Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- gerner1
- Android másképp: Lineage OS és társai
- E91 blog 2. rész
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamosip
tag
Xiaomi Bluetooth Neckbandról mi a vélemény/tapasztalat?
-
gógyi
aktív tag
Tudnátok nekem olyan fülest javasolni amely a Fiio x5 ballanced kimenetére köthető? Ár 60E forintig, külföldi beszerzés is szóba jöhet.
-
gógyi
aktív tag
Nem találtam táblázatot, talán ez:
-jazz, akusztikus
-jól izolál, kiegyenlített hangzás
-60E huf
-IEM
-Hagyományos kábelvezetésű,Cserélhető kábel! ballanced
-Nem kell mikrofon
Köszönöm! -
vicze
félisten
válasz fericske #80354 üzenetére
Érdekes, OEM termék amúgy. 75-80$ körüli árral, 2018 októberi amúgy.
60mA-s aksival 5-7óra üzemidő kicsit hihetetlen úgy, hogy BT-t használ mindegyik egymás közti kommunikációra is. A 3 tűnik reálisnak.
Mivel egymástól függetlenül is lehet működtetni őket, így képbe jönnek a kapcsolódási problémák, mint minden ilyennél. Pl. a Sondecore amit Falcon linkelt jónak tűnik mégis az Amazon review-k alapján ugyan úgy küzd a kapcsolódási problémákkal, mert BT-t használ kid a két vevő.Vannak mindenképp nagyon jó pontja, pl. hogy BA, hatalmas töltő tok, minőségi kialakítás, anyaghasználat, IPX7 kiváló.
Viszont sajnos a jó hangminőséget kivéve nem vagy előrébb vele, mint a 10-20$-os társaival. -
sutyi^
senior tag
Tiszteletem az uraknak.
Sajnos tegnap 3 év után feladta a harcot a Xiaomi Piston 3, vagy a jackben vagy rögtön utána valahol a kábel megadta magát.
8-13e Ft között keresnék lehetőség szerint headsetet, buszon való zötyögéshez. Egy gombos mikrofonos is megteszi, de jó volna egy hangerő állítási lehetőség is.
Egyelőre SoundMagic E10C-vel és ZK ZSN-nel szemeztem, kérhetnék egy pár ajánlást?
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
nemethchek19
aktív tag
Sziasztok!
3-4 éve már nagy megelégedéssel használok egy Audio-Technica ATH-M50 fejhallgatót zenehallgatásra és filmnézésre. Kényelmi szempontból szükségem lenne, egy vezetékes fülhallgatóra is telefonról való zenehallgatáshoz és ágyban fekvős filmnézésre. Az audio technica fejhallgatót azért írtam, mert minőségben az egy jó támpont.
Mit ajánlanátok úgy 15 000 Ft-ig?
(ezt az összeget most csak így hasraütés-szerűen találtam ki)Mikrofon nem kell, hogy legyen rajta!
[ Szerkesztve ]
-
Zsoltesz93
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Az összefoglalóban ajánlott Xiaomi Piston Basic-et néztem ki magamnak, viszont kissé elvesztem az 5 ezer forint alatti Xiaomi fülhallgatók kínálatában. Mi in ear Basic, Piston Basic, Mi in ear Headphone Basic, ráadásul a webshopok is össze-vissza írják a típusokat. Tudnátok segíteni, hogy melyiket lenne érdemes megvásárolni és honnan?
Előre is köszönöm!"A marketing az az eszköz, amelyhez akkor nyúlunk, ha rossz a termékünk."
-
Perbal1
tag
Sziasztok!
Ezt néztem ki:
i10 TWS Wireless Bluetooth Earphone
Mindenképpen olyat szeretnék, mint az apple airpods, csak sokallom az apple árát!
Van valakinek erről véleménye, és honnan érdemes megrendelni, mert rengeteg félét látok a neten!
-
darvinya
titán
válasz Zsoltesz93 #80362 üzenetére
Innét vedd meg, mert Ők hivatalosan Xiaomi. [link]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
volume11
újonc
Magnat LZR 949BT Titanium Bluetooth fülhallgató. Van valakinek esetleg tapasztalata erről a fülhallgatóról? Amit mellékeltek hozzá szöveget nagyon szép, de kiváncsi lennék mennyi igaz belőle. Magát a márkát sem ismerem
-
beci
őstag
Sziasztok.
Valami olcsó megoldás érdekelne úszáshoz.
Vízálló,le tudja önmagában játszani a zenét,és jó áron.Van ilyen?😊Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
Tulku
veterán
Ha (ismétlem: HA) lenne egy olyan szerkezet, ami tökéletesen vízálló (mondjuk úszáshoz nyomásálló, tehát legalább 10 atm) lenne és meg tudnák oldani, hogy tökéletesen tömítsen (ez szerintem még nehezebb) akkor még mindig ott van az úszás közbeni fejmozgás, amit szerintem eléggé nehezen tudna kompenzálni (fülben tartani) egy ilyen szerkezet.
Vmilyen úszósapkába épített (tehát már eleve vízmentességi előnnyel induló) kütyü megvalósítása lenne erre a legalkalmasabb eszköz....
De egyébként fogós kérdés...
-
törölt tag
Medence mellé lerakott hangfal
Vízálló cucc most elsőre egy ugrik be, a Sony-nak van valami ilyesmije, de az több tízezer forint, gondolom nem ilyen árban keresnél. Esetleg még valami mérsékelten vízálló dolog, amit egy ilyen gumiból készült úszósapka alá beteszel, és ráhúzod úgy a füledre, hogy ne tudjon alámenni a víz?
-
darvinya
titán
Megoldható vízállóság, mint telefonok hangszórói, ahol maga membrán egy zárt rendszerbe van csomagolva és külön hártyát mozgat, és ez adja le a hangot.
Kérdés inkább az, hogy mennyiből jönne ki.
Mert minden megépíteni kicsi méretben és még elektronikát bevonni víztaszítóval, már igencsak 100+Ft-ra jönne ki.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
cicur99
tag
Próbált már valaki ilyen vagy hasonlót hybridet CCA C10?
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Nem hangkeltő membrán a víz álló, mert az egy külön zárt egységben van.
Ez az egység belső légmozgása hajtja külső vízálló membránt.Hang minősége nagyban függ mennyi idő, energiát és pénz költöttek kiépítésre, mert maga plusz membrán nem ront hangon.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Tulku
veterán
válasz darvinya #80377 üzenetére
Ha létezik ilyen az nagyon félretervezett ügy lehet...két különálló membrán ami egymást hajtja...kész őrület...borítékolhatóan nem lesz normális hangja...
Még egy szösszenet...a külső membrán víz alá kerül...hogy fog az szólni? Delfin hangon? Ez úgy ahogy van ökörség...de elhiszem, hogy el lehet adni...mint mindent...
-
darvinya
titán
Anno mini centernél alkalmazták ezt a fajta külső membrán használata.
Magyarul egy dob szerkezet, s így kisebb membrán elég nagyobb hangteljesítményhez.
Semmiben nem lesz rosszabb hangja, csak akkor, ha víz közegen keresztül kell szólnia, ami értelemszerüen nem igazán tud ekkora frekvenciákon.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
törölt tag
válasz cicur99 #80381 üzenetére
Csak hogy legyen ilyen is, itt egy árlista, mennyiért lehet kapni armatúrákat. 20€ alatt nem nagyon vannak (mennyiségi kedvezménnyel néhány). Szóval ha azt vesszük, hogy Kína, meg ott olcsóbb, meg egyszerre több százat vesz a gyártó, akkor legyen mondjuk 5€ darabja. Kellene oldalanként 4 bele, meg egy-egy dinamikus, ez simán 40€ felett van már. És akkor a mérnök, aki megtervezi és finomhangolja a hangzást, az ingyen dolgozott, és még így sem jön ki az árból, amiért adják.
Ez nem feltétlen objektív okfejtés, de szerintem úgy érik ezt az árat el, hogy használt, leselejtezett drivereket pakolnak bele, amiből a nagyja nem szól, de nem is kell, mert igazából valahogy megoldják oldalanként 1-2 driverrel, hogy ne mondja rá az átlag ember, hogy nem működik, a többi meg azért van ott, hogy nézd, mi ennyivel többet adunk milyen olcsón.
Volt egy videó, ahol a srác szétszedett egy oldalanként 2+2 driveres fülest, és a négyből 2 driver úgy volt elhelyezve, hogy ha szólnak is, akkor sem jut el belőlük nagyon hang a füledhez, mert körbe voltak öntve műanyaggal...Szóval szerintem szólni fog úgy, ahogy bármelyik másik 30$ körüli cucc tőlük, vagy hasonló gyártóktól, de sokat nem érdemes várni azért.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz cicur99 #80381 üzenetére
csodák nincsenek, csak jó marketing meg ugyebár önámítás
Persze, ha csak úgy kísérletezni akarsz, akkor vedd nyugodtan, nem akarlak semmi jóról lebeszélni, de amennyiben fülest akarsz magadnak és ez a kereted (amit az ember azért nem szívesen fizet ki többször, ha nem muszáj), akkor inkább húzz be egy VSonic VSD3S-t ezen az áron most ali-ról"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
addikt
válasz K1LLMy53Lf #80384 üzenetére
a VSDS3S-el nem nagyon lehet vitába szállni
$27-ért amúgy van alin Bosshifi B3 ami egy bizonyított hibrid, szerintem a legolcsóbb hallgatható hibrid amit kapni lehet (függetlenül a BA-k számától)“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Moleman
addikt
Sziasztok!
Az asszony szeretne jóféle agybadugós fülest, eddig a Xiaomi Piston 3-amat bitorolta, de az már elvileg kezd gyengélkedni. Egy Huawei P10-zel használja.
Én 6 éve Soundmagic E30-at használok Sony Hybrid illesztékkel, kipróbálta, tetszett neki. Itthon 10 ezerért meg lehet kapni, ahogy néztem, ebay-en már a PL30 fut, kicsit olcsóbban, nem tudom, hogy az jobb-e vagy rosszabb.
Vagy a fentebb linkelt VSD3S lenne a tuti vétel ebben a kategóriában? Régebben szemeztem a Vsonic-okkal, ha tényleg mindennél jobb ennyiért, lehet hogy magamnak is veszek egyet (bár el van téve tartalékba még egy bontatlan E30).
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Moleman #80386 üzenetére
A PL30 úgy emlékszem mintha alsóbb kategóriában játszott volna az E30-nál, de lehet, hogy keverem már valamivel. Az E30 amúgy tök jó kis füles, illetve hasonló áron még az E10 van itthon, amiben több a basszus valamivel.
Vsonis is jó cucc, ennyi pénzért az egyik kedvencem, de azért anyagminőségre nem annyira csúcs, az enyémnél 2 hét laza használat után kellett jack csatlakozót cserélni Ez mondjuk kirívó eset, csak szemléltetésként írom. -
-
NoiZz
tag
Hi, bt fülest keresek, Macaw T1000 nem jött be rossz kialakítása és a súlya miatt nem maradt a fülben
amiket kinéztem:
NuForce BE2
Meizu EP52
SoundMAGIC E10BTkialakításban talán a NuForce BE2 tetszik legjobban csak kevés róla a tapasztalat és az is elég vegyes
[ Szerkesztve ]
-
addikt
nahát milyenek vagytok
(mit fog kapni s4tch ha mégis sz@r )“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs