- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Járt már valaki így?
A PP-n be van állítva az sms belépési védelem. Tegnap vettem a GB lufi csomagot. Szó nélkül kifizettem, úgy, hogy nem kellett az sms kódot megadni.
Reklamáltam a PP-n, hogy ezt így nem tartom biztonságosnak, miért nem működik a Gearbest kliens esetén a védelem.
Erre válaszként ma visszaadta a PP a lufik árát. Teljesen nem félreérhetően írtam le nekik a gondomat, erre inkább adnak pénzt. -
válasz
CactuS #15495 üzenetére
Ez tényleg nagyon jó, gondolom a pénzt kéred vissza.
Az hogy a vevőelégedettség fontosabb nekik, mint a leírt szabályuk az pozitívumnak is tekinthető. (Persze ront a megbízhatóságukon, mert akkor minek írják a visszaküldést és akkor alkalmazzák már egységesen?) Én eddig a merev betartását tapasztaltam.3 Day Dead on Arrival (DOA) Guarantee
If your item arrives damaged or is not working, please follow the warranty process and contact our Support Center for RMA authorization within 3 days of the order being received. After returning the product to us, we can send you a new item free of charge (we will reimburse you the return shipping cost), or you can choose to receive a full refund. Enjoy total peace of mind: every single purchase is 100% risk-free each time you shop at GearBest.Ezek szerint ha relatíve nem használható a dolog, akkor mégsem ragaszkodnak a visszaküldéshez, most már.
-
cidalain
veterán
válasz
CactuS #15495 üzenetére
ja, ez teljesen rendben van. ahogy a bejegyzésemben céloztam rá, ilyen esetet is elképzelhetőnek tartottam.
úgy jött most le a kommentedből, hogy ezt ők ajánlották neked maguktól, és nem veszekedős levelek után nagy nehezen.
ez is megerősít abban, hogy ez a support nem szar, sőt sok esetben nagyon is korrekt. és nem feltétlenül kell nagyon megszenvedni velük. jó, tudom, ügyintézője is válogatja, de mindegyik egyazon céges policy mentén halad, szóval nagy különbségnek nem kéne lennie. -
GIJoe
addikt
Tegnap bedobáltam minden 1$ vackot a GBről, lufi, ragasztó stb, kb. 9 termék volt a kosárban, csak néztem a végére, alig 2$ kellett fizetni, na mondom valami akció lehet.
Erre ma nézem a visszaigazolást, csak 2 termék van a rendelésben, se lufik, se ragacs, se töltő kábel
belenéztem az order detailbe, és ott is ki van takarítva mintha csak 2 dolgot "vettem" volna, valakinek volt már ilyen? Egyedül a dispatch faster gomb világít... :S -
válasz
cidalain #15466 üzenetére
Mi band 2 karcosan érkezett, 2 kör levél után megtarthatom a karcos band-et és full refund a walletre + pontok, vagy full refund paypalra, pontok nélkül.
Mindenre számítottam, csak erre nem, azt hittem, hogy még rágjuk a százalékokat pár körig. Az mondjuk lehet, hogy jó pont volt, hogy tényleg rendeltem rá fóliát tőlük, plusz én mondtam, hogy akarok másikat venni, de lehet nem számít, csak kipihenten ébredtek.
After reviewing your case, please review our possible solutions:
1)Keep the Item and accept refund on GB Wallet (store credit)
In this case, you can keep the item and do not need to return it to us for this time.
We can offer 21.95USD on your GB wallet and exceptionally reward you with extra points (e.g. If your refund is 1USD = 2 points ,3USD=3*2 points => get 6 points etc)The refund will take 24 hours to process and appear in your GB wallet.
You can use both your wallet and points to purchase your future products.
Learn more about wallet benefits: http://www.gearbest.com/about/gb-wallet.html
Check out how to use point :http://www.gearbest.com/about/about-points.html?157wrew2)Refund to your payment account
We can refund 21.95USD to your original payment account.
Please note:
- For PayPal account refund may take 48 hours to process and appear in your paypal account.Can you please let me know your decision?
I look forward to hearing from you.
Thank you for your understanding. -
cidalain
veterán
ilyenkor én leírom válaszban, hogy mint azt az előző levelemben már megírtam, megkérdeztem a postát (persze nem, hisz tudjuk, hogy úgyse tudnak semmit ilyen esetben), a cím természetesen jó, stb.
ha ők hülyeséget kérdeznek, mint egy gyépés, akkor én tanárbácsisan elmondom még egyszer.
ha ellentmondásba kerül, és szükségesnek érzem, az ő korábbi leveléből is idézek, és leírom hogy nincs igaza, vagy nem ezt írta korábban.
ez elég sima eredményekhez vezet. igen, lehet hogy 5 levélváltásba kerül.
azt gondolom hogy lehet játszani a hülyét, meg lehet próbálni (ha csak 10-ből 3 ügyfélnél beválik, már jól jártak), csak neked türelmesnek kell lenned. ugyanezt eljátsza a magyar kereskedő is, csak őt felhívod telefonon, és 5 perc alatt megbeszéled vele. ez a kínainál levélben kommunikálva olykor több nap és üzenetváltás is lehet.és igen, miközben írom a levelet szidom mint a bokrot, hogy ennyire csököttagyú paraszttal hozott össze a sors.
-
válasz
hallerlaller #15492 üzenetére
Egész meglepő, még az ilifeoknál is olcsóbb, ha jól láttam mobilról, akkor pár alkatrészük azonos. Videókon kicsit butább a logikája, de áfa nélkül kb. felébe kerül. Köszönöm a tippet, jobban utána nézek napközben.
-
bul07
nagyúr
válasz
cidalain #15489 üzenetére
Hát én igaz nem hibáról értekeztem velük nem is egyszer az évek alatt, hanem nem megjövetelről, és már első üzenetbe leírtam hogy cím jó szomszédot postást megkérdeztem de válaszba csak azt kérdezték hogy cím jó és hogy postát kérdezem meg
És volt még nem egy ilyen kör hogy olyan dolgokra kérdeztek hivatkoztak ami már előtte le lett írvaÍgy írhat az ember értelmesen mintha direkt játszanák a hülyét és ugyan azokra kérdeznek rá vagy ajánlanak fel fals dolgokat amit úgyse fogad el az ember , egyértelmű szerintem hogy kifárasztásra játszanak
És ez lehet simán beválik olyan ország lakóival szembe ahol az órabér simán megvan 15-20$ így nem fog 5-10$-ért csatározni
-
cidalain
veterán
Ha ertelmesen ir az ember, megfelelo kepi/videos bizonyitekot mutat a hibarol, akkor sima ugy szokott lenni. Fenyegetozni tilos.
(#15485) Joshi
20 dollar alatti termeknel az ujrakuldest kell elerni, de altalanos tapasztalatom, hogy ezt alapbol fel szoktak ajanlani (mindamellett hogy a hibas darabot is megtarthatod)
-
Joshi
titán
Üdv. Rendeltem a Gearbestől egy fejlámpát és kontaktos nem jól működik. Mit tegyek a reklamációhoz?
-
Exelsior24
aktív tag
Kínából 3 nap alatt ott voltak a rendeléseim Hollandiában, ott másnap már küldték is tovább Magyarországra, meg is érkezett szintén következő napra vagyis szombatra. Azóta is az országba megérkezett a státusza, hozzá se nyúltak, Magyar posta így szeretlek...
Kínából az országig hamarabb elérnek a csomagok, mint hogy az országon belül Budapestről kiszállítanák őket, 21. század és itt tartunk. Gratulálok
-
Kozy10
tag
válasz
Criminal017 #15475 üzenetére
Köszönöm én is. Jó lesz a gyerekeknek a nyárra
-
cidalain
veterán
válasz
cidalain #15428 üzenetére
na ma megjött a másik SYBPL csomagom is. érdekes hogy ezt elvileg 2 nappal korábban adták fel mint a tegnap megérkezettet. (a rendelése biztosan 2 nappal korábban volt)
a tracking egyértelműen használhatatlan, mert még mindig csak annyi hogy felszállt a repcsivel hungary felé.
nem futnak egyébként rossz időt mert 15 illetve 18 nap alatt itt volt 2 a csomag. -
cris78
őstag
Votmá?
Convoy C8
kupon: GB3RDF8 -
bul07
nagyúr
válasz
Criminal017 #15478 üzenetére
Én pedig megnéztem telefonon is, ott engedte volna de ott meg volt postaköltség
Lehet az én fiókom valami fekete listán van
-
bul07
nagyúr
válasz
Amúgy milyen mocsok dolog már hogy nem enged pontot rátolni
USB páka 3.99$ [link] kupon:GBJIDAP
Amúgy a vásárlás végén nehogy elfelejtsetek rákattintani az ajándékra
Nekem már két 10% kupon van computers&networking cuccokra, bár egy is sok mert nincs limitje és 12hó 30-ig jóezeket dobhatja
• If your Order Total is $0 – $50, you’ll receive a 10% off coupon for computers&networking!
• If your Order Total reaches $50 – $150, get a 15% off coupon for vapor!
• If your Order Total is over $150, enjoy a 15% off coupon for outdoor&sports! -
válasz
Ebból már vettem, de ennyiért veszek még, köszi, hogy megnézted.
-
válasz
Criminal017 #15472 üzenetére
Én is.
Megnézném mit tud élőbe.Szülinapi akciók!
Cris, biztos találsz valamit.Ajánlom, hogy találj, mert nem volt időm átnézni, de kéne venni valamit.
E cigi akciók!
E-cigi szintén.
Original Smok G80 Kit 80W Kupon: G80
Ár: 50.99
Original Aspire Nautilus 2 Tank Kupon: Aspire2
Ár: 20.99
Original Dovpo ROGUE 100W Box Mod Kupon: Rogue100 Ár: 38.99 -
Robotporszívókat gondolom elkapják a fináncok, ugye? Nézegetem az iLife porszívókat, amire nekem kéne, arra ~jók lehetnének, nem kell lakás feltérképezés, mert úgyse az egész kecó kitakarítása a cél. A vizes mosás viszont feltétel, így kb. néhány típusra szűkült a kör ( bár néha fogalmam sincs, hogy ennyi változat között pontosan mi is az eltérés). Ami szóba jöhet az ~ V5 Pro, V5 S Pro, X5, V7 S Pro (a sima állítólag csöpög alapjáraton). Ezekből ~ 1 db van spanyol WH-ban, de az sem szállítható hozzánk.
A kérdésem az, hogy ezek a készletek mozognak, tehát lehet, hogy lesz EUban is? Vagy annyival úgyis drágább az EU-s készlet, hogy akár kintről is megrendelhetem? Nem életbevágó, így egyébként is várok egy jó akcióra.
-
XIAOMI Mi Drone 4K WIFI FPV Quadcopter
Kupon MI4K Ár: 519.99DJI Phantom 3 Standard Kupon: 3GBDJI Ár: 438.99
-
cidalain
veterán
válasz
CactuS #15454 üzenetére
nekem volt problémám mi banddal 2 esetben, igaz az nem kapásból jelentkezett, hanem fél évvel később hibásodott meg.
Mi Band 1s - a rezgetés funkció meghalt. 5 USD refund lett a vége, (kb 15 USD körül vettem)
Mi Band 2 - a pulzusmérés romlott el. 10 USD refund (amikor vettem 30 USD volt az alapár)tehát nagyjából elég jól működik a garis probléma. mindkét esetben a vásárlás értékének harmadát visszakaptam fél évvel a vásárlás után. mivel neked kapásból jelentkezett a gond (eleve esztétikai hibás a termék), így azt gondolom ennél az aránynál többet is ki lehet tőlük vasalni. felét, kétharmadát beigényelni szerintem sima ügy. akár még egy újraküldést is bepróbálni úgy, hogy a karcosat megtartod.
-
bul07
nagyúr
Milyen érdekes
Boruit RJ - 02 most 7.99$ [link]
PC nincs szállítás de csak 100pontott enged a 119 pont helyett(2.39$ a 30%-ék)
App telefon van szállítás 0,38$ és engedi a 119pontottTehát mindegy honnan rendelem mert ugyan annyira jön ki
Ez nem lehet véletlen
-
Tudom mi van az warranty and return policy-ben, olvastam. Nem is ezt kérdeztem eredetileg sem...
Az eddigi olcsóbb kacatok közül még egyet nem kért vissza egyik kínai webshop sem, ami nálam bedöglött (vagy nem megfelelő volt) refund/újraküldés/akciós ár lett a vége mindig. Ezért kérdeztem, hogy GB-n menyire hajlanak az ilyen irányú megoldásra, mert az innen rendelt cuccokkal még nem volt ilyen ügyem. Fölöslegesnek tartom a küldözgetést, meg a paypalos ügyéntézést, ha van köztes megoldás.
-
Krogoth
senior tag
Hy.
Ha rendelek 4 különböző terméket, akkor azokat egy csomagban is fogják feladni? TN miatt érdekel, hogy elég az egyikre kérni és a csomagra lesz érvényes, vagy a TN-est és a TN nélkülit külön csomagban adják fel? Vagy mind külön csomi?
-
válasz
CactuS #15457 üzenetére
Ha van vele gond akkor az első lehetőség a csere, amelyet rossz visszaküldése után kapod meg, ha nem tudná cserélni akkor meg a vételár visszatérítése, ha megkapja a rosszat.
Az hogy engedjenek el egy másik árából 50 vagy bármennyi %-ot és a kifogásolt dolog meg nálad maradjon, az nincs benne a szerződési feltételek közt. Én nem tartom valószínűnek az ilyen lehetőséget. De esetleg meggondolják magukat. -
válasz
WestBam #15453 üzenetére
Rendeltem korábban pont tőlük fóliát, igaz, asszony bandjéhez, ami gamissról jött.
Megírtam, hogy így nem frankó, a fólia csak ront a karcon, nem tünteti el. Visszaküldési költség nagyon magas a bandhez képest, viszont nekem elfogadható lenne, féláron vehetnék egy másikat.
-
-
Rendeltem egy Mi band 2-őt gearbestről, mert az elsőt benyúlta asszonykám. Megjött, viszont van egy szép nagy karc a kijelzőn. Írtam a supportnak, hogy ez így azért nem oké, erre jött egy ilyen válasz:
Thank you for contacting Gearbest.
We sincerely sorry to hear this about your item.We would like to work together to resolve the issue to your satisfaction.
Please review our warranty here: http://www.gearbest.com/about/warranty-and-return.htmlAs for your concern, I would like to explain to you that we never sale the second hand item on our website.
All of the items in our warehouse are new.
We will test the item before we shipped it out, this may leave a mark of used.Please send us at least 2 clear pictures of the related item which can show the issue in good lighting via this ticket.
Ideally, the photos should be clear and focused, under good lighting conditions, and taken at close and medium distance.
Please keep the attachment below 2MB and use any of these formats gif, jpg, png, bmp, doc, xls, txt, rar, ppt, pdf.If the attachment is above 2MB,please send it to support@gearbest.com
Küldtem nekik fotót, ahol egyértelműen látszik, hogy mi a helyzet, erre most többet kérnek.
Igazából használható a cucc, vissza meg amúgy sem küldeném, mert több a posta, mint ~az egész kütyü. Nem volt még ilyen ügyem velük, így nem tudom, hogy mire vevők. Azt le lehet velük beszélni, hogy rendelnék inkább még egyet mondjuk féláron?
-
cidalain
veterán
válasz
Exelsior24 #15450 üzenetére
Mi band eseteben nekem is 3 napig volt dispatched, utana lett csak shipped out.
-
Imy
veterán
Szerdán rendeltem egy Xiaomi Bth headsetet, de még nem adták fel.
A Szombaton rendelt Xiaomi tollat meg ma adták fel... Nem értem ilyenkor miért ülnek rajta.
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
DamianB #15443 üzenetére
Hát én az öt rendelésemből 4-et holland regisztrált trackingessel kértem a biztonság kedvéért, egyedül a Xiaomi tollat nem, az csak sima regisztrálatlan NL post, mert arra a TN-es küldés majdnem annyiba került volna mint maga a toll.
De arra is kaptam egy NL + 14 számjegyes azonosítót, bár ezt eddig hiába próbáltam bárhol is trackingelni sehol se látja semmilyen rendszer sem, de bízom benne hogy nem kamu feladás elvégre Gearbestről van szó.Allin már megszívtam 2-szer kamu TN számos feladással, bár mindkétszer sikerült vissza refundoltatni a pénzemet, csak hát a rendelésekből nem lett semmi se sohase érkeztek meg, az idő meg ment miattuk.
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
szabi__memo #15440 üzenetére
Hmm az érdekes eset, bár hallottam már olyan esetekről, hogy kínai raktárra van kiírva az eszköz közben meg mégis EU raktárból küldik az illetőnek, esetleg valami ilyenre tippelnék, de én cseh postás küldeménnyel még nem találkoztak.
-
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy érdemes regisztráni a szállítást vagy full ingyenesen is biztonsággal megjönnek ?
-
válasz
Persze, hogy tudják. Szép sárga matrcia van rajta.
Szerencséjük volt. -
ablack
senior tag
válasz
Ha kínából jön minden postázási móddal ugyanakkor eséllyel fogják meg. (Talán China Post-al kicsit kevesebb, de a GearBest nem szállít azzal.)
Ha biztosra akarsz menni akkor vagy EU raktár vagy más bolt, mert néhol van EU Express / SF Express néven megoldás hogy kínából jön, de a vámot/ÁFÁ-t már nem kell fizetned úgy küldik. Bár általában ez feláras. (+ 10-15USD)
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Exelsior24 #15439 üzenetére
Ezért kérdezem.
Az emiatt utal arra hogy átjön a vámon. De akkor nem azért csúszott át és a vámon tudják hogy ez még nem volt vámolva -
Exelsior24
aktív tag
válasz
szabi__memo #15438 üzenetére
Dehogy számít EU-snak
, attól még ugyan úgy kínából jön, ez csak a szállítás módja, hogy hova érkezzen meg Európán belül és ki szállítsa innen tovább Magyarországra. Ha EU-s raktárból rendelnél akkor van csak az, hogy akkor már nem bántják.
-
szabi__memo
nagyúr
Egy terméknél van olyan lehetőség kínából rendelésnél hogy air registered opcio. Ingyenes holland és pár dolláros svéd. Ezeket választva is vámolhatják a terméket vagy ezzel eusnak számít? Melyiket javasoljátok? Köszi
-
bul07
nagyúr
Nekem ma jött egy Feb 8 postázott fejlámpa
Azért van szórásÉs még van egy feb 4-i ami sehol
-
válasz
PainKiller13 #15435 üzenetére
Szerintem is és az ráadásul könyvelt küldemény, mindenhol írják ahol megfordul, munka van vele.
-
válasz
szabi__memo #15432 üzenetére
Már nem ülnek rajta, úgy 1,5 hónapra visszanézve 1-3 nap volt ez az idő. Aholl nem kell foglalkozni vámolás témával az jön tovább simán akár az nap.
-
válasz
Real_Necro #15426 üzenetére
Köszi, mindenből vettem, de minek?
-
válasz
cidalain #15428 üzenetére
Ha nem írod alá a postásnál, akkor ugye ezeket a Magyar Posta nem könyveli ha megérkezik, mégis ki írná be az adatokat? Mert a Posta nem, a vámosok sem. Ilyen pontos az adat. Nincs gazdája, nincs hitelessége.
De egyébként senki sem ül rajta (9.-től) 11 napot, ha nem vámeljárásos akkor általában 1-4 nap és kézbesítik. -
Criminal017
őstag
válasz
Megint több pénzt költöttem, mint amennyit gondoltam mára... (~0 USD)
-
cidalain
veterán
válasz
cris78 #15427 üzenetére
ez a tartó nagyon faja, annó vettem is belőle 2 darabot.
AAA méretből ráadásul 5 db elem is belefér.
párás szemmel gondolok rá, mert amikor vettem még normálisan lehetett videóért pontot kapni, ráadásul első ötben voltam, így 140 pont ütötte a markom, azaz többet kaptam érte, mint amennyit 2 dobozért kiadtamMás
SYBPL csomagból ma jött nekem 1 amit 5-én adtak fel, de a 3-án feladott még nincs sehol.
A tracking szerint felszállt a repülővel, de azóta is ott kering valahol.
A most megérkezett cucc legalább 9-én landolt Magyarországon.
Ezek ennyire kamu trackingok, hogy bejegyzések is hiányozhatnak, vagy ez aggodalomra adhat okot? -
cris78
őstag
válasz
Elem tartó dobozka.
-
Real_Necro
veterán
Átrakom ide, le ne maradjatok 0,99$-ért:
-
vandor01
senior tag
válasz
Krogoth #15424 üzenetére
de benne van a listaban csak lejebb
van ott 3.51-es is
a lista nem igazan mervado mert az eredeti ár van rajta
es az akciosert bele kell nezni.... akkor szokott lenni 99centes leedek etc
ha lenne 99centes barmi akkor 2db azt es plusban vagyok....
de ha mar 3-5 ejro akkor valogatok... csak olyan kéne amit talan
hasznosithatok ha mas nem ajandekba valakinekakarok venni egy ilyent azt mellé piiztarcanak fajdalomcsillapitonak 2db vmi!
http://www.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_328276.html?wid=3 -
válasz
Balion #15418 üzenetére
Nem $, hanem 22 € az áfamentes határ, ami mai nap 23,6 $-nak felel meg.
De nem kell megijedni, ha kérnék az értéket, előfordulhat ilyen kérés, mert ha beküldöd a vásárlási bizonylatokat, akkor látni fogják, hogy mennyi. Tekintsd azt egy ellenőrzésnek.
Mivel megérkezéskor nem látják hogy mennyiért vetted, így nem lesz "gyanús" sem. -
Krogoth
senior tag
-
vandor01
senior tag
tud valaki ajanlani EU raktarbol filleres cuccot, hogy csokkentsem a szallitasi kölseget?
-
Balion
senior tag
Sziasztok, nemrég izgultam egy android box-ért, mert nem jelent meg a nyomkövetési oldalakon egy ideig, sikeresen megérkezett azóta.
Most rendeltem egy Mi Band 2 órát (köszi a linket).
Kihoztam 21.60 USD-re szállítással, biztosítással együtt, pontok beváltásával. Így elvileg el fogom kerülni, hogy áfát kelljen rá fizetnem, vagy pont az lesz gyanús, hogy így be van lőve az ára 22 dollár alá? Úgy emlékszem van valami 22 dolláros határ, ez megvan még? -
XP NINJA
őstag
Sziasztok!
Utoljára nyáron írtam review-t pontokért, de most megint elkezdenék
Mostanság mennyire működik jól a rendszer? Legutóbb azért hagytam abba, mert a videókat sose akarták elfogadni, és már a 3. ticketet nyitottam.
-
válasz
bazsimano #15412 üzenetére
Mivel ennek a routernek van 2 db 1 gigabites utp csatlakozója, valamelyiken azon keresztül összekötöd a tv-vel és ami a routeren tárolva, vagy keresztül megy azt nézheted a tv-n. A bejövő internetet meg a szolgáltatód eszközén keresztül adod tovább ennek a routernek.
-
bazsimano
őstag
válasz
cidalain #15410 üzenetére
mondom nem ertek hozza
azert is kerdezem
hogy milyen felhasznalhatosaggal birhat...mit lehet belole kihozniablack koszonom! egy regebbi samsung tvnk van...van rajta utp csati nem tudom, hogy ez elegendo-e vagy meg okosabbnak kell h legyen
tehat akkor arra a vinyora lehetne letolteni vagy masolni filmeket es akkor a tvn ha megy ennek a tevenek akkor elerheti az adatot..
milyen halozatot kell kiepiteni hozza a laksban? -
ablack
senior tag
-
bazsimano
őstag
válasz
Exelsior24 #15404 üzenetére
Nem ertek hozza azert kerdezem h minek bele a vinyo? Mi majd koltozunk nagyobb lakasba uh lehet majd hol fog jonni.
-
Imy
veterán
...
-
hpsafl
tag
Aspire Nautilus 2 Tank Clearomizer ár: 20.99$ kupon: Aspire2
Dovpo ROGUE 100W Box Mod ár: 38.99$ kupon: Rogue100
Artery Nugget V 2.0 Box Mod ár: 28.33$ kupon: ecig15off
CR - 10 3D Desktop DIY 3D Printer ár: 396.99$ kupon: 3DCR10
Anet A6 3D Desktop 3D Printer Kit ár: 187.99$ kupon: 3DANET6
JRC H36 2.4GHz 4CH 6 Axis Gyro RC Quadcopter ár: 12.99$
FrSky Taranis X9D Plus 16CH RC Transmitter with X8R Receiver ár: 199.99$ kupon: GB3RDX9D -
Imy
veterán
válasz
PainKiller13 #15403 üzenetére
Ezt tényleg megérheti ennyiért.
-
206 cc
senior tag
Bocs hogy hozzászólok,de némi RC múlttal.... inkább ilyesmi akkukat keressetek a hajóhoz....
Ahogy nézem ha nem is lóg túl sokat a tartón az akku abba kb.36x40x18 méretű hely van alapból..kis munkával azt a 40mm ki lehet tágítani 50 sőt 60-ra is szóval az ajánlott 50x25x17 akku biztosan belefér... -
Exelsior24
aktív tag
válasz
PainKiller13 #15403 üzenetére
Az igen jó ár érte, ráadásul ezeknek a Xiaomi routereknek valami eszméletlen jó Wifi-je van, én nekem a Xiaomi Mi Wifi 3-as van, ráadásul a kínai verzió, mert a megjelenése után nemsokkal vettem és akkor még nem volt "International verzió" , de kint a kertben a ház mögött 4-5 falon át is közepes Wifi jelerősségem van telefonnal és vígan netezek kint a padon ülve. A korábbi D-link routeremmel a nappali - konyha környékén ha volt közepes jelerősségem, a ház mögött már meg se pöccent a Wifi.
[Ilyenem van] , annyi hogy ennek a webböngészős programozási felülelete kínai nyelvű, de Chrome-mal le lehet fordítani használat közben, illetve a mobilos applikáció pedig angol nyelvű és azzal is tökéletesen be lehet programozni.
De azóta már kiadtak egy ilyet: [Angol verzió] , gondolom ennek már angol nyelvű a webböngészős felülete, de lehet ezt már az EU-s szabványokhoz módosították és akkor a Wifi se lehet olyan erős benne. -
PainKiller13
őstag
Xiaomi Mi R1D AC Router beépített 1 terás winyóval ~90 dolcsi szállítással együtt EU-ból, jó vétel lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5430 i5 és i7 12.gen CPU 16GB RAM 256GB SSD 13,3" FHD, HUN bill, Win11 laptop notebook
- Dell Latitude 5320 i7 11.gen CPU 16GB RAM 256GB SSD 13,3" FHD, HUN LED bill, Win11 laptop notebook
- Dell Latitude 5410 i5 10.gen CPU 16GB RAM 256GB SSD 14" FHD, HUN LED bill, Win11 laptop notebook
- Dell Latitude 5310 i5 10.gen CPU 8GB RAM 256GB SSD 13,3" FHD, HUN LED bill, Win11 laptop notebook
- Iphone 13 Pro Max 128gb 100%
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung Galaxy A35 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest