Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
meszi85
tag
válasz ígyvanferi #103369 üzenetére
Köszönöm.
Tavaly is volt ilyen kuponom, akkor EthicSport géleket és hipotóniás italport [link] vettem, nemigazán jöttek be, sőt. Lehet elszórom energiaszeletre. -
meszi85
tag
Sziasztok, le kéne vásárolnom 20 ezer forintot multinavigator.hu-n.
Nem nagyon kell most cipő, ezért szeretném olcsón megúszni.Kinéztem 3 Salomont:
Salomon Impulse [link] teszt: [link] ez valami alap cipő? aszfaltra és enyhe terepre, 2022-es modell, 8ezret kéne ráfizetnem
Salomon Ultra Glide [link] teszt: [link] ez is régebbi modell, terep, itt 12k kéne ráfizetnem
Salomon Pulsar Trail [link] teszt: [link] ez 2024es modell, terep, itt is 12k kéne ráfizetnem, a színnel nem vagyok kibékülve jó lenne olyan cipő amit szabadidős tevékenységre is simán hordhatnék.Meghallgatnék 1-2 véleményt szívesen.
[ Szerkesztve ]
-
meszi85
tag
AboutYou Adidas Adizero SL 21k több szín, sok méret.
Asszem ajànlott cipő, a szakik majd megerősítik.
[link] -
meszi85
tag
válasz xy.zsolt #96692 üzenetére
Erre a Facebook a legjobb megoldás, én is onnan értesülők a versenyekről.
De legközelebb ide is bedobom.#zaskar
A pályához még annyit, hogy 50 méterre a cél előtt rossz felé kanyarodtam, futhattam vissza.
A Lővér körút az ilyen "klasszikusnak" számít Sopronba. Én is sokat futók arra.
Nyáron valóban nagyon forgalmas. -
meszi85
tag
válasz danielsz #96686 üzenetére
Gratula szép teljesítmény, ilyen távokról én csak álmodok.
Én múlthéten a Sopron Trail-on vettem részt, de csak 5,9km távon, 200m szint.
Rosszul indult a nap, mert lekéstem a buszom ami Brennbergbányára(a verseny helyszíne Soprontól 12km) vitt volna. Szerencsére elvittek autóval.
A pálya szuper volt és jó napot fogtam ki. Tetszett, hogy vizes, pocsolyás volt a pálya, nagy páratartalommal. Szinte egy fiatal lánnyal futottam végig elől. Az utolsó 1km-en az élre álltam és nem engedtem ki. A lefelé futásaim nagyon jól mentek, ott nyertem meg. Mindenkinek ajánlom egyébként ezt a versenyt.
Jövőre a 10,7km fogok indulni valszeg, mert nagyon rövid volt így nekem.
Ha valakit érdekel itt a honlapjuk: [link] -
meszi85
tag
válasz ígyvanferi #93603 üzenetére
Köszönöm mindenkinek!
Igen 2x , volt aki 3x is.
Under Armour HOVR Ridge terepcipőbe futottam, meredek csúszós talajon is nagyon jól tapadt. Itt írtam róla korábban: [link]
-
meszi85
tag
Tegnapi napon részt vettem egy számomra érdekes futóversenyen.
Először rendezték meg Sopronban a Csak 100 méter! nevű versenyt.
1km táv 100m szintkülönbséggel, kb. 600m vízszintes rész után fel a sípályán, majdnem a TV toronyig. Ritkán futók ilyen emelkedőn, 2x belesétáltam felfelé.
5:48 lett az időm, abszolút 2. helyre volt elég. A lényeg hogy, jól éreztem magam.
A szervezés talán lehetett volna jobb is, elég kevés résztvevő volt sajna.
-
meszi85
tag
Több, mint 3 hét betegség után tegnap és tegnap előtt sikerült futnom. Leteszteltem a Under Armour U HOVR DS Ridge SPD terepcipőt [link] . Akkor 14,5k volt még.
Dobozból kivéve minőségi cuccnak mondanám. Méretben Nike-val megegyező.
Terepre vettem, de odáig el is kell jutni. Szóval aszfalton is kipróbáltam, na oda nem való.
Tapadás aszfalton és terepen is kiváló. Elsőre túl merevnek tűnt a cipő, aztán engedett.
Aszfalton nagyon kopogós talajfogásnál, a hab réteg túl kemény, visszaüt.
Terepen döngölt földúton és kavicsos murvás úton próbáltam, tapadás kiváló, a hab réteg még itt is kemény volt nekem. Valamikor még kipróbálom emelkedőn és durvább terepen.
Nekem így elsőre kicsit kemény a hab, jó nyilván ez azért is van, hogy nehogy vmi átbökje a talpat. Plusz aszfalt cipőkhöz vagyok szokva és a kis súlyom is közrejátszhat.(68kg) -
meszi85
tag
#AboutYou megérheti:
Nike React Pegasus Trail 4 24,6k sok méret [link]
Nike Kiger 9 25k csak 44 [link]
Adidas Terrex Agravic Flow 2.0 25k csak 40-42 [link]
Puma Electrify Nitro 3 18k kevés méret [link]
Adidas Adizero SL 19k UK méret 7 7,5 [link]
Jack Wolfskin kerékpáros dzseki 26,5k S,L [link] (futni is jó lehet?)Annyira nem értek hozzá azért off
[ Szerkesztve ]
-
meszi85
tag
válasz tomcica #88471 üzenetére
Igen a #619-s vagyok.
A versenyről annyit h ez nem olyan full professzionális, nincs chipes időmérés.
Amellett nagy hagyománya van (asszem ez volt a 22.), mert az 1921-s népszavazás előtt tiszteleg. Így a részvevők is vegyes felvágott, de Sopronban két atlétikai klub van a SMAFC és a SFAC ők szép számmal szoknak lenni. Gyerek és felnőtt futam is volt külön.
Felnőtt 2 kategória 15-45 és 45+. Idén beálltam előre a rajtnál, nem szoktam, de így jóval kényelmesebb, nem kell kerülgetni a lassabbakat és nem ragadsz be.
Most változtattak a befutó útvonalán, ami nem volt jó ötlet. Bevitték az óvárosba, ami macska köves(nagyon tud csúszni) és sok a kanyar. Puma Velocity nitro WTR-be futottam meglepően jól tapadt, tavaly Pegasusba csúszkáltam. Időm nem mértem, olyan 15 perc körül lehetett(majd talán felrakják). 2 idősebb kategóriás megelőzött, de nem tudtam h abba estek így amikor bemondták a nevem volt meglepődés rendesen.(hátul teáztam az egyik csapattársammal ). Örültem a fejemnek rendesen .
A szervezés elég jó, útvonal biztosított volt. Végén ajándék(világítós karkötő), tea, müzli szelet. Szóval jó hangulatú kis verseny, elején végén beszélgetéssel.
Kis negatívum h nincs átöltözési lehetőség.HKorn: Köszi mindenkinek!
Igen reggel hideg volt, akkor kezdett felmelegedni én se tudtam h öltözzek.
A #633 fiatal srác durván behúzta az első helyet.xy.zsolt: igen ő a Molnár Krisztián
[ Szerkesztve ]
-
meszi85
tag
Tegnap megjártam a Hűség napi futást Sopron belvárosában 3,5km ez nem teljesen ilyen verseny, csak stopperórás időmérés van, plusz helyezések kiosztása. Kategória 3. abszolút 5. helyezés sikerült. A végére nagyon elkészültem erővel. Fincsi volt a meleg tea és a müzli szelet a végén. #619
-
meszi85
tag
válasz sherlock82 #88413 üzenetére
Igen nyitva, kivétel dec. 19.
xy.zsolt jókat ajánlott.
Én ajánlanám a Sörházdomi kilátót mellette. (innen az egész várost látni és nincs nyitva tartási idő, sötétben is pazar látvány, autóval is megközelíthető)
Még a Gloriette kilátot ismerem, de onnan csak erdőség látszik.
Igaz nem kilátó, de jó kilátás van sopron kertvárosi részére a Cserkész kápolnától, sétálós. -
meszi85
tag
Sopronban egy kis belvárosi futást szeretnék ajánlani.
Facebook esemény: [link][ Szerkesztve ]
-
meszi85
tag
AY megérheti
Adidas Adizero sl futócipő [link] 18k
Kevés méret: UK méret 6,5 8,5 9[ Szerkesztve ]
-
meszi85
tag
válasz norby_42 #87946 üzenetére
Nyugi, nekem is van beütésem.
A járda fölé kilógó ágakat szoktam felugorva megfejelni futásközben, mint egy focilabdát.
Szombaton kapucniba és sötétbe futottam , nem vettem észre h belóg egy nagy ág, a hó jobban lenyomta a kelleténél. Bumm a fejbe , csúnyán vissza nyalt...
Először szitok áradat, aztán csak röhögtem.#87947 tomcica: hétköznapokban biztos h nem megyek 10k fölé, versenyen már voltam.
Soproni TÁVlatok 14km 1:11:21 idővel 3. hely. Ez 1/3 aszfalt 2/3 terep szint emelkedés is van szépen. Merem ajánlani ezt a versenyt, szép helyeken megy az út. Nekem ez volt az első terep futásom. Elsőre baromi szokatlan volt, főleg h magasabbra kell emelni a lábad.#87950 xy.zsolt : akkor szinte szomszédok vagyunk. Hol laksz?
A soproni versenyekről szívesen beszámolók ha valakit érdekel. Idén kezdtem csak el járni, de az összesen voltam. Még 2 futás lesz idén. Vannak itt Soproniak a topikban?
[ Szerkesztve ]
-
meszi85
tag
válasz tomcica #87919 üzenetére
5-10k között érzem magam a legjobban. Mi számít hosszútávnak?
Legútóljára a Sopron Félmaratonon futottam versenyen 7km-en 27:39-es idővel. [link]
Ez nem tudom mennyire számít jó időnek? Az elsőtől sokat kaptam.
Csak azért kérdem mert, amikor csak magam megyek soha nem mérek időt, nincs is semmi ketyerém.#87921 xy.zsolt: engem csak ez a "csattogása" zavar, ha elmúlik nagyon rendben van.
Nekem is kényelmes és jó a csillapítása, főleg ilyen áron. Tegnap itt Sopronba mínuszba és erős északnyugati szélbe se fázott a lábam benne.#8940 norby_42: nekem az első képből egyből Rocky ugrott be [link]
-
meszi85
tag
válasz xy.zsolt #87814 üzenetére
Puma Velocity Nitro WTR-t én először egy kardió/fitnesz edzésen próbáltam ki teremben, teljesen megfelelőnek éreztem. A héten 4x futottam benne aszfalton, tapadása nagyon tetszik és nem fázik benne a lábam, de nekem tegnap simán beázott viszont(1-2 pócsóját elkaptam, de azért többet vártam). Ami nagyon zavar benne azaz, hogy talpra érkezéskor ilyen "csattanó" hangot ad, mintha levegő szorulna a talp és az aszfalt közé. Ilyet még nem tapasztaltam futó cipőnél.
#tomcica: Valóban annyi vagyok Majd keresek képet.
LanyUs mennyi?[ Szerkesztve ]
-
meszi85
tag
válasz Fred23 #87883 üzenetére
Érdekes a hideg rossz idő nekem is inkább meghozza kedvem a futáshoz.
Én is több félét sportolok heti 3-4 alkalom futás 2 kör Lővér körút (Sopron) 10,2k.
Egy alkalom lépcsőzés Sopronbánfalvi kolostor lépcsője 88 fok, külömböző gyakorlatok.
Plusz kültéri edző park heti egyszer. Foci most csak heti 1x.
Sajna én továbbra is nehezen tartom a súlyom 185/68.
[ Szerkesztve ]
-
meszi85
tag
válasz tomcica #77400 üzenetére
Közben meg is hozta a futár. Minőségre teljesen rendben van.
Főleg parkettán edzenek, úgyhogy a tapadás fontos neki, az is oké.
A talpa nem vékony, kívül 2-3mm erősebb gumiréteg, aztán a hab.
Saroknál 3cm a puha hab réteg megnyomkodva nagyon rendben van. Elmondása szerint kényelmes is, úgyhogy boldogság.
Ennyit bőven megért, szabadidőcipőnek is használható.Az én cuccaim viszont nagy csalódás: [link] [link]
Nem tudom általánosságban ilyen gagyik a Reebok ruházatai vagy csak az újrahasznosított anyagúak, de ezeket kerülje mindenki szerintem. -
meszi85
tag
Barátnőm rendelt egy Reebok Speed 22 TR magának, kérhetnék róla véleményt.
Főleg fitnesz edzésekre használná, néha jön csak futni velem.
Itt egy angol nyelvű teszt: [link] 15,3k volt akcióba, megérte? -
meszi85
tag
Üdv a közösségnek!
Tudnátok írni pár hasznos tanácsot táplálkozás terén.
Én 185cm magas és csak 68kg vagyok, 2 éve futók kisebb-nagyobb kihagyásokkal.
Általában 5-10km-t futók heti 4-5x, mellette focizok. A lényeg, hogy nem szeretnék fogyni.
Általános ételeket fogyasztók, + multivitamin, C vitamin, magnézium néha izotóniás ital, de úgy érzem ez kevés, mert nagyon sok energiát vesztek futás után.
Érdekelne, hogy napi szinten és egy verseny előtt/után miket érdemes enni + inni.
Ilyen hobbi "versenyeken" elszoktam indulni, akkor előtte 2-3 órával banán + Snickers csoki betolok.
Meg pár szőlőcukrot szokok magammal vinni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest