- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepsi0
őstag
Szia!
Én is kaptam ma ilyen emailt, de én okosórát vettem paypal-al (nem rendeltem semmit).
Én írtam ticketet, de a megrendeléseim között nem látszik semmi.
Viszont az adatok azok amit a GB-en megadtam.....
Ez akkor valami adathalászat lesz?Igen adathalász szerintem, én hülye még be is jelentkeztem a linken
A hamis email bejelentkezés: http://user.gearbest.com/m-users-a-sign.htm
Eredeti GB bejelentkezés: https://login.gearbest.com/m-users-a-sign.htm?type=1
De lehet nincs igazam...
Én gyorsan jelszót változtattam, remélem elég lesz, paypalról még reggel levettem a bankkártyám. -
janor
csendes tag
Üdv!
Valaki találkozott már az alábbi jelenséggel?
Emailt kaptam a server@gearbest.com-ról hogy rendeltem egy Xiaomi Mi Band 2-t 35 dollárért. Címnek az az én címem lett megadva, fizetési módnak paypal.
A probléma a következő: nem rendeltem semmit. A rendelés nem látszik sehol a GearBest accountomban, Paypalról nem vonták le a pénzt, sms-t nem kaptam a bankomtól (minden vásárlásnál kapok). Mi a fene ez?
Korábbi gearbest rendelésemet sem erről az e-mailről igazolták vissza.
Ha valaki találkozott már ilyen jelenséggel/tudja hogy mi történt, köszönettel venném a segítségét.
Kellemes hétvégét,
janor -
DJGABI
addikt
válasz
DoItYourself #14289 üzenetére
nem csak lehet, hanem ajánlott. 1A-val honnan máshonnan etetnéd?
-
RBJ
addikt
Mini Cree Led Q5 Ultrafire lámpám van. Nekem már ez is csúcs. Ha jól tudom ebbe nem lehet 18650 cellát tenni csak AA elemet.
-
RBJ
addikt
Remélem rossz a megérzésem. Két dolgot rendeltem. Az egyik komolyabb tétel. tvbox ahogy nézem a trackot hát cz . Kezdhetek izgulni? Az olcsóbb lomot meg belga postával.
Bassz, remélem nem nyúlják le a csehek.
Vagy én bassintottam el lehet mert valamikor lehetett választani postát is. -
Vertigo18
addikt
Most érdemes Gearbesten megvenni a két alap, a topiklakók által ajánlott lámpát: Convoy S2+ (szürke), illetve a Boruit RJ-02 fejlámpa, mindkettő le van árazva.
11, illetve 8.5 dodó.
-
Vertigo18
addikt
válasz
maestro87 #14261 üzenetére
1., Nem, nem mostanában volt...
2., Nem, nem várom el senkitől sem, hogy nekem lámpát vegyen. Főleg azért nem, mert - hála a lámpás, meg a Gearbest topiknak - kb. 30 lámpám van itthon.
Hiába, ez már betegség.
3., Egy új (fél éves) törvény szerint az általad említett szervezetekhez tartozó személyek semmilyen fórumon nem vállalhatják a szervezeti hovatartozásukat. Így senki sem fog neked erre válaszolni!
-
maestro87
őstag
válasz
Vertigo18 #14252 üzenetére
Az az anno gondolom nem mostanában volt.
De ha határőr vagy rendőr vagy akkor tényleg ne is várd, hogy majd más vesz neked lámpát, főleg nem olyanokat amiket említettél (20-30k). De fater pl. kisebb cégnél dolgozik az építőiparban és rendszeresen elszámoltat velük ezt-azt. Lámpát pl. kérnie sem kellett, kapott egy 10k-s Osramot. Igaz, hogy nincs nagy szüksége rá, de kapott.De volt már arra is példa, hogy egy 40k-s autóalkatrészt fizettetett ki velük, pedig akkoriban leginkább a céges autót használta többször, nem a sajátját...
Persze ismerek végtelenül faszari, visszafele fejlődő főnököt is. -
Vertigo18
addikt
válasz
maestro87 #14250 üzenetére
Tudod milyen lámpát kaptam, anno? Lila, lapos elemes vasutas lámpát! Gondolom nem kell bemutatni:
Pont ilyet, csak lilát... Szerinted?
Ma már, ha sokáig (értsd: hónapokig) kuncsorogsz, akkor kaphatsz egy akkus MagLiteot. Ha csókos vagy. Közös használatra. Aztán, ha valami elcsesződik benne, akkor 5-6 embernek nincs lámpája! Arról nem is beszélek, hogy igen, jók a MagLite-ok, csak eljárt felettük az idő! Nekem van itthon 4 elemes (góliát), meg egy bontatlan 6 elemes! Nah, azzal ember s lehet ölni, olyan nehéz, ha fejbekólintok vele valakit, az ottmarad. Emlékszem, egyszer a négy elemessel kamion szélvédőjét törtem be, a tűzoltók csak néztek...
De ugyan minek cipeljek magammal egy 2-3 kilós lámpát 12 órát éjjel a határon? Sokkal jobb egy C8, pl. Kisebb, óriási a fényereje, nem fárasztó a cipelése.
De vannak, akik kaptak Olightot. M22-t. Nah, Ők bizonyos rendfokozat felett vannak, bizonyos csókkal rendelkezve!
-
Vertigo18
addikt
válasz
Silent77 #14248 üzenetére
Nagyon sok olyan ismerősöm van, akik éjjel dolgoznak, eddig 11 C8-at vettek rajtam keresztül. Olyanok is, akik előtte esküdtek a 100.000.000 wattos Police lámpákra, meg olyanok is, akik 30-40 ezreket elköltöttek Led Lenserekre. Mind C8-cal szaladgál éjjel már.
Egyedül az akksi zavar, felét nem tudom rábeszélni legalább egy 2600-as Samu akkura, bemennek a vadászboltba inkább és vesznek "9.900 Mah-s MegaFeri" akkut, mer' az csak 449 Ft...
-
válasz
szabi__memo #14247 üzenetére
Kikérem magamnak.
Hegyekben lakok, én vagyok a jeti. -
cris78
őstag
válasz
szabi__memo #14244 üzenetére
félnek este kimenni pisilni, hátha ott van a mumus a sötétben
-
szabi__memo
nagyúr
Mi ez a sok elemlámpázás? Éjszaka polgárőrködtők?
-
bul07
nagyúr
válasz
gyuri81 #14239 üzenetére
Itt az említett írás a lámpáról
Én a hideg fehéret szeretem így
Convoy S2+ Cree XML U2 - 1B 7135 x 6
Convoy S2+ Cree XML U2 - 1B 7135 x 8Én a 7135 x 8 venném azért mert max fokozaton sok fényt ad és 40%-on se gyenge
x8 40%-on 1120mA
a
x6 40%-on 840mA(#14242) Silent77
Úgy ahogy írod
Nekem pedig nincs is nagyon drága lámpám de még ezekre is csak hümmögnek
De mikkor éjszaka meglátják hogy a dedómolt Small Sun ZY-T08 simán elvisz 300m-re akkor jót szórakoznak vele, egyik munkatársam egyik éjszakai műszakban felmászott a kitárolóra hogy onnan fentről tudjon pásztázni vele
És ez pedig csak egy 23$ lámpa -
válasz
gyuri81 #14234 üzenetére
Persze, mert nem láttak még Convoyt.
Kamu lumen érték, negyedét se tudja.
Tényleg próbáld ki, én se hittem amíg nem vettem.
Amit linkeltél 1000ft-ot ér kb.
Volt ilyenem, nem lehet a convoy-al összehasonlítani.
Zoomos lámpát nem szokták ajánlani, persze ettől még nagyon sok embernek megfelel. -
-
blash
tag
válasz
DoItYourself #14228 üzenetére
vamosok vagy a futarceg mondta, hogy nyilatkozzal?
-
válasz
szabi__memo #14227 üzenetére
Igen lesz hozzá.
DoItYourself: Annak pedig már itt kéne lennie.
Mondjuk kiszámíthatatlan.xy2003: Én is azt várom.
-
válasz
szabi__memo #14224 üzenetére
Aktuálisak.
Biztosítás lehúzás, nincs értelme.
Eu raktárból semmi plusz költséged nem lesz.
Nem trükköznek, onnan küldik. -
bul07
nagyúr
válasz
gyuri81 #14220 üzenetére
Jól megtervezett minőségi lámpa, fényereje kiváló ebben a méretben, általános használatra 50-80m-en verhetetlen(ebben a méretben), és nem is drága
Mérete pont akkor hogy marokra fogni kényelmes de egy kis táskában is simán elférMinőség:
-anyaghasználat
-kidolgozás
-alkatrészek minőségeLehet venni olcsóban lámpát de azoknak van valami hibája
-kidolgozás minősége
sorjás, menet hibák, ha zoomos akkor lötyögés, lehetne sorolni
-anyag alkatrész használat
hamisított led(gyengébb gyártás, nincs olyan fény), driver gyenge, driver nem memóriás, kapcsoló bizonytalan hamar kopik
-hőelvezetés
sok nem minőségi ledes lámpa képes magát megfőzni mert nincs megfelelő hőelvezetés11-12$-ért meg lehet kapni egy S2+ minőségi lámpát, ami sokáig kiszolgálja majd az embert
Ha alkatrészekből raknánk össze akkor se úsznánk meg olcsóban, egy driver 3$ körül van és a ledet(2-4$) kapcsolót nem is számoltuk még
Persze nekem is van 5-7$-os lámpám de azok nem olyanok, amiket felsoroltam hibák azok valamelyikét biztos produkálják
Például vettem ezt a lámpát hát a lencséje kisebb volt mint kellet volna és kicsi nyomásra be eset -
szabi__memo
nagyúr
Sziasztok.
Most rendelnék tőlük elöszőr, EU raktárból.
Az összefoglalóban szereplö flat/standard/expedited opciót ajánlja fel. A flatet választanám ez a legolcsóbb, kb 6eurot mond a 42 euros termékre.
Lenne pár kérdésem:
- Az összefoglalóban lévő infók aktuálisak? Azaz ha flat akkor royalmail majd gls?
Mert akkor ezek szerint már abban is van nyomkövetés, ugye?
- Traking opció nincs, van biztosítás. 2euro. Értelmes vagy parasztvakítás??
- Ha a fentiek szerint rendelek jó eséllyel euból vám mentsen, probléma nélkül megkapom? Nem trükköznek remélem.Köszönöm
-
DJGABI
addikt
válasz
Black Phone #14218 üzenetére
passz. az eu az a cseh asszem, az lassú szokott lenni, a svédet nem tudom
(#14220) gyuri81 (relatív) olcsón jó, legalábbis a lámpás topicban kb ez az első ajánlott lámpa
-
LantosBerry8
senior tag
+1
-
Zoty4
őstag
basszus a gb valamit tud, dec16-19 között rendelt összes motyom megjött onnan. Egyedül a cseh postás regisztrál várja a kézbesítést
Posta terén a Gearbest a legjobb -
DJGABI
addikt
válasz
Black Phone #14216 üzenetére
NL most karácsonykor is kb 2 hetet tudott
-
Black Phone
senior tag
szállítások közöl melyik jo? melyik ajánlott? NL legutobb kb 2 hét alatt itt volt karácsony elött
Registered Air Mail
Netherlands Registered
US&EU Registered
Sweden Registered -
bul07
nagyúr
December 13-án rendeltem egy S2+, meg egy LiitoKala Lii - 100 , öcsémnek
Majd 14 ugyan ezt még egyszer, mert havernak is kelletA 14-én rendelt meg is érkezett 30-án de a másik küldemény a mai napig nem jött meg és kezdek aggódni, oké hogy még bőven időben van de azért na
SYBPL számot kaptam mindkettőhöz, trackitonline szerint mindkettő 22-én ért az országba
Haver minden nap kérdezgeti hogy hol a lámpa, hol a lámpa
-
bul07
nagyúr
válasz
maestro87 #14212 üzenetére
Limitáltnál lehet tényleg a 30perc
Nem találtam olyat amin ne lett volna kamu akció
Ez lett végül de ennél csak off látszik eredeti összeg nem , lőtt képen már igen
Amúgy ki az a hü&ye aki bedől ez a felé írunk nagyobb összeget és áthúzzuk dolognak(jó persze van ami akciós , de sok ugyan annyiba kerül hiper szuper akcióba mint két hete) -
RBJ
addikt
mióta ad a GB pontokat vársárlásra? Csak lesek.
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!