthon se veszek olyan telefont amire 1év garancia van 2év a minimum, mert én hosszú távra tervezek egy telefonnal(nem töröm nem hagyom el őket) -
Kecsotam
tag
Én egy szóval nem mondtam és más se, hogy ellocsoltam azt a pénzt. Eddig minden terméket kifizettek, ami nem jött meg. Még az Aliexpress is.
Telefont pedig csak olyan helyről rendelek, ahol tudok rá biztosítást kötni és paypal-el fizethetek.
Így nem sok esélyt adok annak, hogy elbukhassam a pénzem.Viszont egy ilyen meg nem érdekezett rendelés rengeteg nyűg és idő.
-
pedig szerintem pont azon van a hagsúly hogy mit vesz az ember.Nyilvána drágább cuccok érik meg.Én tableteket szoktam rendelni és kb 30 rugóval ólcsobb ami darabonként már szép pénz.
-
bul07
nagyúr
válasz
Silent77
üzenetére
Erre szokták mondani hogy nem vagyok elég gazdag hogy Kínából rendeljek.
Aki sokat és értékesebbeket rendel relatíve sokat tud spórolni, de aki kintről is az olcsóbbat rendeli(mint én is) az azt kockáztatja hogy nem lesz tartós, és így már sokkal többre jön ki mint kicsit drágábban itthonról egy olcsóbb árkategóriás termék
Telefon dolog
Én nem fogok kintről rendelni mert azt én nem engedhetem meg magamnak hogy évente ellocsoljak 50e Ft-ot telefonra
Így inkább veszek 70e Ft környékén 2év garanciával és használom majd 3évig.
Mint a mostani A5 (2016) telefonom esetén, novemberbe volt 2éves és egyáltalán nem érzem hogy cserélni kellene -
Az a baj, hogy olcsó cuccokat hasonlítod a drágább, márkás termékekhez.
Több Ganzo termékem van itthon, 10-15db, mindegyikkel elégedett vagyok, ez elmondható a zanflare lámpáról is. Sajnos F1-nél előfordult több hibás darab, ahogy Te is említed. Ganzonál még nem nagyon hallottam problémát, de kivételek mindig vannak.
Xiaomi termékem szinte minden van, van amiből több is, soha semmi problémám nem volt velük. Az egész okos otthon erre lett építve, a házban az egész világítás Xiaomi. ( jelenleg úton van a yeelight meteorite, yeelight ceiling helyét váltja fel.)
Drónók az összes kintről van, kezdve a pár dollárostól, egészen Mavic-ig, ezekből is több darab. Mondhatnám akár a rollereket is, Ninebot es1, es2, M365. Ezek a termékek nem csak nekem, hanem akit megfertőztem azoknál is tökéletesek, és bátran ajánlom bárkinek. Ha csak az itt felsorolt termékeket nézem, közel 1 millát spóroltam azzal, hogy kintről vásároltam, ami nem kevés pénz.
Pár dolláros termékénél nagyobb esély a hibás darabra, itt is érvényben van az olcsó húsnak híg a leve.
Megértem ha valaki nem rendel x összeg felett, sőt azt is ha egyáltalán nem, elég sok embernek én intézem a rendelést.FingR86: Áfamentes.

-
FingR86
őstag
nagy sietségemben nem figyeltem oda, hogy milyen szállítást választottam ki.
priority line/priority direct mail
tracking adatoknál meg ez van:
Logistics:
EUEXPHQRD
Tracking No:
CY*********DEezzel számítsak plusz költségekre?
egyelőre ennyit látni még csak.
The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically
2019-03-17 16:53:00
-
BBéci
legenda
válasz
Flashy
üzenetére
Pontosan ez a helyzet, attól függ, mit vásárolunk. Telefont biztosan nem vennék Kínából, akkor sem, ha az itthoni ár harmadába kerülne.
Vettem 13 dollárért multimétert, a kábelek csatlakozói nem passzoltak a készülékbe, olyan lazák voltak, hogy fejre állítva kiestek belőle. Szerencsére volt itthon egy Voltcraft, ami helyett vettem a kínait, annak a kábelei tökéletesen illettek bele, ezért nem reklamáltam.
Vettem Zanflare F1 elemlámpát 13 dollárért - itthoni boltban 12000-ért adták - alaphelyzetben nem világít, csak amikor megpróbálom eltörni. Tehát meg kell hajlítani ahhoz, hogy érintkezzen. Az itteni lámpás topikból közel 60 darabot vettünk, ezekből 7 volt hibás, köztük az enyém,. Reklamáltam, nem történt semmi, van egy működésképtelen fémdarabom. Letojom, mert 13 dollárért nem fogok videót készíteni, annál drágább az időm.
Vettem két hő- és páratartalom mérőt. Az egyiket 0,99 dollárért adták, pár hétig mért páratartalmat, azóta csak hőmérsékletet, betettem a hűtőszekrénybe. A másik 5-6 dollárba került, óra is van benne, totál pontatlan minden, képtelen vagyok utánállítani a pontos időre, nem reagál a gombok nyomkodására. Szemét, hulladék az összes.
De mi lenne akkor, ha egy 50-100 dolláros, vagy még drágább termékről lenne szó? Vívjak velük hónapokig?
A 30-ról 20 dollárra leárazott Ganzo (január 10-én rendeltem meg, március 18-án érkezett) bicska gagyi érzetű, plusz oldalirányba görbül a pengéje, akadozva mozog, pedig csapágyas, sorjás a nyitópöcke.
Ezek után kétséges, hogy a jövőben bármit rendelek Kínából. -
Flashy
veterán
attól függ, mit vásárolsz. érdekes módon egy bizonyos érték felett már a kockázattal együtt is megéri Kínából rendelni, mert a javítás vagy visszaküldés ára, de még az esetleges kifizetendő áfa is belefér az árkülönbözetbe. nyilván ha ki kell dobni és még egy ugyanilyet rendelni, az nem, bár néha féláron is ki lehet fogni ezt-azt, főleg a magyar boltban felpumpált árhoz képest. de én is főleg olcsó dolgokat vásárolok netről, engem az idegesít, amikor az 1 dolláros akármit nálunk 4999-ért adják.
-
Kecsotam
tag
Bangoodról is folyamatosan rendelek. Eddig ott nem volt probléma. És gyorsabb is általában.
Félreértés ne essék, tisztában vagyok vele, hogy nagy valószínűség szerint kilopják a csomagokat. De akkor miért nem tesz ellene?! Volt róla szó, hogy keresnek másik útvonalat Hollandia fele. Erre, amikor megkaptam a trackszámot és láttam a DE végződést, már fogtam a fejem.....Az utolsó 2 rendelésemből úgy néz ki, hogy mindkettő eltűnik. Ráadásul az első egy nagyon komoly flagship volt. Ez már csak egy olcsóság, mert tanultam az esetből.
De ha engem elvesztenek, vásárlók százait, ezreit vesztik el. Mert ha nekem eltűnt kettőből kettő csomagom az elmúlt pár hónapban, akkor sok ezer másik is. -
Kecsotam
tag
Sziasztok!
Ez esetben újra elnyelte a bermuda háromszög nagy valószínűséggel ugye?
Kimenő küldemény beérkezése a kicserélőbe - 2019.03.15. 4:01 - DENUEB
Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra - 2019.03.15. 6:38 - DENUEB
Küldemény előkészítése szállításhoz - 2019.03.15. - 8:00 - DENUEB
Küldemény átadása nemzetközi szállításra - 2019.03.15. 8:00 - International office of exchange
Ez már csak azért siralmas, mert novemberben is ugyanígy veszett el az előző telefon, amit onnan rendeltem.
Ez újra egy féláron elcsípett telefon volt. Lassan felmerül bennem, hogy nem is véletlen vesznek el ezek.Mihelyt visszakaptam a pénzem újra, teljesen átpártolok Bangoodra.
-
Flashy
veterán
válasz
Dinter
üzenetére
szuper, szerencséd van és még jól is jössz ki belőle. néha a videókkal is kínozzák az embert, bármit küldesz, nem tudják megnézni, túl nagy, töltsd fel máshova, nem látszik rajta jól, szerintük az úgy jól működik, satöbbi, és ez hetekig húzódik, mert mire újra megpróbálod, lejárt a műszakja és megint 1 teljes nap mire válaszol, aztán jön a hétvége, esetleg ünnep, vagy szabadságra megy és valaki más ügyintézőnél kezdheted újra

persze az a feladatuk, hogy amennyire lehet, minimalizálják a veszteségüket, lehet hogy itt hamar belátta, hogy többet veszt, ha készülékcsere lesz, most úgyis sok az akció (bár én ilyenkor mindent inkább magasabb áron látok, mint akció nélkül), inkább azoknak a rendeléseit intézi, többet nyer vele. -
bul07
nagyúr
válasz
viktorhu
üzenetére
Nálunk itt falun minden kihoznak, még úgy is hogy postaládánk sincsen (legyen akármekkora doboz)
Kapuhoz szokta bedugni, már ha olyan kedve van mert ordítással jelzi hogy cucc jött, és ha nem megy ki senki akkor van hogy nem haja ott hanem másnap hozza megint, nehogy ellopják
Most a felesége van helyette mert orvosi kezelésen van , két agyvérzés után (kicsit züzü is )Faluba talán ez az egyetlen jó dolog
-
BBéci
legenda
válasz
sambenez
üzenetére
Írtam ma délelőtt, hogy kivételesen rendes a postásunk, idén is fog kapni egy kis karácsonyi ajándékot.
Viszont a kés - Ganzo Firebird FB760 - igencsak gagyi. Persze mit várhat az ember 20 dollárért? Eleve úgy kalkuláltam, hogy ideiglenes megoldás lesz, amint tehetem, veszek Benchmade-et, Emersont, vagy valami hasonlót. -
Flashy
veterán
válasz
Dinter
üzenetére
igen, bele szoktak menni ilyenbe. egyrészt az oda-vissza küldözgetés nekik is macera, meg a rossz telefont nem valószínű hogy javítgatni fogják, az teljesen megy a veszteség oszlopba, így meg egy kisebb refunddal megúszhatják. de időben kezdd el egyeztetni, hogy mit szeretnél, hogy előtte meg kell-e javíttatnod, vagy kell-e árajánlatot bemutatnod, vagy elég bemondásra az összeget. videót fognak kérni arról is ami nincs, húzzák az időt, hátha megunod, és alkudni fognak az összegből

-
Dinter
addikt
Sziasztok.
Még tavaly nyáron rendeltem GB-ről egy telefont, aminek a kezdetek óta hol jó volt a mikrofonja, hol nem. Kínai garancia van rá. Itthon 7 ezer forintból megcsinálnák, ha kiküldeném Kínába, sokkal több pénzbe és időbe kerülne. Olyat lehet csinálni, hogy mondom nekik, hogy fizessék ki az itthoni javítást, mert azzal csak mindenki jól jár?
-
Beni2360
félisten
Az a dupla bejegyzés csak annyi, hogy átvette az egész bejövő csomagot és a 2. pedig, hogy kiadta járatnak. De mostanság annyi a hiányzó ember, hogy ilyen alkalmi emberekkel dolgoztatnak. Múlt héten szól a telefon a csogagos szól, hogy itt áll a ház előtt. Mondom én meg az ablakban állok és senki nincs a ház előtt. Vagy 3 percig bizonygattam, hogy a szomszéd utcában van mert van egy Kis.... utca is. Mire végre ide jött egy utcával lejjebb hát úgy nézett ki mint egy "hajléktalan".

-
BBéci
legenda
Nem stimmel, mert tegnap egész nap itthon voltam, de ha sikertelen a kézbesítés, akkor bedob egy cédulát és ma nem kapja ismét kézbe a csomagot, hanem a postán marad.
(#34610) Silent77
Személyesen fogok érdeklődni, mert érkezett egy másik csomagom, ami minden esetben postán maradó, azt fogom átvenni. -
BBéci
legenda
A postásunk kivételesen normális ember, rendszeresen nekem adja át a szomszédomnak érzező kínai csomagokat, néha naponta kettőt. Amiket eddig rendeltem, azokat is mindig rendben átadta, megvolt a telefonszáma, de valahová elraktam, nem találom.
A hazai csomagkövetést még sosem próbáltam. Ugyanazzal a számmal keressem, mint az 1Trackingon?
Igen, rákerestem.
Azt írja, hogy tegnap és ma is a kézbesítésre átadva.
-
mrzed
senior tag
Az 1tracking oldala engem is tréfált már meg ilyen bejegyzéssel, szerintem nem releváns. Viszont az érintett postahivatallal vedd fel a kapcsolatot, mert lehet csak sétáltatja a csomagot, nem csenget, nem dob be értesítőt... nehogy tényleg visszaút legyen a vége.
szerk: na és persze ellenőrizd a küldeményt a posta nyomkövetési oldalán is. -
BBéci
legenda
Pár perce ránéztem a csomagkövetésre, elsőnek ez került a szemem elé:
"2019-03-20 07:54:00
The item is at the local sorting centre.
2019-03-19 09:27:00
The address of the item is incorrect and will be returned
2019-03-19 07:30:00
The item is at the local sorting centre."
Tehát itt, Magyarországon rontottak el valamit. De mit, mivel a címet még Kínában írták a csomagra.Aztán pár másodperc múlva bővült a lista:
"2019-03-20 09:54:00
Vecsés 1 Posta,Allocated to postman
2019-03-19 09:30:00
Vecsés 1 Posta,Allocated to postman
Kétszer adták át a postásnak, tegnap és ma is? Számomra ez érthetetlen és zavaros. -
Beni2360
félisten
Minden levél és csomag a nemzetközi kicserélőbe kerül és eljárás alá vonják. Ha nem csinálnák jöhetne Hollandiából pl a kábszer minden menyiségben. Tehát kutyusok átvizsgálják a vámhatóságoktól minden darabot-konténert-stb. Még a szomszéd országból jövő postai úton beérkező levél is oda kerül. A csomagszállításoknak van külön "mozgó eljárásuk". Vagy a feladó helyen vagy a fogadó helyen.
-
A Gearbest Priority Line Netherlands Registered (PDM) elvileg ÁFA-mentes szállítása esetén is a Nemzetközi Posta Kicserélő Központba (Bejövő küldemény átvétele a kicserélőben) kerül a csomag?
-
Beni2360
félisten
válasz
cs.bencee17
üzenetére
Azért azt vegyed figyelembe, hogy röntgenen keresztül nem tudják megállapítani, hogy a határ alatt vagy felett vetted. És ami a csomagra van írva azt sem veszik figyelembe. Majd eldöntik, hogy kérnek-e igazolást vagy tovább engedik. És ez fogja meghatározni a kézhezvételi idő pontot.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyébként a feladástól számolják a 60 napot. De ettől függetlenül már nyithat ticketet, csak még jön majd a várjonegykicsitnézzemegapostát kör.