Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Szólánc.
- Amazon Kindle JailBreak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenwood: Kedvenc elektromos zeneim
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az a baj, hogy olcsó cuccokat hasonlítod a drágább, márkás termékekhez.
Több Ganzo termékem van itthon, 10-15db, mindegyikkel elégedett vagyok, ez elmondható a zanflare lámpáról is. Sajnos F1-nél előfordult több hibás darab, ahogy Te is említed. Ganzonál még nem nagyon hallottam problémát, de kivételek mindig vannak.
Xiaomi termékem szinte minden van, van amiből több is, soha semmi problémám nem volt velük. Az egész okos otthon erre lett építve, a házban az egész világítás Xiaomi. ( jelenleg úton van a yeelight meteorite, yeelight ceiling helyét váltja fel.)
Drónók az összes kintről van, kezdve a pár dollárostól, egészen Mavic-ig, ezekből is több darab. Mondhatnám akár a rollereket is, Ninebot es1, es2, M365. Ezek a termékek nem csak nekem, hanem akit megfertőztem azoknál is tökéletesek, és bátran ajánlom bárkinek. Ha csak az itt felsorolt termékeket nézem, közel 1 millát spóroltam azzal, hogy kintről vásároltam, ami nem kevés pénz.
Pár dolláros termékénél nagyobb esély a hibás darabra, itt is érvényben van az olcsó húsnak híg a leve.
Megértem ha valaki nem rendel x összeg felett, sőt azt is ha egyáltalán nem, elég sok embernek én intézem a rendelést.FingR86: Áfamentes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- LEGO klub
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Yettel topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- nVidia tulajok OFF topikja
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Asus Rog ALLY Z1 Extrem
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest