Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
1stVikman
üzenetére
Én is sokat izéltem rajta
Volt aki azt írta hogy neki van Möller és hogy hébe hóba egy csavart kiszedni pont jó rá és nem is olyan rossz, persze egy autószerelőnek gyenge lenne
Én végül Lidl vettem még 2018.12.05-kor, azt hiszem azóta nem volt, 94db-os amúgy
Azóta nem láttam a Lidl-be
Amúgy tárgytalan mert vagy tényleg 1db van már csak , vagy állítottak rajta hogy így akadályozzák meg a 2db kosárba rakását
-
Vikusz77
tag
válasz
1stVikman
üzenetére
A legdrágább tétel az egész rendelésben kb: 4000 Ft értékű (ez még nincs feladva), a megérkezett csomagban pedig van 5 db kb. 5 dolláros tétel (az 50 %-os akcióban vettem, szóval a "piaci" ára, kb ennek a duplája).
Ha nem veszem át, kérdéses, hogy a gearbest elismeri, hogy az ő saruk, és visszakapom-e a kb 6500 Ft-omat.
Ha átveszem, akkor pedig megsarcolnak az egész rendelés ára után 8500 Ft-ra.A rendelés még nem feladott részével sem tudom, hogy mit kezdjek, a legnagyobb szívás az lenne, ha ezt is elküldenék holland postával és fizethetek még egyszer 8500-at.
-
mrzed
senior tag
válasz
1stVikman
üzenetére
Nem szabad ebből lelkiismereti kérdést csinálni. Csak a profit maximalizálása miatt sz@rakodnak. Te vettél valamit, a szerződés akkor teljesül, ha meg is kaptad a szóban forgó terméket. Ők szerződtek a szállító cégekkel, az elveszett csomagok egy része visszakerül hozzájuk, a fennmaradót pedig lefocizzák a szállítókkal, ott is van valami kártérítési eljárás, de az az ő dolguk. Pl volt egy másik üzlettől 30 dolláros megrendelésem, több apróság, egyben fizettem ki. Osztott megrendelés lett belőle, 25 dodós érték kínából megérkezett, a maradék az eu raktárból jött volna nyomkövetés nélkül, de soha nem ért ide. Kértem az öt dollár visszatérítését, nem akarták, elég szemét módon álltak a dologhoz. Ezt a paypal vita során sem akarták rendezni. Eszkaláltam a vitát, pár napra rá visszatérített a paypal 30 dollárt. Jeleztem, hogy nekem csak 5 kell, annyi a károm. Azt válaszolták, hogy ne foglalkozzak vele, ők majd ezt rendezik az üzlettel.
-
mrzed
senior tag
válasz
1stVikman
üzenetére
Én mindig így szoktam, a harmadik körnél rákérdezek, hogy menni fog, vagy kérjek segítséget a paypal-től... Szvsz ez a biztosításosdi is egy humbug, csak lehúzzák az ember, amennyire lehet. Lassan 10 éve rendelgetek kínából, több száz csomagom volt már... eltűnt, elveszett csomag esetén mindig a vevő javára dönt a paypal, függetlenül attól, hogy nyomkövetéses, vagy anélküli free shippinges volt a szállítás. Az aliexpress-nél pedig automatikus, csak ki kell várni a 60 napot, mert ugye ott nincs paypal védelem. A lényeg, hogy ha meg kell nyitni a dispute-t, akkor már csak ott van kommunikáció, ha kívülről próbálkoznak, akkor screenshot-ot készítek, linkelem a paypal vitához, és ott reagálok. A lényeg, hogy visszafogott, de határozott és udvarias legyél. A vitában is futsz vagy három kört, és lehet eszkalálni.
szerk:
Ja és ami még fontos, 40 nap elteltével meg kell nyitni azt a vitát, úgy is meglesz a két hónap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi