- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PainKiller13 #15896 üzenetére
Nekem sikerült a mini.
Este kirakom a holnap délelőttit. -
Berakod kosárba ami érdekel, és frissíted az oldalt este 6-kor.
Amikor átvált az ár, nyomás fizetni.
De pp-n nézd meg mit ír árnak, mert lehet már az eredeti lesz.
Sajnos 10-20db lesz csak.spidersoft: Még én sem, kuponnal semmire se megyek.
PainKiller13: Ha jól számoltam, igen.
6 órával vannak előrébb. -
Ma kínai idő szerint éjféltől, nálunk este 6 órától Ecigi akciók!
Érdemes megpróbálni.
Én megfogom.Original Wotofo Conqueror RTA Atomizer - SILVER 7.99
Original CloudCig Moradin 25 5.3ml RTA Atomizer 9.99
Original OBS Crius RTA Rebuildable Tank Atomizer 7.99
Original STEAM CRAVE Aromamizer Plus RDTA 10m 15.99
Prebuilt Kanthal A1 Juggernaut Coil 0.01
Insulated Zirconia Ceramics Sharp - nose Tweezer for E - Cigarette Atomizer Heating Coil 0.01
Acrylic Drip Tip for TFV8 Atomizer 0.01
SEVEN Orange Flavor E-juice 0.01
SEVEN Watermelon Flavor E-juice 0.01
SEVEN Blueberry Flavor E-juice 0.01
5pcs 10ml Capacity E-liquid Bottle 0.01
Original Wotofo Serpent Mini RTA Atomizer 8.99
1765 Whistle Milk Wheat Flavor E Cigarette E Juice 2.59
1765 Gear Strawberry Milk Flavor E Cigarette E Juice 2.59
Big Bone Puppy E-liquid 2.09
3ml K6 RTA Atomizer 5.99 -
válasz
Exelsior24 #15884 üzenetére
Spanyol raktár csak oda szállít.
Gratulálok, nekem kupon jött csak.
Játék itt érhető el!
Mellette kuponok, eu raktár akciók! -
Exelsior24
aktív tag
Gearbesten húsvéti játékok kezdődtek, van ilyen tojás törő játék, ahol naponta feltörhetsz egy tojást, illetve ha megosztod a különböző közösségi oldalakon, akkor még 3 lehetőséget kaphatsz naponta.
Esett 2 darab százalékos kupon és nyertem egy ingyen kis stressz kockát, ilyet: [Magic Cube stressz kocka]
Szóval megosztásokkal együtt napi 4 tojást lehet törni a 6-ból, érdemes kipróbálni.
-
cidalain
veterán
írtam nekik, hogy az app-ban a "points history" oldal fejlécében még mindig nullák szerepelnek a pontnál, és a dollárnál is. régebben ilyen segítő szándékú bejelentéshez szoktak adni pár pontnyi jutalmat. hát jelentem nem adtak
-
cidalain
veterán
válasz
cidalain #15873 üzenetére
Na, duplázás elmaradása miatt írtam ticketet.
Azt kaptam válaszban, hogy mivel a termék 5 dollár alatti, ezért a maximálisan adható pont 50. Ezt én értem is, teljesen világos. Szerintük ez felülírja a duplázást.
Szerintem persze nem, mert a duplázáshoz nem írnak értékmegkötést, csak annyit, hogy az első 5-ben legyél. Ráadásul úgy fogalmaznak hogy a duplázás bónusz. Az értelmezésem szerint a bónusz, meg az alapon túli ajándékot jelent.
Még alszok rá egyet, lehet hogy még egy választ megér... (több ilyen termékem is van, végeredményben több dollárnyi pontról lenne szó, amennyiben sikerülne ezt nekem megfelelően kibulizni) -
RedCactus
senior tag
-
Exelsior24
aktív tag
Lehet kicsit off, de esetleg aki tisztában van a Gearbest-es raktárakkal, az meg tudja mondani, hogy láttam van Spanyol raktáruk ahol sokszor jó áron vannak dolgok, mégse szállít Magyarországra (ezt mondjuk nem értem miért, két Eu-s ország között miért nincs szállítás?) , és régen se szállított a Spanyol raktár?
Az Angliai raktár bezzeg szállít, és szerencsére még EU-sok is, de hát már ki tudja csak meddig.
Viszont van olyan is hogy EU raktár, akkor ez hol található? Ez esetleg nem egy helyen van hanem több európai országban is megtalálható pl.: Csehország, Lengyelország, stb. ... , és emiatt hívják csak simán EU raktárnak?Spanyol raktár tényleg kár hogy nem szállít hozzánk mert már többször is láttam onnét cuccokat amit nagyon jó áron adtak.
-
Punisher15
tag
Nekem tegnap frissült a nyomon követés ezt írja:
2017-04-08 09:16:01The parcel has not yet arrived at the Hermes depot Regensburg
2017-04-01 06:01:03The parcel has been announced electronically to Hermes.Úgyhogy várakozás remelem jövő heten lesz valami,nem csak húsvét után.
Bar benne van hogy vám is lesz,de remelem nem lesz -
válasz
PainKiller13 #15880 üzenetére
Mondjuk itt, de ha pénteken nem vitték ki, akkor holnap valószínű.
-
PainKiller13
őstag
RC102178940MY tracking numberes rendelést hol tudok nyomon követni? Appban annyit ír hogy 22-én elküldve BP-re.
-
Bornie127
aktív tag
-
válasz
spidersoft #15876 üzenetére
Videónál a termék neve szerepeljen, és hogy, from Gearbest pl.
Leírásnak meg a termék linkje. Nekem ez vált be. -
válasz
spidersoft #15876 üzenetére
Csinálj videót is, elég 30mp, volt, hogy csak 20-at csináltam.
Érthetetlen lett a pontozás. 20 dollár feletti termékre 10 pont? Vicc. Azok több mint egy perces videók voltak.cidalain: Pontosan, csinálom, mert jól jön az a pár dollár. Mondjuk negyedét nem költöm mint mikor teli voltam ponttal. Sőt még annál is kevesebbet, mert jobban meggondolom mit veszek.
Hozzászoktam a jóhoz, visszafelé nem működik.
Nem mindegy, hogy 30%-al kevesebbért vásárolok. -
spidersoft
senior tag
válasz
Silent77 #15874 üzenetére
Nekiláttam már én is az értékeléseknek... régi rendelések, de még futó termékek
S2+ lámpa: szöveges, 10 pont. SJ4000 töltő: szöveg+kép, 20 pont. laser távolságmérő: szöveges, 10 pont. millenium falcon lemezmodell: szöveg+kép, még nem kaptam rá pontot...
A betétre a 70 pont mire járt, csak szöveges értékelésre, vagy képet, esetleg videót is kaptak?
-
cidalain
veterán
válasz
Silent77 #15874 üzenetére
Ertem, koszi. Nagyon szar lett ez az uj pont rendszer, ezzel a max ennyit lehet kapni dologba minden belefer reszukrol. Mondjuk most mar en sem torom magam nagyon 1 video 1 perc, korbeforgatom a kamer alelott azt sanyi. 3 gyors kep, aztan kesz. Max 5 perc melo.
Mindenesetre pontot elvenni remelem nem fogbak, de azert rajuk irok a dupla miatt
Max a ticket lezarasert kapok meg 5 pontot.
Azert mindig az jon ki hogy erdemes megcsinalgatni a review-t az az 5-10 dollar bonusz jol tud jonni. -
válasz
spidersoft #15872 üzenetére
Már nem ad sajnos, pontozást is visszább vették.
cidalain: Én 4db 20 dollár feletti termékre 10 pontot kaptam, de pl xiaomi toll és betére 70-et.
Pedig azokból már volt is rendelésem.
Össze vissza.
Rájuk írtam, hogy nem kevés ez a 10 pont?
Valamit írt, hogy már nem hozzájuk tartozik. Kamu duma.
Lezártam egy csillaggal, nincs már kedvem ilyen miatt hadakozni velük.Szerk: Duplát se kaptam meg, arra is 10-et adott.
-
cidalain
veterán
Tegnap review iros napom volt.
3-at irtam, mindegyik 5 usd alatti termek volt, ahol az uj rendszer szerint max 50 pont kaphato. meg is kaptam mindre az 50-et.
De volt olyan ahol az elso 5-ben voltam. Erdemes reklamalni, vagy az uj rendszer miatt le fognak razni hogy max 50 pont, igy ott tulajdonkeppen 25-ot kaptam es azt duplaztak? Vagy a duplazassal egyutt is max 50 pont lehet? -
spidersoft
senior tag
Üdv! A "confirm receipt"-re mostanság másnak se ad pontot? Régebben adott...
-
Krogoth
senior tag
Vigyázz, nehogy Towelie legyen
-
Original VapeCige VT Box 250 Kupon: vp250 Ár: 110.99
Original GeekVape Karma Kit Kupon: Karma Ár: 35.99
Original IJOY RDTA BOX Mod Kit Ár: 38.99
Original SBODY C1D2 DNA75W Ár: 72.99JJRC JJPRO X2 Brushless RC Quadcopter Kupon: JJRCX2 Ár: 84.99
WLtoys Q696 Kupon: Q696 Ár: 119.99
Rolling Stick Focus Toy Anti-stress Plaything Ár: 3.78
Gun Style DIY Building Brick Ár: 14.57
ZD Racing 08427 Kupon: ZD08427 Ár: 229.99 -
Ilyet vennem kell!
Xiaomi ZSH.COM Towel Youth Series Kupon: XIAOMITW Ár: 5.99 -
Eljött a nap, rászántam magam végre a porszívókra (V5S Pro), már a szállításnál tartok, ahol két mód van:
Priority Line 15 - 25 business days $16.39 (Europe Express)
Expedited Shipping 3 - 10 business days $16.89 DHL(SG)és még pár, amik elég borsos áron hozzák.Mivel ezt tuti megfogják a vámon, így melyikkel kell kérnem, hogy a Postához kerüljön? Vagy az független a szállítótól? A végösszegem, amit fizetek pont 150 dollár fölött van (wallet levonással 150,83, tehát PPn annyi lesz). Vagy a szállító mindegy ilyen esetben, ha az értesítés után a postához küldöm?
-
válasz
Beni2360 #15854 üzenetére
Kösz a kiigazítást
És nem vagyok a mestered. És tényleg nem igazán kellene belekötnöd a hozzászólásaimba. A mester címzést nem tekintem jó indulatúnak.
De nem értem minek írod ezt nekem és ide.
Azt tanultál amit akartál, nem vonom kétségbe a tudásodat.
Haszonkulcs = árrés / eladási árral * 100
Vagy
Haszonkulcs = Az árrés aránya az értékesítési vagy a beszerzési árhoz viszonyítva.
Ez lehet több mint 100%.
De nem a topic témája, nem kell elmagyaráznod.
A lényeg az hogy valahogy meg kell gazdagodni, haszonra tenni a kereskedőnek. Ha ezt 1000 Micimackó haszonkulccsal beszorozva a vételárat módszerrel teszi meg, akkor sok 1000 szorzos micimackója lesz -
PioDVD
senior tag
Ilyen rémlik.
Egyébként furcsa a Pico-m is (lusta voltam kapirgálni és ellenőrizni, de biztos eredeti, az is GB-s):
Kb. a 3-4. alkalom után, hogy beletekertem a tfv-t, szabályosan lötyög a Pico-ban. Gondoltam, talán túl erősen tekertem bele a kazánt a tfv-be és kinyomta alul az erintkezőt, de nem. Néztem a toptank-ot, az is lötyög benne. Olyan, mintha a 3-4 ki-betekerés kitágította volna a menetet a Pico-ban. (Most jut eszembe, lehet, hogy nem is a tfv lötyög a menetben, hanem az egész menetes rész a Pico-ban, nem tudom eldönteni.) Az iStick-ben viszont atom stabilan áll a tfv4 is és a toptank is. -
-
-
PioDVD
senior tag
Hirtelen meg nem mondom, melyik márka oldalán találtam listát a hivatalos forgalmazókról, de azok közül párat megnéztem és mind sokkal drágább, mint a GB.
De nem ez a gond, hanem a kazán.
http://m.gearbest.com/accessories/pp_330587.html?wid=21
(mobilról nem tudom link-ként bedzúrni)
30-60 w-ot ajánlanak, az eredetit 45 w-on hajtottam, tökéletes volt. A GB-t képtelen vagyok 35 W fölé vinni, mert megég. (Lötty ugyanaz.) Amíg a GB-st 45-ön hajtottam (amíg ki nem derült, hogy nem bírja), a gőz sokkal kevesebb volt. A gyárilag hozzá adott másik kazánt (1.2 ohm) is tudtam az ajánlás közepén hajtani, remek gőzzel. Hasonlót tapasztaltam a toptank kazánnal is.Én sem értem.
-
válasz
PioDVD #15846 üzenetére
Ha a linket osztanád meg arról amit vettél, mert így még mindig nem lehet összehasonlítani.
És melyik lenne a Kanger a hivatalos partner webshop?
A GB-én ezt találtam, Mo-ra nem szállít és 23%-al olcsóbb az ár, de a teljes ár más helyen is ehhez hasonló.
A Smok meg attól még eredeti lehet, ha 60.30 $ helyett akciósan $27.41 $ az ára. Vagy 145.55 $-ról 52.55 $-ra.
