- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
walakyb
tag
válasz
KamuMazsola #32397 üzenetére
En pont azert javasoltam ezt a verziot, mert ez mar kiprobalt, es gyors. nekem 6 nappal a "shipping out" utan indult el a pakk (kinabol angliaba), es tovabbi 6 nap mulva a kezemben volt a cucc
-
walakyb
tag
válasz
havri1 #32392 üzenetére
nem feltetlenul van kijatszva a szabaly. lehet, hogy gyujtovamot fizetnek ra, vagy hasonlo, de az is elofordulhat, hogy tenyleg okoskodva van a dolog. Viszont ez teged nem fog erinteni, mivel nem te vagy a cimzett, ergo ha fizetni kell, ok fizetnek. Amikor meg a dhl-nel valoban te leszel a cimzett, akkor mar eu-n beluli a dolog.
-
walakyb
tag
válasz
DamianB #32376 üzenetére
Nincs afa. En a MI Global Store-bol rendeltem (detto ugyanugy mukodik ez is). UPS-el feladnak tobb csomagot egybezacskozva angliaba. ott ujra feladjak DHL-el, így neked mar eu-n beluli csomagkent fog erkezni.
az meg hogy az arat nem talaltad. amikor beirtam, akkor frissiben neztem meg naluk, keresd kicsit jobban -
KamuMazsola
őstag
Srácok! Én levontam a következtetést: idén már semmit nem érdemes kintről venni, vagy csak olyat, amit úgyis megvennék és nem számít mikor ér ide. Az akciók javarésze felemás egy két kivétellel, de azt csak páran csípik meg. Év közben fogok majd vásárolni, amikor nincsenek felspanolva az árak, amiből ilyenkor jól tudnak engedni és akkor még el is küldik, meg a posta sem lesz ennyire leterhelt. A GearBest nálam tavaly augusztus és november között volt a csúcson, sok-sok apróbb, néhánytíz közepes megrendeléssel. Azóta szinte csak telókat vettem tőlük, azt is év közben. Most valahogy hiányoltam azokat az akciókat, amik oly sokunkat vásárlásra sarkalltak volna. Idén nem lesznek egy dolláros szóróajándékok, azokat az összel lett volna jó beszerezni. A nagy 11.11-be sem voltak olyan jó akciók, ami számomra kihagyhatatlanok lettek volna. A fekete péntektől sem várok mást, meg úgysem érne már ide csak jövőre, úgyhogy mint az elején már írtam...
-
bobek72
tag
sziasztok.
Az Eu priority Line az még áfa mentes cn-99 raktárból?
Illetve van még cn-001 az honnan jön? mert 3-7 napot ír szállításra. -
Amit már korábban írtam.
11/11
Dear Customers,
This is an update regarding the 11.11 Coupon promotion.
Due to an unexpected technical issue, we regret to inform you that there was a setting error in our system regarding the coupon $111.11-$111.
The setting was meant to offer 214 coupons in total for one single user and this is what we did. Unfortunately this setting failed and 593 coupons were wrongly offered.
Only the first 214 customers who took part in this activity were able to use this coupon successfully. For those who haven’t been able to use the coupon, we have already offered a solution for compensation.
We have taken major, corrective actions to prevent such issues in the future, and we will strive to continue to offer the very best deals and service to our valued customers.
Gearbest will keep offering promotional activities. So please stay tuned this week for our amazing Black Friday offers.
We sincerely apologize for this inconvenience to all our customers and we thank you for your understanding and support! -
frenk1
aktív tag
fekete péntek akció xiaomi mi8, one plus 6 kiváncsi leszek hány darab lesz belőle, és global verzió lesz e egyáltalán.
-
Zoli-bácsi
senior tag
Sziasztok,
rendeltem egy terméket október 26.-án. Azóta se adták fel, "Paid" státuszban van. Nyitottam rá ticketet, de csak ment a sűrű bocsánatkérés, hogy nincs raktáron, de amint beérkezik, küldik.
Nagyon Bosszantó, mert lassan 1 hónapja, már szinte itt kellene hogy legyen.
Amikor rendeltem, feladási időnek pár nap volt megadva, az azóta mindig tolódik ki, most már dec 12-nél jár. Persze folyamatosan elérhető státuszban van, nem "Out of stock".
Meddig érdemes várni, lehet hogy nem is fogják feladni?
-
pn4hvq
senior tag
Jól tudom, hogy a CN-001 jelzésű raktár az UK-ban található? Vagyis gyorsan ideér mindenféle áfa/vám nélkül?
-
azbest
félisten
válasz
frenk1 #32358 üzenetére
esetleg eustock, ahol ugyanolyan, csak 1 éves gari van, mint a hivatalos boltban vagy firstphone, ahol még nagyobb a választék xiaomiból, olcsóbbak, viszont 1 éves bolti gari van... utóbbinak van sok fizikai üzlete is, ahová be tudsz menni megnézni. Nekem úgy tűnt, hogy a webshop és a fizikai üzlet kínálatában lehet eltérés, akár árban akár választékban is.
-
kányabé
csendes újonc
11.11-én rendeltem egy xiaomi mi 8 6+128 telefont kevező áron (365usd), másnap átváltott a szátusz shipped out-ra, kaptam tracking nr-t, de az elmúlt 1 hétben nem frissült semmit. mással történt hasonló, vagy ez megszokott a gb-től? pont most egy éve, hogy nem rendeltem nagyobb értékűt tőlük
köszi előre is -
frenk1
aktív tag
itthon melyik boltbol érdemes redelni xiaomi telefont jó áron ?
-
Szerintetek 25 nap os EU priority line szállítás az lehetséges így év vége felé ? OP6 nézegettem .
-
m4rk.89
aktív tag
Hol lehet most legjobb áron Xiaomi légszűrőt (mindegy melyik típus) és párologtatót kapni?
-
walakyb
tag
válasz
DamianB #32349 üzenetére
Bocsi, de ez tipikusan varazsgombos kerdes...
Mindenesetre ilyen osszegben mar csak akkor vasarolj, ha trefamentes szallitas, vagy ha akkor is jo a dolog, ha megvamoljak.
Lutrira, hogy csak akkor jo, ha nem vamoljak, nem szabad. 60 dollarnal postanal cirka 8k a sarc, futarral meg 11k -
Szerintetek 60 dollár környékén rendelnék egy szem masszázs gépet szerintetek elkapják ? Tudom hogy 42 dolcsi a határ de hátha nem .
-
walakyb
tag
válasz
Sumptuous #32347 üzenetére
Igen, meglehetosen
viszont azt azert gondoltam jelezni, hogy elegge nem szerencses a minimum idoket figyelni. Egyreszt ezek munkanapok, masreszt (bar itt nincs feltuntetve, de) ezek varhato szallitasi idok, ami azert messze nem kobe vesett szentiras. Raadasul, ha most rendelsz, mar azon is imadkozhatsz (nem teljesen eselytelen azert a dolog), hogy karacsonyra ideerjen. a mi kis draga postank szeret nagyon csunyan behalni mar december elejen, nekem tavaly a 11.11-es cuccok kb fele januarban erkezett csak meg. -
Sumptuous
senior tag
válasz
KamuMazsola #32346 üzenetére
Akkor feleslegesen aggódtam? Köszi, már be is rendeltem.
-
Sumptuous
senior tag
Sziasztok! Régóta szemezgetek a Honor Band 4-el. Kíváncsiságból megnéztem a GB.-n, és micsoda véletlen, pont akciós (mikor nem...
)
Az érdekelne, hogy melyik szállítási módot érdemes most választanom? Nyílván szeretném megúszni a vámot..
Régebben otthonosan mozogtam a témában, de azóta úgylátom sokminden változott.Köszönöm a segítséget!
A Europe registred 10 nap, a piority line 15..
Itt most azért van különbség, mert a express biztosan vámmentessége miatt kicserélik egy másik országban, és ehhez kell a töblet idő? Valaki világosítson fel. Visszaolvastam egyébként, találtam vonatkozó infót, de maradtak kérdések..
Szerk: "Dropshipped Order?"
Ezt mikor érdemes bekapcsolni? -
törölt tag
Szlovák postával van valakinek tapasztalata?
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Gearbesten a " Europe Registered $2.29 10-15 business days " szállítást választva, vám és ÁFA mentes lesz?
-
Ciccuka
veterán
válasz
Silent77 #32114 üzenetére
Úgy tűnik tényleg ugyanaz a kettő, ugyanolyan formátumú a tracking number-t ad rá a Gearbest (LK000xxxxxxSK)
Registered Air Mail - Europe Registered = Priority Line - Europe RegisteredA kérdés az, hogy változott -e valami a szlovák szállítási rendszerben az elmúlt hónapban.
-
Rick4
félisten
válasz
KamuMazsola #32329 üzenetére
Ha fáznak, akkor mindegy melyik dhl, a prioriy line megfelel, csak akarjam-e egyben venni, vagy vegyem egyesével, akár külön címre is tudom küldetni, ha számít, csak nem tudom, vámolás bejátszik-e, vagy 10000%, hogy nem.
-
Rick4
félisten
Sziasztok! Rendelnék 3 db telefont 1200$ értékben a gearbestről, rendeljem egyben, priority line-nal? DHL 8 dolcsi, de gondolom az már (R)áfázós.
Vagy jobban járok, ha egyesével veszem meg?
-
walakyb
tag
hat, en ezt a felelmet sajnos nem nagyon tapasztalom. most pl harcolok egy ceggel, eloszor kaptam egy fake TN-t, majd egy masikat, ami meg a hongkongi vamolasnal elhalalozott. ennek mar 2 honapja, de a gyoker 0 refundot ajanl, es hogy meg mindig varjak. augusztusi rendeles... most a legutolso probalkozasa, hogy pont most allitottak vam ele, ez par napot igenybe vesz. Az mar reszletkerdes, hogy ez a vam ele allitas SZEPTEMBER 26-a volt...
masik kedves probalkozo irt egy levelet, hogy a 11.11-es akcioban rendelt powerbankot nem tudjak feladni, mert megsemmisult a rendszeruk (...), es kertek, hogy nyomjak cancel ordert. mire eszrevettem mar feladva, es azt irtak, hogy a rendszeruk automatice kuldte a tn-t, es nyomjak dispute-ot... persze azt nem lehet egyelore, szoval a penzem majd karacsony korul kapom vissza... -
cidalain
veterán
válasz
cidalain #32262 üzenetére
Legutobb azt irtam nekik, hogy a paypalra utaljak mar vissza a zsozsot, ne a walletre. Erre visszairtak olaszul!
Google translate szerint azt, hogy:
Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett velünk.
Kérjük, várjon néhány napot, majd lépjen kapcsolatba velünk újra.
Köszönjük a megértését
Agyam megall...
Walleton rajta a penz mar kozben, szal ezen nem hiszem, hogy tud valtoztatni. Gyprsan elverem, lepontozom a supportost, aztan felejtsuk el... Ja es az eredetileg beletolt 227 pont is visszajott. -
havri1
félisten
-
aut119
csendes tag
válasz
havri1 #32316 üzenetére
korábban én is PP-t használtam, de 5-10 Ft-os különbség van dolláronként az átváltási arányban - nem a PP javára, ami egy 400 USD-s vásárlás esetén azért sok pénz. Viszont ilyen problémás esetben sokkal gyorsabban segítenek, ez igaz. Úgyhogy talán a PP lehet a jó megoldás, ha nyugodtan akarsz aludni.
-
-
havri1
félisten
-
-
havri1
félisten
válasz
Gabesz87 #32307 üzenetére
Ez nagyon nem így van. Ameddig a vevő nem kapja meg a kezébe a csomagot, amiért előre fizetett, addig a feladóé a csomag, és a felelősség is. Egyedül a feladó reklamálhat a feladó postán a kézbetíésig, kártérítést is a feladó kérhet.
A feladónak kötelessége ilyen esetben a teljes összeget visszafizetni, majd a postán behajtania a kártérítést.
Chargeback a banknál pont erre alapul. Mint ahogy a PP is. -
bul07
nagyúr
válasz
Míg át nem veszed addig az ő felelőssége
Ő tud nyomozást indítani a csomag után, ő tud bármit tenni, és ő kap kárpótlást is
A címzettnek semmi joga nincs a csomag felettTehát nagyon is sok köze van a GB a csomaghoz
Mint a DPD csomagok esetén, csak a GB tud reklamálni a DPD-nél, és a GB kap kárpótlást a DPD-től
De ez így van itthon is, én feladok egy ajánlott küldeményt valakinek, csak én tudok nyomozást indíttatni a csomag holléte felől, és én is kapok kárpótlást ha elveszne, címzettnek vevőnek meg én utalom vissza a pénzt
-
Beni2360
félisten
válasz
aut119 #32308 üzenetére
Na majd meglátjuk, hogy mi lesz a vége a bankod részéről.
Van ilyen de csak egy nagyon rövid ideig az utalás után a téves átutaláskor.
Volt ilyen nekem is amikor egy lezárt bankszámlára utaltam mert nem cserélték az egyik neten letölthető dokumentumnál a számlaszámot.
Ha így volna akkor minek a Paypal? -
aut119
csendes tag
válasz
igen mastercard kártyám van. sztem egyáltalán nem reménytelen, a lényeg, hogy fizettem vmiért, amit nem kaptam meg. Miért fogadnék el 70%-ot??? Nem közösen viseljük a kockázatot, ez kizárólag a GB sara, neki kell levernie a szállítón. Ami még furcsa, hogy van tracking number és pontosan látszik, hogy hol veszett el a csomag, a GB mégsem hajlandó megkeresni a szállítóját és nekem sem mondja meg, hogy ki az. Én viszont nem kerestethetem a csomagot, csak a feladó, mert nála a feladóvevény.
-
aut119
csendes tag
válasz
Beni2360 #32306 üzenetére
ezt sztem rosszul tudod. a banknak van erre egy formanyomtatványa, ahol meg lehet jelölni, hogy milyen okból szeretnéd vissza kapni a pénzedet, itt az egyik kategória, hogy a vásárolt terméket/szolgáltatást nem kaptad meg. Ez alapján ők megkeresik a GB-t és kérni fogják a visszautalást. Itt is a GB-nek kell bizonyítania, hogy a terméket én átvettem, ellenkező esetben sztem fizetniük kell.
-
Gabesz87
veterán
válasz
aut119 #32304 üzenetére
Szerintem is inkább örülj annak a 70%-nak. Mi köze van a GB-nek ahhoz, hogy ha a posta elkavarja a csomagot? Az már a posta sara szerintem. Más kérdés, hogy ezt a GB persze mennyire vállalja magára. De szerintem 70% már így is korrekt. Ha te adnál fel csomagot valakinek, és eltűnik a postán, az illető meg nyilván rajtad kérné a pénzét, szerintem te is elhajtanád, mondván, hogy te feladtad, a többi már nem a te sarad.
Egyébként nem tudom milyen kártyád van, de valami halvány emlékem van róla, mintha láttam, olvastam volna valahol, hogy a MasterCard is csinál ilyen refund jellegű dolgot, mint a PayPal. Szóval talán van valami remény a bankoddal is, de én sem nagyon bizakodnék ebben.
-
aut119
csendes tag
Sziasztok,
biztos volt már ilyen is volt már vkinek: Gearbest cucc nem jött meg, nem paypallal, hanem sima bankkártyával fizettem. Biztosítást nem vettem. Elindult az alkudozás, kezdve 50%-tól, most úgy 70%-nál tartunk, de már nagyon unom, főleg azt a dumát, hogy onnantól, hogy feladták, nem az ő felelősségük. Hát kié, anyámé??? No mindegy, ma indítjuk a bankkártya reklamációs folyamatot a bankomnál. Ez nem PP, de sztem ugyanaz kell, hogy legyen a vége: full refund. Van vkinek ilyen tapasztalata? mi lett a vége? Köszi András -
HXY
addikt
Ha valakinek nincs szüksége a ($111.11-$111 törlés miatt kiadott) $10-os kuponra,
akkor azt nagyon hálásan megköszönném, ha privát üzenetben elküldené nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M90q Gen 1 Tiny barebone
- X1 Carbon 11th 14" 3K OLED i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 27% 14" FHD IPS i7-8665U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ és használt Gamer PC számítógép egyedi összeállításban igény szerint széles választékban eladóak!
- DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Samsung Z Fold5 12GB/1TB, Újszerű, Független, 1 év garanciával!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest