Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz gabee97 #3157 üzenetére
Xinput szabványt ismerő kontrollert keress. PS-es kiosztásúból nem tudok olyat, amit mernék ajánlani, és forgalomban is van, a logitech F710-e volt ilyen, de már nem forgalmazzák, ahol igen, ott heroin árban van. A receivere tud bugos lenni, de ez adott esetben gariban intézhető, nekem nem volt vele gondom, amikor próbáltam, attól függ van-e komolyabb zavaró körülmény.
A másik az X360 wireless padja, itt figyelni kell arra, hogy receiverest vegyél, mert a sima vezeték nélküli vevőegység nélkül csak a boxhoz tud csatlakozni, PC-hez kell a vevőegység is. Árba kb. belefér, de nem PS kiosztású. Én megbékélnék vele a helyedben.
A többiről ahogy látod parázs vita folyik, nem mennék bele, maradjunk annyiban, hogy xinputos padokból ezekkel van tartós tapasztalat, ezek jó padok, a többi nem ismert, vagy nem xinputos.
Tudtommal mindkettő elemes, de ez nem tudom miért szempont, szerintem a beépített akkus kellemetlenebb jószág.
[ Szerkesztve ]
-
Callisto
őstag
válasz gabee97 #3157 üzenetére
Vezeték nélkülit, de ne elemest? Azt hogy? Ha arra gondolsz, hogy akksis akkor nincs miért aggódnod. Létezik AA akksi és tudod használni hozzájuk. PS-es kiosztású szimmetrikus kontrollert megbízhatót, jót csak a Logitech F710-et és DualShock 4-et tudom ajánlani részemről. Előbbit már nem gyártják, de a vezeték nélküli kapcsolata a Logitechnek amúgy is hírhedten rossz. Szóval sok választásod nem maradt. Viszont a DualShock 4-et nem kapod meg 10 ezer alatt. Esetleg DualShock 3, de a 4-nek már sokkal jobb az ergonómiája.
Ui.: Dualshockhoz van XInput emulátor. Teljesen jól megy mindennel, mintha XBox kontroller lenne. XBox kontroller drivert is telepít fel.
Egyébként ha le tudsz mondani a szimmetrikus joyokról, akkor XBox kontroller (receiveres) vagy az új Thrustmaster. Az asszimmetriát meg lehet szokni.[ Szerkesztve ]
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest