Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haiduo82
aktív tag
válasz fateless #103199 üzenetére
Nálam is hasonló a helyzet. Kb 2 hónapja alig van futás, mert októberben egy tempósabb edzésen valahogyan úgy odavertem a jobblábam (Saucony Tempusban), hogy utána nagyon sokáig furcsán fájt a jobb sípcsontom (mintha belülről markolta volna egy kéz, ami az összes erőt kivenné a csontból, izomból). Túrázásra próbáltam a fő hangsúlyt helyezni, de sajnos sokszor még túra közben is éreztem, hogy nagyon nem jó. Amikor a fájdalom már múlóban volt, akkor meg jött valami betegség, de most már en is mennék kézzel-lábbal. Hétvégén tervezem újra bevenni a Bükköt és visszatérni a (terep)futáshoz. Eszméletlenül hiányzik már, rég volt ennyi kihagyás (bár azért hetente, másfél hetente próbáltam egy-egy 5 km lötyögni). Es cipőt se vettem hetek óta
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
válasz Napfénysüti #102432 üzenetére
Szerintem az függ a választott cipőtől is. Én újabban egy Asics Gel-Trabuccoban túrázok és imádom, mert annyira kényelmes (hamarabb nyúlok érte, mint a dedikált túrabakancsomért). Ugyanakkor a Speedcrossomban vagy az Ultraflyban már nem biztos, hogy túráznék (előbbi túl passzentos és kemény, és főleg sárban szeretek futni benne; utóbbi meg szerintem instabil lenne, igaz azt így még nem próbáltam )
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
válasz HKorn #102426 üzenetére
Erre gondoltam, de nyilván ha lenne ilyenem, akkor annyira azért nem foglalkoznék vele .
"Adidas says that it can only perform optimally for 1 marathon, but for most runners, it will be more than that as it largely depends on your body’s build and your running form."
[ Szerkesztve ]
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
HOKA Arahi 7 - most jó áron (EXTRA10 kuponnal 26.100,- Ft), még egész sok méretben
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
válasz Pttypang #102275 üzenetére
Nekem Altra Provision 6 van ugyan, amiben emlékeim szerint kicsit más a hab (Ego, míg a Torint talán Ego Max), de én már csak sétára használom (arra viszont nagyon szeretem). Nekem futáshoz túl merev, kemény. A zero drop elméletileg megszokást igényel és jó hatással lehet a láb mechanikájára, de idő, amíg a test alkalmazkodik.
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
válasz dom1n0 #101623 üzenetére
A Rebel v3 után szinte minden túl keménynek fog tűnni, mert annak a habja meglehetősen könnyített és "felpuhított" (de furán néz ki ez így leírva ). Es ahogy előttem is írták, a Propel egy napi edző cipő, abból is inkább az alsó polcról (ami nem baj, mert teljesen rendben van, de nyilván nem tudja azokat a tulajdonságokat, mint egy drágább, más futástípusokra (IS) alkalmas opció). Kényelmes tempójú futásokra Propel, ha meg kicsit pörgetnéd, akkor Rebel.
[ Szerkesztve ]
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
válasz xy.zsolt #100914 üzenetére
Én ugyanígy vagyok. 12-13 éve futok 44,5-es cipőkben és a mostani Wizzair fm után (Saucony Tempusban futottam) történt először, hogy mindkét lábamon 1-1 köröm félig befeketedett a nyomás hatására. A Kayanom 45-ös a Mach 5-m 45 1/3-os és azok kezdenek igazán kényelmessé válni, őrület (azért a 44-es Prime X Strung még csak meg van )
[ Szerkesztve ]
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
válasz Studi #100091 üzenetére
Ha már Prime X....a múlt héten sikerült hozzájutnom egy Prime X Strunghoz igen baráti áron...hát rajtam ilyen magas (5 cm hátul szóval tényleg illegális) és instabil cipő még sohasem volt (igaz, egyelőre szobában próbálgattam), viszont szobai tesztek alapján ilyen pattogós, extra szórakoztató és végtelenül prémium érzésű sem...megy a dilemma, hogy mi legyen a sorsa
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
válasz werszomjas #99303 üzenetére
Nekem jelenleg ezeket hozza 47-es mérteben (remélem jó a link), a 26-os Cumulus nem rossz ennyiért (bár remélhetőleg megy még majd lentebb) Szóval árulnak ők is 47-eseket csak keveset (ja és igen, most nézem, hogy nincs köztük Nike )
[ Szerkesztve ]
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
Nike Pegazus 41 Blueprint - 27k (igaz, valószínűleg lesz ez még olcsóbb, de jelenleg elég jó ár érte)
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
válasz Bazsee71 #98179 üzenetére
Nálam is sok stabil cipő megfordul(t) a lúdtalpam, bokasüllyedésem miatt. Nekem jelenleg a kedvencem az Asics Kayano 30 és a Saucony Tempus. A Kayano rengetget csillapít, tart, de mégsem tolakodó és extrán kényelmes felsőrésze van. A Tempus is hasonló, de kevesebb iránymutatással, amiben a tempósabb edzések is simán mehetnek.
Ja és kifelejtettem: nem kimondottan a stabil kategóriában, de eszméletlenül jól tart a Nike InfinityRN FK 4. Jelenleg azt is imádom, a legkényelmesebb ezek közül és az is nagyon jól csillapít.
[ Szerkesztve ]
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
Vágyakkarbonlemezmentesnetovábbja : Asics Superblast 2 (kofuzi review)
"Együtt vagyunk senkik"
-
-
haiduo82
aktív tag
válasz stefi81 #96771 üzenetére
Amennyire én tudom ez márkánként különböző. Az Asics pl alapvetően különbséget tesz a férfi és a női lábbelik között az anatómiai eltérések miatt, ezért náluk sok esetben ugyanazon típusú cipők esetében más a férfi és a női cipők dropja, vagy minimálisan eltér a külső talp mintázata, stb. Más gyártóknál viszont az eltérő színhasználaton kívül nincs különbség a férfi és a női modellek között. Szerintem érdemes mindig adott márka, adott típusát összehasonlítani.
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
Penge kis csukának tűnik, majd a hétvégén akarnám tesztelni én is az enyémet . Bár lehet, hogy nem (vagy nem kizárólag) terepre fogom a végén elhasználni, mert Vibram ide vagy oda, az a talpminta szerintem elég könnyű terepre való . Aztán fene tudja, lehet, hogy csak sajnálom bekoszolni azt a gyönyörű világos felsőrészt
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
-
haiduo82
aktív tag
válasz Lortech #95272 üzenetére
Gondolom a Columbia a 42-es ....én a múltkor rápróbáltam egy Montrail Trinity Mx-re a szokásos 44,5-es méretemben, hát konkrétan csónakázott benne a lábam úgy, hogy sok esetben még a 45-ös cipők is elmennek küldtem is vissza habozás nélkül
[ Szerkesztve ]
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
válasz ígyvanferi #95111 üzenetére
De jó kis akció . Csak azt sajnálom, hogy 2-3 hete 11.990-ért volt tán az összes Saucony...de pont lemaradtam
[ Szerkesztve ]
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
válasz robag93 #95029 üzenetére
Nekem van ilyen cipőm és csak finoman érezni a stabilitást. A zéro drop miatt jobban dolgoztatja a vádlit, szóval van, akinél megszokást igényel. Egyébként meglehetősen szilárd cipő, én a Kayano 30 mellett nem igazán szeretem már, mert túl kemény. Sétára viszont nagyon kényelmes, és az Altrákra jellemző módon itt is rengeteg hely van a lábujjaknak. Esőben se volt rossz a külső talp tapadása, viszont millió apró kavicsot szed össze.
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
válasz Peterhappy #94855 üzenetére
Fantasztikus teljesítmény, gratulálok...és pegában nem semmi (legalábbis számomra, nekem valamiért nagyon nem jön be az a cipő, de tudom, hogy egyébként sokak kedvence, nyilván okkal)
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
válasz Napfénysüti #93409 üzenetére
A Deviate Nitro 2 a karbonlapjával tuti segítene a gyorsabb tempónál és egyébként is marha kényelmes cipője a Pumának ....további előrelépés a Deviate Nitro Elite Racer vagy Elite 2 Racer már ami a tempót illeti.
#93411Peterhappy abszolút ár-érték bajnok az biztos
[ Szerkesztve ]
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
válasz xy.zsolt #93257 üzenetére
Abszolút jól illeszkedik, iit nincs az a zavaró sarokcsúszás, sarokdörzsölés, mint a sima Deviate 1-nél. 4:00 az nekem csak álom, de 4:30 körül is nagyon klassz érzés. A "kilökő", "feldobó" érzés megvan, de azért közel sem úgy, mint egy Nike Vaporflyban vagy Tempo Next-ben.
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
-
haiduo82
aktív tag
Női New Balance Hierro v7 egész sok méretben, kisebb lábú hölgyeknek terepre abszolút BB
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
válasz Pttypang #92097 üzenetére
Én használok ivózsákot hosszabb terepfutások, túrázások alkalmával, de rövidebb városi futások esetén nem. A legfőbb indokom, hogy a két szoftkulacs is tökéletesen elegendő olyankor és az újratöltés is egyszerűbb. Terepre viszont nem bánom, ha több folyadék van nálam (1,5-2 liter között) és akkor a zsebekbe mehet más a kulacsok helyett. Amit linkeltél, az nem biztos, hogy a legkomfortosabb lesz, mert futás során könnyen elmozdulhat és kidörzsölhet. Én egy ilyen Salomont használok, ami kb meg sem mozdul rajtam, végtelenül kényelmes.
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
válasz ígyvanferi #90836 üzenetére
Érdekes módon teljesen mást kerestem és a Google hozta fel, külön rákeresve én sem találtam sehogyan sem
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
Asics Novablast 4 még néhány darab, néhány méretben, BELLAS25 kuponnal kb. 35.000
Nem kimondottan BB, de ennyiért még nem láttam"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
válasz szimpláncsak #90369 üzenetére
Mindkettő (és ami nem kell, azt visszaküldöd)
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
válasz szimpláncsak #90353 üzenetére
Az Evoride 2 nagyon más, mint a Noosa 14. A Noosa 14 "párja" - csak a felsőrész más - az Evoride 3, gyakorlatilag a két cipő ugyanaz, csak az evoride-nak vastagabb a felsőrésze.
Az Evoride 2 ezekhez képest sokkal fapadosabb, meglehetősen kemény, tempós futásokra való cipő. És abban kap a láb rendesen (nálam legalábbis így volt, én nem szerettem )"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
válasz stefi81 #89877 üzenetére
Nagyon szép teljesítmény, gratulálok. Én idén tervezem az első maratont, mert eddig mindig közbejött valami. És ahogy mondtam, én is erre a célra vettem eredetileg a Kayano 29-et, de az időközben más cipőkkel is szerzett tapasztalatom azt mondatja velem, hogy nem ez a csuka lesz a lábamon az ominózus napon
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
válasz totron #89874 üzenetére
Nekem meglehetősen keskeny lábfejem van elég nagyfokú lúdtalppal fűszerezve, de szerencsére az általad vázolt probléma szinte kizárólag a Vongo v5 esetében állt fenn. Olyan szinten nyomta a belső talpélem, hogy egyetlen 15 km-es futás után megváltam tőle. Az én lábformám a legkevésbé volt kompatibilis vele, amin őszintén meglepődtem. Újabban nem is ragaszkodom a kimondottan stabil cipőkhöz, bár most van egy Gaviota 5 nálam, azzal lehet kísérletezek majd. Szóval a Vongot én kerülném, de ugye ennek abszolút a személyes negatív tapasztalat az oka.
[ Szerkesztve ]
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
válasz Peterhappy #89857 üzenetére
A 29-es Kayanoról szinte szó szerint ez a véleményem. Maratonra vettem, de odáig jutottam, hogy mostanában egyáltalán nem hordom, mert nem adja azt a komfortot, amit szeretek. Ugyanakkor a 30-as verzió sokkal jobb lett, annak rendesen átdolgozták a középtalpát, csak az meg egyelőre drága.
[ Szerkesztve ]
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
Bocsi a kései válaszért, de a gyerekek betegek lettek és nem fórumoztam . Nincs bajom igazán vele, csak hirtelen összeszaladt néhány lábbeli, és egyelőre vannak, amelyeket jobban szeretek. De valószínűleg nem megy el, inkább a magam megnyugtatása végett hirdetem
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
válasz LanyUs #89315 üzenetére
Nagyon szívesen , én a gaviotát rendeltem, mert lúdtalpas létemre a Kayano 29-en kívül (amit pillanatnyilag nem is használok ) nincs stabil cipőm. Nekem szerencsére nem nyomja a talpam és hiába nehéz, de szobai próbálgatás után szerintem nem lesz vele gond, valószínűleg megtartom.
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
válasz ígyvanferi #89274 üzenetére
Nekem is a Pacer tetszik, de egyelőre emészteni kell ezeket a középtalp formákat Bár ahogy néztem idén durvulás lesz a formák terén...az edorphin pro 4 is egy vadállat
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
Hoka Rincon 3 egész jó akcióban, sok méretben.
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
válasz Napfénysüti #88067 üzenetére
Az egy fantasztikus cipő, könnyű, kényelmes, puha, ugyanakkor mégis stabil, de nem tolakodóan. A Nimbus 25 kistestvéreként is emlegetik, de szerintem konkrétan jobb cipő.
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
válasz ígyvanferi #87113 üzenetére
Igen, nekem is a fekete-zöld van, elég állat utcai cipőként is ...és nem valószínű, hogy ennél sokkal jobb áron lesz majd, valahogy a Brooks-okat nem igazán akciózzák
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
válasz ígyvanferi #87105 üzenetére
Én személy szerint hajlamos vagyok az ebben a cikkben foglaltak elfogadására. És magamnál is tapasztaltam, hogy nem tudom egyértelműen megfogalmazni, hogy nálam is mi működik és mi nem. A Hoka Rincon 3 futótérd problémát okozott, de a Nike Zomm Fly 5-ben is éreztem a térdem. Mindkettő magasan rakott futócipő egyik puhább, másik jóval keményebb középtalp kialakítással. Ugyankkor pl egy Brooks Hyperion Tempo, vagy Nike Tempo Next semmilyen problémát nem okoz. Lehet, hogy ezért is van, hogy igyekszem minél többféle cipőt kipróbálni
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
válasz Fred23 #86829 üzenetére
Sajnos az ÁSZF-jüknek tekinthető tájékoztatásban benne van, hogy élhetnek ezzel a mostani lehetőséggel. Mondjuk az más kérdés, hogy ez alapján minden akciós termék lehet véletlen elárazás és akkor a webshopon múlik, hogy ténylegesen mit küldenek ki és mit nem (de nyilván nekik jó az elírásból eredő többlet kattintás). De részemről nem ér ennyit a dolog, szóval én hagyom a fenébe, plusz nekem utánvétes rendelés volt pont valahol erre is felkészülve. Nyilván ért(hetn)ém a cég álláspontját, de csak azért se (ha boltban van rosszul az ár, akkor is kérhetem azon az áron, arról nem is beszélve, hogy jelenleg is van meglehtősen nagy mértékű akcióval termék a honlapon, tehát milyen objektív mérce alapján lesz valami elárazás és valami valós akció? )
[ Szerkesztve ]
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
Sajnos a Sanasport törölte a tegnapi rendeléseket.
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
Ja...még talán az utolsó pillanatban behúztam egy ilyet is...10-ért , na tényleg kíváncsi leszek
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
Lehet, hogy nem stimmelt valami a kiírással, mindenesetre én kaptam egy második emailt is, hogy feldolgozás alatt van a megrendelés. Na majd meglátjuk.
#86751HKorn: nem vészes, egyszer küldtem ide vissza futócipőt. Annyi, hogy magadnak kell "megszervezni", de tudtommal foxpost egész hónapban kedvezményes árakat kínál, szóval nem lesz gond
#86752Peterhappy: néztem azokat is, hihetetlen árakon mentek
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
A Sanasport.hu oldalon vagy elírás van, vagy az év akciója megy néhány mérethiányos (női, férfi vegyesen) Adidas futócipő esetében. Most vettem egy Boston 12-t mindössze 11.000 Ft-ért. Érdemes szétnézni. Igaz, lehet, hogy törlik, majd kiderül.
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
válasz Chuck Norris #86413 üzenetére
+1 a Petzl-re, nekem is az van, imádom, könnyű, kompakt, akkus, elegendő fénnyel és üzemidővel
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
válasz Peterhappy #86247 üzenetére
Teljesen jogos, az elkerülte a figyelmemet.
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
válasz tomcica #85688 üzenetére
és LanyUs, tisn: köszönöm szépen (nem semmi, hogy másodpercre azonos )
Igen, azért is bosszankodtam, mert az első km 5:19 lett (a többi már 5 percen belül) és ha tudom előre, hogy PB-t futhatok, akkor szerintem behúzom....vagy lehet, hogy pont összenyom a PB terhe Na majd még a tél beállta előtt valamikor lehet rámegyek
[ Szerkesztve ]
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
Tegnapi futásom 10 km 48:51 alatt, Garmin Connect szerint PB. Örültem nagyon, mert régen nem esett már ilyen jól tempós futás és ráadásul PB, ami hab a tortán. Aztán beléptem a Strava-ba, ami jelezte, hogy korán örültem, ez csak a 2. leggyorsabb 10-es, mert még 2015-ben (nem garminosként) futottam ennél gyorsabban..... mindössze 8 másodperccel. (legtöbbször futócipő kapcsán írok ide, de most ezt muszáj volt megosztanom )
[ Szerkesztve ]
"Együtt vagyunk senkik"
-
-
haiduo82
aktív tag
NB Rebel v3 Permafrosttal van valakinek személyes tapasztalata? Elsősorban az érdekelne, hogy tényleg sokkal merevebb és öblösebb, tágasabb a felsőrésze, mint a sima változatnak? Csak nem szeretnék úhy járni, mint a Puma Velicity Nitro 2 WTR-rel, amiben harangoztak a lábfejeim Elég keskeny a lábam és feleslegesen nem rendelnék. Köszönöm előre is.
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
válasz Grekooo #85419 üzenetére
Nekem szintén elég erősen lúdtalpam van és régebben kizárólag stabil cipőkben futottam. Aztán kipróbáltam több stabil semleges cipőt (sőt újabban már konkrétan instabil is van ) is és szerencsére beváltak. Szóval lehet azok között is érdemes lehet nézelődni, ezáltal jóval szélesebb körben van esélyed jó akciót kifogni. A kayanao sokkal párnázottabb szerintem mint a GT1000-es és nehezebb is, ráadásul az egy maximális stabilitást nyújtó cipő, míg az 1000-es csak enyhe stabilitást nyújt könnyebb és puhább kiszerelésben. Ez lábfüggő, nekem néha már sok a kayano, pedig mint mondtam elég komoly lúdtalpam, bokasüllyedésem van. Az biztos, hogy a kayano nagyon tartós (1000km simán menne van).
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
válasz #64052736 #85065 üzenetére
27,5 cm lábhosszra én 44,5-es (44 2/3-os) futócipőket hordok átalában, amelyek 28,5 cm belső talphosszal rendelkeznek. Még sosem éreztem, hogy túl sok hely lenne a lábujjaim és a cipő orra között. A New Balance Rebel v2-m 45-ös, 29 cm belső talphosszal és azzal sincs bajom. Nyilván kinek mi a kényelmes, plusz sok múlik a konkrét cipő kialakításán is, de szvsz kicsi lesz még a 44-es is.
[ Szerkesztve ]
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
Nike Infinity RN4 sok méretben, egész jó áron - 27k
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
válasz ígyvanferi #84704 üzenetére
Nálam csak a Deviate Nitro Elite-re megy a kupon
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
válasz #76500480 #83935 üzenetére
Tavasszal járt nálam egy példány, de sajnos vissza kellett küldenem. Nálam enyhe térdfájdalmat okozott (számomra nem volt elég stabil még így sem sajnos) és megijedtem nehogy a Hoka Rincon 3 által eredményezett térdsérülés jöjjön vissza. Szuper cipő egyébként, de nálam nem működött. Eddig ez a 2 cipő, amit a lábam kifejezetten nem szeretett.
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
válasz Napfénysüti #81951 üzenetére
A Modivo-n érdemes nézelődni, sok akciós Hokára megy még 25%-os kupon is. Pl ez a Challenger elég jó áron jön ki.
Ja most nézem, hogy a 25ös kupon csak az app-ban él.[ Szerkesztve ]
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
-
haiduo82
aktív tag
Én 44,5-t hordok Asicsből, New Balance-ból és Nike-ból, 44 2/3-ot Hokából, Adidasból. Nekem Velocity Nitro 2 volt, abból kicsit nagyobb volt a 44,5-es, de egyáltalán nem vészesen, a Deviate Nitro 2 viszont számomra teljesen mérethű és tökéletes a 44,5-es. Szóval jó kérdés. Esetleg rendeld be mindkét méretet és marad, amelyik jó.
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
Szvsz drága, tavasszal (de lehet ősszel, hirtelen nem emlékszem ) AY-n15 körül ment, az volt a BB . Esetleg nézd meg zalandon, ott van most kuponos akciós is, hátha akad a méretedben jobb áron. Ajánlom a női változatok között is nézelődni.
[ Szerkesztve ]
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
válasz parandroid #80862 üzenetére
Igen, lehet, hogy a stabilitás a gond. Bár én sokáig csak stabil cipőkben futottam a nagyfokú lúdtalpam miatt, de ilyen módon csak a Hoka tört fel, ráadásul azok - mármint az enyémek - nem is kimondottan stabil cipők (sőt hivatalosan semlegesek). A GT sorozatot én is szerettem, jelenleg a Kayano a kedvenc stabil vonalon, viszont igyekszem mindenféle cipőben futni, többet forgatva egyszerre, hogy erősödjön a láb.
#80863 -szabi-
Nekem kifejezetten keskeny lábam van, mégis tapasztaltam sajnos néhányszor. De ahogy említettem, időközben elmúlt, ma is a Hokaban nyomtam egy tízest, de szerencsére nincs gond."Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
válasz -szabi- #80859 üzenetére
Ez sajnos tipikus Hoka-betegségnek tűnik, azaz a talpbetét nem olyan széles mint a lábad, ezért a talpbetét széle nyomja a talpad belső oldalát. Nekem is csinált ilyet a Kawanám, de a Bondi 8-ban is éreztem. Két dolgot lehet tenni, vagy megpróbálsz kicsit masképp futni benne és remenykedsz, hogy a telpbetét széle kicsit puhul vagy teszel bele egy másik talpbetétet. Legalábbis Redditen ezt ajánlották. Nekem szerencsére hozzászokott a lábam 1-2 futás alatt és azóta nem jött elő.
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
válasz Peterhappy #80840 üzenetére
Igaz, az a Speedgoat is BB, azt el is felejtettem linkelni, köszi
A BS-en pár napja volt igen jó vétel a Rebel v3 (25k körül), mára fentebb ment az ára."Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
Hoka Challenger Atr 6 (appban vásárolva további 2k mínusz a MYAPP kuponnal (első rendelés esetén), így kb 25k)
[ Szerkesztve ]
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
válasz dom1n0 #79083 üzenetére
Az Asics Trabucco sorozata stabilabb a DuoMax rendszerüknek köszönhetően. Nekem a 9-es verzió van, nagyon kellemesen párnázott és stabil (bár terepen nincs akkora jelentősége a stabilitásnak függően persze a terep típusától). Én is túlpronálok, nekem nagyon megfelelő terepre a Trabucco (mellette egy Speedcross 5-öt használok, azt is szeretem és a lábam is ).
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
válasz Peterhappy #79047 üzenetére
Tényleg egész jó kis akciók vannak itt, ugyanakkor - tudom, hogy az én hülyeségem, amin változtatni kellene - a Salomon számomra elsősorban terepcipő gyártó. Mondom ezt úgy, hogy a Speedcross 5-öt imádom, viszont a nem terep Salomonokkal semmi tapasztalatom nincs.
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
New Balance Rebel v3 (a szürke színű) a BestSecreten elég jó áron van, kb 25k. Igaz nem olyan jó, mint a v2 volt pár hónapja, de a v3-t még nem láttam ennyiért sehol.
"Együtt vagyunk senkik"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5