Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pucz
senior tag
válasz piRate_nEx #49642 üzenetére
Én Xiaomi shop-on néztem, 8k. Garit nem ír, bár szerintem tuti van. Legalább is illene. Viszont aggódok a mélye felől. Egyszer benéztem az internetes vásárlást, mégegyszer nem akarok így járni.
-
contaxg
veterán
válasz piRate_nEx #49645 üzenetére
Az Edigitalnál van készleten?
Kb 2 hete biztos volt nekik raktáron pár tucat...A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
szentkuti11
addikt
válasz piRate_nEx #49650 üzenetére
Biztos nekik is csúszik a Pandwill.
-
contaxg
veterán
válasz piRate_nEx #49702 üzenetére
pl. azért. mert egy headset hamarabb fel dobja a talpát, mint egy sima füles...attól vmi nem rosszabb, hogy nincs rajta mikrofon és más olyan dolog, ami nem a zene hallgatást szolgálja. Sőt egyes erdei körökben ez kifejezetten előny. Ha lehet nem menjünk le MédiaMarkt szakértő szintre. Köszönöm.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
contaxg
veterán
válasz piRate_nEx #49704 üzenetére
Várj pár hónapot és egyre többször fogod olvasni, hogy elnémult a Piston egyik oldala meg és/vagy a garit hol tudom érvényesíteni, stb....Butaság azt állítani, hogy mindenkinek ez a megoldás,.viszont kínai rendeléssel nagyon megéri az 5000ft-ot
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
kemcso
Ármester
válasz piRate_nEx #49728 üzenetére
10e-ért sokkal inkább a Vsonic VSD3(S), amit érdemes, ha a külföldi rendelés is játszik (itt nem).
De a zenétől is sok függ, pl a kollégának az E10 is valszeg tökéletesen megfelelne, ami szintén garis, stb... Szal tök igaza van contaxg-nek. Nem véletlenül küldök én is mindenkit az összefoglalóhoz. Ha az ott lévő kérdésekre válaszolva kérdez, akkor személyre szabott ajánlást kap.
-
contaxg
veterán
válasz piRate_nEx #49728 üzenetére
Azért én elolvasnám azt a garit előtte
Remélem a következő válaszodban is szerepelni fog a Piston+Edigital szópár.
Csak óvatosan!A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
contaxg
veterán
válasz piRate_nEx #49795 üzenetére
jöhet a garlevél fényképe
-
randras_83
addikt
válasz piRate_nEx #49857 üzenetére
Szerintem **** büdös műanyag, mint a pinknek.
https://www.flickr.com/randras83/
-
Rison77
senior tag
válasz piRate_nEx #51058 üzenetére
Igen, egy basic-et vettem, de nem gondoltam, hogy a sarki boltból szerzik be 200 Ft-ért. Azt hiszem ebből visszaküldés lesz..
-
varsam
őstag
válasz piRate_nEx #51058 üzenetére
A prémium nevű az akkor jobb ugye? Berendeltem ma én is egyet: [link]
-
varsam
őstag
válasz piRate_nEx #51062 üzenetére
Nekem a fehér kicsit jobban tetszik. Mondjuk öcsémnek lesz ajándék, neki sincs baja a fehérrel. Te meg vagy vele elégedve? Egy Sennheiser SX200-hoz képest milyen minőségben kb, van rálátásod?
(#51063) contaxg
És az jó vagy rossz dolog? -
varsam
őstag
válasz piRate_nEx #51066 üzenetére
köszi, akkor megnyugodtam. Kíváncsi leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Raidmax Drakon 709 (DK709) Gamer szék.
- ÚJSZERŰ GARANCIÁLIS Microsoft Surface Pro 9 + Signature Type Cover + Slim Pen
- Eladó Lenovo ThinkPad X13 YOGA (i5-10310U, 16GB RAM, 512GB SSD, 13.3" FHD IPS) számlával és garival
- Apple Watch Series 8 45MM Product Red! Hibátlan! Fóliás! Alza Számla! 92%
- Lenovo Thinkpad L13 i5-10210U/8GB/256 SSD/13.3"FHD laptop garanciás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest