Hirdetés

2024. május 16., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#70603) mekker


mekker
őstag

Soundmagic E30 után keresnék fülest,maximum 15-20 eFt-ból. Legyen kényelmes, viszonylag tartós. A lényeg, hogy 2-3 órán át se legyen fárasztó hallgatni. A mély ne kompenzáljon túl, van abból elég a gépzenében.
E30-hoz viszonyítva ami elvárás: kicsit legyen könnyebben hajtható, mély hasonló mennyiségben, szebb magas, és árban hozzáillő hangzás. Előny, ha van hozzá szivacs harang.

Amit néztem:
E50, E80, meg VSD5. SM-nél a felül elvezetős kialakítás hiányzik (ehhez nem ragaszkodok foggal-körömmel), VSonicnál pedig az anyagminőség.
Ostry KC06/A nem tudom milyenek az SM-ekhez képest, illetve még a Vyrus v1 tetszik az itteni vélemények alapján, bár nehézkes beszerezni (UK Amazonon áltom, hogy még van)

[ Szerkesztve ]

Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.