Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonique
őstag
válasz
Silent77
üzenetére
EU priority Line a shipping
két azonos napon érkezett csomog közül az enyém folyamatosan ismeretlen uticél van
az 1 héttel késöbbi csomag ami azonos napon de késöbbi idöpontban lett feladva németeknél ugyan ott már tovabb jött és rendesen irja uticélt Hungary az enyém semmit és az elejétől gyanus volt az ismeretlen jelző
a support rendesen valaszolni nem tud
az hogy 1-2hetet varjak nonszensz ilyen esetben cirka egymas melleti csomagoknal -
sonique
őstag
botrány a support ezen az oldalon
én most vasaroltam elöször és utoljara itt /és senkinek nem is ajanlom itt a vásárlást/
nagy valoszinüséggel el is cimezték a csomagot
ugyan azon a nap érkezett németbe csomag mar tovabb is jött ugyan azon feladásu helyröl
és az enyém Destination: Unknow nem valtozik a 17track.net német feladas utan már tudja hova tart a csomag no ennél nem
1tracking.net itt pedig mar altalaban az elejétöl tudja
magyar postan meg sem jelent a német feladas
még a hasonlo napon német feladás igen és mar att is valtott a célorszagrendesen valaszolni a support nem tud
és nem normalis 60napokat varni egy olyan dologra amiket irtok ...
miközben 1-2nap alatt ezek tovabbindulnakirni egyböl a supportnak dolgozzanak csak
-
válasz
1anonimus1
üzenetére
Nem változott, Priority line összefoglaló név, ezen belül vannak:
Eu epxress
Eu priority line
Mindkettő tréfamentes. -
1anonimus1
csendes tag
Az EU Priority lane és a Priority lane ugyanaz csak a neve változott, vagy utóbbi nem áfamentes? Volt már akinek mégis fennakadt a vámon Gearbest-es Priority szállításnál valami?
-
-
-
zseko
veterán
válasz
UberMutant
üzenetére
Jól van várok még, bár nem értem. Külön fizettem a 10-15 napos szállítási időért, most tartunk a megrendeléstől számítva lassan a huszadik munkanapnál. Igaz nem emlékszem volt-e feladási tartomány megadva. De ha a postai bejegyzést nézzük, akkor pénteken telik le a tizenötödik nap. De akármikori is a feladási tartomány, ha megjelent a rendszerben akkor az azt jelenti, hogy fel van adva, legalábbis szerintem. Meg egyébként is ők indították a ticketet, ezzel:
"our package for 18.......09 has arrived and is awaiting collection, please contact your local post office or shipping company to pick up your package.
Kindly collect your parcel as soon as possible, as they may not keep the package for long.
Please confirm the receipt of your delivery via your GearBest account.
If you have any further questions please contact our Support Center."Akkor várok még egy darabig, de ha sokat késik, akkor a szállítási időt megreklamálom. Végülis nem két hónapos szállításért fizettem külön, és másoknak már 16-a körül megérkezett.
-
lehella
senior tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Szerencsére azzal nincs gond, inkább a karácsonyi ajándék besorolás miatt aggódom, vagy hogy az MP-ban valaki megdurrantotta
Szerinted nem kellett volna megérkeznie már? -
Ferike81
senior tag
válasz
memoril
üzenetére
Nagy valószínűséggel egy bazi nagy konténerben csücsül egy konténerszállító hajón, ami egy hete indult el a világ másik végéből Európa felé. Jó esetben. De még lehet csak a kikötőben várja a ladikot amire felrakják majd. Még nem kell gondolkodni rajta, nem fog csengetni a postás a mai napon.
-
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Rendeltem egy terméket és most a nyomkövetés ezt írja !
Destination: Hungary
Origin: Hong Kong[CN] Query takes : 385 MS
2018-11-14 02:01:00
The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically
First vessel Query takes : 385 MS
2018-11-21 20:00:10
Shipment in transit-delivered to destination country.
2018-11-21 20:00:00
Customs clearance processing complete.
2018-11-20 17:00:00
Parcel is in clearance.
2018-11-18 22:00:49
Parcel arrived at the airport.
2018-11-17 20:00:45
Departed Hongkong Sorting Centre.
2018-11-16 18:00:08
Arrived at Hongkong Sorting Centre.
2018-11-16 11:00:01
Sent to HongKong Sorting Centre.Merre van szerintetek ?
-
-
zseko
veterán
Sziasztok, lenne problémám.
Rendeltem az oldalról, 11.04-én, Europe registered szállítással. 11.12-én jelent meg az első bejegyzés, hogy Slovakia Bratislava MP 090 postán van, majd 13-án, hogy célországba elküldve. Azóta semmi. Majd ők írtak pár napja egy ticketet, ami nagyjából arról szólt, hogy vegyem át mert megérkezett (
)
Írtam nekik választ, hogy postával kerestetve is azt írták vissza, nincs az országban, és a feladó kezdje el kerestetni, erre írták a következőt:"Thank you for your reply. We sincerely apologize for this delivery issue.
We received the feedback from shipping agency.
The address is incorrect,please confirm with us the new address in the following format:Customer: (a nevem),
Shipping Address: (utca, házszám)
city: (a település ahol lakom)
state: (a megye)
zip_code: (irányítószám)
country: HU,
phone: 205xxxxxxPlease contact your local post office to collect the package as soon as possible
This is the fastest way to get the package.
It may be that the logistics company cannot identify your address.If you receive it, please kindly confirm the receipt of your delivery via your GearBest account.
If you don't receive it, please kindly contact us again, we will check it for you.We hope you can receive your package soon.
We look forward to hearing from you soon."Na most ha jól értem, ő szerintük rossz a szállítási cím, küldjem el a helyeset, és kerestessem újra a csomagot én. Én szerintem meg jó a címem ( a zárójeles részek ahogy én kitöltöttem) évek óta így használom mindenhol, így rendeltem, sehol nem reklamáltak.
Azt szeretném kérdezni, ezután mit írjak nekik most, azt hogy jó a címem és a posta újfent nem találja? Az előző levélben megkapták a posta lefordított válaszának másolatát, valamint a nyomkövetős oldalak visszajelzésének másolatát. -
-
lehella
senior tag
Sziasztok,
én életemben először most október 26.án rendeltem csomagot a Gearbestről, 10$-s kütyü és nem kértem rá extra nyomkövetést pár dolcsiért. Ugyan még "csak" egy hónap telt el ezért nem aggódom annyira hogy nem érkezett meg, de a 17trackos oldalon mégis tudom követni a csomag státuszát. Eszerint Belgiumból érkezik az áru, a legutolsó frissítése pedig 2018-11-09 21:16 - Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.
Belgium miatt úgy gondolom, már meg kellett volna érkeznie, illetve az is furcsa hogy majdnem 3 hete már itthon van a csomag. Kellene aggódnom? -
KisApám
addikt
válasz
Silent77
üzenetére
Köszi!
A Banggood-on is fent van majdnem annyiért, és ott nem írja, hogy majd csak December végén postáznák.
Ott az Europen Direct Mail jó lesz ÁFA és VÁM mentességhez, ha jól tudom. -
KisApám
addikt
Szép az előző 2 hozzászólás:
totál mást mondanak...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
KisApám
addikt
Azért rákérdezek, biztos ami biztos:
Raktár: cn-099
Szállítás: Priority Line, FREE SHIPPINGAkkor ez ÁFA és VÁM mentes lesz?
(Áru értéke 150 dolcsi.) -
Is-tee
aktív tag
Sziasztok!
Rendeltem Gearbest-ről egy Android box-ot, tegnap láttam, hogy a tracking-je: item posted at post office mp bratislava 090, de a posta nyomkövetési oldalán két napja annyi látszódik, hogy: Célországba elküldve, és azóta nem is frissül a státusz. Mennyi idő, míg kézhez kapom a csomagom? Vagy mennyit érdemes ilyenkor várni? Rendeléskor 10-15 munkanapot írt a Gearbest.
Kicsit furcsa, hogy két nap alatt nem ér be Szlovákiából Magyarországra. -
válasz
balazs1956
üzenetére
Attól írhatsz, hogy érezzék a törődést.

-
andras.m
csendes tag
Ha azt kaptam hogy "Shipment in transit-delivered to destination country" akkor most már nyugodtan aludhatok és nem kell félni a sarctól?(Most már Szlovákiában van)
-
kányabé
csendes tag
válasz
Silent77
üzenetére
Köszönöm a valaszokat, Silent77, Lorden. Amint leírtam a hsz-t frissült a tn, hogy feldolgozták Radefeldben.
Tavaly rendeltem utoljára nagyobb értéket Kínából, akkor Anglián keresztül hozta a dpd (ha jól emlékszem) viszont sokkal tájékoztatóbb jellegű volt a csomagkövetés.Feucht igy kikerül a körből?
-
válasz
balazs1956
üzenetére
Ship between: Dec 03 - Dec 05
írj nekik azért.
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
11 nappal ezelőtt rendeltem meg ezt a kést
A státusa azóta "paid".
Ez mit jelent, miért nem küldik?
Egyszer már rányomtam az ott lévő dispatch faster gombra, de semmi sem történt.A segítséget előre is köszönöm szépen.
-
Lazika
senior tag
Lementem ma a bankba (Kaposvár) még csak nem is hallottak a cahrgebackről magánszemélynél, csak vállalkozóknál. Felvettek egy panaszt és most várunk.
-
bul07
nagyúr
-
frenk1
aktív tag
a rendelésem 2 hete történt azóta semmi mozgás a csomag követésben irtam gb-nek de csak hitegetnek
-
Ciccuka
veterán
-
KamuMazsola
őstag
válasz
andras.m
üzenetére
Szerintem meg véletlen. Ne gondold már, hogy egy webshopnak, ha csiklandozzák, van egy alkalmazottja aki megy a szállító céghez és továbbtologatja a csomagodat! Tök felesleges írkálni nekik, ha történik valami a feladás után, arra nincs ráhatásuk.
aradebil2: Miután beérkezett az unióba már fürgébben fog mozogni, csak Feucht-ot hagyja el magyarország felé.
-
aradebil2
senior tag
sziasztok,
Első Gearbest rendelésem, rendelés után már másnap elküldték, kaptam DHL-es trekkszámot (priority line pedig?!), majd ez a két update jött most. Tudnátok segíteni mi zajlik a csomagommal? Jürgenék rossz helyre küldték el és ne aggódjak majd jön? Előre is köszi!
2018-11-23 08:13
The shipment was misrouted and could not be delivered. The shipment will be readdressed and forwarded to the recipient.2018-11-21 22:43
Radefeld, Germany, The international shipment has been processed in the parcel center of origin -
andras.m
csendes tag
Sziasztok!
Nektek előfordul hogy ha nem piszkáljátok a GB-et akkor nem nagyon frissíti a rendelésed? 24.-én írtam nekik hogy merre jár a csomagom amit már egy hete feladtak és rá fél órával frissítették. -
cikasz
őstag
félre, bocsi.
-
benfolds
őstag
válasz
sambenez
üzenetére
szóval az lett volna a kérdés lényege, hogy van-e tapasztalat: a DHL-nél is szokás-e telefonálni kézbesítés előtt, mint pl. a DPD-nél, vagy ők csak jönnek és kopogtatnak?
a csengőt nem akarom megjavítani, mert nem szeretem, ha zavarnak. a csomagokat általában pickpack-ra kérem, de ezt nem lehetett.
-
Mr. Sword
tag
válasz
ribarszki
üzenetére
Akkor jó. Csak azért értetlenkedek, mert ilyen üzenetet még sose kaptam a GB-től, pedig volt már bőven rendelésem, ami Szlovákián keresztül jött. Az üzenetben meg azt írják, hogy vegyem fel mihamarabb a kapcsolatot, keressem a csomagom. De akkor várom, hogy hozza a postakocsi.
-
cikasz
őstag
Sziasztok.
Elvileg cyber hétfő van és láttam Xiaoimi 70mai-t 32 dollá'.
Jó ár szerintetek? Jókat olvastam erről a cuccról. -
havri1
félisten
Megnéztem, Posta nem látja a rendszerben ezt a TN-t. Utolsó bejegyzés amit találtam máshol:
2018-11-12 14:00:00 Shipment in transit-delivered to destination country.
2018-11-12 13:31:03 Departure from Outward Office of Exchange
2018-11-12 12:00:00 Customs clearance processing complete.
2018-11-12 11:55:47 Item posted at post office MP Bratislava 090
2018-11-12 09:00:00 Parcel is in clearance.(#32626) Lazika: Hát, azért olyan simán azért nem, mert ahhoz kell az eladó beleegyezése is, volt már ilyenem, igaz SZÉP kártyán. Ha az eladó nem reagál, azt bizonyítani kell, ezért kell a rendőrségi feljelentés. Sajnos voltam már részese ilyesminek, tanúként.
-
dugesz77
őstag
válasz
UberMutant
üzenetére
Erről pont beugrott egy klasszikus

-
Mr. Sword
tag
Kaptam egy ilyen üzenetet:
Dear XY,Your package for (rendelési azonosító szám) has arrived and is awaiting collection, please contact your local post office or shipping company to pick up your package.
Kindly collect your parcel as soon as possible, as they may not keep the package for long.
Please confirm the receipt of your delivery via your GearBest account.
If you have any further questions please contact our Support Center.
Best regards,
GearBest Customer Service
http://www.gearbest.com/
Ilyenkor mi a teendő?
Szlovák posta adja tovább a Magyarnak. Europe registered volt a csomag. De a postától nem hívtak, csomagértesítőt se kaptam. Járt már így valaki? -
Lazika
senior tag
válasz
ribarszki
üzenetére
Ajánlottak 200 Gb pontot ami 4 dollár, hogy kárpótoljanak...
Mondtam, hogy nekem a telefon kell. Holnap tudok csak menni a bankba. 30 napon belül leszek még elvileg visszaadja a bank a pénzt simán 30 nap után meg utána is néznek. 180 napig lehet visszakérni bankon keresztül. -
ribarszki
őstag
válasz
UberMutant
üzenetére

-
-
benfolds
őstag
A DHL futár szokott telefonálni, amikor meghozza a csomagot? Nem jó nálunk a csengő, maganteruletre meg nem jöhet be, hogy kopogjon. Ha nem ér el, akkor mi van?
-
Bigemperor
senior tag
Egy Paid státuszú rendelést igyekszem töröltetni, már elkezdődött a levelezés, szokásos gearbest bepróbálkozás, első sablonlevél megjött. Meddig szokták húzni ezt, továbbra is egy nap-egy válasz a rendszer, mert nem kapkodnak általában, az ziher.
-
Tortug@
csendes tag
válasz
Tortug@
üzenetére
A mai nappal záródott is a PP esetem. A GB 100%-os visszatérítést indított és így automatikusan záródott is az eset. Annak természetesen örülök, hogy vissza kapom a pénzem, de annak nem, hogy majd 2 hónapot vártam a semmire és közben csak üres semmit mondó válaszokat kaptam a GB ügyfélszolgálatától. Mivel nem mozdult a dolog, így még a PP-t is be kellett vonni, hogy ne bukjak. Szerintem hamarabb fogok tudni vízen járni, de ha mégis megtörténik a csoda és megérkezik a csomag benne a Mi8 SE 6/64, akkor azt jelzem a GB felé.
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
A Fast-08 raktár tényleg EU-n belüli, nincs sarc 70 dollárnál sem?
-
sepsi0
őstag
Nekem idén egy 2$-os talpbetét nem érkezett meg az Aliról.
El is felejtettem, le járt a vásárló védelem, asszony szólt rám. Írtam az eladónak, hogy mi a helyzet. Váltig állította, hogy feladta. Írtam neki, hogy idén 100+ megrendelésem volt, mind megérkezett, nyitok dipute-ot,de ha megérkezik, jelzem és kifizetem. Ali visszaadta a pénzem pedig lejárt a védelem, a kínai mindent elutasított...187 napra megjött a talpbetét. Jeleztem az eladónak. Mondta, hogy rendeljem meg és módosítja az árat, ami idő közben 1,5$ lett. Megrendeltem, de nem fizettem ki. Mósosította, kifizettem.
Viszont se egy köszönöm vagy egy bocsi. Még tn-t is kaptam a nem létező csomagomra.Ha legközelebb ilyen lesz, ugyan így fogok eljárni, mert így nyugodt a lelkiismeretem. De egy köszi jól esett volna a kínaitól.
A sógorom viszont pont a refoundra játszik, ha sikerül majd elélvez hogy milyen fasza gyerek, ingyen lett a cucca....
Még jó, hogy különbözők vagyunk mi emberek. -
havri1
félisten
Ez jó dolog, de 400USD$ -nél is megtetted volna?
Amúgy nem vagyok biztos benne, hogy azért ez a protokoll, mert így plusz költséget vonnak le tőlük, a vételáron kívül. Mintha egyszer valamelyik ügyintéző tett volna erre utalást, de lehet rosszul emlékszem, és máshol volt.
BG amúgy tényleg korrekt. Nekem egy telefon kijelző sárgulása miatt 4 levélváltás után kifizettek 36e ft-ot úgy, hogy nem kértek számlát, viszont a további garanciát megvonták. -
HXY
addikt
válasz
Tortug@
üzenetére
Nekem hetekig tartott egy vitám Banggood-dal, majd megnyitottam a PayPal case-t, és ott további hetekig.
Azt mondták, hogy zárjam le a case-t, mert a megnyitott PayPal case mellett nem tudnak refundolni, csak akkor ha zárom azt. Féltem, hogy a PayPal nem a javamra fog dönteni, ezért hittem a Banggood ügyintézőjének, aki megígérte, hogy refundolnak egy számomra is elfogadható összeget. Lezártam a case-t, és tartották a szavukat, másnap már meg is jött a refund. Kisebb összegről, $20-ról volt szó. -
Tortug@
csendes tag
-
Beni2360
félisten
válasz
walakyb
üzenetére
Itt a forumon is talalsz nehany zsenialis HSZ-t, amikor azt taglalta az arc, hogy milyen jol jart.. - na azon én fel szoktam háborodni. Írhat bármi hosszú szállítási időt, ha valóban feladta akkor amikor, tovább nem az ő sara hol mi akad el. Nem veszik tudomásul a feljegyzett idő az egy saccolt-átlag idő.
Azért az a 3% nem olyan sok szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ddHIFI RC30B RCA-RCA összekötő 120cm
- series X csomag
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- 27% - NZXT C1200 White 1200W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Végül is csak a lényegen léptem túl. 
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)