- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
p@gabi
tag
válasz
cidalain #27752 üzenetére
És tényleg
Ezért (is) érdemes ide járni,mindig tanulhat valamit az ember
Ez eddig elkerülte a figyelmemet,valószínűleg azért,mert csak az appot és a mobil nézetes gb-t használom,ezekben nem látszik ez a lehetőség.
Akkor billentyűzetre fel,van egy csomó elmaradt 5 pontokat hozó értékelésem
Köszönöm,hogy felvilágosítottál! -
p@gabi
tag
válasz
cidalain #27748 üzenetére
Akkor magamból kiindulva rosszul általánosítottam,sorry
Túl vagyok már jónéhány értékelésen,de én még sohasem kaptam 5 pontot,mindig rögtön megkaptam az érte járó max pontot(kivéve amikor tévedésből kevesebbeket adtak,de azt utólag pótolták).
Mondjuk én videót eddig még sosem töltöttem fel,csak szöveg+fotó,talán ott lehet valami eltérés,hogy a videósok más elbírálás alá esnek,nem tudom. -
p@gabi
tag
válasz
ZsoltG60 #27744 üzenetére
Akkor szerintem nyiss ticketet és reklamáld meg.
Nem szoktak több részletben pontokat adni értékelésekre.Egyszerre megkapod amit adnak érte és annyi.Azt benézte az elbíráló,nekem is volt ilyen,csak nekem 10 pontokat adtak a 20 helyett.És elég sokra.Naná,hogy megreklamáltam.Igaz,hogy másfél hetes levelezgetésem volt az ügyintézővel,de végül megkaptam az elmaradt pontokat. -
p@gabi
tag
Tegnapelőtt érkezett egy free shippinges,gearbest-es air mouse,január 10.-ei rendelés
13 napot futott,eddigi leggyorsabb ingyenes szállításom -
p@gabi
tag
Én már egy hete levelezgetek velük a pontjaim miatt.Eleinte minden rendben volt,általában csak fényképes értékeléseket adok le és jöttek is rá szépen a 20 pontok.Nemrégiben ezek a pontok lecsökkentek 10-re a 20 helyett.Nem értettem és megkérdeztem őket,hogy hogy is van ez.Próbáltam nem összetett mondatokat írni,mert tudom,hogy néha nehezen értik meg a fordítójuk segítségével,hogy mit is akar az ember.
Hát,egy hetembe kerültCsak azt hajtogatta,hogy az 1$ alatti értékelésekért max 10 pontot adhatnak.Küldtem neki jó pár képernyő mentést arról,hogy egy csomó 5-20$ közötti termék fényképes értékelésére csak 10-et adtak.Szegény Lenkánál keveredtek az azonosítók,mert más azonosító van az értékelésre,más a vásárlásra és más a termékazonosító.
Aztán ma végre megértette,hogy miért is írogatok egy hete
Valamelyik nap már felajánlott 20 pontot fájdalomdíjnak a kellemetlenségért,de megírtam neki,hogy ennél sokkal több hiányzik,ne vicceljenek,vizsgálják felül az értékeléseimet.
Végül ma,sűrű elnézés kérések közepette megírta,sajnos valami rendszerhiba van vagy volt náluk,azért kaptam kevesebbet és hajlandóak150 pontot adni kárpótlásul,elfogadom-e.Ahogy nézegettem,nagyjából tizenegypár értékelésre kaptam kevesebbet,úgyhogy megírtam,hogy üsse kő,csak legyen már végre vége ennek a levelezgetésnek.
Szóval,nem az a pár dollár,de ami jár az jár,adják csak meg,ne sumákolják elJa,és először én is félreértettem ezt az első öt értékelés,dupla pont dolgot,de azt már előzőleg egy másik ticketben,egy másik ügyintézővel leboxoltam,ott én maradtam alul,mert félreértelmeztem,bár nem egészen egyértelmű ahogy megfogalmazták
-
p@gabi
tag
válasz
vittorio7 #25871 üzenetére
Elég nagy az összevisszaság az értékelésekkel kapcsolatban(is
)
Az enyémek is hol látszanak hogy leadtam már,hol meg nem,attól függ milyen nézetben próbálom.Van amikor egy értékeltre azt mutatja,hogy megtekinthetem csak,mert már leadtam rá,van amikor meg azt mutatja,hogy nem adtam le és újra engedné.A bánat se érti
Használom a mobil alkalmazást,az asztali gépen is szoktam nézegetni és pluszban még mobilon asztali nézetben is és van amikor mindhárom homlokegyenest mást mutat.Sokszor ha ráfrissítek az oldalra,észhez tér és azok vannak ott amiket értékeltem,de nem mindig.Már nem próbálok magyarázatot keresni rá,lényeg az ,hogy elkezdtek csordogálni végre a pontok
Egyébként ma is adtam le párat,de ugyanaz a káosz tapasztalható,egyik nézetben látszanak a másikakban meg nem.Képeket is töltöttem fel hozzájuk,na ezeket sehol sem találom,pedig a küldésnél ott voltak,elfogadta őket.Valószínű ez majd csak akkor derül ki ha megjönnek rá a pontok,hogy mennyit kapok értük,vagy esetleg holnapra magához tér a rendszer és talán láthatóak lesznek,hogy feltöltöttem őket.
Szóval türelem és kitartást,ez azért nem ér meg egy idegbajt -
p@gabi
tag
Sziasztok
Aki esetleg a leadott értékelések utáni pontok miatt aggódna,nekem pont egy hétre rá kezdték jóváírni őket szép sorban,de még így is 2-3 nap is eltelt köztük,pedig egyszerre adtam le őket és még így is van ami után nem kaptam meg,de türelem pontokat terem
Minden esetben email értesítést is kaptam a pontokról,nem nagyon kellett a gb oldalát nézegetnem miatta -
p@gabi
tag
Sziasztok
Eddig még nem csináltam a termékekről értékeléseket,most szeretnék nekilátni,de már az elején elakadtam.Mobil appból próbálom,és ott van egy olyan sor,hogy "title".Oda mit kellene írnom?Esetleg a termék nevét?Vagy talán az értékelésnek valami rövid címet,véleményt?
A többivel nem lesz gond,lehet ez is valami egyszerű csak még nagyon reggel van nekem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natúr Titán Független
- Dell Latitude 5430 i5 és i7 12.gen CPU 16GB RAM 256GB SSD 13,3" FHD, HUN bill, Win11 laptop notebook
- Dell Latitude 5320 i7 11.gen CPU 16GB RAM 256GB SSD 13,3" FHD, HUN LED bill, Win11 laptop notebook
- Dell Latitude 5410 i5 10.gen CPU 16GB RAM 256GB SSD 14" FHD, HUN LED bill, Win11 laptop notebook
- Dell Latitude 5310 i5 10.gen CPU 8GB RAM 256GB SSD 13,3" FHD, HUN LED bill, Win11 laptop notebook
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- TV beltéri egység / DVB-T tuner / set top box
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest