Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabog4
aktív tag
Merem állítani
kbugyanaz.
Nem tud beállni 0;0-ba picit kézzel kell odatolnom, ezredmilit. Hozzáérek megint rossz. Nálam főleg fifánál zavaró. Ott a menüben is nehéz navigálni. Mortalban is nehéz így kombót nyomni.
Használhatatlan. maradjunk ennyiben. (Igazából az összes játéknál rossz.)
2db joyom is ilyen. Van egy 3., ami ugyanez a típus (Tehát ebből 3db van). Annak a kábele halt meg, azt cseréltem, az jó, az megáll 0;0...
Nem akarok venni még 1-et...Szétkapom, de úgy látszik nem tudnak érdemi segítséget nyújtani. Nem nagy összegű cucc, de nem kockáztatnék. Főleg, ha kiderül, hogy van könnyebb út is... vagy pontos műveleti eljárás.
Külön ilyen fórum meg nem tudom van-e...mire keressek rá? "Mókulás"
-
szabog4
aktív tag
Sziasztok.van valami megoldás arra, hogy ne érzékeljen félre a stick. Jobb oldali picit balra érzékel és ugrál a bal meg jobbra fel. Másikkal is hasonló problémám van. Kiakartam tisztitani, de nem látok rá lehetőséget. Speckó szerszám kell vagy szét kell forrasztani? Esetleg van rá más megoldás? Nem kívánom kidobni.
xbox controller emulátorral kalibráltam, de itt más probléma van.
Kétlem, hogy fontos a típus.
Saitek Rumble , holnap pontosítom, ha kell, most nem vagyok a közelében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Metal topik
- OLED monitor topic
- Túra és kirándulás topic
- Milyen egeret válasszak?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 6 Pro 512GB Black Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem tud beállni 0;0-ba picit kézzel kell odatolnom, ezredmilit. Hozzáérek megint rossz. Nálam főleg fifánál zavaró. Ott a menüben is nehéz navigálni. Mortalban is nehéz így kombót nyomni.