Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
CactuS #15495 üzenetére
ja, ez teljesen rendben van. ahogy a bejegyzésemben céloztam rá, ilyen esetet is elképzelhetőnek tartottam.
úgy jött most le a kommentedből, hogy ezt ők ajánlották neked maguktól, és nem veszekedős levelek után nagy nehezen.
ez is megerősít abban, hogy ez a support nem szar, sőt sok esetben nagyon is korrekt. és nem feltétlenül kell nagyon megszenvedni velük. jó, tudom, ügyintézője is válogatja, de mindegyik egyazon céges policy mentén halad, szóval nagy különbségnek nem kéne lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest