- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
anorche1
őstag
Rendeltem még decemberben egy usb -s mérőt. Az nem jött meg, kértem resendet, ma meg is jött. De a my orders -ben nem jelent meg az új, mint a banggood -nál, csak a régi van ott. Most annak jelezem a megérkezését, és azt értékeljem?
-
Mappa
addikt
Egy ilyen 37-39k huf okosóránál mennyi rá az esély, hogy áfa+vám is terhelni fogja
-
Beni2360
félisten
Na kérem szépen, 02.21 rendelés - 02.24. posta és 03.13. érkezés, NL TN csomag. 17 nap szállítási idő, gondolom ez már megfelelő?
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
Silent77 #15193 üzenetére
Az igen
, mondjuk a fehér Xiaomis tollnál a fotón csak kínai írás van a csomagon, amit kicsit furcsállok, plusz valamiért 3 napba telt mire feladták remélem nem kamu mert a TN szám is eléggé kamunak tűnik melette. Talán valami latin betűset is ragasztanak majd rá, mert nem hinném, hogy a magyar postások tudnának kínaiul.
-
válasz
Exelsior24 #15192 üzenetére
Nem rég ezt fotózták.
[link] -
Exelsior24
aktív tag
Most nézem végre megjelentek a NL post-os tracking számok a rendeléseimnél, sőt még fotó is mellette ahol rajt a mérlegen és be van csomagolva
hát ilyet se láttam még.
-
KisApám
addikt
Ilyen hasonló, ha nem is LEGO típusú, de ilyen kirakós elektronikus áramkörös játékot ismer még valaki?
Van ilyen is, jól felszerelt, de kicsit drága. -
maestro87
őstag
válasz
PainKiller13 #15182 üzenetére
De igen. Everbuying-on viszont január végén nullázódtak.
-
-
-
cris78
őstag
Itt jobb oldalon a bannerben van 5 közösségi média jel. Nyomjatok rá, nem kell megosztani, be lehet utána zárni a megnyílt ablakot. Mindegyikért ad 10 pontot.
-
Real_Necro
veterán
-
JJRC H37 ELFIE Foldable Mini RC Selfie Drone
Ár: 31.99
Ideafly Grasshopper F210 RC Racing Drone
Ár: 245.99
FuriBee F36 2.4GHz 4CH 6 Axis Gyro RC Quadcopter
Ár: 12.89
DJI Phantom 3 Standard Kupon: 3GBDJI Ár: 459.99Ha lenne pontom a JJRC H37-et megpróbálnám.
-
Allien
veterán
válasz
Real_Necro #15168 üzenetére
Akkor meg A999, oszt csókolom. Azért kb 4-6 év körül adható talán oda gyereknek ilyen autó.
-
Criminal017
őstag
válasz
Exelsior24 #15165 üzenetére
A 15 nap simán megvan, van, hogy hamarabb is itt van. NL posta elég gyors.
-
Allien
veterán
válasz
Real_Necro #15163 üzenetére
Az a kaijun nagyon gyengusznak néz ki. Távja kifejezetten veszélyes a kiálló bot antenna miatt. Gyerek megállítja, és tologatni fogja. Kb első pár órát ha kibírja, akkor mázlid lenne. Az A999 re,ek darab. Nem túl nagy, nem kicsi, de legalább strapabíró. Mekkora a gyerek?
Ha felborítja, az ciki lenne.
-
Exelsior24
aktív tag
Most rendeltem GB-ről életemben először és holland NL Registered mail-lel jönnek, az oldalon 15-30 napot írnak ami alatt kb ideér. Ennyi idő alatt tényleg meg szoktak érkezni a rendelések Magyarországra, vagy mennyi idő körülbelül, ha a Holland postán keresztül jön?
-
üszök
őstag
válasz
Real_Necro #15163 üzenetére
Nagynak nem mondanám,15 centi a teljes hossza.
-
Letv Leeco Le 2 X527 4G Phablet Kupon: X527Le Ár: 159.99
Meizu MX6 International Edition Kupon: MX6GB Ár: 239.99
ZTE AXON 7 4G Phablet Kupon: AXONS
Ár: 389.99 -
üszök
őstag
válasz
Real_Necro #15160 üzenetére
Ez kicsit drágább autó,de propocionális a vezérlése,átmegy küszöbön,elmegy szőnyegen,van lassabb gyorsabb fokozat, 10-12 perc játék fél óra töltés.
Az everbuying-nak valszeg van köze a GearBest-hez vagy fordítva, mert a pénzek mintha egy névre mennének.
amúgy megbízható bolt én már vásároltam ott. Az autó meg out of stock nálam. -
Real_Necro
veterán
válasz
Real_Necro #15139 üzenetére
Mar a rendelesnel tartottam de feltunt, hogy csak dhl szallitas van es nem is olcson.
Ellenben megtalaltam ugyanezt itt: [link]Ismeri valaki? Megbizhato bolt?
-
bul07
nagyúr
Valami nagy bug van ezzel a gyertyás izével
Ha megosztottam újra kaptam másik számsorú linket, fene se érti hogy mi van
-
Exelsior24
aktív tag
Nyugodtan küldhettek linket nekem is privátban, kattintok szívesen, én is szétküldtem az enyémet pár embernek akit láttam, hogy írta hogy kattintana.
-
Ryder1
senior tag
Nekem is jöhetnek privátban a gyertyás linkek.
-
Kozy10
tag
válasz
powerwade #15144 üzenetére
az a problémám,hogy folyamatosan kaptam is, és költöttem is pontot, és fogalmam sincs mennyi volt a dec 31-i egyenlegem
nem lehet igaz,hogy nem szerepel sehol,
mindenki számolgassa a pontjait vagy zaklassa a supportot?
egyébként 140 körüli esemény volt a pontjaimnál jan 3-a óta...( a 14. oldalon van a 2016-os első bejegyzés) -
Kozy10
tag
A Gearbesten van 778 pontom.
Hol tudom azt megnézni mennyi jár le és mennyit kell elvásárolnom,hogy ne vesszen el?
Amúgy mi a határidő? -
Krogoth
senior tag
Vicces "akció"
Lucky Bag for Projector csupán csak $13608.71 -
hpsafl
tag
Lucky bag avagy zsákbamacska
Itt egy meglepetés terméket lehet megvásárolni egy adott kategóriából, amit az eredetinél sokkal kedvezőbb áron lehet elhozni. -
Real_Necro
veterán
válasz
Real_Necro #15138 üzenetére
-
-
vandor01
senior tag
hat???? profinak meg kell fizetni a jo munkaeszköz árát?
30e ert még rendőr őreit is elvakitja 10secre...
addig ki lehet ugrani az ablakonmég mindig jobb mint majd 100ejros zsakbamacskért kell perkálni a tréfát?
jol lehet valaszolni a vamkerdesekrezsakbamacska!
vam+afa+6000 -
válasz
Real_Necro #15130 üzenetére
Azóta több lehetőség is van,sokáig folyamatosan tolták a kézbesítési határidőt,de kivártam.Amikor kifizettem,csak DHL szállítás volt.Pedig már leveleztünk is,hogy lehet visszakérem az utalt összeget-de úgy voltam vele,jó kedvezménnyel inkább megvárom,nem sürgős az érkezése.
-
Megjött a vámkalkuláció. 7000 ÁFA és 6000 a DHL díja.Egy 60 USD-s cuccért (jó,ez már a kuponnal csökkentett ár,amúgy 110 USD)
-
válasz
Real_Necro #15123 üzenetére
Most néztem videót, nagyon komoly.
Nem is figyeltem, hogy ez ilyen.
Kell! -
Xiaomi Redmi 4A 4G Kupon: Redmi4AS
Ár: 112.99
OnePlus 3T 4G Phablet Kupon: OnePlus3TS
Ár: 399.99
Umi Plus 4G Phablet Kupon: UmiPlusE
Ár: 159.99
Xiaomi Redmi 4A 4G Smartphone Kupon: Redmi4AGB Ár: 102.99JISIWEI I3 Smart Robotic Vacuum Cleaner EU, Kupon: JISIWEI3EU Ár: 129.99
XK Detect X380 GPS Headless Mode 2.4G RC Quadcopter Kupon: GB3rdXK380 Ár: 227.99
Sunding SD - 576C Wireless Bicycle Computer Kupon: SD576YY Ár: 9.39
Cube iWork 10 Flagship Ultrabook Tablet PC
Kupon: iWork104 Ár: 145.99
XiaoMi Mi Pad 2 Kupon: mipad223 Ár: 229.99Apróságok:
Keyring Soldier Model Pendant Kupon: ring1 Ár: 0.99
Keyring Soldier Model Pendant Kupon: ring2 Ár: 0.99
DHD X - RUN C1 Wall Climbing Car IR Control Climbing Mode Kupon: RUNC1 Ár: 9.99
Keyring Soldier Model Pendant Kupon: ring3
Ár: 0.99
Internet Meme Doge Head Mask Kupon: Doge1 Ár: 7.99RC:
WLtoys No. 12428 1 / 12 Scale 2.4GHz 4WD Off Road Vehicle with LED Light Ár: 65.99
GB - X210 Carbon Fiber Frame Kit RC Racing Drone Ár: 219.99 -
belaur
tag
Én Xiaomi MiPad2-re pályázom, de egyelőre semmi jó akció.
-
erzol
őstag
válasz
Exelsior24 #15113 üzenetére
Akciós terméknél az eredeti árból vonja a kupont.
Ha esetleg rákapsz és többször vásárolsz, értékelsz akár fotóval videóval, gyűlni fognak a pontjaid.
Ezekkel tudod az akciós árakat lejjebb faragni. -
hpsafl
tag
-
Exelsior24
aktív tag
Sziasztok,
Még nem vásároltam eddig soha a GB-n de most kinéztem pár dolgot, csak nem értem teljesen, hogy vannak ezek a 8-10-12%-os kupon kódot, betettem a terméket a kosárba , ami hozzáteszem most akciós áron kapható és ha beaktiválom hozzá a kódot, akkor nemhogy csökken az ára, hanem feljebb megy sokkal!
Szóval ezeket a kuponkódokat csak a teljes árú nem akciós termékekre lehet felhasználni? Próbáltam több akciós terméknél is de amint beaktiválom a kuponokat egyből feljebb ugrik az alap ár, azt hittem ebből az árból a kuponnal még le lehet faragni, de ezek szerint ha jól gondolom akkor ez az akciós termékeknél nem működik. -
bul07
nagyúr
Talált már valaki valami kihagyhatatlan akciót a nagy születésnapi akciójukba?
Sima átlagos akciók és annyi
De jöhetnek linkek mit kell megvenni
-
petrson
senior tag
Sziasztok,
Rendeltem Gearbest-ről egy Nillkin Magic Disc III-at. Megérkezett, de nekem túl könnyűnek tűnik maga a szerkezet, az alján pedig más a felület (matricás), mint a youtube kicsomagolós videókon. Lehetséges, hogy ezek is hamisítványt árulnak?
A csomagoláson ugyan van verify kód, de ebben nem hiszek, a dobozba úgyis azt tesznek, amit akarnak.
-
Real_Necro
veterán
válasz
Mikulásbá #15109 üzenetére
Értelemszerűen add meg a pontoknak megfelelő adatokat. Mellékletként csatolhatsz bármit, ami valós és megkönnyíti a vámkezelést, de csak annyi kell, amit kérnek. Minél bonyolultabban válaszolsz, annál hosszabb és kényelmetlenebb lesz az eljárás.
Pontokba szedve megírod amit kérnek és ennyi. Ne csatolmányból kelljen nekik bogarászni... de szerintem ez eléggé egyértelmá, nem kell ezen már ennyit parázni meg túlbonyolítani.
-
válasz
Real_Necro #15106 üzenetére
Nem csalni akartam,ahogy írtam az is több 22 euronál.
-
Real_Necro
veterán
-
válasz
Real_Necro #15102 üzenetére
Nem véletlenül kérdezem,mert ahogy írtam,a GB-s számla nem a valós összeget tartalmazza-vajon miért??
Ha azt küldeném be,nem fogadnák el?Mondjuk az is több,mint 22 euro. -
válasz
havri1 #15100 üzenetére
A 2 összeg nem egyezik,ahogy már írtam!Ilyenkor mi van?
A konkrét átutalásról a bankomnál lévő kivonat kell?Azt a honlapon belépve le lehet tölteni?Számla szerinti, pontos magyar árumegnevezés : itt simán írjam be a pontos típust és hogy mi is ez?
Címzett bejelentett lakcíme : it is elég ha csak simán beírom,vagy be kell szkennelni a lakcímkártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Melyik tápegységet vegyem?
- E-roller topik
- Autós topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Eladó fullos Asus Tuff PC Plusz Monitor +...
- Gamer Gép- Gigabyte Z790, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RTX 4070 Ti Super, 1 TB M.2 SSD, 1300W
- 2DB ZSÍR ÚJ BONTATLAN Zebra Z421T Címke nyomtató
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest