Hirdetés
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mára elég volt a reklámokból
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz gabee97 #3157 üzenetére
Xinput szabványt ismerő kontrollert keress. PS-es kiosztásúból nem tudok olyat, amit mernék ajánlani, és forgalomban is van, a logitech F710-e volt ilyen, de már nem forgalmazzák, ahol igen, ott heroin árban van. A receivere tud bugos lenni, de ez adott esetben gariban intézhető, nekem nem volt vele gondom, amikor próbáltam, attól függ van-e komolyabb zavaró körülmény.
A másik az X360 wireless padja, itt figyelni kell arra, hogy receiverest vegyél, mert a sima vezeték nélküli vevőegység nélkül csak a boxhoz tud csatlakozni, PC-hez kell a vevőegység is. Árba kb. belefér, de nem PS kiosztású. Én megbékélnék vele a helyedben.
A többiről ahogy látod parázs vita folyik, nem mennék bele, maradjunk annyiban, hogy xinputos padokból ezekkel van tartós tapasztalat, ezek jó padok, a többi nem ismert, vagy nem xinputos.
Tudtommal mindkettő elemes, de ez nem tudom miért szempont, szerintem a beépített akkus kellemetlenebb jószág.
[ Szerkesztve ]
-
Callisto
őstag
válasz gabee97 #3157 üzenetére
Vezeték nélkülit, de ne elemest? Azt hogy? Ha arra gondolsz, hogy akksis akkor nincs miért aggódnod. Létezik AA akksi és tudod használni hozzájuk. PS-es kiosztású szimmetrikus kontrollert megbízhatót, jót csak a Logitech F710-et és DualShock 4-et tudom ajánlani részemről. Előbbit már nem gyártják, de a vezeték nélküli kapcsolata a Logitechnek amúgy is hírhedten rossz. Szóval sok választásod nem maradt. Viszont a DualShock 4-et nem kapod meg 10 ezer alatt. Esetleg DualShock 3, de a 4-nek már sokkal jobb az ergonómiája.
Ui.: Dualshockhoz van XInput emulátor. Teljesen jól megy mindennel, mintha XBox kontroller lenne. XBox kontroller drivert is telepít fel.
Egyébként ha le tudsz mondani a szimmetrikus joyokról, akkor XBox kontroller (receiveres) vagy az új Thrustmaster. Az asszimmetriát meg lehet szokni.[ Szerkesztve ]
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robotporszívók
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
- Milyen TV-t vegyek?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Dunu DTC800
- Eladó Thinkpad P14s g2 ( T14 G2 )AMD (ryzen 7 pro 5850u 16Gb 500Gb) 5 HÓ gyári garival
- HPE BLC7000 2200W 2250W 2400W 2450W Szervertápegység Táp + Breakout Board - Számlával
- ASUS RT-AX57 AX3000 Router
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB Wi-Fi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest