- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
Sterilzona #15596 üzenetére
Videót a youtube kell feltölteni és a linkjét kell beilleszteni , a címe legyen a termék neve
-
Krogoth
senior tag
válasz
Sterilzona #15592 üzenetére
My orders résznél a termék melett van egy Confirm Receipt. Ott igazolod le, hogy megérkezett. Ha ez megvan, akkor ugyan úgy a termék sorában Reviews-re kattintasz (ez csak a megérkezés leigazolása után lesz elérhető)
Ott szövegelsz és feltöltöd a képeket, videót. -
bul07
nagyúr
válasz
Sterilzona #15592 üzenetére
Ne csak megjöttnek jelöld hanem értékeld is a terméket képel videóval és kaphatsz valamennyi pontot érte
Amúgy
My Orders és ott a rendelésednél van olyan hogy Confirm Receipt -
Sterilzona
senior tag
Sziasztok
megjött a liitokala 100.
Második rendelésem volt. Kérdésem, hogy kell lezárni a rendelést. Előzőt még tavaly valahogy lezártam. De most nem tudom.Továbbá, hogy lehet pontokat gyűjteni ?
-
wentworth
tag
EU termékek között nem találtam centes termékeket.
Azokat hol találjátok, hogy az EU-s termék postai diját lejebb vigyem más termék kosárba tételével?
3$ alatt nem találtam, és arra is +3$ volt a posta. -
válasz
Silent77 #15584 üzenetére
Ráadásul ez a ~ 170 dollár ez pont az a határ, hogy a fene tudja. Ugye a legnagyobb S Pro 190 dollár körül van (Alin is ~annyi mindig), tehát valahol árában lehet most. Nyilván, ha várok ~ 1 évet, akkor biztos beesik egy nagyobb akció rá valami promócióban.
Ekkora tételnél is ott van az a 16 dolláros posta. Itt is megérheti filléres tételekkel játszani, vagy amit itt nyerek azt a vámon buknám? (Ott ha jól emlékszem az egy csomagban lévő termékek ára + postaköltség Forintban + 2500 Ft-os díjat veszik, ugye?) A pontok ebből az összegből levennének, ugye? Mondjuk 50 dollárnyi pontom szerintem az életben nem volt összesen, szóval csak elvi kérdés.
Szerk: Ez itt off, de most találtam meg Alin is a van már Ilife shop. Ott az árak ugyanúgy 159 dollár, de ingyenes a szállítás. Garanciában gondolom ~mindegy, hogy GB vagy Ali, ha "hivatalos" a shop.
-
válasz
CactuS #15582 üzenetére
Pre orderbe általában olcsóbb, de ez sem törvényszerű.
Az ilyen akciókra nem lehet feliratkozni.
Most is volt pár jó, persze mire kitettem volna már lejárt.ergepard: Csehországba küldik, onnan pedig hazánkba. Elég lassú a cseh posta, legközelebb ha van más, pl holland, inkább azt válaszd.
-
ergepard
tag
Sziasztok!
Még február 27-én rendeltem egy kamerát gearbestről kínai HQ-ról, és a tracking number végen egy CZ felirat van.
Március 14-én volt az utolso nyomkovetesi bejegyzes, azzal, hogy a celorszag postajanak atadva.
Magyar cimre rendeltem, ugye nem Csehországba küldték?
Illetve saccolva szerintetek mikorra erkezik meg? Elvégre már 10 napja itt van az országban.2017-03-14 00:00:00The consignment was accepted by post office of exchange in the country of destination.
2017-03-09 00:00:00The consignment was posted. -
Presale cuccok szoktak olcsóbbak lenni, miután átkerülnek normál eladási státuszba? Vagy ezek eleve egy nyomott áras termékek? Találtam egy ILIFE V5S Pro-t, ami még ilyen státuszban van, de az árából még jó lenne faragni egy kicsit.
-
válasz
Silent77 #15580 üzenetére
Köszönöm, hogy megkérdezted. Akkor marad kintről és várni egy nagyobb akcióra, hogy ellensúlyozza az Áfát. Ekkora doboz szerintem kizárt, hogy átsurran. Ha teszek mellé 1 dolcsis vackokat, akkor az is faraghatja a szállítási költséget?
Akciókra fel lehet valahogy iratkozni? Mert találtam a gb akciók között lejárva egész jó árakat, de ezeket valahogy mindig lekésem.
-
Xiaomi Mi5s 4G Smartphone KuponMi5GSA Ár: 279.99
HUAWEI MATE9 4G Phablet Kupon: MATE9 Ár: 609.99
Elephone C1X 4G Phablet Kupon: GBC1X Ár: 85.99 -
-
vandor01
senior tag
válasz
tuki2200 #15574 üzenetére
azt lehet csinalni ha sokkalod a postat..... szetnezel az EU-s cuccok közott
es ha van 99centes vmi ami erdekel?
nos abbol annyit veszel hogy posta ingyee legyennekem belgiumba a posta kb 8ejro de 2db 99centes szeméttel mar ingyenes
mo-ra nemtom mennyi kell? probalkozni kell.... es pár ejroval beljebb lehetsz.... -
tuki2200
senior tag
Első rendelésem, EU stockbol rendeltem, de hajnal 3-6 között dolgoztak fel és megint hajnal 3-6kozott ment at csomagolva-ra.. ezek nem alszanak vagy vagy EUn kívülről akarjak nekem küldeni? Mert ÁFA+vammal együtt mar nagyon nem lesz jo az ár
-
m4rk.89
aktív tag
hello! létezik url vagy megoldás ami kilistázza az összes flash sale-t? esetleg olyan megoldás hogy ez tovább lehet szűrni kategóriára?
-
válasz
hallerlaller #15571 üzenetére
23,73 $-ig áfamentes.
-
Exelsior24
aktív tag
Az iLife V7S Pro engem is érdekelne majd, hogy behozzák-e EU-s raktárba is, vagy ha nem lesz akkor majd talán a kínai áruházban később lesz rá valami akció.
@CactuS : tegnap írtam neked privátban, nem tudom olvastad-e, a Tinydeal-lel kapcsolatban, lehet nem vetted észre, sokszor én is csak napokkal később veszek észre hogy írt valaki PM-ben.
-
Azt kéne megértened, hogy korábban sem volt jó a videód, leírta Jackie is, hogy a legtöbb esetben nem nézik meg a videót, csak megadják a pontot rá. Most megnézték, nem érték el, nem kaptál pontot. Le is írta a supportos az okát. De, ha akkor jó lett volna és most nem jó, akkor is ugyanaz a vége: most nem jó, mert le is írták neked, így nincs pont érte...
A másik, amit végképp nem értek, hogy megadnak egy példát az oldalon, hogy milyen a videó link jó, plusz az egész oldalon nincsen sehol másik videó megosztó linkje, de te széllel szemben tolod, aztán csodálkozol, hogy nem jó. Ha már így csinálod, akkor nem árt rászánni az időt, utána nézni a dolgoknak (wikipédián túl is van élet), mert különben az lesz, mint most: feltöltöd, de nem látják és nem kapsz pontot.
Végül: ott van az oldalon, hogy a szabályokat bármikor megváltoztathatják, így ez csak irányelv, eltérhetnek tőle bármikor. Az ő váruk, az ő szabályaik. Ebben az esetben tényleg nem értem, hogy miért vered a port, ráadásul miért itt?! Miért nem nekik írod meg a problémádat?
-
prsq
aktív tag
válasz
CactuS #15561 üzenetére
Mert aszerint pont a vimeo nincs blokkolva (2015 szeptemberéig volt) és a youtube van.
Na mindegy, befejeztem.
Nem az a bajom, hogy 10 pontot adnak, hanem az, hogy azon a k@rva oldalon, miért nem képesek a valóságot leírni, hogy csak YT jó, és hogy a pont csak adható (Silent77 leírta, el is hiszem, de ezt a user miért nem látja sehol?). Olyan nagy erőfeszítés volna biztos....
És nehogy már guglizgassak mielőtt egy videomegosztóra feltöltök valamit, hogy az vajon kinél van letiltva és kinél nem... (Főképp, amikor korábban jó volt, ami most nem.)
-
Igen, szerintem elég egyértelműen látszik, hogy csak YT van megadva minden videónál, még a saját termék leírásaiknál is. Náluk köztudott, hogy elég gyorsan változnak a dolgok és nincs szabad internet sem, így én nem is próbálkoznék meg n+1. megosztóval. Még jó, hogy nem a videa-t akarod letolni a torkukon.
Tekintve, hogy YT videókra is adnak úgy értékelést (látszik a számokon), hogy meg sem nézik, így amit írsz semmit nem bizonyít, csak azt, hogy feltehetően nem nézték meg a videóidat, hanem bemondásra megadták a pontot. Ezen kár lovagolni, főleg azért is, mert az ő házuk, az ő szabályuk. Ha a vimeo-t nem fogadják el, akkor pöröghetsz rajta, de akkor sem kapsz érte pontot.
Nagyon off: google 30 másodperc alatt kidobta, hogy ~7 éve blokkolva van náluk...
-
prsq
aktív tag
válasz
CactuS #15550 üzenetére
Nem tudom, nem nézem. Te szoktad?
De ha csak youtube jó, akkor miért nem írják le azt?Amúgy egy csavar a végére:
A My Points menüpontban ez áll:
Mar 22, 2017 00:07:31 10 $0.20 Posted review with photos and videos
Dec 27, 2016 04:09:48 70 $1.40 Posted review with photos and videos
Dec 24, 2016 00:29:51 70 $1.40 Posted review with photos and videos
Dec 22, 2016 09:16:22 70 $1.40 Posted review with photos and videosSzóval nem látják a videót (vimeót), mi?
-
Gearbest-et érdemes megkérdezni, hogy egy adott termék lesz e EU/UK raktárban? Vagy teljesen felesleges, mert úgyis ad-hoc a dolog náluk? (Még mindig a ilife v7s pro
)
-
peestike
senior tag
válasz
Silent77 #15555 üzenetére
Nekem van Orico 2.5 hdd tok, ennyért jó. Van viszont BG-ról Mantistek is, ha ebben van ugyanaz a vinyo és tv-re van dugva, akkor sokkal gyorsabban tudok rajta lapozni, mintha az orico-s tokban lenne. Abban eléggé gondolkodik. Többször próbáltam, csak az elektronikára tudom fogni.
Laptopnál nem tűnt fel, de pont a tv-hez vettem. -
KAUKKO 18L Laptop Backpack Eu raktár, ár: 18.99
Posta a húzós.Motorcycle Scooter Handlebar Throttle Security Lock Ár:19.99
5PCS Small Push Pin Light Ár: 2.74
HX OUTDOORS D - 123 Fixed Blade Hunting Knife Ár: 15.99
Kabden 8609 Sling Bag Ár: 18.99
ORICO 2.5 inch USB 3.0 External Hard Drive Enclosure Ár: 5.99
Flower Heart Egg Cooker Boiler Ár: 2.66
Original Xiaomi Mi Robot Vacuum Kupon: XIAOMI400 Ár: 329.99Telefonok:
Xiaomi Redmi 4A 4G Smartphone Kupon: GRedmi Ár: 96.99
Umi Max 4G Phablet Kupon: GBUMX Ár: 129.99
Umi Plus 4G Phablet Kupon: umisGB Ár: 147.99
Xiaomi Redmi 4A 4G Smartphone Kupon: RedmiXMS Ár: 101.99
Lenovo ZUK Z2 Pro 4G Smartphone Kupon: ZUKG Ár: 276.99 -
tuki2200
senior tag
Sziasztok, létezik, hogy EU raktarrol 12$-ért küldenek le egy kamerát? :/
-
-
Igen, ezt írtam, hogy add meg a címed újra, utána már nem fogja kérni.
Következő ablak a posta választó, ahol be tudod írni a pontokat.maestro87: U.A
Nálam tegnap óta nem kéri újra.
(#15548): Mi volt az első írásom? "Add meg a címet, utána már nem kéri, nálam a pontot is engedi."
Azt hittem ezen már túl van. -
maestro87
őstag
válasz
Silent77 #15544 üzenetére
És hova írja be ha nincs pont mező?
Megelőztek. -
-
NORBl
aktív tag
Másnak is változott a felület, amikor a "Proceed to Checkout"-ra megy ? Nekem kér nevet, címet. Pedig pár napja még jó volt. pontokat se tudok most levonatni vele.
-
Skilhunt H02 New 820Lm Cree XM L2 LED Headlamp Kupon: H02DEAL Ár: 26.99
Skilhunt H03 LED Headlamp Kupon: LSFDRUI Ár: 29.99Anet A8 Desktop 3D Printer Prusa i3 DIY Kit Kupon: GB3rdAnet8 Ár.159.99
-
válasz
hallerlaller #15536 üzenetére
Tegnap én is láttam, de szerintem csak rosszul vitték fel, a szállításnál kínát ír. Mára viszont nekem eltűnt a listából az UK-2 raktár is, csak EU van. Közben megfutottuk a köröket asszonnyal és x5 vagy v7 pro a két kiszemelt típus. A legvége még kérdéses, meglátjuk milyen akciók jönnek szembe.
-
válasz
hallerlaller #15533 üzenetére
Nem egészen. egyrészt számolni kell ezzel még: Shipping Cost: $31.66 to Hungary Via Expedited Shipping
Ez pedig olyan magas összeg ami nem EU-s szállításra jellemző. Ha rákattintasz a Hungary Via Expedited Shipping linkre akkor ott a kínai zászló. Stock in: China -
Beni2360
félisten
válasz
hallerlaller #15533 üzenetére
A linken levő szerintem nem EU-s raktárból jön.
-
maestro87
őstag
Most akkor Gearbest-en vásárolni sem lehet?
Meddig tart amúgy ez a szülinapi akció? Összeakartam volna ma szedni 60$-nyi cuccot, hogy kapjak egy Roidmi 2S-t 3.33$-ért (pedig autóm sincs), de így hogy pontozni sem lehet... És az az érzésem, hogy holnap már vége is az akciónak.
-
prsq
aktív tag
Írtam review-t, képekkel, filmmel (10 USD feletti cucc).
Erre írtak, hogy review megvan, köszi, 10 GB pontot kaptam. ?!Ez hogy jött ki?
Vagy ez is a mostani rendszerhiba? (A review-t nem találtam meg a vásárolt termék alatt.)
-
válasz
hallerlaller #15518 üzenetére
Hát, a nagy kefe előny lehet bizonyos esetekben (pl. vastagabb szőnyegeknél), de pl: v5 és v7 között minimális volt a különbség tesztekben, pedig a v7-ben már a nagy van, nem csak szívónyílás (v7 vs xiaomi-t néztem, ott a v7 jobb munkát végzett egyértelműen, de ugye az is már 200 dodó + 30 szállítás + áfa). Nálam kevés a szőnyeg, kő és parketta van, így emiatt nem aggódom. Plusz most azért tényleg jó áras így, 110 dodó környékén, csak még kicsit győzködöm magam, hogy elég ez és nem kell egy v7s.
A kamera vicces (azért látni, hogy párszor finoman megfejel dolgokat), mondjuk adatmegadás mértékkel lesz, kínai app + cloud terén nem hiszem, hogy elsődleges az adatvédelem.
-
hallerlaller
addikt
válasz
CactuS #15506 üzenetére
Ja nincs mit, én is nézegettem, ezeknek az a nagy hátránya, vagyis ott spóroltak bennük, hogy nincs az a középső forgókefe, csak az első kettő ami oldalt van, ezáltal szőnyegre kevésbé alkalmasak. Amiben van az a jisiwei s+, xiaomi mi robot, stb, de ezek 300 dodó felett indulnak, annyiért meg már vesz az emberfia egy irobot roomba 605 belépőmodellt, ami lehet hogy nem ennyire extrás, nem líthium akkus stb, de hazai 3 év gari van hozzá. Ezt a kamera funkcót meg 200k-s robotporszívóknál sem láttam még
-
bazsimano
őstag
valaki tudja mi baja most az oldalnak?
be vagyok jelentkezve beteszem a termeket a kosarba...es ha proceed to checkoutra kattintok akkor megint keri hogy irjam be a szallitasi cimet... -
azbest
félisten
többféle módon is lehet pp -n fizetni, azt hiszem gearbest oldalán is máshogy kezeli attól függően, hogy checkoutnál hová kattintassz. Lehet az egyik irány eleve jogot ad ismétlődő fizetésre nekik.
paypal oldalon a saját profil - payments - manage pre-approved payments. Ott találhatsz pár céget, akikenek jogot adtál automatikus levonásokra.