A kereskedő úgy akciózik ahogy akar. Kifutó készlet, szabadulni akar tőle.azok 100+ % haszonkulccsal dolgozzanak Van aki ennél többel
dolgozik.
-
PioDVD
senior tag
Gondolom, eretnekség ilyet kérdezni itt
, de mennyire biztos a GB "original" megjelölése?
2 ecigihez is vettem kazánt, mindkettő "original" (úgy is néz ki), de a gőze és a feszültség, amit "bír" sokkal gyengébb, mint ami a gyári készletben volt. Árban is fele, mint a hivatalos partner webshopokban, nehéz elképzelni, hogy azok 100+ % haszonkulccsal dolgozzanak. Az biztos, hogy nem a GB kapja fél áron, mint a hivatalos partnerek.
Másik oldalról viszont nem találkoztam még olyan panasszal, hogy mondjuk egy Xiaomi telefon hamis lenne, pedig az is jóval olcsóbb, mint máshol...
-
Original GeekVape Medusa RDTA Kupon: Medusa Ár: 18.99
Lost Vape Therion DNA 166W TC Box Mod Kupon: New166 Ár: 124.99
Original Fumytech Dragon Ball RDTA Ár: 31.99
Original IJOY MAXO Quad 18650 TC Box Mod Ár: 31.99Meknic A12 4K 30fps WiFi Action Camera Ambarella A12 Kupon: Meknic Ár: 109.99
Z28 TV Box - 2+16G EU Kupon: GBZ28 Ár: 41.99
Xiaomi Redmi 4 4G Smartphone Kupon. RedmiAS Ár: 149.99
Huawei Honor 6X 4G Phablet Kupon: HuaweiH Ár: 189.99
ASUS ZenFone 2 Ár: 129.99 -
WestBam
senior tag
válasz
#54067968 #15839 üzenetére
S3-ra van most kupon, s2+ esetén az általános kupon vehet vissza az árból, ha találsz számodra megfelelőt a kínálatban. Blogomban megtalálsz minden ilyen jellegű kuponkódot, elég gyakran frissítem őket
A kedvencek közé tett terméknél arra érdemes figyelni, hogy az árváltozást ott nem jelzi, ha lejjebb is megy idő közben valaminek az ára akkor is a mentésnél aktuális árat látod kiírva. Szóval marad a kattingatás mint működő megoldás. -
törölt tag
Sziasztok!
Egy Convoy S2+ lámpát szeretnék venni a Gearbesttől, de amit kinéztem az a 12$ról felment 14$re, és még ráadásul out of stock állapotba is került.
Úgy láttam hogy itt páran bennfentesebbek vagytok, mint én, nem tudja valaki hogy mikor lehet majd az olcsóbb 14 dodós áron és raktárról újra megvenni a lámpát ?
Előre is köszi a tanácsot -
Balion
senior tag
Érdemes egyedül csak biztosítást kötni egy cuccra és nem kérniregisztrált küldést? Mert elvileg a biztosítás arra is való, hogy fedezze ha elvész a csomag. Eddig mindkettőt szoktam kérni, de lehet, hogy elég lenne az insurance is és megspórolhatnám az ajánlott levelet. Szerintetek? Nem azért mert drága, de így férne bele az áfa mentes kategóriába.
-
NORBl
aktív tag
Volt anno egy kínai bestbuy fejes, itt olvastam a topicban, mondjuk nem most. ~ 1-2 hónapja. Ha esetleg valaki tudná mire gondolok, megosztaná velem ?
-
Beni2360
félisten
válasz
Real_Necro #15832 üzenetére
FM rádió van, de minek, csak 1 csatornát talált - csak csendben félve megkérdem, bedugtad a jack kábelt rádiózásnál?
-
Real_Necro
veterán
Egész gyorsan befutott a március 20-ánrendelt BT fejhallgatóm. Tulajdonképpen március 31-én jött meg, csak eddig teszteltem.
Vegyes érzelmeim vannak vele. Masszívnak tűnik, de elég műanyag. Tévézésre használható, de halk részeknél van a jobb oldalában valami "cicergés". A Syllable fejhallgatóval közösen csatlakoztatva a BT transmitterre olykor elveszti a jelet. A hangerőszabályzás kaotikus... FM rádió van, de minek, csak 1 csatornát talált, azt is zajosan... Többet vártam tőle, de legalább használható.
-
dave0825
őstag
válasz
powerwade #15805 üzenetére
Nekem is hasonló e-mailt küldtek eBay-en egyszer. Én is megrendeltem, aztán a hirdetés alatt volt több hasonló hirdetés, amik között találtam ugyanolyan terméket olcsóbban, rányomtam a Cancel-re a rendelések között, majd kaptam az e-mailt nem sokkal később, hogy bocs, de már föladták. Mondom wtf, a postán dolgozik az eladó?!
-
hallerlaller
addikt
-
Original Xiaomi AMAZFIT Sports Bluetooth Smart Watch Kupon: AMAZFITS Ár: 129.99
Akciós termékek!
[link]
Okosóra akciók!
Sport kamera akciók!NIUQI 528pcs Kupon: BCHD Ár: 25.59
NIUQI 252pcs Kupon: HDUE4
Ár: 13.29
NIUQI 85pcs Kupon: NIUQIGB Ár: 4.99Xiaomi Redmi 4 4G Smartphone Kupon: RedmiAS Ár: 149.99
Huawei Honor 6X 4G Phablet Kupon: HuaweiH Ár: 189.99
ASUS ZenFone 2 Ár: 129.99 -
wentworth
tag
Nekem sem kene asus... Soha.. mar 2005 ben elasta magat a szemembe az nforce4 chipkeszletu alaplapoknal. Azota tenyleg ismeroseim is csak panaszkodnak. Laptop.... Minden masra. Egyszoval sz@r
-
Cancelled rendelést nem lehet törölni a My Ordersből?
-
válasz
WestBam #15819 üzenetére
Ez jó hozzáállás, de nem hozható összefüggésbe a topik mondanivalójával, Off topic-ként oké.
Viszont az EU-s beszerzésekre érvényes a EU-s fogyasztóvédelmi törvény a garanciával és a szavatossággal együtt. Gearbest meg egyébként is többféle garanciát biztosít. Nincs ezzel különösebb probléma, megoldható. -
WestBam
senior tag
válasz
hallerlaller #15818 üzenetére
Én magánszemélyként vettem a telefonom gyári garival függetlenül. 23 hónaposan cserélték a házat, akkut, kijelzőt, csak az alaplap maradt a régi pedig aprósággal vittem be szervizbe. Szóval szerintem is az itthoni gari a frankó. Telefon,notebook, tv, mosógép, ilyesmi meg sem fordul a fejemben kintről. Ezeknél már az emagot sem veszem számításba, csak itthon gyártói garival, esetleg kiegészítő biztosítással akár lopásra, törésre is felárral
-
[Bali]
csendes tag
Oké. Hol kérdezzek rá?
Kicsit lehet félreértelmezhetően írtam, China-ban kerül 132$-ba.
-
hpsafl
tag
BROTHER 1601 Axis Lock Folding Camping Knife kupon: GBhungary5 ár: 15.89$
A blogomban bővebben is olvashattok a késről
-
-
Beni2360
félisten
válasz
[Bali] #15811 üzenetére
Akkor nyugodt szívvel megvehetem Uk-2-ből - én rákérdeznék mert nem egyértelmű, hogy EU-ból jön. 30 $ eltérés két eu-s országból nem normális. Nehogy mégis meglepi legyen. hátulról rákeresve úgy néz ki, hogy eu-s
Olcsóbb nem nagyon ez is elő vételszerű és a színe miatt ez az ár. -
[Bali]
csendes tag
-
-
[Bali]
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem felétek, mert még nem nagyon rendeltem Gearbestről. Lenne egy adott telefon, egy Asus Zenfone 2 16Gb, ami China és UK-2 warehouseban érhető el. Az érdekelne, hogy hogyan menne a rendelés ilyen árban, meg a vámolás. Plusz még annyi, hogy mennyit számít az, hogyha UK-ből rendelem? Jelenleg ~132$ körül mozog az ára. Válaszaitokat előre is köszönöm
-
powerwade
senior tag
Én óvatosan adnék ilyen tippet... pár hete a rendelést követő 10. percben nyitottam neki egy ticketet, hogy cancellálják a megrendelést (véletlenül találtam olcsóbban máshol
) és pár órával később a következő választ kaptam:
"Due to your original order has been packed, we are unable to cancel the order right now.
And our related colleague is trying to hold it, please kindly wait 24 hours.
Later if we can hold it successfully, we will cancel it for you."A rendelési oldalon még "processing" volt. Szóval így jártam, a pénzemet nem kaptam vissza, cserébe 2 hét alatt megjött a cucc.
-
powerwade
senior tag
válasz
Exelsior24 #15802 üzenetére
Betudod nekik bizonyitani, hogy x hete leiratkoztál és még mindig kapod a hirlevelet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest