Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• CactuS

Arcképgyáros

válasz cidalain #15497 üzenetére

Nem volt semmi durvulás. Leírtam, hogy ajándékba lenne és elég hülyén veszi ki magát, hogy egy új terméken van egy karc az egész kijelzőn. Írtam, hogy a fólia nem takarja el a karcot, pedig vettem rá (linkeltem a rendelési számot is) és én mondtam, hogy a visszaküldés helyett inkább féláron vennék egy másodikat, ha az nekik jó. Én nem kértem full refundot, nem is tartottam szükségesnek, mert kipróbáltam és egyébként működik a band. Nekem abszolút pozitív csalódás ez, bár eddig még kár sosem ért. GB-vel egy ügyem volt, a dinnyeszelőmet lenyúlták, de miután leketyegtek a napok, egyből újraküldték TNnel és az már megjött.

V/: Walletre kértem, úgyis akarok még mindenfélét venni, másik mi band 2, meg most rajta vagyok a porszívókon.

On: Jisiwei I3 egész pofás, nagyon nagy a kísértés. Egyszerre tud takarítani és feltörölni, ellentétben a Chuwi iLife-okkal, ez nagyon jó dolog, ~120 dollár, szállítással, bruttóban, az iLife x5 159 dollár és ugye erre még jön 2500 + 27%. A negatívum, hogy alkatrész nem találtam hozzá még ali-n sem (bajuszkefe, mop rész), pedig idővel biztos, hogy kelleni fog, plusz a hangos kommunikáció is biztos, hogy idegesítő lesz.

Új hozzászólás Aktív témák