Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MuNy3Z
csendes tag
válasz
CactuS
üzenetére
Nekem FanJu FJ3365 [link] van. Kicsit drágább, mint amit linkeltél, viszont abszolút ajánlom.
A kijelzője élénk, a képekkel majdnem megegyező színt és képet produkál. Van kültéri egységes is, így ez valódi "Weather station" és a mért/mutatott adatok is viszonylag valósak. -
Tommmysun
aktív tag
válasz
CactuS
üzenetére
Saját tapasztalat nincs! De a kijelzője ezeknek a valóságban azért nem ilyen színes szagos, arra azért készülj fel (bár itt még egész korrektek a reklám fotók, halványan látszik, hogy a háttér is elszíneződik pl.). Igaz olcsó, de sokat nem is tud, még csak külső hőmérő egysége sincs, ebből adódóan multifunkciós időjárás állomásnak azért bátor dolog nevezni
. Van rajta egy piktogram, ami kb varázsgömb módszerrel igyekszik kitalálni a várható időjárást (páratartalomból, hőmérsékletből, meg jó esetben valami kezdetleges légnyomás mérőből igyekszik kitalálni valamit, de mindezt a lakás belső adataiból) ... kérdés mik az igények!? De egy "Weather Station" kereséssel szerintem elég sok ennél jobb alternatívát találsz ... persze minden egyéni elképzelés függő! -
grimm2015
senior tag
válasz
CactuS
üzenetére
Ezzel kezdték, az első automatikus válasz levél után, (Hogy keressem a helyi hatóságoknál / postán), és írjam le mikor jár le a 60 nap.
Megírtam, hogy ez postára nem kerül, a DPD-nél nincs, a 60nap pedig már letelt az első üzenetemkor, és hogy a csomag biztosítva volt. Utána egyből írták a fentieket. (de ugye ezek előtt jött egy automatikus karácsonykor, meg 60nap körül, hogy sajnálják a késést stb... amit mindenki megkapott)
-
grimm2015
senior tag
válasz
CactuS
üzenetére
Nem az elveszett csomag miatt adják, írták, hogy hamarosan megkapom, azért adják, mert 60napon túlment.
Meg miért fogadnék el 30dollárt, amikor biztosítva is volt a csomag?" Thank you for placing an order with us. We apologize that you have yet to receive your package.
There has been a slight delay to your delivery. However, we are pleased to inform you that the package is now in your local country and will be delivered to you soon.
By way of apology kindly accept a refund of 30 USD to your original payment account.
For credit card refunds, please allow between 7-14 business days for the transaction to process.
You may continue to wait for your package, it will be with you shortly.
We sincerely appreciate your patience and kind support. "
-
petikeh
tag
válasz
CactuS
üzenetére
Pont kifogtam egy olyan modellt, amelyik rendelkezik azzal az ismert típushibával, hogy nem tud csatlakozni a töltőjéhez. Az-az, kb. annyit bír amennyi töltöttséggel rendelkezik. A dologról jó pár videót találhatsz a YT-n, de különböző fórumokon is leírják ezt a dolgot. A helyzetet tovább rontotta, hogy egy idő után a bekapcsoló gombra már fel sem villant.
Próbáltam azt a Xiaomi által is javasolt megoldást, hogy 70-80 %-os alkohollal megtisztítom az óra hátlapján található érintkező felületet, de ez sem segített... (A tanulópénz, pedig az volt, hogy fizettem direkt pluszban a DHL szolgáltatásért, hogy hamarabb megérkezzen, de így meg jött rá a vám, illetve a DHL kezelési költsége, ami összesen 17 ezer jó magyar forintot jelentett... A visszaküldésnél egy darabig nem értette a Gearbestes kollegina, hogy mit is szeretnék, de utána legalább az óra, illetve a DHL-es szállítás díját felajánlották. Az órát visszaküldtem, ami plusz 3 ezer jó magyar forint volt, de legalább hamar pénzemhez jutottam.)
Konklúzió: jobban utána kellett volna járnom a DHL-es szolgáltatásnak, a típushiba sajnos ismert (két miskolci srácnak is van ilyen órája, egyiküknél cserélni kellett emiatt, másikuknál tölti ugyan, de azért kell vele játszogatni...), az óra maga jó dolgokat tud, de nekem nem volt vele szerencsém és szeretnék egy kicsit bejáratottabb dolgot, ezért döntöttem a Polar mellett.
-
Masooo
aktív tag
-
bul07
nagyúr
válasz
CactuS
üzenetére
Mihez képest más?
Megírják hogy itt meg itt jó véleményt kell írni
Egyszóval megveszik a jó hírnév keltést, mint a blogok íróinál az ingyen termékkelAzon tudok igazán röhögni mikkor írja ez egyik hogy vegyél Kínából Redmi 4X telefont 37e Ft-ért mert milyen jól megéri mikkor magyar garanciával 40 e Ft-ért is megvehető (edigital-nál is annyi volt egy ideig)
Az ilyen blog íróknak akkor hiszek ha ló legel a sírján
(#24443) bertokl
-
ibookg4
tag
válasz
CactuS
üzenetére
Ennyire nem vagyok amatőr. A PayPal a korrekt módon alátámasztott reklamációkat, elfogadja, nekem is csak jó tapasztalataim vannak (talán épp ezért). A claim pedig teljesen ésszerű, kértem, hogy adjanak infot és indokolják meg a késedelem okát vagy refund. A gearbest szabályzata szerint is megtehetem, hogy elállok a vásárlástól, ebben az esetben még vissza sem kell küldjem, mert "náluk" van, majd ők intézik. Tuti nem fogom megkapni refund után (érdekeltek benne), nem igazán fordult ez még elő velem. A válaszban nem adtak korrekt infot, csak megismételték a trackingot, ennél azért többet vártam, pl amit mások itt kiposztoltak.
Miért nem nyitottam Ticket-et? Egyszerű, a PayPal-on nyoma marad és nem kell bizonyítanom screenshot-okkal, hogy kommunikáltam a "Gyártó úrral", amit simán csak hamisítványnak mondhatnak.Off topic: "gyártó úr" idézőjelben írtam, utalva egy remek reklámfogásra, a mostanság kinai ékszereket (10x áron) áruló, kereskedelmi tévéken futó teleshopos szóhasználatra.
-
UHHH
őstag
válasz
CactuS
üzenetére
Augusztus vége óta van elakadva UK-ban ( nem, nem Kínában! ) a csomim, most írt a dpd, mert már huszadjára reklamálok: "We will start the searches. Please kindly note that an investigation takes seven days after which we will advise you of the outcome." Csak az a baj, hogy már egy hete is itt tartottunk. Szerintem meglógtak egy pár kamionnal. De ez tuti egyedi eset, korábban minden megjött flottul.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
CactuS
üzenetére
Ezt szerettem volna, de nyilván ide nem hozzák.

Szóval telefonos appból nem tudom linkelni.
de egy xiaomi ip camera, 17,89-ert -
Pikkolo^^
addikt
válasz
CactuS
üzenetére
A képet csak azért raktam be, hogy lássa mennyit szed össze. Biztosan az ilife is össze tud majd ennyit szedni nem állítottam az ellenkezőjét. Aki rendelt bezámol róla mennyire elégedett vele, ha az akkor megérte neki. Én pont az útvonaltervezés miatt választottam a Xiaomit, mert valós körülmények között szerintem jobban fog muzsikálni egy olyan gép amelyik nem össze-vissza megy, mint a mérgezett egész.
-
-
válasz
CactuS
üzenetére
ILIFE V7S Pro Kupon: ILIFEV7SPRO
Ár: 173.99
ILIFE V5S Pro Kupon: V5SPRO Ár: 156.99
ILIFE V5 Pro Kupon: V5PRO Ár: 125.99 -
válasz
CactuS
üzenetére
Pre orderbe általában olcsóbb, de ez sem törvényszerű.
Az ilyen akciókra nem lehet feliratkozni.
Most is volt pár jó, persze mire kitettem volna már lejárt.
ergepard: Csehországba küldik, onnan pedig hazánkba. Elég lassú a cseh posta, legközelebb ha van más, pl holland, inkább azt válaszd.
-
prsq
aktív tag
válasz
CactuS
üzenetére
Mert aszerint pont a vimeo nincs blokkolva (2015 szeptemberéig volt) és a youtube van.
Na mindegy, befejeztem.
Nem az a bajom, hogy 10 pontot adnak, hanem az, hogy azon a k@rva oldalon, miért nem képesek a valóságot leírni, hogy csak YT jó, és hogy a pont csak adható (Silent77 leírta, el is hiszem, de ezt a user miért nem látja sehol?). Olyan nagy erőfeszítés volna biztos....
És nehogy már guglizgassak mielőtt egy videomegosztóra feltöltök valamit, hogy az vajon kinél van letiltva és kinél nem... (Főképp, amikor korábban jó volt, ami most nem.)
-
prsq
aktív tag
válasz
CactuS
üzenetére
Nem tudom, nem nézem. Te szoktad?
De ha csak youtube jó, akkor miért nem írják le azt?Amúgy egy csavar a végére:
A My Points menüpontban ez áll:
Mar 22, 2017 00:07:31 10 $0.20 Posted review with photos and videos
Dec 27, 2016 04:09:48 70 $1.40 Posted review with photos and videos
Dec 24, 2016 00:29:51 70 $1.40 Posted review with photos and videos
Dec 22, 2016 09:16:22 70 $1.40 Posted review with photos and videosSzóval nem látják a videót (vimeót), mi?
-
hallerlaller
addikt
válasz
CactuS
üzenetére
Ja nincs mit, én is nézegettem, ezeknek az a nagy hátránya, vagyis ott spóroltak bennük, hogy nincs az a középső forgókefe, csak az első kettő ami oldalt van, ezáltal szőnyegre kevésbé alkalmasak. Amiben van az a jisiwei s+, xiaomi mi robot, stb, de ezek 300 dodó felett indulnak, annyiért meg már vesz az emberfia egy irobot roomba 605 belépőmodellt, ami lehet hogy nem ennyire extrás, nem líthium akkus stb, de hazai 3 év gari van hozzá. Ezt a kamera funkcót meg 200k-s robotporszívóknál sem láttam még

-
válasz
CactuS
üzenetére
Ez tényleg nagyon jó, gondolom a pénzt kéred vissza.
Az hogy a vevőelégedettség fontosabb nekik, mint a leírt szabályuk az pozitívumnak is tekinthető. (Persze ront a megbízhatóságukon, mert akkor minek írják a visszaküldést és akkor alkalmazzák már egységesen?) Én eddig a merev betartását tapasztaltam.3 Day Dead on Arrival (DOA) Guarantee
If your item arrives damaged or is not working, please follow the warranty process and contact our Support Center for RMA authorization within 3 days of the order being received. After returning the product to us, we can send you a new item free of charge (we will reimburse you the return shipping cost), or you can choose to receive a full refund. Enjoy total peace of mind: every single purchase is 100% risk-free each time you shop at GearBest.Ezek szerint ha relatíve nem használható a dolog, akkor mégsem ragaszkodnak a visszaküldéshez, most már.
-
cidalain
veterán
válasz
CactuS
üzenetére
ja, ez teljesen rendben van. ahogy a bejegyzésemben céloztam rá, ilyen esetet is elképzelhetőnek tartottam.
úgy jött most le a kommentedből, hogy ezt ők ajánlották neked maguktól, és nem veszekedős levelek után nagy nehezen.
ez is megerősít abban, hogy ez a support nem szar, sőt sok esetben nagyon is korrekt. és nem feltétlenül kell nagyon megszenvedni velük. jó, tudom, ügyintézője is válogatja, de mindegyik egyazon céges policy mentén halad, szóval nagy különbségnek nem kéne lennie. -
cidalain
veterán
válasz
CactuS
üzenetére
nekem volt problémám mi banddal 2 esetben, igaz az nem kapásból jelentkezett, hanem fél évvel később hibásodott meg.
Mi Band 1s - a rezgetés funkció meghalt. 5 USD refund lett a vége, (kb 15 USD körül vettem)
Mi Band 2 - a pulzusmérés romlott el. 10 USD refund (amikor vettem 30 USD volt az alapár)tehát nagyjából elég jól működik a garis probléma. mindkét esetben a vásárlás értékének harmadát visszakaptam fél évvel a vásárlás után. mivel neked kapásból jelentkezett a gond (eleve esztétikai hibás a termék), így azt gondolom ennél az aránynál többet is ki lehet tőlük vasalni. felét, kétharmadát beigényelni szerintem sima ügy. akár még egy újraküldést is bepróbálni úgy, hogy a karcosat megtartod.
-
válasz
CactuS
üzenetére
Ha van vele gond akkor az első lehetőség a csere, amelyet rossz visszaküldése után kapod meg, ha nem tudná cserélni akkor meg a vételár visszatérítése, ha megkapja a rosszat.
Az hogy engedjenek el egy másik árából 50 vagy bármennyi %-ot és a kifogásolt dolog meg nálad maradjon, az nincs benne a szerződési feltételek közt. Én nem tartom valószínűnek az ilyen lehetőséget. De esetleg meggondolják magukat. -
-
TheMiller
tag
-
vandor01
senior tag
-
Beni2360
félisten
válasz
CactuS
üzenetére
nekem ott van a .10 c pont levonási lehetőség. kezd elölről.

--------------------------------------------------------
CactuS
(Mondjuk viharvert egy darab volt, még szerencse, hogy dupla csomagolást kapott.) - biztos a havaer pilóta az ülés alatt hozta és azért lett ilyen viharvert.
-
cidalain
veterán
En is gondolkozom robotporszivon, de ahogy vegiggondoltam afaval egyutt egy jobb iLife bekerulne 75 rugoba kb. Es akkor csak falkovetni tud, meg random maszkalni.
Akkor inkabb megvarok itthon egy LG vagy egy Samsung akciot es elviszem valamelyiket 100-110 korul (most 130 korul van mindegyik kiszemeltem)Egyebkent fura, mert az agyonsztarolt iRobot is csak kovalygos modszerrel tud dolgozni. Neato tudja meg felterkepezni a helyet, de az meg nem plafonkameraval dolgozik, hanem lezeres tavolsagmerovel.
En meg ugy vagyok most mar vele, hogy nekem csak akkor eri meg ilyenbe beruhazni, ha az normalisan dolgozik. Szarul porszivozni en is tudok...
-
bul07
nagyúr
32Gb-os nekem így nézet ki, és olvas utána tovább és van egy két mérés meg kép is
(#9706) davenport
Ne bánd mert ez is így szinte ingyen lesz, mert jön a jó esetben a 100pont és az 2$ megint (persze a tiszta csak 42pont mert rá kell tolni 58pontott vételkor, ha így számoljuk ki akkor 2$ környékére jön ki)
Amúgy nekem a 8Gb-os már el is kelt, ezért is néztem rá hogy mit lehet most jó áron, és ha már találtam akkor meg is osztottam ne csak én költsem a pénzemet
(de szemét vagyok
) -
vandor01
senior tag
nezegetni kell, keresgélni... masik brandet...
a dugajuk ami az aksi végén van az egyforma...
lehet masik cegnek az aksijai olcsobbak vagy akciosak
itt van pl a 150mah... 30% a különbség...
Floureon H101
JJRC H8nem kizárt hogy masik tipusoknál is előfordulhat hasonlo kulonbség???
esetleg más oldalakon is meg kell nézni... BG/Ali... etc... etc etc... -
vandor01
senior tag
méretet kell nézni!
lehet ha már 2-3mm-el szélesebb akkor már nem megy be a rekeszébe...
de esetleg ha 5mm-rel hosszabb akkor jo lehet... de a tapasztalat az hogy:a nagyobb aksi nehezebb és ez miatt többet is zabal belőlle..
szoval sokkal többet nem repül... valamint lomha lesz a gép a tulsulytol...
HI8 ba raktam 150 helyett 260-st...
felesleges nekem a gyári a kisebbel jobban bejön....ha több kell? akko inkabb gépcsere

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Death Stranding Director s Cut
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
. Van rajta egy piktogram, ami kb varázsgömb módszerrel igyekszik kitalálni a várható időjárást (páratartalomból, hőmérsékletből, meg jó esetben valami kezdetleges légnyomás mérőből igyekszik kitalálni valamit, de mindezt a lakás belső adataiból) ... kérdés mik az igények!? De egy "Weather Station" kereséssel szerintem elég sok ennél jobb alternatívát találsz ... persze minden egyéni elképzelés függő!
... és inkább csendben maradtam....

Nem mellesleg a gyári él is nagyon jó.