- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
morfondőr #5564 üzenetére
F710-zel sem lesz, a gép felé ugyanaz mint az xbox kontroller, mert ugyanúgy xinput szabvány, natívan ismeri minden játék (ami az xbox kontrollert is).
A kettő között szerintem a tartósság és az ergonómia dönt, én személy szerint az F710-ről kevesebb problémát hallok, de xbox kontrollerből több van az usereknél, így ez nem feltétlenül összehasonlítható.
Az xbox kontrollernek annyi előnye van, hogy az később átvihető konzolra, mióta megvan a PS4-em, a logitechek teljesen parlagon vannak.
-
törölt tag
válasz
morfondőr #5461 üzenetére
Igen, arra már rájöttem, hogy kontrollerrel vagy gyorsan vagy pontosan célzok, a kettő együtt nekem nem megy (még).
De szeretek kontrollerrel játszani, pláne a kanapéról a tévén a házimozival főleg, amikor melóban már ültem sok órát a gép előtt. Kompetitív fps-sel nem játszok, a többihez meg igyekszem fejlődni.
Legjobban egyébként akkor is érzékelhető, amikor a bal stickkel próbálsz játékban váltani a séta és a futás között, ott kijön nagyon, hogy mekkora a holttér. -
juust
csendes tag
válasz
morfondőr #5453 üzenetére
Közben megfejtettem, legalábbis egyelőre úgy tűnik. Eszközkezelő/Hálózati kártyák/Xbox Wireless Adapter beállításainál kikapcsoltam az energiatakarékossági funkciót, illetve a Selective Suspendet. Bár nem értem hogy a fenébe lehet olyan segghülye a windows hogy játék közben gondol egyet és kikapcsol valamit amit éppen használok..
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
morfondőr #5131 üzenetére
Tökéletesen érzékelik egymást az előző generációs Xbox One Wireless Adapter el
Bátran ajánlom ,Szerk.
+ Járt mellé Microsoft Game Pass -
pinnacle
nagyúr
válasz
morfondőr #4844 üzenetére
OK! Köszi! Most látom, én akciósan vettem, már nem is kapható.
-
-
Metacska
aktív tag
válasz
morfondőr #4797 üzenetére
Sziasztok,
Végül rájöttem egy nyilvánvaló tényre, aminek ha nyilván tudatában vagytok, akkor azt javasoljátok. Szóval van itthon PS4 Pro és hozzá ugyebár DS kontroller.
Egy lelkes fejlesztő készített egy windows emulatort, amivel XBOX controller-nek ismeri fel USB-n vagy bluetoothon használva. Így tökéletesen működik. Nem kellett pénzt kiadni.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
morfondőr #4782 üzenetére
Köszi a gyors összefoglalót. Jó lenne egy topic összefoglaló a betoppanóknak, mint én. Egy hirtelen ötlettől vezérelve gondoltam veszek egy-két csihi-puhi játékot steam akció alatt és mondjuk kényelmesen gamepaddel játszanék, de így, hogy kb. 17k a kontroller így ezt az ötletet átértékelem....
-
gyulazsolti
senior tag
-
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
morfondőr #4652 üzenetére
Igen BT mivel a laptopba alapból van, a gép vevője tuti jó két hetes gép fejhallgatót sose dob el pl.
Van ilyen kis receiver stickem akkor kipróbálom azzal.
Itt van egy kb 1 - 1,5mm-es mozgás ami alapból nem zavaró de mikor fogást váltasz játék közben olyan bizonytalan érzetet ad a gamepadnak.
Attól félek igazából csak, hogy rosszabb lesz a végén meg közlik ejtve volt vagy valami nekem meg széthullik a kezemben magától. -
Micsurin
nagyúr
válasz
morfondőr #4650 üzenetére
Köszi
Sajna megy szerintem garira a gamepad... Bal oldal panel egyre jobban mozog és eldobálja a kapcsolatot a pad, teljesen véletlenül egy másfél óra után behülyül. Ott be-kikapcs és egy darabig jó, nem akku/elem lesz.
Épp keresgélem hova lehet vinni, Notebook.hu-s vétel de náluk feleslegesen adnám le max elzavarnak, eladó szentül állította csak reciverrel fog menni a kontroller... szakértők.
-
Sinesol
veterán
válasz
morfondőr #4627 üzenetére
Mármint arra gondoltam, hogy eredetileg PS4 volt a fókusz és azt vették figyelembe, hogy minél intuitivabb, kényelmesebb legyen a kezelés, és olyan a gombkiosztás, hogy PS4 kontrollerrel a legkényelmesebb.
Pl Xbox-nál máshol van a Dpad, más az analóg irányítók elhelyezkedése, stb.Amugy steamet én is lattam, de azt olvastam máshol sincs gond, egy progit telepit az ember és megy mindennel a Dualshock is.
-
-
-
sNk77
aktív tag
válasz
morfondőr #4517 üzenetére
Pár napja használom a kontrollert és tetszik. Sok driftelésnél a vibrálást kikapcsolom mert ott már sok. USB kábellel is működik amit nem adtak mellé, de szerintem az mindenkinek van otthon ha lemerülnének a mellé adott elemek és nincs otthon pót vagy tölthető elemek. Szerintetek ezt vagy tölthető elemeket+töltőt érdemesebb venni? Ha elemek+töltő akkor tudnátok ajánlani? Köszi előre is.
-
-
válasz
morfondőr #4520 üzenetére
Koszi! Azt nem tudom, viszont ugy latom nalad is van ami hibahatar kornyeken van.
0.05 es kornyeke meg OK, 0.1-nel kezd el magatol driftelni a kontroller...
A te, es a reddit-es kommentjeidet elnezve ugy latom ez ilyen, ezek igy vannak gyarilag belove.
Volt aki visszakuldte MS-nek es kapott 0.01-es pontossagra belott peldanyt. -
Piftuka
veterán
válasz
morfondőr #4494 üzenetére
Ezt értem, csak azt nem, hogy kinek az ötlete volt a menü hívást az analóg kar nyomógombjára tenni?
Elképzelni nem tudom, hogy bárki is tud úgy játszani vele, hogy véletlenül nem nyomja meg állandó jelleggel az izgalom hevében...
Egyébként mire való a D-Pad, ha nem irányításra?
-
válasz
morfondőr #4484 üzenetére
Vicc az egész komolyan...
Megy vissza!
Van most nálam megint egy PS4 Dualshock v2 és tökéletesen működik, érzésre sokkal minőségibb, nem recseg, nyeklik ropog... Kicsit tesztelgetem még aztán lehet rendelek egy ilyet. Mondjuk anno soha semmi bajom nem volt ezekkel a vezérlőkkel pedig csaptuk őket rendesen. -
Piftuka
veterán
válasz
morfondőr #4466 üzenetére
Köszönöm a választ Mindnyájatoknak!
Írjátok, hogy "kényelmesebb"... Ezek szerint az Xbox360 alakja más egy kicsit, mint az Xbox One kontrolleré?
- A gombok elhelyezkedése is más, vagy "csak" a ház formája?
Ma volt szerencsém megnézni THRUSTMASTER GPX kontrollert.
Az eladó srác 4 éve használja, és nagyon elégedett vele, de itt a vélemények zöme éppen arról ír, hogy nem tartós... Ez nem túl biztató.
Kényelemre, a gombok minőségét illetően jónak tűnt.
A D-Pad viszont csak 4 nyíl, ami nekem nem szimpatikus. Én a teljesen "körbe" forgó megoldást kedvelem.
- Az Xbox 360-on és az Xbox One-on milyen a D-pad?
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
morfondőr #4425 üzenetére
Igaz.
Meg hát mondhatnám, hogy játék közben úgysem a gombokat bámulom... Amúgy közben írt a gyártó, valóban a fekete az újabb verzió, de a két kontroller csak kinézetben tér el, tudásban tök egyformák. Így lehet feladom a színes utáni vadászatot, mert bár lehet kapni, de drágábban, mint a feketét és csak a kinézete miatt nem fizetnék többet érte, bármennyire is tetszik jobban.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
morfondőr #4411 üzenetére
Mondjuk milyen esetben kellhet egyszerre 8 kontroller?
Az X 360 vevője 4-et tud, szerintem az is unsztig elég (és akkor lehet venni hozzá a sima receiver nélküli controller-eket).
Mondjuk engem is érdekel mennyire kényelmesebb/jobb a ONE, de a 360 nagyon bejött és nem is lő túl annyira az árban, mint a ONE.
-
-
-
mcs
veterán
-
Laci.M
senior tag
válasz
morfondőr #4365 üzenetére
Hivatalos álláspont szerint mennie kéne egyszerre akár 4 kontrollerel is. Elméletileg semmilyen mókolás nem kell, és azt sem írja, hogy melyik fajta vevő kell hozzá.
(A Bluetooth a win10 only)
-
Zola01
tag
válasz
morfondőr #4333 üzenetére
Köszi!
Végül egy Xbox one kontrollert rendeltem vezetékkel együtt 16.5k-ért.(most ingyenes a szállítás)
Sajnos vezetékes 360-ast nem találtam raktáron, és rendelni sem tudtam. Ez kicsit drágább volt, mint a 360-as de jobban szeretem a vezetékes megoldást, és így van lehetőség akár vezeték nélkül is használni majd.
Remélem bírja majd pár évig -
DeFranco
nagyúr
válasz
morfondőr #4301 üzenetére
ahogy a kolléga is írja, azért az árért már inkább xbox kontroller, mert az tutira működni fog minden játékkal, az f710-re pedig nincs garancia, hogy mókolni kell-e majd emulátorral.
hörrr...
van rá garancia, sőt garanciább garancia van, mert az f710-be implementálták a full xinput supportot ÉS emellett tudja a directinputot is amit egyébként az xbox kontrollerek nem (kérdés, hogy van-e erre szükség, de tudja). kompatibilitás szempontjából tökéletesen édes mindegy, hogy logi f széria vagy xbox kar(ok).
ami miatt inkább az xbox pad felé dől a mérleg, az az, hogy az f710 vevője tud hülye lenni, időnként meg is döglik, cserébe az x360 pad analógja meg képes arra hogy egy idő után húz, meg kopik a karok felülete.
az ergonómia ízlés dolga, de tényleg kicsit jobb az x design de nekem f310-em van és szeretem.
én vezetékesben 50/50 logit vagy x padot vennék, amelyik olcsóbb, wirelessben x padot
-
DeFranco
nagyúr
-
hramon94
tag
válasz
morfondőr #4238 üzenetére
Megvan a kontroller és szuperül működik Bluetooth-on. Asszonynak is nagyon tetszik most is ő nyomja a Fifat. Hamarosan be kell szereznem még egyet. Mik a lehetőségek hogy két kontrollert tudjak használni? Kell vennem egy hozzá való vevőegységet és az kezeli egyszerre a kettőt? Vagy egyik Bluetooth és a másik a vevőn?
-
BalaG
aktív tag
válasz
morfondőr #4243 üzenetére
Ja értem
Viszont most fedeztem fel hogy két fajta adapter van pc-re és nem vágom mi a klünbség hiába néztem utana. EZ és E között mi rejlik..nekem az első van és remélem az is elbír 2 joy-t mert második az tudom hogy akár 8-at is elvisz (csak nehogy vennem keljen masik adaptert, hogy asszonnyal tudjunk gémelni)
De hát puding próbája az evés lehet ma veszek egy sima one joy-t és kiprobálom, ha nem viszi ezzel a vevővel max eladom hardverapron az egészet a ge***be
Új hozzászólás Aktív témák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motoros topic
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Óra topik
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Elektromos cigaretta 🔞
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest