- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- potyautas: Sára és a párja.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:18 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dluinet
nagyúr
-
WestBam
senior tag
Nekem küldtek levelet egyszer valamikor, de nem volt benne, hogy mennyi pontom fog lejárni. Benéztem, ott nem látszott semmi, mikor itt olvastam akkor is benéztem, de semmi jele nem volt, hogy van "lejáró" pontom. Nem volt sok, szerencsére használgatom őket, de ~10$ így is odalett.
-
szabi__memo
nagyúr
-
Silent77
veterán
-
Silent77
veterán
Az a baj, hogy olcsó cuccokat hasonlítod a drágább, márkás termékekhez.
Több Ganzo termékem van itthon, 10-15db, mindegyikkel elégedett vagyok, ez elmondható a zanflare lámpáról is. Sajnos F1-nél előfordult több hibás darab, ahogy Te is említed. Ganzonál még nem nagyon hallottam problémát, de kivételek mindig vannak.
Xiaomi termékem szinte minden van, van amiből több is, soha semmi problémám nem volt velük. Az egész okos otthon erre lett építve, a házban az egész világítás Xiaomi. ( jelenleg úton van a yeelight meteorite, yeelight ceiling helyét váltja fel.)
Drónók az összes kintről van, kezdve a pár dollárostól, egészen Mavic-ig, ezekből is több darab. Mondhatnám akár a rollereket is, Ninebot es1, es2, M365. Ezek a termékek nem csak nekem, hanem akit megfertőztem azoknál is tökéletesek, és bátran ajánlom bárkinek. Ha csak az itt felsorolt termékeket nézem, közel 1 millát spóroltam azzal, hogy kintről vásároltam, ami nem kevés pénz.
Pár dolláros termékénél nagyobb esély a hibás darabra, itt is érvényben van az olcsó húsnak híg a leve.
Megértem ha valaki nem rendel x összeg felett, sőt azt is ha egyáltalán nem, elég sok embernek én intézem a rendelést.FingR86: Áfamentes.

-
Silent77
veterán
-
Flashy
veterán
attól függ, mit vásárolsz. érdekes módon egy bizonyos érték felett már a kockázattal együtt is megéri Kínából rendelni, mert a javítás vagy visszaküldés ára, de még az esetleges kifizetendő áfa is belefér az árkülönbözetbe. nyilván ha ki kell dobni és még egy ugyanilyet rendelni, az nem, bár néha féláron is ki lehet fogni ezt-azt, főleg a magyar boltban felpumpált árhoz képest. de én is főleg olcsó dolgokat vásárolok netről, engem az idegesít, amikor az 1 dolláros akármit nálunk 4999-ért adják.
-
Silent77
veterán
-
kbyte1024
veterán
-
Kecsotam
tag
Bangoodról is folyamatosan rendelek. Eddig ott nem volt probléma. És gyorsabb is általában.
Félreértés ne essék, tisztában vagyok vele, hogy nagy valószínűség szerint kilopják a csomagokat. De akkor miért nem tesz ellene?! Volt róla szó, hogy keresnek másik útvonalat Hollandia fele. Erre, amikor megkaptam a trackszámot és láttam a DE végződést, már fogtam a fejem.....Az utolsó 2 rendelésemből úgy néz ki, hogy mindkettő eltűnik. Ráadásul az első egy nagyon komoly flagship volt. Ez már csak egy olcsóság, mert tanultam az esetből.
De ha engem elvesztenek, vásárlók százait, ezreit vesztik el. Mert ha nekem eltűnt kettőből kettő csomagom az elmúlt pár hónapban, akkor sok ezer másik is. -
kbyte1024
veterán
-
viktorhu
veterán
-
sambenez
addikt
-
Beni2360
félisten
Az a dupla bejegyzés csak annyi, hogy átvette az egész bejövő csomagot és a 2. pedig, hogy kiadta járatnak. De mostanság annyi a hiányzó ember, hogy ilyen alkalmi emberekkel dolgoztatnak. Múlt héten szól a telefon a csogagos szól, hogy itt áll a ház előtt. Mondom én meg az ablakban állok és senki nincs a ház előtt. Vagy 3 percig bizonygattam, hogy a szomszéd utcában van mert van egy Kis.... utca is. Mire végre ide jött egy utcával lejjebb hát úgy nézett ki mint egy "hajléktalan".

-
Silent77
veterán
-
mrzed
senior tag
-
mrzed
senior tag
Az 1tracking oldala engem is tréfált már meg ilyen bejegyzéssel, szerintem nem releváns. Viszont az érintett postahivatallal vedd fel a kapcsolatot, mert lehet csak sétáltatja a csomagot, nem csenget, nem dob be értesítőt... nehogy tényleg visszaút legyen a vége.
szerk: na és persze ellenőrizd a küldeményt a posta nyomkövetési oldalán is. -
Ance
őstag
-
prsq
aktív tag
Erre ne fogadj:
https://ganzoknife.com/knife-firebird-f753m1-black-green-orange/Kattints a színnél, és nézd az SKU-t.
BK, GR, OR, CF, az utolsó két betű azonosít. (Van vagy 5 Ganzo-m, tudom.) -
vegyszer
addikt
-
Digitalpimp
senior tag
-
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
-
lehella
senior tag
-
lehella
senior tag
-
Methionyl
senior tag
-
lehella
senior tag
Ennyire normális? ez a várakozás a Gearbesten? Nekem eddig vegyes érzéseim vannak velük. Ősszel rendeltem egy csomagot, ami egyáltalán nem érkezett meg, előfordul
Két hete rendeltem egy 160$-s kamerát, amit elvileg aznap shippingeltek, de ugyanúgy 2 hete valamilyen Location Warehouse Sorting Centre várakozik
Sweden Post Registered-t választottam, 15-28 üzleti napról szólna. -
bul07
nagyúr
-
viktorhu
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diabetes - Cukorbetegség
- Garmin topik
- 3D nyomtatás
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Energiaital topic
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- További aktív témák...
- USB Switch 2IN 4OUT KVM kapcsoló
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha csak bontogatni kell, bőven elég.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sweden Post Registered-t választottam, 15-28 üzleti napról szólna.