Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
A porgettyucsapagy másnál is surrog?
Ez ilyen, vagy kicsit meg kell kenni?
A full kerámia is ad ki ilyen hangot? -
-
vasi89
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
kicsit erőszakosnak kell lenni. Írd le még vagy 3x h küldjék ami kimaradt aztán szerintem elküldik. Én egyszer rendeltem tőlük akciókamerát, az akkuja nagyon gyatra volt. 3-4 levélváltás után felfogták h mi a gond és küldték is a másik akkut.
-
Dr. Romano
veterán
Első rendelésem a GB-től de lehet az utolsó. Rendeltem egy akku szettet. Megérkezett, azonban a 3 balancer kábel hiányzott a csomagból. A support azonban mindenre gépiesen ezt írja nekem vissza:
"Please follow these steps and kindly answer the following questions, in order to help us review your case:
1. Please send us clear pictures of the package from all angles, including shipping labels and received item if any.
2. Please tell us the outer weight indicated on the package.
3. Please open a claim with your the shipping company stating the tracking number Q1499964560XX and the delivery date.
On our side we will also open a claim to the shipping company upon receiving all of the information above.
We look forward to hearing from you soon."
1.) Oké csináltam jó minőségű, nagy felbontású képeket ahogy kérték vagy tizet. Erre a supportra egy hozzászólásban csak 3db-ot lehet csatolni és kisebb felbontásúak kell legyenek. Szóval a kérésük és a hozzá tákolt kiszolgáló környezet nem igazán van összhangban egymással...
Mindegy a facebook üzenetben felküldtem nekik az összes képet nagy felbontásban2.) Kérik a súlyát. A képeket tisztán kivehető a matrica a csomagoláson mégsem nézik meg, írjam be én. Oké, de a címkéken nincs rajta csak a total value....
3.) Ezzel mit akarnak?
Ezeknél minden ügyintézés ennyire gyatra? Írtam nekik nem akarok semmi refundot, csak küldjék már el azokat a hiányzó kábeleket.
-
Törölnöm kellett.

Tilos, mert ref linket is tartalmaz.Ma megrendeltem a Xiaomi air purifier-t, mellé még egy zöld filtert.
Fiamnak szülinapjára pedig egy motospeed ck104 billt.
Megpróbáltam lebeszélni, nem rég kaptak, de annyira kiakarja próbálni a mechanikust. Árban tényleg jó, kérdés inkább a tartósság.
Valakinek nincs tapasztalata vele? -
cidalain
veterán
Juni 6 es 8-ai rendeleseim ma egyszerre befutottak. SB-vel jott mindketto.
Van egy jun 6-ai rendelesem, ami GEGMY csomagszammal jon, ne az meg nincs itt. Mondjuk ezt eleve 11-en adtak fel. Ennel leveleztem veluk sokaig, hogy ne a BJ-vel kuldjek, szoval emiatt kapasbol elcsuszott a feladas egy par napot.Nagyjabol az jon le, hogy az SB eleg jo, hasonlo idoket fut, talan kicsit lassabb, mint az LVS volt.
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
van valami akcios micro sd kartya ajanlat? -
Egy-két
tag
Régen bezzeg a 40 ezres telo is keresztül jött vám nélkül

Na mindegy, meg kell adni a királynak ami a királyé és az egyháznak ami az egyházé
-
cidalain
veterán
válasz
hevizms
üzenetére
10-en rendelt cucc tegnap jott meg holland regisztralttal.
Sajnos 5-6 napot allt itthon, miutan beerkezett az orszagba. Mondjuk meg igy is 2 es fel het volt, ami azert jo.
Bar emlekszem meg 10-11nap alatt futott LVS csomagokra.Az ingyenes akarmi is lehet.
Nekem van 6 es 8-ai SB de nekem nem jott meg, de van akinek kesobbi feladasu es mar megjott neki. Remelem kapok holnap csomagot, mert mar nagyon varom a porgettyuimet...
-
hevizms
addikt
Erre valaki?
Jó lenne kicsikét biztosra mennem,de mostanában nem rendeltem,csak a Xiaomi tollat,szóval nincs tapasztalatom -
Egy-két
tag
Sziasztok!
Rendeltem egy Dél-Koreai gyártótól egy technikai eszközt, 80,5 $ ért szállítással együtt. Fedex hozza, és bár még messze van Mo-tól, de már kérvényezték a vám kezelést
Be van jelölve hogy gift és mellette ott van a termek és neve ára rendesen😏 Valamint hogy 0 taxes lett rá eddig fizetve.Mit tanácsoltok ? Játszam be hogy ez csak ajándék, és nem vám köteles, vagy hagyjam az egészet a fedexre és fizessem ki nekik a vámot, vagy személyesen intézkedjek a vám hatóságnál (ez azt hiszem a legdrágább ) ?
Köszi előre is annak aki ilyet már végig csinált és megosztja velem a tapasztalatait

-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok, furcsa kérdés jön.

Van egy ma lejáró 20%-os kuponom a GB-hez, mire érdemes beváltani? Illetve lehet-e kombinálni a kuponokat, vagy vmi akciósra általánosan plusz kupon nem használható? (Talán vmi nyuszis játékon nyertem, már nem is emlékszem...)
Kapcsolódó kérdés: kaptam egy 25EUR prepaid mastercard kártyát, amire nem lehet rátölteni.
Tudtok esetleg vmi olyan androidos médialejátszót a GB-n, amiben elfogadható proci és legalább 2giga RAM van, és a -20%-kal befér a 25 EUR-ba? (28,55USD, azaz 35,6USD a -20% előtt)De jöhet bármire ajánlat, aminek van értelme, de egyébként csak úgy nem fizetnék érte.

-
cidalain
veterán
Nem lehet hogy hozzacsap valami express postát?
Nekem mostanában mindig sok dolcsis posta az alapértelmezett. Át kell pottyinteni a free postára (vagy valami olcsó regisztráltra)De banggoodon most kuponnal 18 valamennyi.
Mi Band 2 topicban irtak ma -
NORBl
aktív tag
Xiaomi Mi Band 2
19.99$, berakom kosárba, és ott meg 29.49$
Most akkor, hogy van ?
-
hevizms
addikt
Rendelnék 9 dollár értékben,szóval nem lényeg a regisztrált posta,de nem sajnálnám a regisztrált dijat sem,ha az a jobb posta mostanában esetleg.
Mi az ajánlott?
Regisztrálatlan ingyenes
Regisztrált NL
Regisztrált EUKöszi előre is

Silent77
xiaomi toll:jun11 még nem jött meg,de akkor ha hinni lehet a statisztikának a napokban beeshet?
-
Vertigo18
addikt
Június 11-én vásárolt SB...-s csomagom ma jött meg, tehát elég gyorsnak tűnik ez most.
-
cidalain
veterán
Jó hír nekem is vannak jún 6 és júni 8-as SB csomagjaim, akkor hamarosan várható.
Megjött tegnap a jún 10-ei NL registrered postás rendelésem is. Vámérték alatt fizettem érte éppen (lepontozva), de fostam hogy bekéri a NAV a papírokat, mert akkor jelentősen csúszott volna a megérkezés. De szerencsére nem kértek számlát, fizetési bizonylatot. Így mindenképpen jól jártam időben...
Itt egyébként megjegyzem, hogy a registered posta ára 1,3 $ lett volna az insurance meg 1,6 $ volt. csak ez utóbbit kértem, és ezzel automatikusan jött a regisztrált küldeményi státusz is, külön díj nélkül. -
bul07
nagyúr
Megjött az első akciós Xiaomi Mijia toll ami Jun 06 lett megvéve, és SB***** csomagszámmal lett feladva
Biztató ez a időtartam, kíváncsi leszek a többi SB*** számúakra 3-4 nappal későbbiek
Elég jó a toll, 4-et rendeltem jó lesz ajándéknak
-
Újra elérhető az EU express.
-
erh75
tag
válasz
maestro87
üzenetére
A DPD-nek biztosan nem kell, inkább annak aki behozza Angliába és utána feladja újra a csomagot DPD-vel. Két szállítón keresztül jön a csomag: Kína->Anglia(?), Anglia->Magyarország (DPD). Ezért nem változik kb 10 napig a DPD tracking, mert addig jön át a csomag Kínából és csak utána kerül fizikailag is hozzájuk.
-
bul07
nagyúr
válasz
PainKiller13
üzenetére
Már régóta van hogy átcsúszik a DPD-s
Másfél éve nekem Francia depón keresztül jött és akkor se kellet pluszba fizetni
Itt több találat is van erre -
erh75
tag
válasz
Flexy90
üzenetére
Amikor feladják Kínából a csomagot akkor rögtön kikérik a dpd-től a trackinget és ez addig nem változik amíg meg nem érkezik a csomag Angliába és ott fel nem adják újra DPD-vel (EU Express). Mivel a DPD Angliában kapja meg a csomagot és onnan hozza Magyarországra ezért nincsen tréfa, én sem fizettem. Azt hogy ki hozza Kínából át Angliába ne kérdezd
, de biztos, hogy nem a DPD. -
erzol
őstag
válasz
Silent77
üzenetére
Tegnapelőtt rendeltem egy xiaomi mi boxot HK raktárból emlékeim szerint Europe Registered postával. (Ennek sajnos semmi nyomát nem találom a rendelés adatoknál.)
RT002241446AT
Ezt a trackinget kaptam.
Trackchecker szerint osztrák posta.
Reménykedhetek, hogy tréfa nélkül megkapom szerinted? -
cidalain
veterán
Az 5 megosztasos cuccra nem minden nap ad pontot?
Vagy egy ilyen akciora csak egyszer lehet ezt elloni, kovetkezo napon mar nincs pont? -
szmyky
aktív tag
Az egyik webshopnál nekem azt mondták, hogy csak CN raktárból tudnak EU Expresszel(no áfa) küldeni.
Amelyik termék HK raktár ott nincs már okos szállítás, csak DHL vagy az ingyenesek.Lehet valami törvényi szabályozást kapott HongKong?

GearBest-en is lehet ez az ok? -
válasz
PainKiller13
üzenetére
Eddig úgy néz ki az.
Holnap megpróbálom kideríteni mi a probléma, miért került le.Bornie127: NL postához tartozik, de ők is szállítanak akkut, 2kg-ig lehet választani.
JMS a rövidítése.erh75: Első benyomás ?
Pót filter már úton van.
-
erh75
tag
válasz
PainKiller13
üzenetére
Nekem az elsővel úgy jött meg hétfőn a Xiaomi Air Purifier, kínai raktárból, angliai feladással hozta a dpd.
-
válasz
PainKiller13
üzenetére
Melyik része?

-
Bornie127
aktív tag
Az eu registered is okosított posta, csak lassab, nem?
Ha nem, már vissza is mondom a rendeléseimet.
-
EU express egyelőre kikerült a szállítási módoktól.

Remélem hamarosan újra elérhető lesz, mert nagyon drága a dhl.
Xiaomi air, eddig ingyenes volt, most 40 dollár a szállítás.
Persze mikor történik ez, amikor épp rendelném. -
bazsimano
őstag
válasz
pvt.peter
üzenetére
Igen, ez altalaba csuszik ahogy mennek a napok
azaz holnap mar July 1-5. lesz a varhato szallitas idopontja!
ezert amikor megrendeled erdemes csinlani rola egy kepkivagast! en mindig megcsinalom...es utana ha nem adjak fol azon idon belul akkor reklamalok...(nem sokszor tortent ilyen) -
pvt.peter
őstag
válasz
cidalain
üzenetére
Szia,
Köszönöm a választ illetve a tájékoztatást.
Termékoldalon ez található: Dispatch: Ships between Jun 30 - Jul 4
Akkor várok még türelemmel
Szerk.: ez a fentebbi dispatch dátum gondolom azokra vonatkozik akik épp most rendelnék meg a terméket, ugye?
-
cidalain
veterán
válasz
pvt.peter
üzenetére
A termékoldalon van egy Dispatch dátum.
Előfordulhat, hogy az adott termék nem küldhető azonnal, az ennél a dátumnál látszódik.
Mostanában azonban nekem mindig eltelik 2-3 nap a megrendeléstől, mire ténylegesen feladásra kerül.
Követő TN-t akkor fogsz kapni, ha ténylegesen feladják a terméket neked. (erről külön email üzenet is jön, amiben benne lesz a TN is). -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Most rendeltem először gearbest -ről.
Múlthéten történt a rendelés és azóta ugyanabban az állapotban van a folyamat (Processing).
"Dispatch faster" már megtörtént néhányszor, gondolom ez a gomb csak azért van, hogy a vásárló lenyugodjon
"EU Registered" szállítási módot választottam de még nem kaptam semmiféle nyomkövetőt az áruval kapcsolatban.Normális, hogy ilyen sokat kell várni, hogy beinduljon ez az egész?
-
bul07
nagyúr
Ganzo G704 [link] késhez kupon GearTG4 így 9.99$
Meg ugye van szállítási díj is mellé -
-
cidalain
veterán
sajnos az ebay link már nem él, másfél éve vettem.
viszont ez a Gearbestes nagyon hasonló, és kb ilyen árban vettem anno ebayen.
nekem viszonylag vastag a szellőző lamellája (és vízszintesen áll), és jól benyúlik a tartó füle, így azért jól tart. ha a teló rajta van, akkor kicsit stabilabb, talán mert ráfeszül a tartó a lamellára. teló nélkül jobbra balra azért kicsit csúszkál, de kifele nem.
ár-érték arányban megfelel nekem. -
cidalain
veterán
Nekem egy tok egyszeru van, ugyan ebay-es.
Nem magneses, mert nem akartam a telo hatlapjara ragasztgatni, hanem rugos klipes.
Fontos tapasztalat, hogy az en kocsim szellozoje lenyaklik, ha beteszem a telot, nem birja el. Ezert egy kis papirdarab segitsegevel ki kellett ekelnem. Igy viszont mar teljesen ok. Hosszu tavon is stabil marad a telo. -
Imy
veterán
Gépkocsi szellőzőjébe telefon tartó mi vált be a Gearbestről?
-
Sok lesz a -1.

Denyel: Köszönjük a kódot!
-
PainKiller13
őstag
válasz
Hopkins_001
üzenetére
-1, thx

-
válasz
Hopkins_001
üzenetére
Köszi!

-1 -
promagus00
tag
válasz
Hopkins_001
üzenetére
-1

-
cidalain
veterán
válasz
Hopkins_001
üzenetére
Köcce.

-1 db a keszletből. -
Hopkins_001
tag
Batman spinner 0.1$
kód: me25
30db van,1 az enyém belőle
-
Édesapámnak rendeltem jó pár hónapja egy Convoy S2+ lámpát és mikrokapcsolója megadta magát, pedig túl sokat nem is volt használva! Lehet esetleg külön venni hozzá vagy esetleg hogy lehet javítani?
-
Black Phone
senior tag
válasz
Black Phone
üzenetére
Nekem ma délelőtt megérkezett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)