Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kulup
tag
válasz LantosBerry8 #23605 üzenetére
Nagy szerencsével ideér karácsony előtt, de nem valószínű. Olvass vissza kicsit.
-
törölt tag
Hali!
Itt tudod követni: Link
1550 et írj a gb-s csomagszám elé és a dpd oldalán a Receiving a parcel? résznél írd be.
GB-n a rendelésnél View More , Track your shipment. És ott lesz a tracking szám. Az elé kell a 1550.Azt azt sms-t mindenki megkapja, ha a gb berendeli a szállítást.
Szerintem jó esetben karácsonyra megjön, rosszabb esetben január közepe.[ Szerkesztve ]
-
viktorhu
veterán
Ha tippelni kéne, akkor januárt mondanék. A packed még nem shipped, és ha minden nagyon tökéletesen alakul, kb. két hét akkor is kell neki, de már nagyon itt a karácsony is, szóval ott is túlterheltebbek, meg a beléptetési ponton a vámosok is...
-
törölt tag
válasz LantosBerry8 #23611 üzenetére
Igen, probald meg ugy ahogy leirtam. Bar ha meg nem adtak fel nem fogsz latni semmit. Ha feladjak ott lesz a track your shipment.
-
dugesz77
őstag
válasz LantosBerry8 #23629 üzenetére
Az sem segít Túl vagyok az újraindításon, a cache törlésen az inkognitón és megpróbáltam Edge alól is már 2x átnéztem nincs-e megbújó ékezet (bár eddig tökéletesen ment minden)
[ Szerkesztve ]
-
Devil Smile
őstag
válasz LantosBerry8 #23903 üzenetére
messengeren nekem se reagaltak semmire.. nekem meg pont forditva van.. messengeren kaptam uzenetet szombaton h shipped out a cuccom weben meg processing.. es ma a support is azt irta arra a kerdesemre h mikor lesz mar shipped out tenyleg mert h 3-5napos szallitassal kertem a valasz az volt h hamarosan...legyek turelemmel...kuldott egy masik nyomkovetgesi szamot nemet DHL hez ami csak annyit jelez h megrendeltek 2.an a szallitast de azota semmi..
Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
azbest
félisten
válasz LantosBerry8 #23906 üzenetére
sokadjára: az eu express DPD futár nyomkövetése akkor éled fel, amikor beért európába. Most kínából konténerezik át épp európa felé, ez egy hónapba is bele telhet.
-
azbest
félisten
válasz LantosBerry8 #23913 üzenetére
Most kínából konténerezik át épp európa felé, ez egy hónapba is bele telhet.
szerinted? kirándulni ment esetleg?
-
Devil Smile
őstag
válasz LantosBerry8 #23906 üzenetére
nekem az egyik cucc EU raktaras (elvileg 3-5nap)a masik EU exp (13-21nap)
kerdeztem a szallito ceget is (egyiknel DPD masiknal DHL) es azt mondtak a kis kinai megrendelte a szallitast csak epp meg nem adta at az arut es naluk ilyenkor a gep automatikusan kuld uzenetet..Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
beta
aktív tag
válasz LantosBerry8 #23998 üzenetére
Nekem 4-én mondták le a 27-én feladott eu expresszes rendelést.
-
beta
aktív tag
válasz LantosBerry8 #24000 üzenetére
elvileg igen, azt írták h:
"If there is any price difference, we will either refund it to you on your original payment account after shipped out."
-
UHHH
senior tag
válasz LantosBerry8 #24013 üzenetére
Aki még tudott venni cuccot eu expresszel, annak elindították dpd-vel, aztán majd jön.
A railway is vámmentes, Lengyelországba érkezik be a vonat, onnan hozza a futár. -
atee_13
őstag
válasz LantosBerry8 #24058 üzenetére
Nem lehet, h valamivel elmaradásban voltak? Nekem is most jött egy hét elején leadott telefonrendeléshez, úgy hogy egy másik még függőben van.
Biztos bevárnak nagyobb adagokat szállításra
[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
válasz LantosBerry8 #24058 üzenetére
en mar 1 megrendeles 2db termekre kaptam 3db DPD szamot....
valamelyik csak megjon?
de tolem akar johet 3x 2db cucc is nem fogok reklamalni[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Hachiko95
aktív tag
válasz LantosBerry8 #24061 üzenetére
Nekem is két dpd-s számom van egy termékhez.
-
bul07
nagyúr
Nem karok gonosz lenni de lehet az első ilyen kamu szám volt, kikérték hogy legyen látszat de mivel nem volt raktáron nem adták fel
Majd mikkor lett raktáron kértek új számot és feladták( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
őstag
Nekem is ilyen volt kb egy hete, rendeltem egy laptopot, nagy nehezen feladták, jött délelőtt az sms, h csomagom fog érkezni a DPD-től, aztán este megint kaptam egyet, csak más nyomkövetési számmal. A gearbest felületén az első sms-ben szereplő számot látom, az esti sms nyomkövetési száma nem.tudom mi.
Mindkettőt látja a DPD tracking, de egyelőre csak annyi a bejegyzés, h "Southall, your parcel is on its way" (magyar DPD oldalon az van, h megkapták a szállítási információkat), de különböző időpontok szerepelnek a két nyomkövetési számnál.
Majd ha beerkezik Angliába, felhívom a DPD-t, h ez tényleg két csomag vagy az egyik nem is létezik?
-
13rainiaC
csendes tag
válasz LantosBerry8 #24817 üzenetére
Velem ilyen még nem volt, de elég durva hibának hangzik, mert ott akár személyes adatok is lehetnek. Elég kiábrándító, hogy ilyen előfordulhat...
-
reka3684
újonc
válasz LantosBerry8 #24817 üzenetére
Mi ez a my tickets?segítenétek?totl kezdő vagyok.köszi
-
Zsoottee
csendes tag
válasz LantosBerry8 #24852 üzenetére
hasonló panaszom van nekem is Southall, csak még korábbról.
-
reka3684
újonc
válasz LantosBerry8 #24852 üzenetére
Na szóval,ma ezt kaptam a Gb-től
Sorry for my delayed response.
I am sorry, as we explained before, this order can not be shipped via original shipping method due to customs. This is why we ask you to change the shipping method.
Please kindly review our last message and tell us which one would you prefer?
If you do not want to change the shipping method, we are able to cancel this order for you.
Could you please let me your decision?
We look forward to hearing from you.
szerintetek mi tévő legyek?nem a fa alá szerettem volna a 300dolcsis robotporszívót,de a sok komment után totál elbizonytalanodtam.lehet meg sem érkezik?
amúgy hol kell változtatni szállítási módot?[ Szerkesztve ]
-
WestBam
senior tag
válasz LantosBerry8 #24865 üzenetére
Szívtam meg rollerrel. Kettővel is. Szinte hihetetlen, hogy két marék alkatrész és némi alu/acél és tud rossz lenni. És sajnos tud, méghozzá konstrukciójából adódóan a kormányzása vacak mindnek.
Menj be a decathlonba és vegyél ott a gyereknek garival, ha kinőtte add el és vegyél neki nagyobbat ugyan ott. Nekünk ez lett a hosszú távú jó megoldás⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
farkassamu
csendes tag
válasz LantosBerry8 #24896 üzenetére
Semmit nem kaptam csak jött a futár. 17track-en követtem a csomagot ott még mindig Southall.
-
pn4hvq
senior tag
válasz LantosBerry8 #24898 üzenetére
Ha még nem tetted, próbáld a csomagszám alapján megnézni a nyomkövetést akár a dpd.com-on, akár a dpd.hu-n. Legalább azt látod, hogy az utazása melyik pontján tart a csomagod.
Értesítés ügyben nincs információm, mert melóhelyre kérem, itt mindig van valaki. -
farkassamu
csendes tag
válasz LantosBerry8 #24898 üzenetére
Itthon voltam de nem vettem észre, hogy jött. Hagyott értesítőt de nekem már megvan a száma felhívtam és vissza is jött!
-
ÁrPi2
senior tag
válasz LantosBerry8 #25711 üzenetére
Nekem dec.5. ("shipped" Sencsen vagy HK!) óta január 5-ig változatlanság volt,
azután megindulást jeleznek a www.dpd.co.uk trakker alatt és a becslésük:
Your parcel has left the United Kingdom and is on its way to Hungary
Your estimated delivery date is Wednesday, 10 January 2018, as requested we will deliver your parcel between 06:00 and 22:00[ Szerkesztve ]
-
nunez004
újonc
válasz LantosBerry8 #25701 üzenetére
November 21-én rendeltem meg, és azóta semmit információ, egészen tegnapig. DHL nyomonkövetési oldalon: Shipment information received.
Ez most azt jelenti, hogy a csomagot még meg sem kapták? Csak feldolgozták, hogy lesz egy csomag amit el kell vinni? vagy mi a fene..
-
anadroid
senior tag
válasz LantosBerry8 #25786 üzenetére
Elvben holnap. Ha csak nem Világvége-Alsóra kell küldeni (tanyavilág pl.)
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
sambenez
addikt
válasz LantosBerry8 #35632 üzenetére
Megnézed melyiket hogyan váltja a bankod és eldöntöd. Kb ez az egyetlen tanács.
Ha visszaolvasol éppen pár napja jutottunk erre a következtetésre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nők, nőügyek (18+)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Renault, Dacia topik
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Astra kalandok @Első rész
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...