- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
aradebil2
senior tag
egy 20 dolláros rendelésem 3 napja a postakicserélőben van.... vám alá fogják vonni, azaz buktam a karácsonyt?! pedig Csehországból jött
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
UberMutant #33092 üzenetére
De. De attól még érdekel, hogy ennek mi alapja van, illetve, hogy megnézte-e, hogy a környező országokba se szállítanak, vagy tényleg csak MO-ra?
-
tobias40
veterán
Hogy a pozitív dolgokat is beírjuk!
"Thank you for contacting us.
Ok, we can accept the full refund of 62.99USD, would you like to have it to GB wallet or original payment account?Thank you for your understanding and support.
Best Regards "
Nem volt egyszerű de normális hangnemben és jó indokokkal el lehet érni náluk a teljes visszatérítést,elveszett csomagok esetében!
Igaz 2 hétig leveleztünk de végül is korrekt módon visszaadják a pénzt!Én meg szintén korrekt módon GB walletre kértem a pénzt hogy lássa hogy nála fogom elkölteni a pénzt és nem becsapni akarom!
Sok sikert mindenkinek!
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Mit csináljak ha a magyar posta , a városomban nem találja a csomagomat pedig követési szám szerint ott van ? Ha nem lesz meg akkor a gearbestnek írjak ? Fizettem biztosítást is a gearbest vásárlásánál !
-
UberMutant
őstag
áru = termék
árú = termék ára -
Ferike81
senior tag
válasz
Lazika #33078 üzenetére
Ne vedd feltételezésnek, csak megjegyeztem, hogy van sajnos sok ilyen. Átveszi, és szép csendben örül magának. Mondjuk a nem veszem át a csomagot sem a legjobb megoldás. Nekem volt már, hogy megjött refund után pár hétre, de nekem kellett a termék, így kértem számlát és utaltam az árát. Igaz ez csak 30 dodó körüli cucc volt. Viszont volt már 100+ $-os motyónál, hogy mikor fél évre befutott egy ismerősnek, jelezte nekik és csak 70%-ról küldtek számlát. késedelmes teljesítésért -30% nem rossz.
Részemről ennyi elég volt a sok idegeskedés a GB-vel kapcsolatban.
Én azt hiszem, hogy itt sem a GB-vel volt igazán baj, hanem a szállítmányozóval. A GB olyan amilyen, valóban nincs már annyi jó akció mint régen, de azért a küldött árú az nekem még mindig az volt amit rendeltem. Na eBay-n már volt jócskán, hogy nem azt kaptam amit rendeltem, és szállításban sem jobbak mint itt. Most is lóg vagy 4 eBay-s csomagom. A kínai vásárlás nem az idegeskedésről szól. Viszont ha ésszel vásárolsz akkor lehet bestbuy dolgokat venni. -
-
Ferike81
senior tag
-
Pocak89
senior tag
Sziasztok!
Első rendelésem volt gearbestről 11.24-én priority line szállítással. Hirtelen döntés volt mert a kiszemelt telefon flash sale keretén belül akciózva volt. Tegnap jött végre valahára az e-mail, hogy feladták... Hollandián keresztül fog érkezni. Azt írták 10-25 munkanap. A következő kérdéseim lennének:
- van remény tapasztalat alapján, hogy idén ideér vagy verjem ki a fejemből ezt nagyon gyorsan?
- azt olvastam, hogy ezzel a szállítási móddal kikerülik a vámot és az áfát. Illetve, hogy a vámolás a GB-é. Meg tudjátok erősíteni, hogy probléma nélkül átmegy a csomag? Kollégám Banggoodról rendelt és azt megfogták a vámon, igaz kifizeti a cég neki ha bemutatta a papírokat, de azért ez mégiscsak kellemetlen. Bízom benne, hogy nem futok bele ilyenbe...
- posta vagy futárszolgálat végzi a kézbesítést? Olvastam olyat, hogy a DPD futárszolgálat végzi az ilyesmit, de kicsit visszaolvasva láttam itt postát is... -
havri1
félisten
válasz
Lazika #33071 üzenetére
Mi az utolsó válasz a ticketben GB -től?
60 nap most dec-ben telik le ugye? Addig még megindulhat a csomag, de azt kivárod, 61. napon írsz egy levelet még nekik, hogy akkor szeretnéd érvényesíteni a refundot, illetve kéred a kerestetésről az eredményt, mert szükséged van rá, a feljelentéshez..Rick4: Szuper, enyém már a kézbesítőnél
-
bindadmin
újonc
Sziasztok!
Szeptember 25-én fizettem (kredit kártyával, biztosítás nélkül).
Október 11-én adták postára, december 10-én jár le a kézbesítési határidő.
1. Erre már keresztet vethetek, ugye?
2. Célszerű újraküldést kérni? Előfordulhat, hogy ugyanaz a termék ugyanarra a címre kétszer is elkallódik szállítás során?Köszi!
-
menledge
senior tag
Sziasztok!
Ti tapasztaltátok, hogy mostanában a 10-20$ körüli cuccoknál, ami nem érkezett meg, csak partial refundot ajánlanak, ha nincs insurance?
Sajnos most 3 termékkel is így jártam, és hiába próbáltam "keménykedni", nem hatotta meg őket. Régebben simán visszakaptam, és most is 1 terméknél még nem zavarna, de így 3-nál már azért tetemesebb összeg...Valamint én is rendeltem 11.11 akcióban telót, és még csak paid állapotban van. Hiába írtam nekik még november végén azt írták nincs készleten, majd Dec 3., pedig az oldalon úgy mutatja, hogy készleten van. Most dec 3. után is írtam, most dec 1.-re ígérik, persze most is készleten van a honlap szerint. Szerintetek?
Üdv!
-
lovi27
addikt
Az szokás, hogy a visszautalt devizát a bank az eladási árfolyamon váltja vissza forintra?
-
Flashy
veterán
válasz
sambenez #33052 üzenetére
láttam már többféle alakút (talán más gyártó) és mind ilyen, talán az írás színe különbözik csak, a fényessége nem. az elem ebből a szempontból lényegtelen, mechanikai hatásra megváltozik benne valami, amit elektromosság állít vissza, ennyi az elv. nincsenek pixelek, nincs memória, nem fogyaszt. én is csalódtam benne egy kicsit, de azért jópofa. a saját tollával használom, egyelőre nem karcolódott, bár inkább csak ha néha gyorsan valamit számolnom kell, vagy fel akarok írni de minden papír tele van írva. szokni kell hogy nem érintő-, hanem nyomó felület. szerintem gyereknek tetszene, de egyelőre hadd rajzoljon igazi papíron, ahhoz kell szoknia majd...
-
Exelsior24
aktív tag
Ma megérkezett a GB-ről 10.18.-án rendelt Mi Band 3-am, kicsit sokáig tartott mire ideért, nem tudom hol időzhetett ennyit, már kezdtem feladni, hogy valaha is megkapom, de azért csak megérkezett.
-
Rick4
félisten
Na a november 16.-án vett telefonok nekem is megérkeztek ma a nemzetközi postakicserélőbe, a Feuchtiak olvassák a topicot ezek szerint.
Ha ma ért oda, a tapasztalatok szerint mikor lesz kézben?
-
pn4hvq
senior tag
válasz
sambenez #33052 üzenetére
Aham, nekem is sajnos gyengén látszik. Karácsonyra tervezem adni a gyereknek, így csak 1 percre volt időm megnézni, de akkor nem erőlködöm az elemcserével...
Szerk.: ha jobban rányomod a ceruzát, akkor látható lesz az írás. Az más kérdés, hogy a kijelző mikorra lesz összekarcolva...
-
fate24
csendes tag
Hát, nálam sem jobb a helyzet, bár gondolom szeptember közepe óta csak lett valami a dologból..
Én November 12-én (11.11 akcióban) rendeltem egy telefont Priority Lineon GB-ről.
Most dec. 6-án végre megjelent a Posta nyomkövetésében, mint feldolgozás alatt lévő csomag. Korábbi tapasztalataim alapján a realitás a 11-13-a közti, azaz 30 napos szálítás-érkezési idő...
Hát, feldobva nem vagyok, de ha egyben, sértetlenül-hiánytalanul-működőképesen ideér (és minimum 1,5-2 évig működik is..) akkor öszeségében biztos elégedett leszek. Még ha most annyira nem is ez jellemzi az állapotomat.
1 biztos, minden kínai shop (tinydeal, aliexpress, gearbest, ebay, stb.) 2 dologra megtanít:
1. türelem
2. bízni vagy 50 ember munkájában (csomagolástól kézbesítésig) -
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Olyankor mi van ha a nyomkövetés alapján megérkezett a városom postájára és a postások nem találják ? Bevételezték de mégsem találják ! Olyankor mi a teendő ?
-
vegyszer
addikt
-
Pcgamers
tag
Sziasztok!
A posta nyomkövetése szerint a csomagom a "Csomagja a kézbesítőnél van" státuszban van, de a mai napon nem hozta ki a postás, értesítőt sem hagyott. Ma mennem kell a postára egy másik csomagomért, és az lenne a kérdésem, hogy szerintetek érdemes érdeklődni a csomag iránt?
Válaszaitokat előre is köszönöm. -
sambenez
addikt
Rendelt már valaki ilyen 8.5 inch Writing Tablet Kid Drawing Board-t?
Ennek tényleg szinte alig láthatóan halványnak kell lennie a kijelzőjének? Egyáltalán nem olyan mint a képeken. Először azt hittem nincs benne elem, annyira halvány. -
gyu84
tag
Sziasztok!
Olvastam, hogy sokan aggódnak, hogy ideér-e a csomag.
Csak, hogy egy pozitív példa is legyen
200$-s tabletet rendeltem november 14-én, 18-án feladták. November 29-én ért Radefeldbe majd onnan 30-án a hírhedt Feuchtba. Onnan feladták december 3-án, december 5-én jelent meg Magyar Posta rendszerében, ma pedig kézhez kaptam.
A feladástól 13 munkanap telt el, a Gearbest 15-25 között írta az emailben, szóval 11.11 ide Black Friday oda, szépen megérkezett. -
Lazika
senior tag
Posta honlapja még mindig rossz? Most sem ír ki semmit sem a csomagomra...
-
Kecsotam
tag
válasz
Ghostdog77 #33037 üzenetére
Majd jelezd légyszi, mit reagálnak, vagy ha történik valami változás.
Gondolom a magyar posta oldalán neked sincs semmi találat.
Elnézést, hogy ezt mondom, de ennek örülök, mert hátha ez csak azt jelenti, hogy valami késés van némelyik csomaggal és majd megérkeznek.. Nem létezik, hogy ennyit lenyúljanak. -
Kecsotam
tag
Én úgy látom alapból ezután a bejegyzés után:
The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage online shipment tracking: https: www.posta.hu nyomkovetes nyitooldal?searchvalue=CY140...981DE)
2 nap múlva jönni kellene a következő lépésnek. Mivel neked december 3-án volt még nincs gond.
Viszont nekem november 28. óta áll ezen a ponton a dolog... Láttam már 5-6 trackinget mindenhol 2 nap után jött a következő lépés. -
havri1
félisten
Igen, figyelem folyamatosan, 3-an vagyunk most azonos cipőben. Fb-n is van egy srác, vele Te vagy egy szállítmányban. Szerintem ez csak azon múlik, milyen sorrendben bontják ki őket a gyűjtőből. De ez itt már tényleg off, elnézést a többiektől. Menjünk át a postázós topikba ilyenekkekz, azt javaslom.
-
andrás47
senior tag
Üdv ! Gearbest-en vásárolt telefon hazai gariztatása létezik, vagy hogy működik , és mennyire érvényesíthető az ilyen garanciával rendelkező telefon ? Köszönöm
-
Janusz001
őstag
A cseh GB raktárból rendelt DHL csomagom, mi a francot keres Feucht -ban?
-
havri1
félisten
Huh, nagy kő esett le..
Azt hiszem én többet nem rendelek kintről telefont. Ennyit már rég izgultam. -
doni11
tag
-
Tubk
csendes tag
válasz
Kecsotam #33017 üzenetére
Akkor egyszerüen egy Igen a válasz amit keresel, 60 napig, csak türelmedet fogják kérni. Ők is ugyan azt látják a követési azonositoval, mint te.GB azután (elvileg) indit keresést(ha keresteted rajtuk
) a csomagküldő szolgálatnál amit(eddigi informácioim alapján) még 1x sem bizonyitottak senkinek itt, javitsatok ki ha tévedek ,aztán indul a licitálás visszatéritésre. PP meg általában teszi a dolgát előirtak szerint
-
HXY
addikt
Leírnám én is tapasztalatimat.
2 darab $120-os tabletet rendeltem. Az egyiket véletlenül sima regisztrált postával, mint utóbb kiderült Szlovákián keresztül küldték. Ez 11 nap alatt megérkezett.
A másikat pedig priority line-nal. Akkor még nem tudtam, hogy "mi folyik" a németeknél. Ez a csomagom kb. 2 napot állt Feucht -ban, majd rá kb. 1 hétre meg is kaptam, összesen 20 nap alatt érkezett meg.
Ami érdekes, hogy a Szlovákiából jött tablet teljesen bontatlan volt, míg a Németországból jött csomag fel volt bontva az oldalán, a külső csomagolás vastag átlátszó szalaggal volt visszaragasztva.
A első tabletnek a belső dobozán volt celofán, na itt még az is hiányzott.Elképzelhetőnek tartom, hogy kibontották, és láttak, hogy
"á ez csak egy $120-os tablet, nekünk csak flagship-ek kellenek".
De lehet, hogy csak paranoia, és Kínából már eleve így küldték...Ha van szlovák posta, akkor mindenképpen azt válasszátok!
-
Kecsotam
tag
Persze nem az idő miatt aggódom, hanem, hogy pont hol hallottam róla utoljára.
Nem első bálozó vagyok, hozzászoktam a hosszú kézbesítési időhöz. Rengeteg mindent rendeltem csak eddig pont ez a legnagyobb értékű rendelés. Illetve látom, hogy valszeg ugyanabban konténerben utazó csomag meg már kiért. Persze ezt sem tudhatom biztosra. Mint ahogy írták előttem is már gyanús, hogy a különböző számokat ugyanabban az időben olvassák le. -
Tubk
csendes tag
válasz
Kecsotam #33015 üzenetére
Annyira izgulni se kell még a csomagért, én csomagom is ugyan abban a statusban van mint a tiéd, 60 napig csak az ujjadat koptathatod PP és GB oldalon is. De felesleges ilyen korán nagyobb következtetéseket levonni csomag hollétéről, Magyar Posta se a gyorsaságáról hires meg egyebek. Irodai postásunk pl már 2hete mondta, hogy kinai csomagokat amiket nem futár visz kocsival, azt már előre megirt cetlivel várják őket reggel és nem is viszik ki...
-
Kecsotam
tag
Sziasztok!
Végig olvastam az elmúlt pár hét történéseit és nem is tudom, hogy megnyugodtam, vagy jobban aggódom.
Én is rendeltem egy Mi 8-as telót Gearbestről EU Priority Line szállítással. A megrendelés 2018. 11. 11-én történt. A feladással nem volt gond, pár nap alatt fel is adták. Érdekes, hogy a posta rendszerében múlt héten még megtaláltam, de most azt írja, hogy nem létezik ilyen csomag. Viszont megnyugtató volt olvasni, hogy több embernek is van ilyen gondja, vagyis a rendszerrel lehet baj.
Már az összes létező trackingben rákerestem, sőőt még ilyen tracking progit is feltelepítettem, ami figyeli és szól ha változás van, de semmi.
Az utolsó bejegyzés:
2018-11-28 05:33:00 The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage online shipment tracking: https: www.posta.hu nyomkovetes nyitooldal?searchvalue=CY140190...DE)
Vagy egy másikon:
28.11.2018 08:33 Célországba elküldve (Export) Feucht, DeutschlandLáttam most nagyon hasonló track számokat, mint az enyém és Feucht-ig ugyanazok a tételek szerepelnek, ugyanazon dátumokkal és időpontokkal. Viszont az az érdekes, hogy azt a track számot megtaláltam a posta rendszerébe.
Kicsit kezdek aggódni emiatt a Feucht miatt és, hogy azóta változás se történik és, hogy sok eltűnt csomagot ott láttak utoljára.
Hála istennek volt biztosítás is és paypallel fizettem. Ha jól értelmeztem 60 napig semmit nem tehetek ugye?
-
atos30
aktív tag
Ma megjött a második elektromos fogkefe. November 15.én rendeltem.23.-án adták fel "partly shipped" státuszban, mert nem volt nekik pótfej hozzá.
Ilyenkor küldik majd valamikor külön a pótfejeket? Mert semmi infó erről. Ha nyitok egy ticketet, abból szerintem refund lesz, meg hogy rendeljem újra. -
Ferike81
senior tag
válasz
doni11 #33001 üzenetére
Én dec.3.-án nyitottam ticketet, hogy nem jött meg a csomagom amit 09.27.én rendeltem, ma délben jelzett a paypal, hogy 100% térítés érkezett. Ki kell várni a 60 napot, és nem akadékoskodnak. Az eddigi 1,5 éves GB vásárlásaim alatt ez a második ilyen esetem, akkor is , most is 100% visszakaptam. Egyiknél sem volt biztosítás. Nyugi, ha nem érkezik meg van lehetőség a visszatérítésre.
-
Janusz001
őstag
Cseh raktárból dhl -el mennyi idő szokott lenni a szállítás?
-
doni11
tag
válasz
doni11 #32999 üzenetére
A másik kérdessem:
Visszaolvasva a fórumot lehet hibáztam a vásárlásnál.
Nem biztosítva kértem a szállítást. Mennyire kell tartanom ez miatt a bonyodalmaktól?Ha esetleg nem érkezne meg a termék, tényleg csak az 50% vételárat kaphatnám vissza ?
Elvileg paypal fizetésnél teljes értékű pénzvisszafizetési garancia van.
Elvileg az teljesen mindegy, hogy milyen garanciát vállal az eladó, ha paypal-el fizetek nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M90q Gen 1 Tiny barebone
- X1 Carbon 11th 14" 3K OLED i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 27% 14" FHD IPS i7-8665U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ és használt Gamer PC számítógép egyedi összeállításban igény szerint széles választékban eladóak!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- iPHone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest