Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheMiller
tag
válasz
elszabi
üzenetére
GB-n mindig mindennel bepróbálkoznak mint a rossz.. *akármik*, nagyon utálom ezt én is.
Viszont ha elég kitartó vagy (nem kell semmi fenyegetőzés meg stb), akkor előbb-utóbb megunják és full refund lesz.
Nem tudom miért nem lehet normálisan egyből.. főleg ha vissza is küldted..
-
-
-
qpakcovboy
őstag
válasz
elszabi
üzenetére
Sajnos nem PP-n küldtem a pénzt. Illetve madár voltam, mert a kínai raktárból rendeltem és tartok tőle, hogy vámot és ÁFA-t is kell fizetnem, viszont ha a csomagot visszaküldöm, akkor nem tudom azt sem hogy ezt hogyan igényelhetem vissza. Ebben van esetleg tapasztalata valakinek?
-
válasz
elszabi
üzenetére
72 nap nem a világ vége euexpressnél? Nooooormális? 72 nap után az 1$-os nem trackelt cuccot is újraküldetem vagy refundoltatom.
de nekem nehogy azt mond, hogy kifzetsz valamiért 100+k-t úgy, hogy nagyon max 2hónap a szállítás, akkor ne lennél ideges.Kérdezőnek: ugye PP-lel fizettél? tracking numbert rakd be ide, hogy lássuk mi van. fordított cuccot megint ne másolj be, mert elsőre a hajózási vállalat miatt azt hittem, hogy hajón jön, utána jöttem rá, hogy a shipping companyt le lehet így is fordítani.
-
Flashy
veterán
válasz
elszabi
üzenetére
nem érdemes foglalkozni ezzel, nagyon gyanús az egész úgy ahogy van. ez olyan mint a sosehallott új webshop 90%-os akcióval: nem érdemes beleélni magunkat hogy hátha pont ez nem átverés.
a kézbesíthetetlen dolgokat hivatalosan biztos nem így intézik, tehát valószínűleg illegális. a vevő biztos nem jár jól, de nem reklamálhat, mert a lényege a zsákbamacska, bocs most pont nem volt benne aranyóra gyere máskor is. ők úgy járnak a legjobban, ha a kiküldött csomagokban csak értéktelen vacakok vannak és a vevő többet fizet, mint amennyit ér, tehát átvilágítják vagy kibontogatják és visszazárják. másik szemszögből: azért nem bontogatják ki mindet és adják el a tárgyakat külön, mert így többet kaszálhatnak vele, tehát biztosan kevesebbet kapsz, mint amennyit fizetsz érte (főleg ha a nagyokat kiválogatják). és ha illegálisan jutottak hozzá, akkor a vevőnek is lehet belőle baja, hiszen megcímzett csomagok. elő fognak ilyen hirdetések még kerülni mert balekok mindig vannak, de ne foglalkozzunk vele. -
206 cc
senior tag
válasz
elszabi
üzenetére
Hmmm....nem is érdekel mennyi a fizetésed negyede vagy mennyit rendelsz,de pont az ilyen kettős értelmű kijelentések mutatják milyen e,ber vagy!...otthagy egy vagyont ,de pár fillér már a földhöz vág?!...
Ááá...hagyjuk is,mert csak ide nem illő szavakkal tudnám ezt a hozzáállást minősíteni... -
206 cc
senior tag
válasz
elszabi
üzenetére
...de ezzel a hozzáállásal lassan eléred,hogy egyre többen nem küldenek Mo.ra árut!!...
Nem volt kedved ráfizetni!!!!???....szerinted az eladónak ,hogy esik a potyára kifizetett posta a munkája és hogy elküldte a terméket a semmiért?!...Nem ártana előre gondolkozni,ha valami vámköteles lehet akkor azt is számold hozzá!

Neked,hogy esne ha dolgozol aztán azt mondja a főnököd...ezt most nincs kedvem kifizetni!A földelt dugóval meg sok esetben mire mész??....hiszen a termékek nagy része már eleve nem tartalmaz földelő szálat hiszen kettős szigetelésű....
-
-
kory24
őstag
válasz
elszabi
üzenetére
Frissüt a csomagom állapota:
2016-09-24 13:22:00 Parcel departure in Shenzhen Sorting Centre
2016-09-26 10:55:00 Parcel departure arrive in HongKong Sorting Centre
2016-09-28 03:18:00 Parcel is leaving Hong Kong Airport
2016-10-03 10:22:00 Frankfurt Sorting Centre
2016-10-04 07:32:00 Information sent to CzechMost került be a cseh postába?
Akkor még jó sok idő mire ide eljut?

-
wentworth
tag
válasz
elszabi
üzenetére
Akkor keresztet vethetünk az értékeléseknek az olcsóságnál?

Egyébként mi a szar van most?
max 10 pont -> 1 dollar alatt?
max 50 pont -> 1 és 5 dollar között?
max 100 pont -> 5-10 dollar között?Mert elég szar a megfogalmazás
Szóval pl 1,01 dollárra, én 50-t kapok?
De akkor a fentebbi 70 "Post Reviews with Photos and Videos for purchased items" nem is értem.
-
cidalain
veterán
válasz
elszabi
üzenetére
beledugtam egy tollbetétet, ami ugye kb 8 centi, és nem volt szelep. nagyon jobban meg nem akartam izgatni, mert ha kilukad cseszhetem. majd szülinap után megpróbálom hurkapálcával leengedni. bár utána meg már nem is fog kelleni. (mondjuk ha sikerülne, akkor el tudnám adni jófogáson öccázé)
-
lkristóf
senior tag
válasz
elszabi
üzenetére
Épp a napokban láttam a Szénrakodó toronyról készült videót, profi! Ráadásul Milyen kicsi az internet, hogy megtaláltalak a fórumon is. Gratula!
Végre valami minőségibb videó a sok szemét között!

-
bul07
nagyúr
válasz
elszabi
üzenetére
Igen úgy vettem bár most bajban vagyok
Nem tudom hogy merjem használni vagy ne , mert ahogy a H101-es járt párszori reptetés után lehet ez is úgy járna és csak úgy kidobni megint 7$-t
Amúgy szerintem a H101-es sokkal jobban megtervezett volt , például a szivacstalpai nem ragasztva volt mint a H22 é hanem a motor alatt volt a műanyagba beletolva, na az biztos nem jön ki onnan még ha sodródik is a gép
H22-ről már a dobozban az egyik leszakadt , majd egy ki pillanatragasztóval oda nyomom(#8817) maestro87
Valahol biztos le lehet
Mert most hogy írtad megnéztem jobban és az a szürke rész a hologramos matricán bizony lekaparós, és van alatta egy számsor
Kerestem a netten de eddig nem találtam meg hogy hol lehetne(#8819) Hurkafej
Csak USB 2.0-ás kártya readerem van , így abban tesztelni értelmetlen , esetleg ha tudtok androidra valami alkalmazást ami teszteli a memória kártya sebességét akkor ott megtudom mérni
Amúgy már a telefonomba van , leformáztam és használatba vettem -
cidalain
veterán
válasz
elszabi
üzenetére
ez de baró cucc, kár hogy lecsúsztam róla, vettem volna vagy 10-et.

sokszor szopok, hogy OTG kábelben nincs 2-3 méteres darab, így ha ilyen hosszú kell akkor vagy lesz a kábelen a durung usb csati (nehéz), vagy levágom, és összeforrasztom, de akkor meg a zsugorcsövezés látszik. ezt meg fainül lehetne direktbe forrasztani madzag végére... -
bul07
nagyúr
-
Beni2360
félisten
-
hunmario
csendes tag
válasz
elszabi
üzenetére
Durván 20 km a különbség a két helység között. Szóval nem vészes.
Azon is gondolkoztam, hogy felkeresem a győri Szabadság utca alatti lakót, hogy szóljon, ha esetleg érkezik ajánlott levél. (Biztos örülni fog nekem.
)szerk
most néztem egy másik rendelésem. ott meg teljesen jó a cím....nem is értem.
-
-
-
-
tibibi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)