Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
a visszaküldés eltekintésének szerintem nagy egyszerű a magyarázata: a visszapostázás költségének visszatérítése miatt van.
egy karcos miband eleve nem javítható, akkor minek küldesse vissza x petákért, amit ráadásul ki kellene fizetnie, aztán annyit ér el vele, hogy ő dobja a kukába.
ugyanez érvényes lehet egy csekély értékű cuccnál is, ahol a visszaposta térítés magasabb lenne, mint eleve a termék ára.
tisztában vannak azzal, hogy bárkinek kínába csomagot küldeni nem olcsóbb mint 10 usd, de tőlünk nyugatabbról akár 30 usd fölött is lehet.(#15501) CactuS
azért egy ilyen bajuszkefe nem olyan gyakori cserés alkatrész, mint egy porzsák. szerintem lehet hogy előbb hal meg a porszívó 3-4 év után, minthogy ezt cserélni kelljen. a hangos vezérlést nem értem (nyilván mivel nem néztem utána az adott típusnak), de pl az én porszívómat le lehet némítani (1 gombnyomás), így nem pofázik összevissza, csak amikor elakadt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Robogó, kismotor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- További aktív témák...
- Gamer PC RTX 5080 AMP Extreme Ultra / i5-14600K / DDR5 / Garanciás hibátlan állapotban!
- WD Blacck SN8100 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.900-14.000 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 SUPRIM X - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- INGYEN POSTA -Prémium V901 - DDR5 - Intel i5-14600KF -RTX 5060Ti -32GB -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest