Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#81373) bot1978 válasza zsolesz777 (#81372) üzenetére


bot1978
senior tag

Fú ne tudd meg hány évig kínoztam. 3 teljes szett után gyártott vezetéket elhordott, mire elfáradt teljesen a törésgátló is a bogyójánál és lecsúszott a vezetéken, de még mindig szólt mindkét fele.
Akkor vettem a másodikat.
Arról kiderült, hogy hamis akkor annak a törésgátlójával és vezetékével ment újra a régi majd még egy évet amikor kipukkadt az egyik oldala.
Akkor vettem egy Sennheisert hatalmas csalódás hang, nem szerettem. Először a tartójáról lehámlott a textilbőr aztán meg is tört a gyári kábele, hihetetlen gagyi érzet árad belőle szerintem.
Jó, mondom akkor veszek valami ettől drágábbat, mert ez nekem kevés.
Akkor vettem innen egy Xears-t, aminek jó is volt a hangja (Sennheiser után pláne), csak nagy/nehéz volt a bogyója és kényelmetlen emiatt meg olyan bután is néztem ki. Lógott az a nagy fika a fülemből. De (nekem) drága is volt meg egyébként sem volt szívem szétgányolni a patika állapotú fülest csak a driver miatt, ezért továbbadtam hibátlanul itt az aprón.
El is vitték és mivel minden újnak ilyen nagy fém töltényhüvelye lett akkoriban, ezért nem találtam semmit és akkor kezdtem keresni valami jó drivert inkább az AKG bogyójába. Gondoltam, ha már úgy is szétgányolni akarom akkor veszek valami eleve megtört vezetékűt fillérekért.
És akkor megláttam ezt a mostani Beyer Byron 3k-ért az Ebay-en alkatrészként. Na, mondom ez mégdrágább, mint a Xears volt, hát csak jó lesz, de nem tuti. Ennél a Xears hangképe jobban tetszett, viszont az AKG bogyójában van, így legalább kényelmes és 3k-ból megúsztam.

Az az AKG bogyó (lehet hogy már idealizálom is az emlékeket) valahogy ügyesen megtart egy szerethető hangképet miközben elhallgat dolgokat a zenéből. Nem profi, de mégis szerethető. Nincs az az érzésed, hogy ez bizonyos frekin van benne egy lyuk. Ez a Byron ez lyukas, vacakolhatsz az EQ-val. Ugyan van az a frekitartomány amiben többet tud, de a jó felbontásával, a több részletével is inkább csak a saját gyengeségére mutat rá, nem tudja előnyére fordítani. Igazából nem tetszik, csak már ott vagyok, hogy pcsába az egésszel, ilyen lett, nem érdekel. Most ez van, szól amíg szól.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.