Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
válasz #76500480 #88096 üzenetére
Nyár óta mindig van valamelyik német webshopban 100EUR körül... (BF héten bizonyos méretek még 70ért is...)
Ahogy nézem az új cipőkből hasonló kategóriás a Ride 17, azt érdemes lesz figyelni majd ha egyszer elkezdik akciózni.
Más: Ma szabadnapos voltam, elmentem egy hosszú havas terepes körre... a héten 4 napba kellett sűríteni az edzést, nem biztos hogy jó ötlet volt a szerdai 400-as résztáv, meg a tegnapi bringás threshold session után ezt betenni, de most jön 2 nap pihenő
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
-
törölt tag
38-40ezerért már nem találok Novablast 3at, helyette 48e Megjelent a 4v, csak nincs mit kiszórni… találós kérdés: vagy ilyen keveset gyártanak vagy az adózott eredményt kell fel tornászni
-
xy.zsolt
őstag
válasz ígyvanferi #88093 üzenetére
Nekem ugye a pörgös tempóra használt Rebel a puhább talpú....és ott is van létjogosultsága mert a térd jóval többet kap mint egy Z2es tempón. Utóbbihoz át is villant nemrég bennem a gondolat, hogy Rebel v3at használjak, de pont nem frankó a lábnak az ha minden tempóra puhább talpat használunk. Szóval marad Z2re a kicsit keményebb daily trainer, magasabb drop-pal....edzve ezzel is a szalagokat.
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
zaskar
senior tag
válasz Napfénysüti #88089 üzenetére
Ha már visszaküldés, mondok még jobbat: vagy két hete Emag-hoz küldtem vissza egy Garmin Forerunner 965-öt. Szombat reggel betettem az easybox-ba, hétfőn délben már ott volt a pénz a számlámon. Nem akartam elhinni, két nap alatt intézték, ráadásul hétvége volt.
-
ígyvanferi
addikt
válasz xy.zsolt #88087 üzenetére
Nem hiszem, hogy összefüggést kéne keresni a tempó és a cipő ára között. Egy lassú futó is megérdemelhet extra kényelmet. Márpedig egy Nimbus az erről is szól, nemcsak arról, hogy egy 100+ kg-os futónak is egyben maradjon a futóműve.
Én speciel sokkal szívesebben húzom fel pl. az említett, bár eggyel korábbi Nimbust vagy Saucony Triumphot, mint egy mezei, 120 eurós alapárú daily trainert. Le is fogom építeni ezt a kategóriát a kollekciómban, nem nagyon tervezek ilyeneket venni, maradnak a könnyű, gyors versenycipők, meg a prémiumabb, max. cushion modellek (persze nem 150 euróért...).
Sajnos egyébként az alap daily trainereknek is szépen emelgetik az árát. Egy Pegasus 40 is 130 euróról indul a korábbi 120 helyett. Most volt ez a futós esemény Amerikában, ahol bemutatta mindenki a jövő évi modelljeit, hát nem nagyon rémlik, hogy elhangzott volna a 120 vagy akár 130 euró/dollár, mint kezdőár. Persze igazi belépő modelleket ilyenkor nem mutogatnak. -
zaskar
senior tag
válasz Chuck Norris #88088 üzenetére
Nem mostanában volt GT1000-em, de Asics-ból mindig 46-os kellett. Egy kivétel volt eddig, egy Dynablast, abból elég volt a 45-ös.
-
tomcica
Topikgazda
válasz xy.zsolt #88087 üzenetére
A Nimbus azoknak kell,akik eeextra csillapitast akarnak,vagy rakenyszerulnek Hoka Bondi stb. szinten zenesz.
Nekunk ilyen cipo akkor kell csak,ha homok/iszap/mocsar versenyre keszulunk es imitalni kell valahogy az erzestThere are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
veterán
Most az aszfaltos cipom egy asics gel windhawk 3, de a merete tul nagy, lecserelnem valami budget opcióra, amig erkezik valami jo akcio. 5:30-6:00 pace, 10 km kornyeki sik tavokon. Ezekre hirtelen a decathlonos cipok ugranak be, azok eleg budget verziok, van valami hasonlo 20-25k kornyeken? A 4-es a jelenlegibol nem annyira osztott talppal furanak tunik.
42 es 42,5 mereteket vadaszok.[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz ígyvanferi #88086 üzenetére
Kipróbáltam ma a fűzést amit linkeltél. 10,5 km-t futottam a Pumában és nem kötődött ki.
Viszont egy nagyon kicsit szorította a lábfejem ahol megkötöttem. Elcseszett egy lábfejem van sajnos, amennyi rúgást kaptam már kicsit olyan mintha megdagadt volna.Ha már visszaküldés: Bestsecreten ingyen visszaküldtem a kisebb Pumát és pont egy héttel később vissza is utalták az árát.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
xy.zsolt
őstag
válasz ígyvanferi #88086 üzenetére
Ezt írja a linkelt oldal: "Running pace: Medium (5 min/km) — Slow (> 6 min/km) — Medium - Slow (5-6 min/km)"
Nos kérdem én, mi a 'péklapátnak' kell 150€-s cipő ezekhez a tempókhoz??? 🤔....kivéve ha túlsúlyos egyénről van szó aki extra csillapítást igényel és ezt egy HOKA alternatívának tervezték esetleg
te mondjuk jóval gyorsabb tempót futsz (túlsúlyod sincs), szóval nem rád vonatkozik a felvetés hanem általánosságban.[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
válasz bandus #88070 üzenetére
Misterrunningon 120 euróért van több színben is Nimbus 25 (sötétkék, fekete, színes talppal, meg a trail).
Cumulus 25 pedig 100 euró kékben és a TR változat: [link], [link].
Ezek persze nem akkor bestbuy árak, de a Nimbus pl. elég prémium modell ahhoz, hogy nagy mázlival lehessen csak kifogni nagyobb kedvezménnyel (női modell a zalando fénykorából 31 ezer Ft-ért ilyen mázli volt).[ Szerkesztve ]
-
tomcica
Topikgazda
válasz xy.zsolt #88080 üzenetére
A tempos resznel eleg,ergo kethetente a 10-12km konnyed tempo + felkapasok vegen rombolj be egy jo 2km-t (ott mar nem kell felkapni...az egesz egy felkapas ) a legvegen mehet akar fullosan az a 30-40mp.
There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
zaskar
senior tag
válasz ígyvanferi #88082 üzenetére
10 éve rendelek tőlük rendszeresen, de a 2020-as visszaküldés volt az egyetlen eddig. Az sem a sajátom, hanem egy barátomnak rendelt cipő volt. Akkor ha jól emlékszem 2000 Ft körüli összeg volt a feladás, cserébe hónapokig keringett a világban. Ha azóta így megdrágult, akkor tényleg nem éri meg foglalkozni vele. Néhány helyre feltettem, meglátjuk érdekel-e valakit. Csak azért mertem megrendelni, mert a Saucony volt eddig az egyetlen, amiből az elmúlt 15 évben mindig jó volt ugyanaz a méret. Ez sem durván nagy, de terepcipő esetén (is) nagyon kényes vagyok a pontos illeszkedésre.
-
ígyvanferi
addikt
válasz zaskar #88076 üzenetére
Én az elég magas visszaküldési költség miatt mindig nagyon óvatosan (értsd, csak abszolút tuti méretet) vásárolok tőlük, így még nem volt szükség returnre.
Tavaly év végén volt egy olyan esetem velük, hogy bő egy hónap után sem akart ideérni egy csomag, levelezgettünk kicsit, felajánlották, hogy újra elküldik, amit rendeltem vagy visszatérítik az árát. Utóbbit választottam, és az akkor néhány napon belül meg is történt. Ez alapján lehetséges, hogy ne tartana már 3 hónapig a pénzvisszatérítés.Nézted már, mennyi lenne visszapostázni? Nekem valami 5-6000 Ft rémlik legutóbbról. Inkább felraknám marketplace-re vagy valami hasonló helyre simán azért a 26 ezerért vagy egy minimálisan olcsóbban, mert nem is használt a cucc és eleve elég alacsony áron vetted.
-
SirRasor
addikt
válasz SirRasor #87960 üzenetére
Ígértem egy scannelést, de úgy néz ki semmi se akarja, hogy összejöjjön.
Elkezdtem befényképezni, de nem jó a minőség, kéne állvány és jó fényviszonyok, mert a vaku a fehér részek miatt olvashatatlanná teszi a nagy részét.
Utána bescanneltem a felét, mire észrevettem, hogy valamiért A4 méretben scannelt és az oldalakból hiányzik, de amúgy is olyan trágya minőséggel scanneli, hogy nem jó.
Elkezdtem megint befényképezni, csináltam tök jó állványt és a google docs-sal olvastatom be. Eljutottam a háromnegyedéig, majd lefagyott az egész, kezdhetném elölről.
Vettem a jelzést az univerzumtól; ne csináljam megMake Love not war!
-
xy.zsolt
őstag
válasz tomcica #88079 üzenetére
Még csak most jönnek a 10x1000/500as interval hetek....ahogy javasoltad, olyan lépcsősen emeltem eddig a db számot. Akkor így minden hétre csavarjunk rá?....mert ugye felváltva lesz a 10-12k tempo és a 10x1000 interval hét
[ Szerkesztve ]
-
tomcica
Topikgazda
válasz xy.zsolt #88078 üzenetére
Semmi gond nincs ezzel eddig...nem is szabad egybol a fullos terhelesre allni
Viszont ennyi ido alatt mar megszoktad a heti terhelest,szepen mukodik minden.
Ideje lesz egy picit tekerni a dolgokonThere are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
xy.zsolt
őstag
13x400 @3:45 /200 @4:45 ...tévedésből 12x400 helyett -1°c, 20kmh pofa/oldal/hátszél
9k 4:07 161bpm(max174) 182spm 1,33moké, a következő 10-12k-n így lesz Jó, hogy így a 4. 4hetes ciklus végén mondod
[ Szerkesztve ]
-
tomcica
Topikgazda
válasz xy.zsolt #88073 üzenetére
Zsolt te mikor mentel felmerot utoljara? Tudod ez az epitkezes,amit csinalsz igenyli hogy kethetente megkuldje az ember (es nem darabolva,hanem legalabb egy reszt egyben futva!)
Ha nem is 5-10K felmero,akkor a 10km felkapasos kontrollalt futas utolso 2km-et told fel a voros zonaba mittomen 4:00-as kilencedik km,es esetleg 3:50-3:45 az utolso,a veget (150-250meter) megtolva fullosra.
There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
zaskar
senior tag
Sziasztok! Küldött valaki vissza az elmúlt 1-2 évben cipőt a Sportsshoes-nak? Ma jött meg tőlük egy Saucony Xodus Ultra. Jó áron volt (26 ezer) de hosszú idő óta az első Saucony cipő, ami 46-os, és mozog benne a lábam, nem passzos. Sajnálom nagyon, pedig igen korrekt terepcipőnek néz ki, teszteken is jól szerepelt. Én még 2020-ban küldtem vissza nekik egy cipőt, és 3 hónap után nagy nehezen kaptam vissza a pénzem. Szerintem elkallódott valahol, aztán megunták, hogy folyton írogatok nekik, és kifizették. Remélem, azóta fejlődött valamit a rendszer...
-
meszi85
tag
AY megérheti
Adidas Adizero sl futócipő [link] 18k
Kevés méret: UK méret 6,5 8,5 9[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
-
xy.zsolt
őstag
Egy ütős krumplileves + mákostészta után annyi energia ment belém, hogy ha a mai interval-t nem is, de a holnapi Z2 lefutottam + 10 kigyorsítással. Holnap meg letudom a 12x400/200at...ha minden oké lesz addig.
bizton állítom a mostani kipörgetések után, hogy ha nem fogsz futni a VN2 FM-ben 4:00 alatti sprinttempót akkor az nem a cipő miatt lesz. Nem kellett erőlködni érte, pedig még csak 13k van benne. Jó cipőt vettünk "gombokért". (+ 1új fűző )
[ Szerkesztve ]
-
haiduo82
aktív tag
válasz Napfénysüti #88067 üzenetére
Az egy fantasztikus cipő, könnyű, kényelmes, puha, ugyanakkor mégis stabil, de nem tolakodóan. A Nimbus 25 kistestvéreként is emlegetik, de szerintem konkrétan jobb cipő.
"Együtt vagyunk senkik"
-
Napfénysüti
nagyúr
Voltam ma ilyen Podiart futópados lábdiagnosztikán. Soha nem futottam még padon, érdekes volt. Nagy gond nincs a mozgásommal, kicsit erősítenem kell pár dologra.
Az úr a végén az Asics Cumulus 25 cipőt mondta ami jó lenne.Més que un club!
-
Never79
tag
-
xy.zsolt
őstag
Egy évben 1x, max2x van éjjel refluxom. Nagyon sz@r érzés + hányás és csak órák után múlik el......nos, ma 1-6ig ébren tartott Hiába most a +4 fok, napsütés, száraz út ez a nap már kuka interval és egyáltalán futás szempontból....ma csak sétálni fogok Szóval még lelkifurdalást is okoz.
[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
Tegnapi gyakorló futásnál a sima utcai futócipőm minden kis tócsánál beázott, még ősszel kellett volna nekem is beszereznem egy akciós időjárásállót
Everybody lies.
-
-
xy.zsolt
őstag
Lehet az enyém is beázott volna ha plusz 15percet futok (mint te). Mondjuk én csak ilyen 30-35perces etapokra használom majd hóban, latyakban, de azért majd tesztelem 10k-n is egyszer.
Holnap rám is hasonló résztávozás vár.....remélem addig már több hó nem esik. A Rebel így sem fogja melegíteni a lában[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
bandus
veterán
válasz tomcica #88052 üzenetére
novablast 3-akat azért el el lehet csípni 100 eur körül, de superblastot sosem láttam még akcióban. lehet majd a jézuska elhozza, de nem tudom... akkor már inkább egy vaporfly3? nem 100%-ban érzem/értem a különbséget a két cipő között.
Alg: a pega shield nem ázott be, pedig futás után még fél órán át ástam ki a hóból a kocsit
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Alg
veterán
Megvolt nekem is a tempós edzés, 7x2perc 4:10 körül... (közte 1 perc laza kocogás) kicsit összevissza a tempó mert az egyik irányba szembeszél volt. Sikerült egy éppen elég hosszú hómentesített kerékpárút szakaszt találni ahol oda-vissza meg tudtam oldani.
Ahogy közeledik a tempó 4:00-hoz, a lépésszám is közeledik a 180-hoz .
Nekem beázott a Deviate WTR, de ez nem csoda, amilyen latyak volt néhol...
-
jimpo
senior tag
Heti első és utolsó tempócska. Kellemes időben pörgettem az Endorphin Pro 2 -t. A pulzus szárnyalt, pedig nem érzem hogy valami tünetem lenne. Ez van, nem a legjobb a forma az tuti. Már csak szinten tartás végett pörgetek néha. Majd jövőre.... Egy újabb év a homokozóban.
Tehát összesen
10.9 km 49 perc 4:31/km 163 bpm 281 W 176 spm 1,25 m 231 ms
Benne
6.45 km AVG Power 312 W Pace 4:04 /km Cadence 178 spm HR 176 bpm GCT 213 ms Air Power 6 % Stride Length 1.38 mKörülbelül kettő kilométeren nem szembe kaptam, ott kicsit nagyobb lett az átlagtempó kisebb teljesítmény mellett.
A hét hátralévő részében munka és céges buli lesz. Futás meg annyi amennyi...A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
-
bandus
veterán
válasz ígyvanferi #88049 üzenetére
[link] ezt az úriembert nem tudom ismeritek-e, nagyon jól magyaráz a cipőkről, számomra jobban, mint mondjuk bp, vagy kofuzi. tökjó ez az összehasonlítás is. majdnem arra jutottam, hogy kell egy ilyen superblast, de aztán végül arra, hogy mindkettő kell
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
xy.zsolt
őstag
válasz Napfénysüti #88047 üzenetére
Ahogy írták előttem: dupla csomózás a megoldás VAGY csere egy normális fűzőre, mert ez nem az (inkább egy széles madzag, spárga ) De ez legyen a legnagyobb gondja. Mondjuk ebbe a hóba, latyakba ki nem vinném a fehér macskát , hiába tűri jobban a hideg szelet.
[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
válasz xy.zsolt #88043 üzenetére
Én tegnap lepődtem meg az Asics-féle AHAR gumiborítás teljesítményén a Nimbus 24-en. Este havasesőben voltam kint, menet közben kezdett lefagyni a járda, szépen csillogott is a végére. De nem csúszkáltam így sem. Ha már van egy kis hó, akkor a Puma persze előnyben van a bütykös talpával. Egy TR-es Asics viszont már felveheti a versenyt vele ilyenkor is ez alapján, annak ugye szintén bütykös a talpa, nem olyan viszonylag sima, mint az alap Nimbuson/Cumuluson/Novablaston/stb-n.
(#88047) Napfénysüti: heel lock fűzéssel is meg lehet akadályozni a kikötöződést.
[ Szerkesztve ]
-
norby_42
aktív tag
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz xy.zsolt #88043 üzenetére
Ma futottam én is 8 km-t esőben, nem volt gondom a VN 2-vel kivéve a cipőfűzőt. Mindkét lábamon kétszer kellett újrakötni. A Hokán 330 km alatt egyszer se kellett futáskor újrakötnöm...
Adhatnátok egy videót hogy van az a spéci kötés amit többször említettetek már.
Més que un club!
-
xy.zsolt
őstag
válasz xy.zsolt #88045 üzenetére
De még itt a 3,5k-s dekás szélmellény is Szóval szerencsésen fogtam ki idén a cuccokat....pl 5 kiváló cipőt, eltérő funkciókkal, átlagban 20k alatt. Hála a topikban megosztott akcióknak, véleményeknek.....tehát jónéhányatoknak
[ Szerkesztve ]
-
xy.zsolt
őstag
Hát skacok, helyesbítem a Puma VN1 WTR-ről írt eddigi véleményem. Ma először tudtam tapadós hóban + csúszós járdán + autók okozta latyakban tesztelni. 6,5k 30p volt -1°c-ban az etap. Nos, ez idő alatt egyáltalán nem ázott be a cipő és végig kellemes melegen tartotta a lábamat. Érkezéskor csekkoltam a zoknit és száraz maradt ....annyira, hogy akár maradhatott is volna rajtam. A kezemet bedugva a cipő orrába szintén kb száraz volt...talán csak a lábam melege és a cipő csökkentett szellőzése miatt. Azok után, hogy esőben eddig nyirkosabb zoknival érkeztem (szintén 30p futás után) ez a mai teszteredmény szinte hihetetlen. Az pedig hab a tortán, hogy nagyon frankón tapad a a Puma Grip®....de ezt eddig is tudtuk.
Ha ez így megy továbbra is akkor az év vétele volt 14k-értBESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
Peterhappy
őstag
válasz Chuck Norris #88035 üzenetére
-
tomcica
Topikgazda
válasz Chuck Norris #88035 üzenetére
aaaa ez fajt
-
norby_42
aktív tag
válasz Napfénysüti #88036 üzenetére
Akkor jó, csak olyan furának látszott, azt hittem lebetonozták az erdőt
Eat pasta, run fasta
-
norby_42
aktív tag
-
Alg
veterán
válasz xy.zsolt #88029 üzenetére
még a parkok is zsúfoltak járókelőkkel
Reggel 7kor, télen, -5 fokban nem annyira Amúgy reggelente a Volksgarten pont jó, 2km kb. oda bemelegítés, és majdnem pont egy 400-as kör... holnap megnézem mennyire van takarítva. Ilyen erősebb 5k vagy gyorsabb intervalt úgyis ritkán csinálok télen, inkább 10k-félmaraton tempók vannak, hosszabb terep versenyre meg félmaratonra készülök. Inkább az a gond hogy időben fel tudjak kelni, megcsinálni az edzést és beérni legkésőbb 9re munkába... tudom, papírkutya vagyok
Ilyen időben szerintem majd a terep lesz erőltetve, macskaköröm fel a cipőre aztán uzsgyi neki a wienerwaldnak.@Napfénysüti: Igen, az a Donaupark, ott szokott leni a már emlegetett szombat reggeli Parkrun - na az nekem fél óra metró, vagy 9km futva csak oda Mondjuk azon a környéken minden ideális a futásra, ott a Duna-part is, a sziget, ott a túloldalt a Prater...
-
xy.zsolt
őstag
válasz Napfénysüti #88030 üzenetére
Igen, az is jó....meg mellette a Donauinsel is, ahol imádtam görkorizni, este buliznni, kajálni....régi szép idők Akkoriban ugye egy métert sem futottam, pedig a lakhelyem mellett volt rekortán pálya.
[ Szerkesztve ]
-
xy.zsolt
őstag
-
-
Peterhappy
őstag
Teljesen igazad van, neked kint van a helyed. Aztán Tom úgy megfuttat, hogy b.szhatod
Szerintem se alvásra, se evésre nem lesz utána gondod, úgyhogy már csak a köhögéseddel kell kezdeni valamitJobbulást amúgy, nem tréfás ez cseppet sem. Tök mindegy, hogy ez most épp covid, influenza, vagy egyéb trópusi-szezonális nyavalya. Komolyan kell venni, észnél kell lenni.
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #88021 üzenetére
5 napja bezarva, nem aludtam egy jot, nem futottam, nem szexeltem, étvágyam alig, cserebe ugy kohogok hogy kikopom a tudom
Inkabb kinlodnek a futópályán.
Leguti vacakr utan mikor kezdtek ujra edzeni?
Ja es hrv statuszom meg mindig zold, garminka eszre se vette, hogy halalomon vagyok
(Izuletek is fajnak.)
-
Peterhappy
őstag
válasz LanyUs #88016 üzenetére
Én nem tudom, miért akartok mindenáron kijutni az öltözőből. Odakint csak Tom van, meg a hideg. Egyik rosszabb, mint a másik. Bent van mindenki, aki jó arc
Jobbulást a Lányoknak és a most annyira nem is száraz Vörösnek
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
Nekem a holnapi kihívás az lesz hogy találjak valahol olyan útvonalat, ahol 5k tempón tudok résztávozni háborítatlanul, jégmentesen remélhetőleg letakarították 3 nap alatt a szokásos parkomban az aszfaltot
-
LanyUs
senior tag
Én nem tudom mi történt, de még mindig nem kaptam el ezt a köhögőst sz.rt. Mindkettő gyerek + a feleségem is full takony + köhögnek. Azért a tegnapi mínusz 7-es tekerés adott egy lökést a lejtőn, főleg, amikor nyélen suhantam haza full izzadtan, de még kitartok Pulzus is oké még, ahogy bejön hajnalban a plusz megdolgozom én is a szívem. Lássa Tom, hogy nem csak a komfortban mozgok. Még a végén bezár az öltözőbe
-
tisn
addikt
válasz LanyUs #88011 üzenetére
jobbulast a gyerkocnek
lefekudtem 11-kor, 2-ig nem birtam aludni, kb folyamatosan kohogtem pedig vettem be kohogescsillapitot. sajna tegnaptol mar dolgoznom kell, hiaba vagyok rohadt fosul meg mindig , igy keltem 7-kor (mivel a 6:30-as ebresztot kinyomtam es beallitottam a 7h-t)
szerk: nagyon kellene mar futni, decemberben meg nem voltam
[ Szerkesztve ]
-
LanyUs
senior tag
válasz Pttypang #88008 üzenetére
19:00 után végzett edzés ( kondi, fallabda, úszás, bringa, futás ) nekem kitolja az elalvás idejét. Felpörgök tőlük.
tisn : én meg most bírtam volna aludni A kicsi állandóan felköhögött Viszont a hajnali laza futás jól esett! Ahogy beértem dolgozni kellett 1 liter cola
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Itt mindenki reggel vagy del korul szokott futni? Vagy van, aki jol alszik, ha este megy, egy oraval lefekves elott?
Kezdem osszekotni, hogy este kilenckor kimenni egy orat futni es fel 11-kor meg 11-kor lefekudni nem fog tul pihenteto alvast eredmenyezniEverybody lies.
-
xy.zsolt
őstag
válasz Napfénysüti #88005 üzenetére
A fűzője tényleg egyszerű mint a faék, de ez legyen a legnagyobb baja...max kicserélem jobbra. Én a pumákat alapból duplán csomózom.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz xy.zsolt #88004 üzenetére
Én is pont ma avattam fel a VN2 FM-et. Eleinte kicsit fázott benne a lábam de aztán bemelegedett és nem volt gond. Kissé pattogósabbnak tűnik mint a Hokám de kell még ugye vagy 30-40km hogy bejárassam majd akkor mondok véleményt.
Viszont az egyik fűzője 3km után kikötődött (sima kötés, semmi extra), pedig azt hittem ez a recés fűző majd milyen jól fog tartani.Més que un club!
-
xy.zsolt
őstag
Leteszteltem sétálva a VN2 FM-et. 0°c 25kmh szél. Azt kell mondjam, hogy a VN1 WTR-nél egy picivel jobban átengedi ugyan a szelet, de a sima VN1-nél sokkal jobban véd. Gyanítom, hogy épp ezért nyáron melegebb lesz...de lepjen meg
Már az első méterektől gördülékeny a lépés/nincs csattogó falepke érzés.
Könnyűnek érzem lábon is a cipőt (le kéne mérni)
Szóval első benyomásom az, hogy száraz körülmények között használható fagyponton is.
Szerdán ha nem esik elviszem Z2 -re+ rövid gyorsításokra...meglátjuk mit ad.[ Szerkesztve ]
-
itouchfan
senior tag
válasz #76500480 #87998 üzenetére
Ezek tuti nem egészséges dolgok, sportszakmában dolgozóként több ilyen előadást volt lehetőségem meghallgatni a Covid időszakban és azóta is, szerintem ez nagyon nem játék. Még a legjobb esetben is szívizomgyulladás vagy bármi gyulladás állhat a háttérben, nem beszélve komolyabb szövődményekről. Tudom, hogy nem olcsó, de én mindenképpen elmennék orvoshoz. (Terhelésélettani vizsgálat a neve).
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest