Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Gamepad

Hozzászólások

(#4456) morfondőr válasza SunMount3r (#4454) üzenetére


morfondőr
őstag

Azért azt vedd figyelembe, hogy sokkal jobb a One kontroller, mint a 360-é! Én sokáig használtam a 360-ast, elsőre furcsa volt a One, de nagyon gyorsan meg lehet szokni, sokkal precízebb, finomabb benne minden! És ott van benne a jack aljzat is, amivel gyakorlatilag van egy wireless headset-ed is.

fs-zsoci: play and charge kit-et külön tudsz venni hozzá, ha jól emlékszem 7000 ft körül láttam legutóbb. Bundle-ban is van, csak ahhoz nem jár pc vevő, szóval vagy ezt, vagy a vevőt mindenképp külön kell megvenned. A desktopot meg csak külön progi használattal tudod vezérelni, olyan nincs, hogy a kontroller vezérli az egeret. Viszont jó eséllyel ezt a progit ki kell lőni, mielőtt játékot indítanál, mert be fog kavarni. A többi kérdésedre pedig kaptál már választ.

kkf: mindenképp kell a két analóg kar (mini joystick) és a d-pad is minden modern játékhoz! Ha megnézed az xbox és a ps kontrollerek gombkiosztását, mindenhol ugyanannyi gomb/vezérlő van, ezeket használják a játékok. Ha speciális kontrollert veszel, akkor csak azzal a speciális játékkal fogsz tudni játszani, amihez az való!

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Gamepad
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.