Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
powerwade
senior tag
válasz
XP NINJA
üzenetére
Nekem van ilyen otthon zsákszámra. A viccces, hogy a GB nem jelöli meg ki a gyártója: iTead. Na, most ez a cucc a gyártó saját oldalán 4.85$ - bár van szállitási költség, ami elhanyagolható ha többet rendelsz. Könnyedén "hekkelhető", hogy MQTT-n keresztülj kommmunikálj vele (vagy épp a saját beépitett webszerverén keresztül kapcsolgasd a gombot
, nem kell bohóckodni a saját alkalmazásukkal. Van amúgy wifis villanykörtefoglalatuk is. -
patomi
őstag
válasz
XP NINJA
üzenetére
Én ezt választanám: Teclast X80 Plus. Csöppet drágább, de újabb proci van benne magasabb alap órajel és kisebb fogyasztás, jobb IGP. Plusz Android 5.1(ha ez számít)
Már az Ondához képest.. A Teclast hardveresen egyezik a Chuwi Hi8 Pro-val. -
misibelucci
csendes tag
válasz
XP NINJA
üzenetére
Én fél éve vettem egy ilyen Onda V820W-t.
Teljesen jól működik. Bár én 99%-ban csak a wint használom, így androidról nem nagyon tudok nyilatkozni. Egyedül a Real Racing 3-mal játszottam 1-2 órát, de szépen futott rajta. Antutun asszem 46000 pontot hozott.
Akksija nem túl nagy, de 3-4 órát elmegy egy töltéssel. Ez nyilván használat függő.
Rendszert is újratelepítettem hiba nélkül, win10 driverek is megvannak hozzá.Sokan túlmelegedésre panaszkodnak, de ezt én megoldottam kb. 900 Ft-ból. [link]
Amúgy a túlmelegedés jellemző az Intel procis tabletekre, tehát nem csak Onda "betegség".Szóval részemről ajánlott.
Ha pontokkal le tudod vinni az árát 17000-ig, akkor meg szinte ajándék.Ha van még kérdésed, szívesen válaszolok, ha tudok!
-
206 cc
senior tag
válasz
XP NINJA
üzenetére
Szia! Igaz nem ismerem a tabletet de [ez is 80.-usd] most!!
Hoppp...bocs a dupláért
-
bul07
nagyúr
válasz
XP NINJA
üzenetére
(#9273) Silent77
Amúgy nem tudom mit görcsölnek azon a 7x20ponton, én ha ezzel foglalkoznék még elnézést kérve plusz pontot is dobnék hogy jó szájíze legyen a vevőnek
Nekem az a 140pont ~3$, több mint két óra munkabérem, ha jól keresnék én se foglalkoznék veleAmúgy lehet kitolok velük , mert van egy termék amit most raktak fel , viszont nekem már van ebay-es eladótól
Megrendelem és pár nappal a feladás után már értékelem is videóval együtt
Csak olyan haszontalan dolog hogy még ez is meggondolom legyen még itthon belőle feleslegesen
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Battlefield 6
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, nem kell bohóckodni a saját alkalmazásukkal. Van amúgy wifis villanykörtefoglalatuk is.