- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bul07
nagyúr
Hát én azért találok
Vettem már így kuponosan, sok fajta Micro USB, USB Type C kábelt, horgász cuccokat, csalit, horgokat, fényvisszaverő szalagot, tigris tapaszt, műanyag akasztót, telefon tokot, üveg fóliát, fém csipeszt, gumi rezgéscsillapítót, meg még sokfajta dolgot
Ha összeszámolnám 2017-es évben vettem vagy 30-50$ kupont, ha nem többet
Pár hetente egyszer átnézem és biztos találok vagy 5-7 kupont amit feltudok jól használniMa sor is kerítek majd rá, hátha találok cuccokat Mi Band 2-höz, főleg szíj kellene, kijelző védő fóliát már rendeltem, szíj meg kopó alkatrész
-
awayalone2
csendes tag
Köszönöm a választ ANOka!
Akkor marad a 22 euro közeli csomagbontás, azonban még nem tudok választ a másik két kérdésre.
Három szállítási lehetőségem van, egyébként ez [link] lenne az első csomag, a többinél un. ezeket ajánlja fel lehetőségnek, kivéve azt amelyikben két pótakku van az alkatrészeivel, mert ott csak Belgium van:
holland, svéd, és belgium, melyiket válasszam. A topik témanyitóban olvastam ,hogy csak a holland esetében van valós TN, amivel végig követhető a csomag. Kössek rá biztit, vagy ne? -
bl4ze
veterán
+1
ezt az EU raktár akciózást nagyon elk+%" a GB.
behazudva, hogy van készleten "in stock" minden, jól akciózva - megveszed majd 3 hétig csak hazudozás, idő húzás megy, utána meg REFUND , de csak akkor ha PP dispute indul.
Egyébként januárig menne a hazudozás.
Ez nem ügyfélszolgálat, ez nem kereskedői szemlélet : ez szimpla lehúzás.
-
bul07
nagyúr
Különböző méretek vannak géptípusonként
Mert ugye gépenként változik a méret, meg ahogy a belső szerkezet engediEz egy jó kép hogy hogy is helyezkedik el az ilyen konténer
Ezen a linken meg sok méret találhatsz
Amúgy tesztelték ezeket a konténereket bombára is, hogy mekkora bombát bírnak ki ha csomagba adnának fel robbanószerkezetet, valamelyik tv csatornán láttam régebben
-
Zoty4
őstag
-
kinaicuccok
csendes tag
-
bul07
nagyúr
Bár nem nekem szólt, de engedelmeddel bemásolom a téma-összefoglalóból
Belga posta (Brucargo): A TN-el (Tracking Number) a Kínából történő feladástól Belgiumig tudod nyomon követni a csomagodat. Az „Import(Megérkezett a célországba)” bejegyzés után kb. 2-10 nap múlva kapod meg a csomagodat. A TN LVS-el kezdődik és ezt 16 szám követi, nem hivatalos TN, Magyar Posta rendszerében nem látszik.
Belga posta (Yun Express): A TN-el a Kínából történő feladástól Belgiumig tudod nyomon követni a csomagodat. Az „Átadva a partner szállítónak” bejegyzés után kb. 2-10 nap múlva kapod meg a csomagodat. A TN YT-vel kezdődik és ezt 16 szám követi, nem hivatalos TN, Magyar Posta rendszerében nem látszik.
-
zeon.hu
nagyúr
Akkor refund.
Gond akkor van, ha az sincs.
Egyébként a panaszáradat zöme meg se közelíti a 60 napot, de mégis csak erről olvasni itt.
Aki kínából rendel, az fogadja már el, hogy nem másnapra lesz leszállítva.
Hozzászoktunk a jóhoz, hogy ideig-óráig 2 hétnél rövidebb ideig kellett várni és most, amikor lassabban érkezik minden, plusz a hazai posta is egy vicc, akkor mindenki siránkozik.
Ha sürgős, ott az Emag, MM, stb.Ismered a műhely ajtajára kiírt szöveget?
-Jól, olcsón és gyorsan dolgozunk.
Ebből mindenki választhat kettőt.Kb ez vonatkozik ránk is, ha külföldről rendelünk

-
aytukabozs
addikt
-
-
cidalain
veterán
Ha nem surgos, akkor kb 2 het mulva, amikor visszakapom a kocsit, lefotozom.
Mondjuk nekem nincs esoerzekelo, meg szenzorok, csak a tukortarto, viszont az nekem is ablakon van.
Meg egy fontos dolog felszereleskor, amire figyelni kell. Toroljon elotte az ablaktorlo. Sok autonal ez is meghatarozza a helyet, mert van olyan csik kozepen felul ahova nem er el a lapat. -
cidalain
veterán
ugyanilyen kamerám van. középre tettem a visszapillantó mögé, a tükör tartójától jobbra.
a vezetőülésből pont nem látszik semmi, így nem zavaró, nem takar ki semmi részletet, de azért könnyen oda lehet nyúlni megnyomni a lock gombot, ha menteni akarok.
gondoltam feljebb tenni a sötétített ablaksávba, hogy éppenhogycsak kilátszódjon (kívülről ne nagyon lehessen látni), de akkor a tükör pont útban lett volna, a gombokhoz nem lehetne hozzáférni. így végül erről letettem.
képet sajnos nem tudok csinálni, most 2 hétig még nincs nálam az a kocsi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Kingston HyperX IMPACT 32GB DDR4 2400 MHz laptop RAM (2x16GB)
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD IPS 144Hz
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest