Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, sportfülhallgató vásárlásához.
Olyan in ear modell érdekelne, ami a két oldalt pánttal köti össze. Nem tudom mi a szakszó rá, a lényeg, hogy futás és súlyzós edzés közben is kellően helyén tartja a fülest. Igazából más modelleket próbáltam már, de egyszerűen kimozgolódnak.
Olyan 5 ezer körül gondoltam, +2 ezer belefér, ha megéri a különbség. Ilyen ártartományban esetleg már élvezettel hallgatható is akad?
Egyéb igényem nincs, persze jó, ha a kábele nem törik meg 2 hét alatt. Zeneileg főleg elektronikus, sok basszussal, illetve hardcore rock, hisz edzéshez mi más a jó jah igen, egy belépőszintű mp3 lejátszó mellé kéne, esetleg telefon (Nokia Lumia 520).
Köszönöm a válaszotokat előre is!
-
szentkuti11
addikt
válasz piRate_nEx #49650 üzenetére
Biztos nekik is csúszik a Pandwill.
-
contaxg
veterán
válasz szentkuti11 #49652 üzenetére
Nem onnan szerzik..
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
törölt tag
válasz #73173120 #49651 üzenetére
Szerintem bőségesen elég kell legyen, ha fül felett vezeted a kábelt, és esetleg van az Y elágazásnál ilyen összehúzó rajta. Illetve meg kell próbálni szivacsillesztékkel, az jobban szokott ülni a fülben (bár az ilyen olcsó fülesekhez nem adnak igazán jó minőségűt).
Szerintem az összefoglalóból nézzél valamit inkább. Igazából bármelyik fülest lehet fül feletti kábelvezetéssel hordani, de amit direkt úgy terveztek, az kényelmesebb úgy.
-
Mentolka
senior tag
Hello,
Azoktól kérdem, akik már sokat láttak:
Olyan IEM érdekelne engem, ami az ajánlottak között helyt állna, mikrofonos, és van ilyen fül fölé/mögé bújtatója, mint ennek: -
Mentolka
senior tag
Köszi, de nem aranyrögöt akarok venni, hanem egy használható fülest... Legyen mondjuk max.10000HUF.
-
Sziasztok. Rég nem vettem fülhallgatót. Inkább fejhallgatós vagyok, de mivel a motorozás mellett nem nagyon használnám ki, arra a pár napra amikor nem gurulok arra felesleges egy nagyobb eszköz, pláne mert télen kalappal sem tudnám használni.
Az elvárások:
- IEM
- Szimmetrikus/asszimetrikus mindegy
- Fül alatt menjen a kábel
- Zeneileg: Melodic Death Metal(In Flames, Soilwork...), Death Metal(At The Gates...), Thrash Metal(Machine Head...) és Metalcore(Trivium...) amit hallgatok, de van itt a Rock műfajon belül szinte minden.
- Olyan 10k körüli ár kellene.
- Nem muszáj, hogy headset legyen, de ha esetleg van valami jó akkor azt is szívesen veszem.
- Jól izoláljon és lehetőleg jól bírja a gyűrődést, bár ha nem headset azon tudok jack dugót cserélni.Tudtok ajánlani valamit amiért besétálhatok valamelyik boltba?
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
Mauzes
addikt
Bocs az off-ért, de hátha valakit érdekel egy egykori best-buy, megspórolva a külföldi rendelést: Sunrise Audio Xcape Impressive Edition-öm van eladósorban...
-
Bodz
nagyúr
Ez esetleg? Simán ér ennyit, csak elég agresszív hangja van, nem tom mennyire bírod. Meg meglepően sok idő kell neki míg bejáratódik, elég kellemetlenek addig a magasak (de kevesebb nyilván nem lesz, csak szelidül), mondjuk ez majd minden mikro driveres JVC-re igaz.
[ Szerkesztve ]
-
-
Abysmal
aktív tag
Sziasztok!
Egy Maxell Metallics-szel rendelkezek most, és új fülhallgató vásárlásán töröm a fejem. A topic átnézése után a Xiaomi Piston 2 és a SoundMAGIC E10 maradt. Sokáig az E10-et ajánlottátok, de aztán jött a Piston. Melyik a jobb, mennyi a különbség köztük hangra, minőségre, tartósságra? -
contaxg
veterán
válasz randras_83 #49676 üzenetére
Ezek a dolgok némileg hangolhatók illesztékkel. A minap találkoztam egy kedves fiatalemberrel, aki SoundMAGIC habillesztéket használ a Pistonhoz, mert a gyári mélyekkel nem volt elégedett.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
fahrii
őstag
Brainwavz M3 vélemény? Csak mert most 60$.
-
tomrRRR
senior tag
Sziasztok!
A MediaMarkt-ban vásároltam 3-4 hónappal ezelőtt egy fülhallgatót s nem szól a bal oldali része.
Erről lenne szó: fülhallgatóBudapesten vásároltam a Westendben, azt szeretném megkérdezni, hogy mi lehet a baja, amiért nem szól a bal oldali része,csak a jobb oldali szól. Megvan a blokk ha jól emlékszem fél év vagy 1 év garanciát adtak rá, Szegeden a Mediamarktban bevihetem, s ott hogy működik a szervíz? Azonnal megjavítják, vagy várnom kell 1-2 hetet ?
Kábel szakadás nem látszik, próbáltam laptopba, tabletbe mobilba mindig csak a jobb oldali része szól.The easy day was yesterday!
-
-
tomrRRR
senior tag
válasz honfoglalo #49681 üzenetére
honfoglalo,Xaels: Ha kábelszakadás akkor mind2 nem szólni, de a jobb oldali szól, én nem értek hozzá csak kérdezem ?
Valamint a garancia, hogy működik csak blokkot kaptam mondták h az is jó, azonnal megcsinálják, vagy várnom kell vele, s ha kábelszakadás s nem az én hibámból eredően szakadt el akkor is vonatkozik a garancia, mert mondta a srác az üzletbe, hogy kábelszakadásra nem vonatkozik.
[ Szerkesztve ]
The easy day was yesterday!
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Ez a Piston II lehet eredeti? Hamarosan akciózva lesz $10-ra.
-
-
lenrok
tag
Sziasztok!
Agyba dugós fülhallgatót szeretnék venni a közeljövőben. Eddig egy skullcandy jib-t használtam csak tönkre ment, igazából nem szolt olyan rosszul (2 éve vettem).
5000-10000Ft közöttit akarok venni, basszusosba zenéket hallgatók és ipod nano 6g-ről szólna. Olyasmi kéne amit nem csak külföldön lehet rendelni.Eddig ezekkel szemezek:
Sony MDR EX110
Sennheiser CX 200 Street IIMit ajánlanátok, milyet lenne érdemes venni ebben a kategóriában ami faszán is szól?
ui.: olyat akarok ami nem mikrofonos
-
lenrok
tag
válasz kemcso #49695 üzenetére
Elolvastam ami az összefoglalóban van, (ott csak a Sony füles az ami Magyarországon népszerű márka, ezért is kérek tanácsot).
Sony MDR EX110 mi a vélemény?
Sennheiser mi baj am? Sok helyen, főleg fórumokon óva intenek tőle.
Még Soundmagic E10-ről olvasok sok jót, vagy milyen márkák/típusok érdemes elgondolkozni?
-
Švejk
őstag
válasz lenrok #49698 üzenetére
A Sennheisernek nem jó a hangja ebben a kategóriában.
A Soundmagicot is dicsérik, ami viszont még jobb nála az a Xiaomi Piston 2. Boldog tulajdonosa vagyok egynek, és tanúsíthatom, zseniális füles. Bátran bevállalhatod, a basszusa pedig kifejezetten korrekt, nagyon-nagyon szép, kontrollált, és erőteljes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest