Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blazin
csendes tag
Eladtam a PS4-emet, de a kontrollert PC-n is használtam, és mivel bevált, vásároltam egy új Dualshock 2.0-át (ami a Slimhez és a Pro-hoz jár). Az előző plug-n-play módon működött, a PS4-hez kapott töltőkábellel, USB 2.0-ás porton csatlakoztatva. Vásároltam egy kábelt is, de csak valami egyszerűbbet, nem márkásat és ugyan a kontollert csatlakoztatja, ha be van dugva, kilövi a DFX Audio Enhancert és nincs hang. Ha kihúzom, megint van. Csatlakoztatáskor egyből illesztőprogramot keres, holott ezelőtt semmit nem írt ki, csak működött és kész. Most viszont Wireless Controllerként ismeri fel és a játékok is X-Box vezérlőként kezelik az A,B,X,Y gombokkal.
A kérdés, hogy vajon az új Dualshock 4 miatt van az egész vagy a kábel nem megfelelő? Van valakinek tapasztalata a Slim vagy a Pro tulajdonosok közül az új Dualshockkal PC-n?
A segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magisk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NBA és kosárlabda topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Suzuki topik
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest