Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Sword
tag
válasz
ribarszki
üzenetére
Akkor jó. Csak azért értetlenkedek, mert ilyen üzenetet még sose kaptam a GB-től, pedig volt már bőven rendelésem, ami Szlovákián keresztül jött. Az üzenetben meg azt írják, hogy vegyem fel mihamarabb a kapcsolatot, keressem a csomagom. De akkor várom, hogy hozza a postakocsi.
-
Lazika
senior tag
válasz
ribarszki
üzenetére
Ajánlottak 200 Gb pontot ami 4 dollár, hogy kárpótoljanak...
Mondtam, hogy nekem a telefon kell. Holnap tudok csak menni a bankba. 30 napon belül leszek még elvileg visszaadja a bank a pénzt simán 30 nap után meg utána is néznek. 180 napig lehet visszakérni bankon keresztül. -
havri1
félisten
válasz
ribarszki
üzenetére
Ez még nincs eu-ban sztem. Vagy ha beért, még nem került feldolgozásra. 1Tracking a kinti nyomkövető, ezeket az adatokat szinte semelyik tracking nem látja.
Ha itt feléled (Onnan másr a posta nyomkövetése is látni fogja), onnan lesz izgalmas.Itt az enyém, ilyen szállítással, ami már beért.
2018-11-06 indult meg, 2018-11-09 -én érkezett EU, addig semmi nem látta.
Ez meg a telefonom, ami úton, ugyanígy : [link]
-
-
Tony21
tag
válasz
ribarszki
üzenetére
De, kéne értesítőt dobni.
Jártam én is úgy, hogy nem dobtak semmit.
Az volt a szerencsém, hogy rendes trackingje volt a csomagnak így mikor kíváncsiságból ránéztem hol jár, láttam, hogy sikertelen kézbesítés miatt a postán ül.
Slusszpoén, hogy olyan címre kértem, ahol mindig van valaki.
Tehát nem nyomták meg a csengőt és nem írtak értesítőt sem. MP 2018 ....
-
azbest
félisten
válasz
ribarszki
üzenetére
de, 5 vagy 10 napig átvehető a küldemény, ha nem talál otthon. Viszont, most arról van szó, hogy a kézbesítő azt jelölte, hogy rossz / nem létező címzés. Ez lehet azért is, mert mondjuk megsérült a felirat, de lehet azért is, mert nem találta meg a helyet.
Mostani irodában volt olyan, hogy úgy fordítottak vissza levelet pestre, hogy a posta épülete ugyanebben a tömbben van és elvileg hivatalosan ugyanaz a házszám is, mint a postáé. Gyakorlatilag meg a keresztező utca szerint is van házszám és arra írva talál meg. A ház oldalán nagy betűkkel ki van írva az irodaház neve. Azt szoktam még ráíratni a címzésre cégnév helyett, mert csak mi vagyunk benne és a cégnév táblát talán nem veszi észre az ajtón.
Úgy kell címezni, hogy egy ovodás is megértse, amilyen gyakran cserélődhetnek a kézbesítők.
-
válasz
ribarszki
üzenetére
Eddig telefon, tabletek tüntek el amiket én tudok.
Most nekem is feuchtba van a porszívóm, remélem holnap már azt látom célországba megérkezett.
Ha nem akkor jön a hétvégi idegeskedés.Pedig mondtam nekik, hogy a kisebb értékes cuccot rakják nagy dobozba, de 2 napja jött egy telefon, simán zacskóba.
Ismét teszek nekik javaslatot. -
azbest
félisten
válasz
ribarszki
üzenetére
nem tudom, hogy ez mennyire egyedi dolog nálad, de a hivatalos xiaomi márkaboltok sem kapnak árut, mert a xiaomi bekeményített. Próbálják kontrolálni, hogy csak a velük szerződött (tejelő) cégektől lehessen megvenni a cuccaikat, ezért átszervezik az értékesítési láncot. Azt nem tudom, hogy ez mennyire érinti a kínai üzleteket.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- MacBook Pro 16" M1 Max 32GB RAM 1024GB SSD Astro szürke - Nagyon szép karcmentes állapot !
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Sapphire Pulse Radeon Rx 5500 XT 4Gb Videókártya CSERE
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- GeForce RTX 2070 blower (OEM HP) Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
.
Végül is csak a lényegen léptem túl.