- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:18 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tarokk79
aktív tag
-
Ferike81
senior tag
-
Mr. Sword
tag
Akkor jó. Csak azért értetlenkedek, mert ilyen üzenetet még sose kaptam a GB-től, pedig volt már bőven rendelésem, ami Szlovákián keresztül jött. Az üzenetben meg azt írják, hogy vegyem fel mihamarabb a kapcsolatot, keressem a csomagom. De akkor várom, hogy hozza a postakocsi.
-
Lazika
senior tag
Ajánlottak 200 Gb pontot ami 4 dollár, hogy kárpótoljanak...
Mondtam, hogy nekem a telefon kell. Holnap tudok csak menni a bankba. 30 napon belül leszek még elvileg visszaadja a bank a pénzt simán 30 nap után meg utána is néznek. 180 napig lehet visszakérni bankon keresztül. -
havri1
félisten
Ez még nincs eu-ban sztem. Vagy ha beért, még nem került feldolgozásra. 1Tracking a kinti nyomkövető, ezeket az adatokat szinte semelyik tracking nem látja.
Ha itt feléled (Onnan másr a posta nyomkövetése is látni fogja), onnan lesz izgalmas.Itt az enyém, ilyen szállítással, ami már beért.
2018-11-06 indult meg, 2018-11-09 -én érkezett EU, addig semmi nem látta.
Ez meg a telefonom, ami úton, ugyanígy : [link]
-
Silent77
veterán
-
SDSD
csendes tag
-
Silent77
veterán
-
kurtuzov
senior tag
-
Silent77
veterán
-
Tony21
tag
De, kéne értesítőt dobni.
Jártam én is úgy, hogy nem dobtak semmit.
Az volt a szerencsém, hogy rendes trackingje volt a csomagnak így mikor kíváncsiságból ránéztem hol jár, láttam, hogy sikertelen kézbesítés miatt a postán ül.
Slusszpoén, hogy olyan címre kértem, ahol mindig van valaki.
Tehát nem nyomták meg a csengőt és nem írtak értesítőt sem. MP 2018 ....
-
trcvk663
tag
-
Silent77
veterán
-
azbest
félisten
de, 5 vagy 10 napig átvehető a küldemény, ha nem talál otthon. Viszont, most arról van szó, hogy a kézbesítő azt jelölte, hogy rossz / nem létező címzés. Ez lehet azért is, mert mondjuk megsérült a felirat, de lehet azért is, mert nem találta meg a helyet.
Mostani irodában volt olyan, hogy úgy fordítottak vissza levelet pestre, hogy a posta épülete ugyanebben a tömbben van és elvileg hivatalosan ugyanaz a házszám is, mint a postáé. Gyakorlatilag meg a keresztező utca szerint is van házszám és arra írva talál meg. A ház oldalán nagy betűkkel ki van írva az irodaház neve. Azt szoktam még ráíratni a címzésre cégnév helyett, mert csak mi vagyunk benne és a cégnév táblát talán nem veszi észre az ajtón.
Úgy kell címezni, hogy egy ovodás is megértse, amilyen gyakran cserélődhetnek a kézbesítők.
-
Silent77
veterán
Eddig telefon, tabletek tüntek el amiket én tudok.
Most nekem is feuchtba van a porszívóm, remélem holnap már azt látom célországba megérkezett.
Ha nem akkor jön a hétvégi idegeskedés.Pedig mondtam nekik, hogy a kisebb értékes cuccot rakják nagy dobozba, de 2 napja jött egy telefon, simán zacskóba.
Ismét teszek nekik javaslatot. -
kannon
csendes tag
-
pn4hvq
senior tag
-
bul07
nagyúr
-
Nikaré
őstag
-
Silent77
veterán
-
azbest
félisten
nem tudom, hogy ez mennyire egyedi dolog nálad, de a hivatalos xiaomi márkaboltok sem kapnak árut, mert a xiaomi bekeményített. Próbálják kontrolálni, hogy csak a velük szerződött (tejelő) cégektől lehessen megvenni a cuccaikat, ezért átszervezik az értékesítési láncot. Azt nem tudom, hogy ez mennyire érinti a kínai üzleteket.
-
mdav88
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Autós topik
- TP-LINK routerek
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Diablo IV
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
- Apple iPhone 17 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Lenovo LOQ RTX 5060 GARANCIÁS GYAKORLATILAG ÚJ!
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
Végül is csak a lényegen léptem túl.