Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blazin
csendes tag
Eladtam a PS4-emet, de a kontrollert PC-n is használtam, és mivel bevált, vásároltam egy új Dualshock 2.0-át (ami a Slimhez és a Pro-hoz jár). Az előző plug-n-play módon működött, a PS4-hez kapott töltőkábellel, USB 2.0-ás porton csatlakoztatva. Vásároltam egy kábelt is, de csak valami egyszerűbbet, nem márkásat és ugyan a kontollert csatlakoztatja, ha be van dugva, kilövi a DFX Audio Enhancert és nincs hang. Ha kihúzom, megint van. Csatlakoztatáskor egyből illesztőprogramot keres, holott ezelőtt semmit nem írt ki, csak működött és kész. Most viszont Wireless Controllerként ismeri fel és a játékok is X-Box vezérlőként kezelik az A,B,X,Y gombokkal.
A kérdés, hogy vajon az új Dualshock 4 miatt van az egész vagy a kábel nem megfelelő? Van valakinek tapasztalata a Slim vagy a Pro tulajdonosok közül az új Dualshockkal PC-n?
A segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- Építő/felújító topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Revolut
- Netfone
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ANNO 1800
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Thinkpad P16v Gen1 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Precision 5680 27% 16" FHD+ IPS i9-13900H 32GB 2TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- RTX 4060 Ti 16GB GARANCIÁS (Alza) + Kingston Fury RAM keveset használt
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB 98% Akku Újszerú,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Gari!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest