-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
fastsquirrel
csendes tag
válasz
cidalain #17846 üzenetére
Sziasztok,
Megvolt a többszöri levélváltás, az ajánlatuk emelkedett 10 USD-vel, most már 30. De fényképet nem küldtek erre a kérésemre nem is reagáltak,, és azt írja a supportos, hogy ez az utolsó ajánlatuk.
Tudok ilyenkor valahová tovább menni, mivel lehet őket esetleg megfenyegetni (fogyasztóvédelem szerűség ???)Előre is köszi
FS -
wierra
senior tag
HK raktárból telefont milyen szállítással érdemes?
160 USD a teló. -
törölt tag
Sziasztok!
EU express letesztelve dji phantom drónnal! Szállítás 14 nap volt tréfamentesen! -
alexpol
csendes tag
Sziasztok
GB Paypal fizetésnél a következő hibaüzenetet kapom
SetExpressCheckout API call failed. Detailed Error Message: Order total is invalid.Short Error Message: Transaction refused because of an invalid argument. See additional error messages for details.Error Code: 10401Error Severity Code: Error
Próbáltam másik böngészőt,másik gépet,még androidot is,mindenhol ezt dobja
Mit ronthattam el?
Szoktam más oldalakról rendelni Kínából de ez most kifogott rajtam. -
lacko6
senior tag
válasz
Silent77 #17885 üzenetére
Én is jártam igy 1.99usd volt a termék és 0.01usd volt a regisztralt posta es massal kuldtek (nem regisztraltal mehetek postara,nem fer be a ladaba).Nem jó péda de 50usd felett mar gaz lehet.Leirnatok hogy vamolas adozas utan teritik e meg a pluszt vagy mit lehet tenni.
-
válasz
UberMutant #17883 üzenetére
Ez jó kérdés, valószínű félreértés történt.
lacko6: Ilyet ne terjesszünk, mert ez hülyeség.
Amúgy elég sokért vásárolt... -
andras817
csendes tag
válasz
cidalain #17875 üzenetére
Köszi, igen egyetértünk akkor.
Én másodlagos laptopnak, és kifejezetten ultrabookot keresek. Elsődlegesnek van egy több éves (így nehéz) Dell business core i5 laptopom sdd-vel, ami azért most is elég jónak számít szerintem.
A chuwi ultrabook pont olyan célra kéne, amikor pl. a hordozhatóság fontos, én mondjuk csak netezni és írogatni akarok, de azért nem is drága és nem árt ha tartós. (tablet se lenne rossz, de ott ugye a gépelési lehetőség és az OS képességei is limitáltak) -
cidalain
veterán
válasz
andras817 #17873 üzenetére
nyilván ilyen paramétereket ilyen áron nem lehet találni.
de azért ennek a Chuwinak 2 nagy hátránya van: a Celeron proci, és az emmc.
így ha kell az erő, az izom, a gyorsaság, akkor nem elég.100 környékén azért már lehet venni itthon elég jó használt laptopokat (1-2 éves) 12-14" környékén fém házzal, corei5-tel, SSD-vel, ami azért erősebb. igaz nem ultrabook, nem egy könnyű kis gépecske, és a kijelző is valószínűleg csak fullHD.
de mérlegelni kell, hogy mire van szükség. emailezgetéshez, netezéshez nem kell az erő.
-
cris78
őstag
EU raktárból ki hozza a csomagot? Posta?
-
andras817
csendes tag
válasz
Beni2360 #17865 üzenetére
Én nem hiszek abban, hogy ilyen árban itthon lehet kapni jó minőségben összeszerelt ultrabookot, ami fémházas, retina képernyős (matt!), jó a billentyűzete, stb... De lehet, hogy én nem ismerem eléggé az itthoni kínálatot. Ha tudna valaki itthoni alternatívát mutatni, megköszönönném.
-
sysrq
őstag
Bicska rendelésnél a hatóság bele köthet a penge hosszba? Bőven 22 euro alatt lesz, és végül is csak az utcán nem lehet hordani. Belgium Registered és 14 euro.
-
andras817
csendes tag
Sziasztok,
Chuwi Lapbookot vásárolt/próbált/látott már valaki?
Az elérhető tesztek és leírások alapján nem tűnik rossznak, bár sajnos túl sok infó nincs azokban.
Érdekelne pl. hogy ha elhasználódik/tönkremegy az aksija akkor cserélhető-e? Egyedi (?) töltő csatlakozója van, ehhez vajon van olyan átalakító (USB?) amivel pl. powerbankról lehet üzemeltetni? -
uptobase
tag
Sziasztok,
Tudnátok tanácsot adni, hogy akkor mivan ha EU Express-el rendeltem egy nagyobb értékű terméket és trackingél az alábbi formátumú tracking number szerepel? RSXXXXXXXXXNL Az a gyanúm hogy ez nem DPD lesz :/
Köszi előre is.
-
szacsee
nagyúr
Sziasztok!
Rendeltem egy 3D nyomtatót, aminek ki volt tolva a szállítási dátuma. Júli 22-én aug. 5-10, most aug. 25-29.
Minden nappal nő ez a dátum, ami nem gond, ha feladják, de pár helyen olvasni negatív kritikát, hogy kamuzik a gearbest és nincs valós termék mögötte.
Mikor kezdjek aggódni?Másik: LiitoKala Lii - 202 kuponkódotok nincs?
Tegnap beírtat nem fogadta el tegnap sem, ma sem.
Jó lenne 4 dollárért venni egyet. -
nyogo83
senior tag
Uton van egy csomagom EU Express szallitassal. Kaptam hozza egy 10 jegyu nyomkovetesi szamot, amivel a 17tracken tudom is kovetni. Ott kiirja, hogy DPD(UK) a szallito, valamint van is bejegyzes, hogy elindult Angliabol, illetve ma reggel be is erkezett az orszagba.
Viszont az elejetol kezdve a DPD-nel nem tudom nyomon kovetni a csomagot, mert azt irja, hibas a csomagszam.
Ti tudtatok normalisan kovetni, vagy csak ugyanugy a 17track-en? -
benfolds
őstag
jeleztem a gb-nek, hogy szeretném módosítani a megrendelésemet, egy biciklilámpát tennék még be a csomagba. mivel az eredeti rendelést gift carddal és pontokkal fizettem, ezért - mivel van annyi pontom - elvileg megoldható lenne, hogy bedobom még a csomagba a lámpát, felhasználom a pontjaimat, és még éppen a gift card értéke alatt vagyok. másodjára megértették, hogy mit akarok, de azt írta a jóember, hogy előbb fizessem ki, aztán módosítják. de hát írtam b@meg, hogy pontokkal szeretném, mert az összes termék (a plusz termékkel együtt) = 28$x0,7=19,6$ tehát pont jó lennék. nem látok olyan opciót, ahol hozzáadhatok terméket a csomaghoz...ha az egészet cancelre teszem, akkor meg az a gond, hogy a másik két termék, amit rendeltem, azóta drágább lett. nem tudom megérteni, hogy miért ilyen fogyikat ültetnek a customer service-be, angolul sem értenek rendesen. szóval a kérdés, hogy hogy tudom módosítani a megrendelésemet (még csak "paid" nem is "processing")
-
szmyky
aktív tag
válasz
#04441088 #17851 üzenetére
Az EU Express:
- DPD fogja házhoz vinni és Angliában lép be az EU-ba(ott intézik a vámot, neked már semmibe nem kerül)Az EU Registeted:
- Valamely EU ország postájával küldik( holland, német, osztrák ...stb.)
- Itthon fogják a vámot intézni, tehát ha bármilyen teher ezzel kapcsolatban felmerül, akkor azt neked kell befizetni.
- Előfordul néha, hogy egy-egy drága cucc átcsúszik, de ennek esélye nagyon kicsi,10% alatt szerintem.Ha valami nem érthető, akkor kérdezz bátran.
😀 -
törölt tag
Sziasztok!
Vannak GB-nél ezek az újféle szállítási módok...Eu express...Eu registered...etc.
Melyik mirol szol? Express-el tenyleg atjonnek a muszaki dolgok vam-on? Hogy oldjak ezeket meg? -
madarasz92
őstag
Erről a szállítási módról tud valaki valamit? [link] Elektromos rollert rendeltem kb 3hete, Kínában 2hetet utazott ahogy láttam a trackingban jelenleg Kazahsztánban jár.
Vasúton és 4000km-re van még kishazánktól , gondolom vámolni fogják itthon. Mi a tapasztalat? -
cidalain
veterán
válasz
fastsquirrel #17845 üzenetére
Hivatkozz az aprilisi levelre, hogy akkor mar javitas alatt volt, es ok szot nem ejtettek a szallitasi serulesrol. Majd amikor kesobb erdeklodtel, meg mindig nem volt szo szallitasi serulesrol, csak a harmadik levelben. Ezt te nem tudod elfogadni, hogy a felajanlott osszeg elfogadasa utan "derult csak ki" a szallitasi serules, holott a tablet mar aprilisban naluk volt. A szallitasi serules miert csak 4-5 honap utan derult ki, ezt onmaguktol miert nem kommunikaltak hamarabb?
Milyen szallitasi serulesrol van szo? Fotozzak le a serult csomagot, es a serult tabletet! Ok is igy szoktak kerni, kifogasuk nem lehet. Amennyiben nem tudjak ezt erdemben bizonyitani (mivel aprilisban kaptak, valoszinuleg nincs meg a csomag), akkor nem tudod elfogadni a valaszukat, es cseretabletet, vagy 100%-os refundot kersz. (A 68-t eleve nem fogadtam volna el, hacsak nem annyiert vetted ugye)Faszaul kicsusztal a paypal 180 napos vedelmebol egyebkent. Igy az egyetlen jarhato ut a penzhez a hatarozott, celtudatos kommunikacio, ertelmesen, nem fenyegetozo stilusban.
-
fastsquirrel
csendes tag
Sziasztok,
Még tavaly a black friday-en redneltem egy ONDA tabletet a fiamnak. Február végén elkezdett haldokolni az aksija, felvettem a kapcsolatot a Gearbest supporttal, kérték hogy küldjem vissza javításra. Valamikor április közepán feladtam, júniusban rákérdeztem hogy mi a helyzet (nem vagyok türelmetlen fajta, meg nem is volt létszükséglet :-) ) mondták hogy javítás alatt, kérnek 15-20 napot. Most vasárnap megint kérdeztem h mi a helyzet, válaszoltak, hogy nem javítható és felajánlanak 68 USD a Gearbest accountomra. Kérték, hogy foagadjam el. Oké, visszaírtam, hogy accepted. Erre jön egy levél, hogy az előző levelüket tekintsem tárgytalannak mert a tablet azért javíthatatlan, mert szállítás közben sérült meg, és hogy 20 USD-t ajánlanak fel.
Mit lehet ilyenkor tenni? Nekem elég átverés szaga van az egésznek, Miért nem jelezték június óta, hogy a tablet sérülten érkezett?
Szívesen fogadnák ötleteket, hogyan járjak el ebben az esetben. Vagy ezt már megszívtam?Előre is köszi.
FS
-
sambenez
addikt
válasz
bokaszalag #17841 üzenetére
A napi pontokért a bejelentkezés hajnali 2kor vált. Gondolom akkor mindenre ez az időpont a nap kezdete.
-
cidalain
veterán
válasz
m4rk.89 #17840 üzenetére
passz, ki kell próbálni. max azt írja vissza a kínai csóka, hogy bocs, már feladtuk, nem tudjuk visszacsinálni.
de a packed az még a dispatched előtt van.
viszont ha most írod a levelet, azt majd csak holnap olvassa a kínai, mert már ott vége a napnak. ha a már becsomagolt cuccot előbb feladja, mint hogy olvasná a ticketet akkor bukta. -
bokaszalag
csendes tag
válasz
Criminal017 #17832 üzenetére
Csak hogy a napi n db, ami olcsóbb mikortól számít. Bár gondolom sok esély úgy sincs
-
m4rk.89
aktív tag
Rendeltem 2 üvegfóliát amit nem postáztak el, viszont PP-vel már fizettem. Mi a menete ha vissza akarom igényelni a pénzem?
-
Criminal017
őstag
válasz
bokaszalag #17828 üzenetére
Hajnali 2-3 körül, de a legaktívabbnak olyan reggel 6 körül làtom őket.
-
vasi89
őstag
(Official International Version) Original Xiaomi Mi TV Box
KÓD: GBHSC18
53.99$
nem sok van belőle, de nálam jelenleg még elfogadja.
-
bokaszalag
csendes tag
Sziasztok,
tudjátok magyarországi időzóna szerint mikor kezdődik a "nap" Gearbestéknél? -
dugesz77
őstag
válasz
Sterilzona #17825 üzenetére
Igazándiból nem éri meg vele vesződni. Mire megveszed hozzá a töltőt+cellákat vehetsz egy aldis vagy Lidl kisgépet 10 körül ami 3 év garanciával szinte ugyan azt tudja. Ha csak nem több géped van vagy nagyobb értékűek. Ha komolyabban érdekel PM-ben keress meg.
-
Sterilzona
senior tag
válasz
dugesz77 #17803 üzenetére
Szia
Hogyan ?
Esetleg csinaltal kepeket ? Ezeket az akukat ossze kell vhogy forrasztani is, nem, heggeszteni,pasz. Otthon csinaltad?
Hogy ne keljen forrasztani, ilyen box szeruseg nem letezik?
Ahova csak berekom az akut, es rogton egymashoz kapcsolodnak, ahogy azt forrasztassal is elernenk. -
cris78
őstag
Találtam ma egy bicikli hátsó lámpát valami 1$-t. Feladás szeptember 6-10. És nem előrendelés, mert régóta van.
-
zeon.hu
nagyúr
Volt már a 0.1$-os szemüveg tisztító?
(csak a kínai raktárból!)
Kupon kód: PGSSCEMás:
Mobil alkalmazásban délután kínaiul jelent meg fizetésnél a paypal ablak (most asztali gépen nem).
Másnál is ilyen lett? -
cidalain
veterán
válasz
pvt.peter #17819 üzenetére
Biztosan vannak masok is. Nekem egy hasonlo ultrafire van, csak bringas tarto nelkul, csak elemlampakent hasznalom. A muanyag villogos atlagos bringalampanal szazszor jobb.
Biztos van komolyabb reflektor is, de ahhoz kell a speci akku (18650), esetleg valami meg nagyobb kulso tap. Szerintem ceruzaakkus taplalassal ez eleg korrekt ennyiert a bringas tartoval egyutt. Ha nem 2 eve ultem volna utoljara a bringan (sotetbe kb 5 eve nem mentem), akkor vennek en is. -
Exelsior24
aktív tag
Jóváírták mai nap folyamán a +15 GB pontot a mobil appos napi belépésekért.
-
-
-
Detty1991
újonc
Sziasztok!
Július 15.-én adtam le egy rendelést Gearbest-en.és azóta sem történt változás a rendelésem státuszánál!
Jelenleg is Processing felirat talállható a rendelésemnél,szerintetek mi lehet a probléma?(csatóltam egy képet is miről van szó) Felvettem a kapcsolatot a gearbest-el is de csak ilyen üzeneteket kapok tőlük :(I)
Due to the sales of this product is particularly good , suppliers can not meet all the needs of customers.
I suggest you wait 2 weeks.
We will dispatch for you in 3-5 days after the goods in storage.
Please contact us at any time if you require further assistance.Best regards
Winifred
Gearbest Customer Service(/I)
https://mobilarena.hu/dl/upc/2017-08/01/671377_ti6329ghcgztlzqy_gearbest.png
Rendelésem leadása óta 12 munkanap tellt el mégsem történik semmi,de a pénzt ugye már levonták 15.-én,szerintetek érdemes várnom még??? Nektek mi a véleményetek, tapasztalatotok?Elnézést ha rossz helyre írtam ezügyben! Köszi előre is a válaszokat!!
-
dugesz77
őstag
válasz
expander #17807 üzenetére
Nekem mondjuk pont nincs a 200-as csak a kis tesó a 100-as és a nagy tesó az 500-as. Szerintem a 100/200/400 ugyanaz csak a slot számában változnak. Mind jó töltő. Nézd meg az értékeléseket GB-n . Plusz funkció ezeknél ,hogy fordítva is működnek tehát a cellát benne hagyva power bankként is működnek.
-
expander
senior tag
válasz
dugesz77 #17806 üzenetére
egyaltalan semmi extra nem kell, csak hogy ezt a 2db (valszeg akkor) VTC-t biztonsagosan tudja tolteni. magyar oldalakon lattam xtar toltoket, 3ezer ft kornyeken (plussz volt ahol toltofej +3ezer), ezert tunik furcsanak nekem, hogy ezt minosegromlas nelkul ki tudja valtani a 4dollaros ?
-
dugesz77
őstag
válasz
expander #17805 üzenetére
Az előbb linkel 4$-os LiitoKala Lii - 202 tökéletes, ha nagyobb terveid is vannak (tesztelés , merítés, 4 slot ) akkor az 500 -as ugyanebből.
-
dugesz77
őstag
válasz
expander #17802 üzenetére
Én akkus fúróba raktam a sony vtc-t cellákat a régi NI-MH helyére(természetesen a töltőt is cserélni kellett) . Oda a Panasonic valószínűleg kevés lett volna , mert egy hasonlóval próbálva először simán le lehetett fogni a tokmányt. Viszont a Panasonic-nak a kapacitása nagyobb tehát ahova nem kell a nagy áramerősség ( pl. ledes lámpa) oda az a jobb,mert tovább bírja. A csoki LG meg a kettő között van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- A Chieftec továbbra sem hanyagolja a klasszikus felépítésű házak piacát
- Akciókamerák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Witcher topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest