Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wmarci
senior tag
A gyarto honlapjan akciozva latom, hatha Muzix is leakciozza nemsokara.
Koszi
-
alfalibra
tag
Sziasztok! Tudnatok olyan szimmetrikus vezetekes fullhallgatot ajanlani, aminek a kialakitasa olyan mint az apple earpods csak utosebben szol?
Harmincezer forint alatt es preferalnam, ami itthon is beszerezheto, de ha csak kulfoldrol rendelheto van, akkor az is jo.
Legtobbet rockot es metalt hallagtok, de sokat hallgatok mas mufajokat is pl. soult, r'n'b-t, instrumentalis zeneket pl. new age piano, crossover violin stb.
Legjobb a kiegyenlitett hangzas lenne, de legalabbis semmikepp ne legyen sok a basszus. -
atti29
tag
Amit találtam itthoni bolt csak külső raktáron van Westone w30/w40,Shure Se535cl,csak meghallgatás céljából nem hiszem berendelik és bontják.
A Muzix-al beszéltem és kapok egyszeri kedvezményt náluk személyes vásárlás esetén ami egyértelmű ,mert meghallgatom náluk az Af szériát.
Gondolom nem marad el az Audiofly a Westone és a Shure füleseitől tudásban és minőségben. -
fericske
addikt
válasz alfalibra #80453 üzenetére
Venture Electronics Monk fülesének 2 verzióját ajánlanám figyelmedbe. A hangzásbeli igényednek megfelelő karakter.
Teljesen személyre szabható kábelezéssel, körítéssel, ahogy gondolod.
Hangminőségben már akkor is előrébb leszel az airpods-nál, ha csak az $5-ös verziót veszed, de lehet fokozni is.
Asura verziót meggondolnám, ha már 30ezret rászánok. -
atti29
tag
válasz monti0222w #80458 üzenetére
Szia.
Beszéltem a bolttal és a Westone-t nem lehet meghallgatni,úgyhogy az kiesik,írtam még egy másik boltnak a Shure miatt de az is rendelős külső raktáros,szerintem elengedem azt is.
Marad az Audiofly,kapok rá kedvezményt van lehetőségem meghallgatni,az AF 140/160/180 között dől el melyik lesz a befutó.
Köszi a segítséget neked is. -
törölt tag
válasz fericske #80468 üzenetére
Az ízlés az szubjektív Rajtam kívül kb mindenkinek a világ legjobb fülese volt a topiklakók közül az U18, akik hallgatták.
Az ilyen egy armatúrás megoldásokkal szemben elég szkeptikus vagyok. Bár most a CA is kihozott egyet, nem is mérik olcsón, és állítólag a legjobb fülesük
-
atti29
tag
válasz bucsher #80461 üzenetére
Sajnos nem tudom meghallgatni sehol,pedig érdekelne,amazon és ebay-ről van w40 jó áron,bár nem rendeltem még soha így nem tudom mi jön rá (vám stb),plusz van egy használt w60 is 130 ezerért ingyenes szállítással,de látatlanban nem vállalom be,mert az Ak100 válogatós.
Írtam sok boltnak de sehol nem lehet hallgatózni csak a Muzix ad rá lehetőséget.Audeze iSine 10 planár mágneses fülhallgató,ezt valaki próbálta,egyáltalán érdemes az AK100 mellé?!
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz gianni85 #80471 üzenetére
Én is kíváncsi lennék rá, de azt hiszem második nekifutásra nem akril változatot kérnék, és sajna abból sincs szilikon Ez az akril eléggé rapszodikusan működik nekem, vannak napok/napszakok, amikor tökéletes szinte, máskor meg sehogy sem kényelmes, és nem is illeszkedik/szigetel jól. Illetve séta közben kényelmetlen nyomáskülönbséget tud okozni a hallójáratban, ezt nem tudom mitől, de gondolom ki-be mozdul és a jó szigetelés miatt tolja a levegőt is magával.
-
gianni85
veterán
válasz #16820480 #80473 üzenetére
Ezt olvasva akkor nekem szerencsém van. Ugyan 3. nekifutásra, de most könnyen bemegy, könnyen kijön, talán tud egy icipicit mozogni, de nem kifelé-befelé, hanem oldalirányba így minden körülmény között megtartja a szigetelést a hallójárat belsejében. Azért 2. visszaküldésnél már voltak kételyeim kicsit ez az egész CIEM mókával kapcsolatban
Ha legutóbb se lett volna tökéletes, akkor futottam volna egy kört még talán a comply custom wraps termékével...hátha az segít... végül meg átalakíttattam volna univerzálisra.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz gianni85 #80474 üzenetére
Nekem még csak egyszer ment vissza, és hezitálok, hogy menjen-e megint, mert szerintem ez már anatómia inkább, mint a füles hiányossága, nem hiszem, hogy ezzel az anyagal ennél sokkal jobbat ki tudnak hozni belőle. Persze lehetne belőle univerzálist csináltatni, de ahhoz meg egy elég drága 3 armatúrás füles lenne már, a küldözgetéssel, meg gondolom azt sem ingyen csinálják meg, hogy univerzális házat kap.
-
gianni85
veterán
válasz #16820480 #80476 üzenetére
Szerintem megcsinálják ingyen, ha időben jelzed... az elsőnél ugye volt a 30 nap gari, másodiknál meg kézhezvétel után 2 héttel jeleztem, hogy még mindig nem az igazi. Ez a levelezésből van:
Én: For any further refit your ownership transfer fee applies, right?Piotr: Theoretically yes, in practice we've never charged anyone who kept us in loop about the fit right on time. So we wouldn't really charge you.
És nem is tették.
-
gianni85
veterán
válasz #16820480 #80478 üzenetére
kis korrekció... nem volt két hét, kicsit kevesebb. De folyamatosan leveleztem velük. Nyilván ők is úgy gondolják, hogy ne 1-2+ hónap után gyere elő a semmiből. Én mindenképp írnék azért minél előbb a tapasztaltakról, hogy használtad, próbáltad, de ez meg az még a baj
-
Arcképgyáros
Apple Earpods vs earpods között is van/lehet különbség hangzásban? Van egy 1 éves eredeti nálam (100% eredeti az) és most is vettem egy eredetit ami fake vs original összehasonlítás alapján szintén eredeti viszont hangzásban van különbség a 2 között.
-
fericske
addikt
Hol a monty?
Audiofly AF1120 £265 -
Tulku
veterán
válasz #16820480 #80491 üzenetére
Csak Spiral Ears és Custom Ears csinál szilikon CIEM-et (tán a Lear is bepróbálkozott, de azt hiszem leálltak...) ezek közül a Spiral Ears kissé meghülyült árilag, bár régebben sem volt kispályás...(úgy látom meghajolt a visszajelzések hatására, de 6 utasért még mindig millió felett kér el, ami szerintem rablás...sajnálom...)
-
törölt tag
Nem hallotad, nem tudhatod mennyire lenne jó
De amúgy tényleg eléggé elszállt árak. Bár ha megnézed a Custom Art Black-et, az 1 utas és 450€, ha felszorzod, ez is millió körül lenne a 6 útért. Aztán érted, eladnak egy olyan Spiral Ear fülest, és megtermelték a lengyel GDP 5%-át
Gondolom nehezebb megcsinálni a szilikont, mert mozognak benne az alkatrészek, folyamatosan flexeli a forrasztásokat is minden behelyezés, kivétel. Kíváncsi lennék miért nem használnak valami hibrid megoldás, ahol egy kisebb belső akril hangkamrában vannak a driverek és eletronika, körülötte meg ilyen rágyógyított szilikon öntvény, ami teljesen körbeveszi. Akkor nem sérülne belső, és könnyebb lenne egy esetleges reshell is.
-
Tulku
veterán
válasz #16820480 #80493 üzenetére
Ha az armatúrát akril venné körül, akkor változna az akusztikája, illetve már így is épp a CIEM határára vannak rakva az armatúrák, ugyanis itt minden egyes armatúrához külön cső megy és pl az ED-k, BK-k elég nagyok..
Warbler Prelude 1000 dodó fölött van 1 armatúrás létére...tehát még occsó is Piotr...
Az más kérdés, hogy szerintem 1 armatúra nem fedi le a teljes spktrumot, ezért erőteljes hiányosságok tapasztalhatóak (pl basszusnál és/vagy magasaknál) cserébe nagyon természetes hangzású, hiszen nincs váltó és gerjedés... -
Tulku
veterán
válasz #16820480 #80495 üzenetére
Nem dolgozik akrillal az SE...csak szilikonnal...és ha megnézed a képeken a széleken vannak az armatúrák...
Attól nem lenne ugyan az az akusztika, ha a felső 2-3 mm-es réteg lenne szilikon...mert itt az armatúrák bele vannak öntve a szilikonba, tehát a rezonancia teljesen más...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest