- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
JJRC H20 Hexacopter - RED pontozva 10$ (43 hátra)
Kocsira érdekes matrica [link]
KW201 USB Power Current Voltage Detector 1.58$ [link] (pontozni lehet)
-
yoshi77
csendes tag
Ez nem rossz:
http://www.gearbest.com/networking-communication/pp_152929.html?wid=3
Ilyet használok és frankó kis router. Eddig 99 dollár volt, de 73 euróért ajándék EU-s raktárból -
bul07
nagyúr
Szerintetek ez megér 4.9$-t?
GS320 Non-contact Digital IR Infrared Thermometer3.13$-ért van ám WC világítás is [link] (és ezt még pontozni is lehet)
-
Imy
veterán
válasz
Black Phone #15294 üzenetére
Jah, de ha nem szabad saját profillal, akkor miért gyújt meg gyertyákat... Nah mind1...
-
maestro87
őstag
válasz
Black Phone #15290 üzenetére
Akkor ez nem a te tortád. Így próbáld meg. Profilképet meg tölts fel, ha nem a saját képedet látod, akkor az nem a te tortád.
-
Black Phone
senior tag
válasz
Exelsior24 #15289 üzenetére
Még mindig semmi újrakezdeni se tudom mert mind a 8 gyertya ég...
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
Black Phone #15287 üzenetére
Elsőre nekem se akarta engedni szürke volt a jel mind felett, de aztán egyszer csak nullázódott és miután újra meggyújtogatták az emberkék másodszorra jó lett.
-
Beni2360
félisten
válasz
Black Phone #15287 üzenetére
Sajnálom de azért köszönöm.
Én már el is költöttem 15 marad belőle. vagyis 200 pontot tapsoltam el. -
Imy
veterán
válasz
Black Phone #15281 üzenetére
Nekem is ez a gondom.
-
Beni2360
félisten
érdeklődnék, hogy ehez a lámpához - Original Xiaomi Yeelight E27 Smart LED Bulb - WHITE - honnan kell a telefonra letölteni az appot?
-
Xiaomi Mi Band 2 Ár: 20.89
Original Xiaomi Mi Robot Vacuum Kupon: GB3RDMIRIT Ár: 337.99
OnePlus 3T 4G Phablet Kupon: 3gbOneru Ár: 429.99
LeTV LeEco Le Max 2 X829 4G Phablet Kupon: LeecoS Ár: 189.99
Anet A8 Desktop 3D Printer Prusa i3 DIY Kit Kupon: GBAP Ár: 159.99
Xiaomi Redmi Note 4X 4G Phablet Kupon: NoteS Ár: 169.99
Xiaomi Air 12 Laptop Kupon: Air12L Ár: 479.99
UMIDIGI Z Pro 4G Phablet Ár: 249.99
Cube Mix Plus 2 in 1 Tablet PC Kupon: intel01 Ár: 299.99Lenovo ZUK Z2 4G Smartphone Kupon: zuk3GB Ár: 169.99
Xiaomi Redmi 4A 4G Smartphone Kupon: Redmi4AGB Ár: 99.99GPD WIN GamePad Tablet PC Kupon: GB3RGPD Ár: 319.99
Original Xiaomi Mi Smart Temperature and Humidity Sensor Kupon: sarakhatmist Ár: 12.5
Mini WiFi 720P Smart IP Camera Home Security System Ár: 15.99SCISHION V88 TV Box Rockchip 3229 Quad Core Kupon: GBV88E Ár: 23.99
Beelink GT1 Ultimate Streaming Android Box Ár: 72.99
NEXSMART D32 TV Box Ár: 24.99ASUS ZenFone Zoom ZX551ML 4G Phablet Kupon: ASUSG Ár: 279.99
Lenovo Lemon K3 (K30-w) 4G Smartphone Kupon: LemonK3 Ár: 69.99
ZTE AXON 7 Mini 4G Smartphone Kupon: AXONGBS Ár: 279.99
Alcatel Flash Plus 2 4G Phablet Kupon: Alcatelgb Ár: 149.99
Motorola MOTO X Kupon: MOTOXG Ár: 279.99 -
Beni2360
félisten
válasz
Black Phone #15279 üzenetére
ne a talléra kilikkelj hanem feljebb nekem csak akkor adta meg.
-
Black Phone
senior tag
Köszönöm mindenkinek a segitségedt ég mind de sajnos a pontot nem tudom begyüjteni... akinek kell még gyujtás irjon privit!
-
Beni2360
félisten
Köszönöm mindenkinek Und Lön helichkeit.
-
Beca1990
senior tag
Kaptam egy ticketet, ennek mi a lényege?
Dear Valuable Customer,
At Gearbest, we sincerely appreciate your business.
We invite you to share your shopping experience by posting a short review for us on our related comments websites. By sharing your opinion you are greatly helping other customers make the right shopping decision and also helping us to improve.
It is important that you write honest and objective reviews.
We will then give you 500 points for each review into your account as a reward for the time you have spent posting your comments helping the online community.
Important messages as follows:
Its very easy,just write a very short valuable review about our website on related websites.
That's it! (We will give you links later if you are interested.)
Time is important for you.
So please just give us your instructions as follows:
1. Reply "A" for the links to take part in the promotion. (In this case, please also tell us your ideas about your received order)
2. Reply "B" for not wanting to receive this kind of email again.
Thank you so much for taking your time to read the email.
May happiness and success be always with you!
Have a nice day!
Please kindly let us know your decision within 2 days.
(PS: If you have already shared your experience for us, please ignore this ticket! )
Best regards,
gearbest customer service
http://www.gearbest.com/
-
Kozy10
tag
nekem is írhattok gyertyagyújtás ügyben
-
Criminal017
őstag
Igaz nekem nincs kedvem játszani, de akinek kell még piromániáskodni, nyugodtan írjon, felgyújtom a gyertyáit.
-
Nekem is lehet írni akinek még kéne.
-
Beni2360
félisten
Haza felé fél úton.
-
Black Phone
senior tag
Nekem is kellene még 5 gyújtás, privátba küldök linket és akinek kell szivesen viszontgyújtok
-
Beni2360
félisten
Én is köszönnék egy pár gyertya gyújtást.
még csak három ég.
Ha valakinek kell írjon cserélünk gyufát. -
206 cc
senior tag
Köszönet minden gyújtogatónak!
-
Krogoth
senior tag
Köszönöm a segítséget a gyújtogatósoknak
-
Dolgoztattok?
Rosszak vagytok.
Privátba tessék a linkeket. -
bazsimano
őstag
aki online van, gyujtana nekem gyertyat?
amugy ha mindegyik eg akkor mi van? -
cris78
őstag
válasz
Exelsior24 #15232 üzenetére
Csak a fél brigádnak nincs már pontja. Ott meg hátha van
-
Ryder1
senior tag
Még 7 emberre lenne szükségem a gyertyás játékhoz. Aki vállalná, az dobjon egy privátot. Köszi!
-
Imy
veterán
válasz
Exelsior24 #15232 üzenetére
De miért ennyire jó ez a Xiaomi toll?
lehet jó, csak nem értem, azért kérdezem.(ne értsetek félre, MiBand, Note2, Piston 3, Power ban stb van tőlük. és szeretem őket)
-
maestro87
őstag
válasz
Exelsior24 #15223 üzenetére
A 30 pontot csak akkor kapod meg ha "beváltod a gyertyákat" (claim), a te gyújtásodért meg nem ad pontot. Random profilokat dobál be a játék az alap linken, úgyhogy trükközni kell vele, de a fb csoportba ezt már leírtam párszor.
Röviden, a saját játék profilodat a http://www.gearbest.com/m-promotion-active-284.html?kutyafule címen tudod megnézni. -
Exelsior24
aktív tag
válasz
cris78 #15231 üzenetére
Gearbesten ugyan ez csak $5.51 , szóval fél dollárral még olcsóbb is, meg esetleg pontok felhasználásával még olcsóbb.
[Picit lejebb görgetve a "Buy together & Save" résznél] -
k.daniel91
tag
Sziasztok!
szeretném a segítségeteket kérni, kiszemeltem magamnak egy LCD kijelzőt Xiaomi Yi-hez Gearbesten és Magyarországra egyetlen szállítási opció van az pedig az Expedited Shipping, a kosár átnézésekor azt vettem észre hogy a DHL kiszállításból is 4 féle variáció van különböző árakon. Ezek pontosan mit takarnak? Melyiket érdemes választani, vagy mind ugyanaz?DHL - 3 - 7 business days$20.93
DHL(SG) - 3 - 10 business days$11.02
DHL(EU) - 3 - 7 business days$19.04
DHL (EXT) - 3 - 7 business days$13.49Köszönöm!
-
Exelsior24
aktív tag
-
Druss
tag
válasz
Exelsior24 #15227 üzenetére
Köszi az lesz, de még várok pár napot, mivel most olvasom Silent77 írta, hogy 60 napnál foglalkoznak csak vele érdemben. Kíváncsi leszek a supportjukra.
-
Exelsior24
aktív tag
Szerintem ennyi idő alatt már meg kellett volna érkeznie bőven, ami nekem volt ilyen rendelésem hogy kb 30 nap alatt nem érkezett meg az utána se jött meg hiába vártam bármeddig. Ahogy írtad úgy szerintem jó, első körben jelezd a GB felé, aztán ha nem akarják visszaadni a teljes összeget, akkor Paypal full refund.
-
Real_Necro
veterán
Ha valakinek kell gyertyát gyújtani, privizzen rám.
-
KisApám
addikt
EU raktárból rendelt "Beelink GT1 Android TV Box Octa Core Amlogic S912" -
7 nap szállítási idő.
Panaszom nem lehet. Csomag sértetlen, minden király eddig. -
Druss
tag
50 napja rendeltem egy Xiaomi Piston 3-at nyomkövetés és biztosítás nélkül. Szerintetek van még esély rá hogy megjön? Mikor érdemes ügyet nyitni? Olvasva a fórumot, igaz hogy csak a felét akarják majd visszaadni? Akkor marad a paypal?
-
Exelsior24
aktív tag
Ezt a gyertya gyújtogatós játékot nem igazán értem, ég mind a 8 gyertya a tortámon mégse kaptam semmit, még a 30 GB pontot se.
Viszont azt megfigyeltem, hogy ha más tortáján gyújtasz gyertyát, azért te kaphatsz 30 GB pontot, vagy a doboz nyitós játéknál 1 nyitási lehetőséget ( a dobozokban szintén pont vagy kupon kód van), szóval megérné egymásnak elküldözni a linket, mert sokkal könnyebben kapsz azért ha másokét gyújtogatod. Akinek van linkek jöhetnek privátban -
yoshi77
csendes tag
Hát srácok, ettől a mai szülinaptól nem vagyok elájulva....
-
Imy
veterán
Nincs valami újabb "akció" ahol pontokat lehet szerezni? Megint készülök venni egy nagyobb értékű cuccot, de 2 hete lenulláztam a pontjaimat.
Amúgy pozitívom, 03.02-án feladott MiBand 2 03.13-án befutott.
-
ablack
senior tag
-
-
hpsafl
tag
Xiaomi Mi Android TV Box (Official International Version) kupon:GBmibox3 ár: 69.99$
Xiaomi Mijia 0.5mm Sign toll kupon: mipenall ár: 1.99$
Xiaomi tollbetét 3db kupon: CNXMIN ár: 1.89$Egy rövid kis videó, ami összefoglalja a GearBest történetét
A szállítási idő holland postával nekem most 13 nap volt holland postával. 1-én vették fel, 8-án már az országban volt, de csak ma 13-án kaptam meg, de ettől persze eltérhetnek a különböző szállítási módok
-
PainKiller13
őstag
Lucky Bag-et vett már valaki?
Azt írják hogy a tartalma általában 2-5x többet ér mint az ára. Viszont nincs visszaküldés, sem negatív feedback..
-
Beni2360
félisten
válasz
Exelsior24 #15204 üzenetére
nekem most jött meg egy igen csak nagy csomagom egy fülhallgató ami egy 25x20x10 cm dobozban volt és eredetileg 22 $ pontozva 15.35 $ vettem. 17 nap alatt itt volt semmi papír bekérés nem volt.
A két csomagot árát nem adják össze. Nem is valószínű, hogy egyszerre fog ide érni.
(nagyon jó hangja van) -
Exelsior24
aktív tag
válasz
bojo99 #15203 üzenetére
Aha köszi, igen azt az írásodat direkt vissza is kerestem, mert kíváncsi voltam mit rendeltél és mennyiért, hogy mekkora volt a csomag mérete kb hogy megfogták. Most én is rendeltem 2 dolgot GB-ről az egyik 17 dolcsis, a másik majdnem 20 úgyhogy ha megfogják őket véletlen akkor jól fog jönni a leírásod köszönöm.
-
bojo99
csendes tag
válasz
Exelsior24 #15201 üzenetére
1.) A Gearbest febr.07-i feladást igazoló email-jét mellékletként küldtem.
2.) "Egyszeri import vámkezelési megbízás magánszemély részére" című nyomtatványt értelemszerűen kitöltve, "A" pontot beikszelve.
Beszkennelés után, az előbbivel együtt mellékletként, a megadott e-címre elküldtem. (postaimport@posta.hu)
Fontos, hogy az e-mail tárgy mezőbe be legyen írva a Postától kapott hivatkozási szám. -
Exelsior24
aktív tag
válasz
bojo99 #15198 üzenetére
Hát mostanában úgy látom igencsak beszigorítottak és szinte minden nagyobb méretű csomagot megállítanak. Amúgy ki kellett töltened valami papírokat, hogy továbbengedjék, vagy mit kellett elküldened nekik, mivel bizonyítottad, hogy nem érte el a 6000 Ft-ot a fizetett értéke?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BestBuy ruhás topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- RAM topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5430 i5 és i7 12.gen CPU 16GB RAM 256GB SSD 13,3" FHD, HUN bill, Win11 laptop notebook
- Dell Latitude 5320 i7 11.gen CPU 16GB RAM 256GB SSD 13,3" FHD, HUN LED bill, Win11 laptop notebook
- Dell Latitude 5410 i5 10.gen CPU 16GB RAM 256GB SSD 14" FHD, HUN LED bill, Win11 laptop notebook
- Dell Latitude 5310 i5 10.gen CPU 8GB RAM 256GB SSD 13,3" FHD, HUN LED bill, Win11 laptop notebook
- Iphone 13 Pro Max 128gb 100%
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest