- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Samus: Tomb Raider IV-VI Remastered
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ígyvanferi #88049 üzenetére
[link] ezt az úriembert nem tudom ismeritek-e, nagyon jól magyaráz a cipőkről, számomra jobban, mint mondjuk bp, vagy kofuzi. tökjó ez az összehasonlítás is. majdnem arra jutottam, hogy kell egy ilyen superblast, de aztán végül arra, hogy mindkettő kell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hyundai, Kia topik
- Bluetooth hangszórók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hogwarts Legacy teszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hosszabb videón a hamarosan megjelenő Tempest Rising című RTS (PC)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elfelejtettem egy játék címét
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest