Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
válasz
däniel
üzenetére
Ne aggódj, szokták mondani, hogy a sybpl számok kamuk.
Egyébként Gamiss-ról én is MiBand2-re várok:
Electronic information,receive--24-Jan-2017 10:41 AM
Small package Center, receive--24-Jan-2017 12:41 PM
Parcel centre,sealing--24-Jan-2017 03:41 PM
Small package Center, left--24-Jan-2017 05:14 PM
Exchange Bureau, have been exported to open--26-Jan-2017 01:14 AM
Exchange Bureau, have been exported directly--26-Jan-2017 07:17 PM
Transit Center,left hand navigation--27-Jan-2017 12:51 AM
HUNGARY, Arrived --08-Feb-2017 12:51 AM
HUNGARY, the transfer of customs-- 08-Feb-2017 04:31 AM
-
däniel
tag
Sziasztok!
Január végén Gearbestről rendeltem 1 db Mi Band 2-t (21.79$-t fizettem akkor). Fel is adták utánna a postára, kaptam hozzá nyomkövető számot (SYBPL02317493; a 17track felismeri Pos Malaysia-s csomagként, GB-n a "View Tracking Message" csak annyit ír, hogy: "Sorry, your shipping information has not updated yet!").
Viszont a 17track február 1.-je, a sky65.cn-es tracker pedig február 5.-e óta nem tud róla semmit.
Gondolom ilyenkor csak annyit lehetek, hogy várok, de mivel ti azért jobban képben vagytok ezzel, megkérdezném, hogy most a posta ül a csomagomon, vagy csak simán eltart egy darabig míg eljutnak a csomagomig és kihozzák?
17track:
2017-02-01 04:30 Hungary, Item Arrived at Hungary
2017-01-31 18:14 MPC PMIH (KLIA), Item Sent to HUNGARY
2017-01-25 13:35 MPC PMIH (KLIA), Item Posted Over The Counter to Hungary
2017-01-25 09:02 MPC PMIH (KLIA), Dispatch PreAlert to Hungary
sky65.cn:
Electronic information,receive--22-Jan-2017 12:59 AM
Small package Center, receive--22-Jan-2017 02:59 AM
Parcel centre,sealing--22-Jan-2017 05:59 AM
Small package Center, left--22-Jan-2017 07:32 AM
Exchange Bureau, have been exported to open--23-Jan-2017 03:32 PM
Exchange Bureau, have been exported directly--24-Jan-2017 09:35 AM
Transit Center,left hand navigation--24-Jan-2017 03:09 PM
HUNGARY, Arrived --05-Feb-2017 03:09 PM
HUNGARY, the transfer of customs-- 05-Feb-2017 06:49 PM -
cidalain
veterán
válasz
retesz147
üzenetére
ticketet kell nyitni, leírni a hibát. fel fogják ajánlani a vételár visszafizetését. ehhez lehet hogy kérik hogy csinálj videót a hibás működésről.
a jól működő feketéd árát nem valószínű hogy visszakaphatod arra hivatkozva, hogy lehet hogy az is el fog romlani.
Több jó nevű töltő létezik, de azt az Awei-t még sehol sem hallottam. Választhatsz pl Blitzwolf terméket, igaz, az 6-8 dollár körül van, és a Gearbest kínálatában nincs, de Banggood-nál viszont van. Múltkor vettem Aukey töltőt is, ugyanaz mint a Blitzwolf. -
retesz147
addikt
Sziasztok!
Rendeltem kettő (fehér-fekete) ilyen Awei töltőt.
A múlt héten megjöttek, de csak hétvégén teszteltem őket. Ami abból állt, hogy egyszerre rádugtam 2 telót tölteni.
A fekete tette is a dolgát, de a fehér sajnos nem. Vasárnap a fehérre rádugtam ugyan azt a két telót, de kb 1 óra töltés után azt vettem észre, hogy nem tölt.
Meghallt a fehér, teljesen. Szerencsére nem gyulladt ki, nem vetett szikrákat, nem kellett tűzoltókat hívni, egyszercsak nem töltött.GB-en még nem reklamáltam. My Order-nél jelöljem be hogy megérkezett a termék, majd írjak nekik (de hol kell?), hogy gond van?
Vagy be se jelöljem, hogy megérkezett?Innentől nem merem nagyon használni a feketét sem. Ilyenkor arra van esély, hogy annak is visszakérjem az árát?

Részemről innentől nem ajánlott ez az Awei töltő!
-
z2solti
tag
Na, a rossz mp3 lejátszó helyett egy Benjie s5 vettem. Remélem ez nem lesz megint egy rossz döntés.
Egy csomó helyen jókat írnak róla. Igaz , hogy kétszer annyiba is kerül, bár így is a Gb-én a legocsóbb. Holland reg postával.Mennyi szokott lenni a holland posta szállítási ideje? -
DJ Diablo
tag
Most néztem, a PayPal módszerrel még mindig engedné. Itt viszont nem tudsz se GB wallet-ból fizetni, se pontokat felhasználni. Ha simán checkout-ra mész, akkor nem tudsz shipping method-ot választani az app-ban.
-
qqzs
őstag
válasz
206 cc
üzenetére
mar egy csomoszor irtam hogy nem az abaj hogy nemszallitanak hanem csak egyszeruen egy kosarban nem lehet akku massal, ha desktopon csinalod nem is engedi bejelolni geyszerre akku nem akku vegyesen.
Ez gearbest hujeseg banggood siman kuldi. Gearbesten mas hujeseg is van bizonyos dolgokat egyszeruen nem szallit huba vagy eszement dragan, de valoszinu ez is az akku tartalom miatt van bizonyos akku nagysag felett. -
206 cc
senior tag
-
206 cc
senior tag
válasz
üzenetére
Nem az a lényeg mit teszel mellé...".illetve fontos,hogy akkus cucc mellé csak akkusat érdemes ugye!.....hanem hogy alkalmazásból vedd meg ,mert ott engedi a fizetésig néztem sőt még pontokat is enged beváltani!!
Gondolom van app androidra is ,mert nekem ios van ......ipad,iphone amin tudtam próbálni.... -
cris78
őstag
Anomália!
Két termék a kosárban. Neten nincs posta. App-ban nézve 39cent.
/Convoy lámpa, meg egy Xiaomi fülhallgató, tehát semmi extra/ -
206 cc
senior tag
Csak egy gondolat az előző ecigis esethez....alkalmazásból igaz tettem mellé egy másik ecigis aksit is,de simán engedi megvenni!
-
válasz
Hurkafej
üzenetére
Megtaláltam:
≥ Number of Points:The Cost of Products
≤ 10 Points: Post review for product costing under $1
≤ 50 Points: Post review for product costing under $5
≤ 100 Points: Post review for product costing under $10Adható, én állatában max 70 pontot kapok a 10 dollár felettinél.
-
válasz
üzenetére
Ha visszaolvastál volna...

Annyi a lényeg, hogy kosár után rögtön paypal.Hurkafej: Sajnos változott a rendszer, gb oldalán levan írva.
1 dollár alatti termékre 10 pontot adnak, 10 dollár felett 50 vagy 70 fejből nem tudom.Szerk: Elhiszem neked, nem próbáltam minden terméknél.
Melyik az? -
törölt tag
Sziasztok!
Terjed itt egy legenda miszerint a kb. két hete nem rendelhető akku ill. akkuval szerelt termékeket trükközéssel még is csak meg lehet vásárolni. Felesleges titkolózni szerintem nyugodtan leírhatja a metodikát ide bárki aki valóban tudja a megoldást, ellenkező esetben csak okoskodásra tudok gondolni
(e-cigit szeretnék vásárolni) -
Hurkafej
aktív tag
Sziasztok! Jelenleg a videókra és a képekre nem adnak pontot? (töltöttem fel mindkettőt, de csak 10 pontot kaptam összesen) Kicsit lemaradtam úgy nyár óta a GB rendszerével kapcsolatban...
-
joy_k
tag
Az oldalon azt írja, hogy küldik vissza az eladónak. Ilyenkor nyithatok a PayPalon egy tiketet? Vagy egyszer beszéljem le velük?
-
lovi27
addikt
Sziasztok!
Bejelölöm, hogy Via Registered Air Mail, de a kosárban nem jelenik meg az ára? Érdemes egyáltalán a regisztrálásért fizetni?
-
joy_k
tag
Sziasztok! Január 9 rendeltem pár cuccot RS760643616NL szerintetek ez még ide érhet? Köszi
-
z2solti
tag
válasz
Silent77
üzenetére
Na meg jött a 2. levélváltás után a válasz( bocs egy kicsit hosszú lesz):
"1)Keep the Item and accept refund on GB Wallet (store credit)
In this case, you can keep the item and do not need to return it to us for this time.
We can offer 9.75USD on your GB wallet and exceptionally reward you with extra points (e.g. If your refund is 1USD = 2 points ,3USD=3*2 points => get 6 points etc)
The refund will take 24 hours to process and appear in your GB wallet.
You can use both your wallet and points to purchase your future products.
Learn more about wallet benefits: http://www.gearbest.com/about/gb-wallet.html
Check out how to use point :http://www.gearbest.com/about/about-points.html?157wrew
2)Refund to your payment account
We can refund 9.75USD to your original payment account.
Please note:
- For PayPal account refund may take 48 hours to process and appear in your paypal account.
3)Resend the item for free
In that case, you will receive the item 10 to 25 working days after dispatch date."
Jól értelmezem, hogy nem kell visszaküldenem és vagy a GB vallet-ba vagy a paypal számlára visszautalják
az árát, vagy ujraküldik a terméket?
Úgy tűnik jó a vevőpolitikájuk
-
bul07
nagyúr
Hogy tudnám rendesen megrendelni ezt a power bankot [link]
Tehát úgy hogy a pontot is rá tudjam tolni -
z2solti
tag
válasz
Silent77
üzenetére
Megvárom, hogy mit válaszolnak, addig nem kezdek progikkal formázni.
Egyébként mivel a géppel való összekötés után két meghajtót lát valószínüleg az egyik halott vagy benne sincs
A win azt mondja hogy " tegyek lemezt a meghajtóba" mikor formázni akarom. Csináltam a playeren gyári beállítás visszaállítást is , de akkor sem lett jó!
Most már én is az x08-cal szemezgetek. Ha van olyan hangja mint ennek akkor már megéri ( bár szerintem
ez a P4 az X02-nek valamilyen klónja). -
üszök
őstag
Lehet rendelni aksit nyugodtan a nem rég tárgyalt módszerrel, az enyém ma jött meg.
-
-
Castell
aktív tag
Akit érdekel az infó. Maláj postával küldött csomag (free opció) ideje 31 nap volt. Ez volt az eddigi leghosszabb szállításom... A rendelések kézbesítése nálam továbbra is 100%.
-
z2solti
tag
Sziasztok !
Kis segítséget kérnék! Nagyon új vagyok még ennél a boltnál és a második rendelésem máris nem jó.
Rendeltem egy 10 dolláros mp3 lejátszót amiben elvileg 8 Gb tárhely van . Elvileg, mert az enyémben 0
azaz 0 van. Hogyan kell ezt meg reklamálni. Előbb "érkeztessem be " és akkor nyillik valamilyen gomb ahol reklamálhatok, vagy ne a rendeléseknél keressem. De akkor hol ? Írjak rögtön a szupportnak?
Ezt a gearbesten használatos tickettet hol lehet megnyitni? Bocs de most kicsit dühös vagyok
Előre is kösz a segítséget! -
válasz
Criminal017
üzenetére
Nálam 2-5 nap volt eddig.
Igaz tavaly rendeltem utoljára eu raktárból. -
jansi
csendes tag
válasz
Criminal017
üzenetére
Legutóbbi 7 nap volt. 19-én rendeltem, 26-án kaptam meg.
-
Criminal017
őstag
Aki mostanában EU raktárról EU expressel vásárolt, neki milyen időt futott a csomag? Rákerestem itt a topikban, azt láttam, hogy 2-3 nap kellett neki, hogy megérkezzen hazánkba, onnan meg 1-2 nap a kezében volt. Mostanában is így megy körülbelül?
Hatodikai csomag, egyelőre ennyit látok az angol felületen: "06 Feb 2017 06:00 Oldbury Your parcel is on its way"
Magyar felületen: "06.02.2017 07:19 DPD adatközpont A megrendelési adatok továbbitva a DPD felé."
Köszi!
-
bul07
nagyúr
Ma összeraktam a Millennium Falcon 3D Puzzle-t[link], hát eltartott egy ideig, olyan 4-5óráig
Egy két helyen hibásan volt ütve szám, de rá lehetett jönni melyik hova
[link], [link], [link], [link], [link] , [link], [link]Elkövettem egy két hibát, de elég jól sikerült
Másodjára már biztos jobban sikerülne mert ehhez is kell egy kis rutin mi hogylehet ezt a helit is berendelem [link]
Amúgy megint rossz a pont rendszer, a helinél is 50pontott ír hogy annyit lehet, de nem, paypal fizetésnél már rendesen hozza az árat hogy 43 pont használható hozzá
-
Surci1
tag
válasz
Andrasz
üzenetére
Mostanában olvastam a chuwi Hi10 topikban (#1247) , hogy valaki megszenvedett a tabletjénél a win frissítéssel, mert a memóriát telenyomta és ettől nem működött. Lehet, hogy annak a problémának semmi köze tiédhez, de szerintem egy próbát megér, hogy felvedd a kapcsolatot a fórumtárssal.
-
Andrasz
csendes tag
válasz
RedCactus
üzenetére
Azóta már eljutottam az ESC-ig

Hamarabb kellett már megnyomni, még mielőtt feljött a Teclast logó, így eljutottam a BIOS-ig.
A jelenség az volt, mint sokaknak, hogy előbb behalt a Win. (Már azt is írták, hogy Win frissítés tett be nekik.) Aztán mikor újra akarta bárki rakni az egész rendszert, akkor beállt az egész gép kb, mint az enyém.Memoria sérülésre (?) gyanakodnak. BIOS frisstésről beszélnek, de sehol nem találok ilyesmit.
-
Andrasz
csendes tag
Bekapcsol, tölt is. A nemzetközi fórumokon is hasonló jelenségekről olvastam, és mindenki a GB-n vásárolta.
Valami memo dologhra gyanakodnak.
Letöltöttel a Win-t meg az Androidot, megfelelő sorrendbe fel is akarnám tenni, de már az Android telepítés során nem nagyon akar futni a telepítő.
A szervízben is valami BIOS frissítésről beszéltek, amit a fórumokon is elég kétes kimenetelűnek írtak le...
A BIOS bejön el is jutok a telepítőig , de amikor az Androidot kellene feltennie, akkor nem jut el sokáig, valahol a felénél az 1/3-nál leáll.A szervizben valami olyasmit mondtak, hogy a memoria sérülhetett meg, mert nem látja az egész tárhelyet. De a nemzetközi fórumokon is azt írják. Valaki szétszedte és valami programmal meg "chip csipesszel" valamit baherált rajta, de ez a szint nekem már magas...
-
Vertigo18
addikt
válasz
hevizms
üzenetére
Akkor az bizonyára Bul07 fórumtárs volt és igen, feltehetően ugyanonnan vettük akkor az akkuinkat! Én is rendeltem 10et, nekem bevált. Bul viszont precíz, az egyik akkuját leszarta egy légy, így már neki nem olyan édes a szájíze! De ezért imádom!

Akkor viszont, ha tudsz szerezni akkukat, nézz egy youtube videot a szétszedésről és már tele is leszel akksival...
Más: Eu store-ban Tablet jóáron, vagy kupon van-é?

-
hevizms
addikt
válasz
Vertigo18
üzenetére
Itteni fórumtárs ajánlotta,de nem ő árusitja.
A PH szabályai nem engedik ide beirni,mert hirdetésnek számít.
A Jófogáson árusit egy eladó ilyen akkukat,amik a leirása szerint új kerékpár akkukból van kiszedve.
Ha ezt a laptop akkut előbb tudom,akkor nem is rendeltem volna sehonnan,mert az egyik barátomnak számtech boltja van és biztos hogy tudott volna adni nekem ingyen akkukat.WestBam köszönöm az invitálást,de mint mondottam engem nem érdekelnek a lámpák,ezt azért rendeltem,mert amúgy már akartam egy jobb lámpát a háztartásba és itt ajánlották.Ennyi.
Bevallom ha tudom hogy a végén ez mennyibe fog fájni(+akkuk+töltő),nem is veszem meg,annyira nem használok amúgy lámpát

-
WestBam
senior tag
válasz
hevizms
üzenetére
Gyere át az elemlámpa topikba és többet fogsz megtudni mint szeretnél ezekről

Olvasd el a blogom és többet tudsz meg mint valaha is gondoltad volna, hogy lehet elemlámpákról. -
Vertigo18
addikt
válasz
hevizms
üzenetére
Igen, tudok értelmezni, köszönöm a kérdést. É éppen azt írtam, hogy "Én is átnéztem...", pont nem azt, hogy te vajon átnézted-e!? Azért írtam így, mert abból indultam ki, hogy lehet, neked van igazad és nincs odaírva, ezért nekem is meg kellett kukkantanom, holott már 5 db. S2+-t vettem Gb-ről a többi lámpa mellett. Tehát magamnak szólt az a rész, nem neked...
És csak hogy tudd, igazat is adok neked, mert pl. Aliexpressen ugyanaz a Convoy S2+, ugyanazzal a "felszereléssel" (értsd: semmivel, magában...) van eladó és vastagon, pirosan beírják, hogy nincs benne 18650-es akku.
Plusz nekem a nevében semmit nem mondott ez a szám
1X18650),mert ahogy irtam is nem érdekelnek a lámpák,nem vagyok lámpabuzerátorMaradj még egy kicsit a topikban, meglátod vannak páran, akik majd azzá tesznek!
Tapasztalat! 
Annyi még az akku vásárlásához, hogy ha ennyire nem vagy benne a dologban, akkor kérd ki több ember véleményét, esetleg linkeld ide, hogy mit ajánlottak, mert van, nem kevés, kifejezetten kerülendő termék, márka! Ha viszont itteni fórumtárs ajánlotta, akkor biztosan jó lesz, viszont szerintem Ő sem bánná, ha bevágnád ide az ajánlatot, hogy körberágjuk többen is.
És az utolsó: bizony, laptop akkumulátor ilyenekből áll össze, sőt, pl. egy elektromos kerékpár akkuja is, de még sorolhatnám. És igen, sokunk bontogat ilyeneket, az első pár darab kicsit szenvedés, meg csúnya is lesz, utána viszont kifejezetten élvezetes egy-egy laptop akksit szétbuherálni és rámérni, mi mennyi!
Peace!
-
hevizms
addikt
válasz
Vertigo18
üzenetére
Tudsz te értelmezni is mondatokat?
Már 2X leirtam hogy én is megtaláltam a Not included kifejezést utólag,most elolvasva.Nem azt irtam hogy nincs odairva !!!!!
Igen nem voltam figyelmes erre,de most sem azt irtam hogy GB átvágott volna vagy ilyesmi.
Azt írtam hogy kicsit jobban kiemelhetnék ezt a dolgot.
Átsiklottam felette ennyi.
Plusz nekem a nevében semmit nem mondott ez a szám
1X18650),mert ahogy irtam is nem érdekelnek a lámpák,nem vagyok lámpabuzerátor,egyszerűen annyian ajánlották itt hogy gondoltam nekem is kell,egy háznál elkél egy jó kis lámpa.Nem figyeltem én hogy abba mi kell akku gyanánt.Most már tudom. 
Nem kell másik lámpa,ebbe meg már kaptam privátban tippet hogy honnan szerezzek bele és már meg is rendeltem.
De azért kösz a felajánlást.
(A Lidlben a múlt héten vettem egy ledes szerelőlámpát és mellé volt csomagolva a 3 db ceruzaelem,szóval nem ördögtől való feltételezés amúgy hogy egy lámpához mellékeljenek elemet/akkut
)Laptop akku ilyenekből áll össze?Na hogy miket megnem tud az ember.Jó ez a kis topik
Kösz a tippet -
Vertigo18
addikt
válasz
hevizms
üzenetére
Átnéztem én is a Gb-n található S2+-okat (nem volt nehéz) és mindnél megtaláltam a "not included" kifejezést. Bocs, ha rádhörögtem emiatt!

Ha sima, AA-elemes lámpára vágysz OLCSÓN, akkor vedd meg bármelyik SK-68-ast, vagy a klónjait, nem fogsz nagyon csalódni, az összes "Topik Lackónak" van pár darab otthon szerintem. Persze a fénye meg se közelíti pl. az S2+-odét, dehát nem is ahhoz kell hasonlítani. HA megmarad az S2+ (ami meleg szívvel ajánlott), akkor bizony kell bele venni 18650-es akkut. Ha lehet, akkor mindjárt kettőt és akkor jó ideig nem lesz gondod átlag felhasználás mellett. Aztán mgé ott van Bul07 barátom által felhozott probléma, ugyebár újféle akku, új fajta töltő. Erre a legegyszerűbb, ezen az áron a legmegbízhatóbb megoldás a Liitokala Lii100-as töltő kb. 1200 pénzért.
Vagy, ha Baranyában jársz, eljössz hozzám és adok 2 akkut!
De ha van a környékeden olyan, akinek lenne rossz laptop-akksija, azt kérd el, bontsd meg, csodákat lehet belőle kiszedni (18650-es akkuk vannak benne és pl., ha az elektronikája szart be, akkor már laptop akkuként használhatatlan, a benne lévő 6-8-9 cella viszont tökéletes!). -
RedCactus
őstag
válasz
Andrasz
üzenetére
Mi a hibajelenség pontosan és mit jelent, hogy az ESC-ig sem jutsz el. Lehet, hogy egyszerűbben is helyre lehetne hozni, mint visszaküldeni garanciában kínába. Az legjobb esetben is minimum két hónap, plusz az idegeskedés és az sem biztos, hogy reszelnek rajta valamit.
-
hevizms
addikt
válasz
Vertigo18
üzenetére
Köszönöm az építő kritikát.

Nem vártam repjegyet,de hogy őszinte legyek én nem vagyok egy nagy lámpa szakértő fan sem,nekem még az sem tűnt fel hogy ezekbe nem ceruzaelem megy.
Elnézést kérek ha ilyen balgaságot feltételeztem hogy egy lámpácskát megveszek,akkor azzal tudok világitani.
Ja és szoktak általában egy elemet csomagolni ilyesmi dolgokhoz.
Ha veszek egy távirányitót pld,a többségében ott van zsugorfóliában a kis elem is,miért ne feltételezhettem volna hogy ehhez is van?De amúgy írtam is hogy újra elolvasva ott van hogy nem tartozék.Most már látom én is.Nem háborogtam szerintem annyira,vagy igen?Csak annyit hiányoltam hogy kissé jobban is kihangsúlyozhatnák(mondjuk pirossal)
-
Andrasz
csendes tag
Sziasztok,
vettem a GB-n egy Teclast Tbook10-et. 4 hónapig ment rendesen, míg egyszer csak megadta magát. A szerviz szerint BIOS problémája van. A GB-n a kici kínai küldött egy szoftvereket frissítésre, hogy próbáljam meg. Már akkor gyanakodtam, hogy csak az időt húzza, de megpróbáltam. Nem fogta fel, hogy az ESC-ig nem tudok eljutni... Na mindegy..., azóta nem válaszolnak semmire... Vissza akarnám küldeni nekik BIOS frissítésre, de nem megy a kapcsolatfelvétel. Új ticketet nem tudok nyitni, új üzenet a meglévő tickere nem megy át. Verify code is incorrect üzenet jön fel. A beírt 4 számos ellenőrző kód tuti jó, már ezerszer próbáltam. Azóta írtam e-mailt is a support címre, de a vissza igazoló e-mailen kívül, amiben esküdöznek, hogy 24 órán belül válaszolnál más nem jön.
Van valakinek valami pozitív tapasztalata garancia ügyben ezzel a retkes céggel?
Valami ötlet? Stresszeljem még magam vagy vessek keresztet a 60 rugómra...?Esetleg itthon valami szerviz aki próbálkozna ilyesmivel (BIOS frissítés?)?
Köszi a választ előre is!
-
bul07
nagyúr
válasz
hevizms
üzenetére
Nem csak akkumulátor kell ám hozzá hanem egy töltő is

Mondjuk egy LiitoKala Lii - 100
GB nem szállít hozzánk aksit, trükkel kijátszató de
PM ment egy alternatív megoldás miatt ami PH fórumokon tiltott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- BestBuy topik
- LEGO klub
- Google Chromecast topic
- Apple MacBook
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vivo V70 – a stílus érték?
- További aktív témák...
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB megkímélt 83% akku 158 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tapasztalat!