Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#81122) vicze válasza Whist (#81121) üzenetére


vicze
félisten

"Több helyen is olvastam, hogy 20.000 forint körül már egész jókat lehet találni"
Ezt elég rosszul sugallta bárki is.

"sokból hiányzik ez a Qualcomm APTX kodek"
És ebben az árkategóriában soha nem is lesz.

"valóban ezen szabvány hiánya miatt van"
Nem.

Ez egy sokkal bonyolultabb probléma. Ha egy nagyon egyszerű megoldást akarsz, akkor olyan lejátszót használsz, ahol lehet a késleltetést állítani, ez valósan megoldás.
AptX LL(sima AptX semmit nem javít ezen) is maximum 60ms-re viszi le, az átlagos 120-200ms késleltetést, ez is hallható ha érzékeny vagy rá.
Az hogy van-e késleltetés a lejátszó eszközöd és a füles kombinációjának együtthatója, nem feltétlen a codec-é. Sok AAC eszköz is van, amin nincs illetve van OS is ami kompenzálja, ahogy lejátszó is van ami kompenzálja.
Egyszóval összetett probléma és biztos, hogy nem egy 20e-s TWS lesz a megoldás.

BE Free8 az egyik legolcsóbb, ami AptX LL támogatással rendelkezik, de ezt a telefonodnak is támogatnia kell, hogy működjön.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.