Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
Úgy döntöttem, hogy eladom inkább a MI 9T telefont, az én életstílusomhoz ez a méret nem megfelelő (bulik, túrázás stb). A garanciáztatás az hogy zajlik, mit tudok írni a delikvenseknek róla?
-
kalminc
csendes tag
hali!

tudom, hogy állandóan ezek a kérdések jönnek, de akkor ezzel így nincs baj ugye?Package Status: Not Found
EndVessel
Destination: Hungary
Origin: Netherlands
First vessel:
2019-08-30 14:19:20 Departure in Location Warehouse Sorting Centre.
2019-08-30 11:55:10 Shipping Label Printed.
2019-08-30 11:53:54 Confirmed & Prepared For Packing.
2019-08-29 17:46:09 Order Created.mmint normális, hogy egy hete nincs infó, se megmozdulás? simán lehet ennyi időt a holland WH-ban?
előre is köszi,
K -
gg72
veterán
Vásárlás és a kipostázás között mennyi idő szokott eltelni? 1-én vettem valamit, de még mindig nem sikerült elküldeniük...
-
Jinxb1rd
addikt
Nekem MI 9 SE-re kellene kupon, mert ez a Mi 9T telefon bár igen szexi, elég nagy méretű

-
-
Jinxb1rd
addikt
Hiphop megjött a telefonom. Ezt a tracking nem sokra való.
Na de a legjobb, hogy még a telefon is a dobozban volt, de bekapcsolni még nem próbáltam.

-
válasz
szabi__memo
üzenetére
Ismerőnek vettem már belőle, nem panaszkodott.
Nekem is ipazz van, mondjuk nem használom.
-
Flashy
veterán
válasz
szabi__memo
üzenetére
99% hogy csak a felirat a különbség
-
Alfawise Sweeping Robot Vacuum Cleaner Side Brush HEPA Filter Accessories Kit for V8S PRO!
Ár: 13.99$
[link]Xiaomi Mijia MJDDLSD001QW Home Electric Screwdriver with 12 Pieces S2 Bits!
Kupon: 4CVWRS113K
Ár: 39.00$
[link]OUKITEL K7 Pro 4G Phablet 10000mAh Battery!
Ár: 129.99$
[link]Alfawise A8 Wireless Keyboard Fly Air Mouse!
Ár: 6.99$
[link]Alfawise U30 2.8 inch Touch Screen DIY Desktop 3D Printer!
EU raktárból!
Ár: 159.99$
[link]Alfawise Z1 Pro 3D Hologram Advertising Display Fan Projection Lamp!
Ár: 129.99$
[link] -
norbert400
tag
mai nap végre megjelent a tracking a posta weboldalán is.
Amit picit furcsálok, hogy mintha a tracking látná a jövőt:
2019-09-05 23:35:00 International Office Of Exchange,Consignment departure
2019-09-05 23:35:00 Gbasma,Send item abroad (Export)
2019-09-03 21:29:00 Gbasma,Consolidated for local delivery
2019-09-03 21:29:00 Gbasma,Arrival at international place of exchangeEz, hogyan lehetséges?

-
zsamiatt
őstag
mennyi időt érdemes adni egy termék megérkezésének? 1,5 honap elég vagy lehet még ennél is nagyobb késés?
-
zsamiatt
őstag
valami nagyon nem jó ezzel a szállítási idő résszel. Most már ott tartunk, hogy mindig a lekérdezés napját dobja fel szállítási napnak.

-
Oclean X Smart Sonic Electric Toothbrush Color Touch Screen!
EU raktárból!
Kupon: GB-HBZOCXPL
Ár: 55.99$
[link]Oclean Air Intelligent APP Control Sonic Electrical Toothbrush!
EU raktárból!
Ár: 36.99$
[link]SEAGO SG - 507 Electric Rechargeable Sonic Toothbrush!
Ajándék 5db pótfej.
Ár: 13.99$
[link]Original Oclean SE Sonic Electrical Toothbrush!
EU raktárból!
Ár: 39.99$
[link]Xiaomi Mijia T300 Rechargeable Sonic Electric Toothbrush!
Kupon: GB-HBZXMTH3
Ár: 22.99$
[link]YEELIGHT YLMB06YL Smart LED Ceiling Panel Light!
Kupon: YEEPANEL
Ár: 49.99$
[link]Ilife V7s Plus Smart Robotic Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
[link]YEELIGHT YLXD37YL 220V 24W 350 x 60mm LED Ceiling Light!
Kupon: YEE350LIGHT
Ár: 69.99$
[link] -
szemmelver
aktív tag
Aug. 14-én rendelt, 15-én feladott RN7 ma megérkezett DPD-vel. A telefon benne volt, EU-s az adapter.

-
imis
senior tag
Rendeltem egy fimi drónt, most ráírtam a gearbestre mikor indítják, augusztus vége helyett szeptember közepén (mert bár raktáron van, de még sincs), de kicsit aggódom, mert honkongi raktárból jönne, és tudjuk ott most nem éppen jó a politikai helyzet.
Már tényleg nem tudom melyik bolt a megbízható. -
Szaboocs
csendes tag
Sziasztok,
Szeretnék rendelni egy MI A3 telefont mert most elég jó árban van gearbesten. Szállítási módoknál csak sima priority line van megadva, ez megegyezik azzal ami régen az EU priority line néven futott? Vagy a kettő különböző és itt szinte biztosan kell áfát fizetni?

-
viktorhu
veterán
válasz
szemmelver
üzenetére
Én a drága dolgokat szoktam videózni, de nemcsak Gearbestről, hanem minden netes rendelésnél, pl. amazon.de -ről is, mert nem lehet tudni, hogy szállítás során mi történik a csomaggal, de akár a csomagolók is összekeverhetik a dolgokat (nem az üres dobozra gondolok, de volt már, hogy teljesen mást kaptam, mint amit rendeltem, nyilvánvaló tévedés volt).
-
bl4ze
veterán
Sziasztok,
Lehet tudni már, hogy mennyi a 2019 szeptemberi vásárlásnál a sarcmentes határ?
Vennék valamit ami éppen necces árban, így pontosan szeretném látni, hogy ne legyem vámkezelve
Köszi

-
Lucho7
tag
PDM rendelés, 20.án rendelve ma hozta a postás, és ez angol körúton volt. Nagyon gyors volt.
-
norbert400
tag
A hollandok még nem kapták meg.
2019-08-29 09:20:00 The item is pre-advised to PostnL --- http://keve.info/2016/10/06/9153
2019-08-30 10:00:15 London, Shipment in transit-delivered to destination country.
Én azt nem értem, hogy mit keres londonban.

amúgy ha lesz update akkor az 14:00tól lesz frissitve a trackingen.
-
zsamiatt
őstag
sziasztok, érdekelne, hogy mennyire megbízható a gearbest oldala? Rendeltem egy alfawise hűtő ládát 7.29 én de még mindig sehol. Azóta a tracking háromszor is kitolodott.
-
zacci
senior tag
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Bar en DPD-vel rendeltem a Mi9-et de NL-el kuldtek. Csodalkoztam is, hogy wtf ?
Ezekszerint tudnak valamit a GB-nel a DPD-s lopasokrol, csak nem kotik az orrunkra. -
pecccccccca
őstag
válasz
szemmelver
üzenetére
Igen az EU-ban csomagolják át, hogy úgy tűnjön mintha az EU-ból való vásárlás lenne. Pont az áfa kijátszása miatt.
Visszakaptam a teljes összeget, illetve úgy 5 ezer forinttal kevesebbet. -
Beni2360
félisten
válasz
szemmelver
üzenetére
Hát ha ilyen vámmentes szállítással jön, igen EU-ban átcsomagolják de az nem itthon történik.
-
szemmelver
aktív tag
válasz
pecccccccca
üzenetére
(#35835) KamuMazsola sok sikert! Kíváncsian várom a végét!
Ha beerkezik EU-ba, tortenik atcsomagolas? Vagy jön az eredeti csomagolással tovább?
Mi 9T árát vissza kaptad? -
pecccccccca
őstag
válasz
szemmelver
üzenetére
Igen átcsomagolják.
Én eddig kétszer rendeltem. Egy Mi 9T eltűnt a Note 7 megjött.
Részemről eddig kettőből egy termék érkezett meg. Jelenleg 50%-os arányú a sikeres vásárlásom. Nem dobom hanyatt magam tőle. Szerintem be is fejeztem a GB-től való rendelést. Főleg, hogy mennyien pórul járnak. -
KamuMazsola
őstag
válasz
szemmelver
üzenetére
Még folyamatban van az ügyem, addig nem akarok semmit nyilatkozni. Annyi biztos, hogy itt Magyarországon lopták ki a telefonokat az egyik megkerült, rendőrségi úgy lett belőle. Én is megettem a feljelentést.
Szóval nem a Gearbest volt a hunyó, most részemről ennyi.Esetleg akinek van tudomása arról, hogy valaki aug 29 kiszállással üres dobozt kapott a DPD-től, jelezze!
-
szemmelver
aktív tag
Elég sokat rendeltem mostanában GB-ről. Több telefont, tv boxot stb... Mind hamar, és épségben megjött.
Idén volt két ticketem is velük, mindegyiknél leirtam, levideoztam, fenykepeztem hogy mi a gond, és szépen visszakaptam a pénzt pár levél váltás után.Kb. 3-4 éve rendelgetek külföldről, és mikor elkezdtem valahol olvastam ezt a kicsomagolos videót. Azóta mindent videozok! Meg a 300 ft-os csomagot is.

Akiknek kiloptak a cuccot a csomagból, semmi nem látszott a csomagoláson? Vagy atcsomagoljak?
En is várok egy note 7-et dpd-vel. (Aug. 15.) Kicsit parazok most. -
zacci
senior tag
válasz
dzsi23
üzenetére
Ugy hogy van az a penz...
Szerinted miert nem latsz a GB oldalan az ertekeleseknel abszolut negativ hozzaszolast ?
Hat ugy, hogy a GB csak a pozitiv kommenteket jeleniti meg es jo nehany usert lefizet (itthon, mindenhol), hogy teszteket keszitsen es ajanlja oket mint megbizhato bolt.
Biztos itt is van olyan akit fizet a GB, es ha nagyszamu problema van akkor eloszor mentegeti oket, majd elkezd lapitani.
Hat ilyen ez a show business
Ettol fuggetlenul en is rendelek (meg) a GB-tol, mert neha (egyre kevesbe) meg jo araik vannak, de tudni kell, hogy alapvetoen Kina egyik legnagyobb (troger) webaruhaza. A tobbi sem kulonb am
-
zacci
senior tag
válasz
norbert400
üzenetére
Minden csomag alapbol biztositott. A plusz biztositas csak egy GB lehuzas.
Ha gond van, akkor PP visszaadja a penzed. -
Beni2360
félisten
Biztosítás ida vagy oda ha egyedűl a lakásban nyitod ki a csomagot videó nélkül mivel bizonyitod, hogy üres volt, nem volt benne a telefon ?

Vissza kell térni a régi vieózásra pedig már leszoktunk róla. Azelött a feladásnál fénykép meg mérlegelés volt, mostmár semmi sincs. Peig egy telefon 15-20 dkg közt mozod. -
bl4ze
veterán
azért a TomTop is megéri a pénzét....
Duty Free Shipping
RF740340xxxSGSG posta az aztán minden csak nem "Duty Free" -- még jó, hogy csak USD 34 az érték postával együtt....

-
norbert400
tag
nem csak a dpd-nél. Mindenhol. Posta topicban is vannak ilyen kommentek, reptéren is alap dolog.
Én inkább ezért fizettem ki azt a 2ezer ftos biztositást. -
Alarikman
senior tag
válasz
dzsi23
üzenetére
Szerintem olyan 98 százalékban megkapják az emberek a csomagokat. A mi 9t esetében ha visszaolvasol, akkor mindenki megkapta pár ember kivételével. Sajna lopnak a Dpd-nel a korábbi DHL-nel is, pedig az patinásabb cég. Ha van biztosítás és/vagy paypal akkor meglesz a pénz. Nyugi. Mondjuk én is idegeskedtem bő 17 napra jött meg. Egy kalappal neked!
-
dzsi23
addikt
Nem kellene olvasnom a topikot, mert csak ideges leszek, hogy megkapom-e a rendelésem. Másfél napja adtam le, azóta csak a rosszat olvasom... komolyan ennyi szívás van a gearbesttel? Eltűnt csomagok, üres dobozok, akkor hogy lehet ajánlott az oldal?
-
zacci
senior tag
Hi,
Paypal-nal nyiss vitat es azzal a lendulettel terjeszd fel elbiralasra. Ird meg h nem kaptad meg a csomagot a vallalt szallitasi hataridoig es az elado nem hajlando visszateriteni a penzed. Ha nem lehet nyomonkovetni a csomagot akkor azt is jelezd.
Trackinget nyugodtan beleirhatod.Par napon belul meg kell kapnod a penzed.
-
Jinxb1rd
addikt
Egyébként amikor hozzák a csomagot, nem akkor kellene inkább kibontani a futár mellett?
-
-
sloja
csendes tag
Sziasztok
Tudom sokszor volt már, de velem most fordult elő először. A csomagom több mint 80 napja nem érkezett meg. Indítottam ticketet és arra hivatkozva, hogy nem kötöttem szállítási biztosítást legfejebb 50% visszatérítést akarnak adni. Mik a lehetőségeim? -
zacci
senior tag
válasz
KamuMazsola
üzenetére
ezekszerint neked is dpd-s volt ?
Volt mar hogy a dpd ellopta a komplett csomagomat, de hogy kilopjak a dobozbol es kezbesitsek az ures csomagot na ez uj!
Fejlodnek na
Kezdek oruloni, hogy a dpd-s rendelesemet valamiert nem dpd-vel adtak fel. Lehet tudnak valamit...
-
Bilikay HBQ PRO Bluetooth Wireless Stereo Sport Earbud!
Ár: 32.99$
[link]gocomma WM02 Vertical Wireless 2.4GHz Mouse!
Kupon: 1B63YQDPOM
Ár: 7.99$
[link]Alfawise LS02 1080P Dual Camera WiFi Car DVR Dash Cam!
Kupon: GB-LS02
Ár: 99.99$
[link]Alfawise C30 2500mw Large Area Frame Laser Engraving Machine!
[link]Amazfit GTR 47mm Smart Watch International Version!
Ár: 139.99$
[link] -
Jinxb1rd
addikt
Na, ezek után erősen reménykednem kell abban, hogy rendben megérkezik majd az én csomagom. De az biztos, hogy ez volt az utolsó hogy külföldről rendeljek ilyesmit.
-
norbert400
tag
majd írjátok le, hogy mi lett végül.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
baandii
üzenetére
Nekem évekkel ezelőtt veszett el csomagom Feuchtban, igaz nem gearbestes rendelés volt, de higgadt, nem anyázós! stílusban kb 10 levélváltásra újraküldték.
Ez most abban más, hogy csomag volt, csak tartalom nem. Amit javaslok, légy kitartó, de ne fenyegetőzz, mert olyanok lesznek, mint a sündisznó, azt akármit csinálhatsz.
Nyitottam tikettet, várom a választ. Esetleg privátban, hogy ne szemeteljük tele a topikot, egyeztessünk. A nyomkövetésről csináljunk képernyőmentést, valószínű egy csomagban volt és jelezzük mindketten a másik esetet is, hivatkozva a csomag nyomkövetésre is, meg hogy nem egyedi esetről van szó. A topikkal meg a főbb dolgokat természetesen megosztjuk majd. -
baandii
senior tag
válasz
KamuMazsola
üzenetére
írtam a gearbestnek egy komplett kis levelet de nem sok esélyt látom bármire is....
-
norbert400
tag
wtf. akkor hát majd én is így teszek. Sajnálom, remélem sikerrel jártok.
-
-
baandii
senior tag
sziasztok!
el se hiszem hogy ez velem történt...rendeltem egy telefont eu priority line (dpd) szállítással és a telefon nem volt a dodozban
nyílván kilopták
ilyenkor mit tudok csinálni??? vki adjon vmi tanácsot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" Retina / M1 Max / 32GB RAM / 1TB SSD / Asztro
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
- Lenovo ThinkPad T470,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,Win11
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Én egy nőre tudom ezt a jelzőt használni...