-
A szigorúbb feltételektől eltérni a kedvezmény irányába pozitív dolog, örül a vásárló, jó fejnek tartja a shopot, közben ők is spórolnak. Ha ez nem lenne leírva, de kérik, akkor meg menne a hiszti és a mutogatás, plusz mindenki arra játszana, hogy esztétikai hibás darabokat gyárt, mert tutira nem kell visszaküldeni (legrosszabbat feltételezve).
cidalain: Köszi, akkor azt hiszem marad a mopfej és "hepa" filter keresés és vadászok egy manualt, hogy lehet-e némítani. Én még azóta sem vettem, mióta beszéltünk az LG botról, viszont azóta fixen vizes kellene (arra meg külön mopos gépek vannak a márkásabbaknál).
hallerlaller: Köszi, a dokkoló kb. a legtöbb kínainak kihívás, főleg, ha van valami akadály, esetleg másik szobába van, ha csak ennyi a baja, akkor az a legkevesebb. Köszönöm az utánajárást.
-
Nem tudom már, hogy kinek köszönhetem, de tényleg baromi jól világít az S2+ lámpa! Sokkal erősebb mint az eddigi zoomolós cree xml l2 lampáim! Thx!!!
-
cidalain
veterán
a visszaküldés eltekintésének szerintem nagy egyszerű a magyarázata: a visszapostázás költségének visszatérítése miatt van.
egy karcos miband eleve nem javítható, akkor minek küldesse vissza x petákért, amit ráadásul ki kellene fizetnie, aztán annyit ér el vele, hogy ő dobja a kukába.
ugyanez érvényes lehet egy csekély értékű cuccnál is, ahol a visszaposta térítés magasabb lenne, mint eleve a termék ára.
tisztában vannak azzal, hogy bárkinek kínába csomagot küldeni nem olcsóbb mint 10 usd, de tőlünk nyugatabbról akár 30 usd fölött is lehet.(#15501) CactuS
azért egy ilyen bajuszkefe nem olyan gyakori cserés alkatrész, mint egy porzsák. szerintem lehet hogy előbb hal meg a porszívó 3-4 év után, minthogy ezt cserélni kelljen. a hangos vezérlést nem értem (nyilván mivel nem néztem utána az adott típusnak), de pl az én porszívómat le lehet némítani (1 gombnyomás), így nem pofázik összevissza, csak amikor elakadt. -
válasz
cidalain #15497 üzenetére
Nem volt semmi durvulás. Leírtam, hogy ajándékba lenne és elég hülyén veszi ki magát, hogy egy új terméken van egy karc az egész kijelzőn. Írtam, hogy a fólia nem takarja el a karcot, pedig vettem rá (linkeltem a rendelési számot is) és én mondtam, hogy a visszaküldés helyett inkább féláron vennék egy másodikat, ha az nekik jó. Én nem kértem full refundot, nem is tartottam szükségesnek, mert kipróbáltam és egyébként működik a band. Nekem abszolút pozitív csalódás ez, bár eddig még kár sosem ért. GB-vel egy ügyem volt, a dinnyeszelőmet lenyúlták, de miután leketyegtek a napok, egyből újraküldték TNnel és az már megjött.
V/: Walletre kértem, úgyis akarok még mindenfélét venni, másik mi band 2, meg most rajta vagyok a porszívókon.
On: Jisiwei I3 egész pofás, nagyon nagy a kísértés. Egyszerre tud takarítani és feltörölni, ellentétben a Chuwi iLife-okkal, ez nagyon jó dolog, ~120 dollár, szállítással, bruttóban, az iLife x5 159 dollár és ugye erre még jön 2500 + 27%. A negatívum, hogy alkatrész nem találtam hozzá még ali-n sem (bajuszkefe, mop rész), pedig idővel biztos, hogy kelleni fog, plusz a hangos kommunikáció is biztos, hogy idegesítő lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged