Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#35536) callmeakos


callmeakos
veterán
LOGOUT blog

Tudom hogy itt általában csak a méregdrága import fülesekről megy a téma, de azért én leírom a véleményem az új fülesemmel kapcsolatban. Hátha valakinek hasznos lesz :)

Legújabb szerzeményem a Buxton BH 3010 Fundamental. Kicsit féltem tőle, lévén a büdös életben nem hallottam erről a márkáról, de úgy voltam vele hogy 3000 forint, van rá egy év gari, ha rossz akkor lesz tartalékfüles, és visszatérek a Sony MDR-EX10-LPhez. Ehhez képest olyat koppant az állam amikor megkaptam a dobozát, hogy na. Matt, dombornyomott doboz, mágnesesen rögzülő, kinyitható előlap. Benne fekete bársonyos borítású tartóplasztik, benne a füles, és mellé egy hordozótok (ezt a tartozékot minden füleshez ingyen adnám, és ezt szabályoznám :D ), és a szokásos 3 méretű gumiharang.

Az állam akkor koppant igazán, amikor megszólalt a fülhallgató. Hihetetlen jó minősége van ahhoz képest mennyibe kerül. Meglehetősen hangos (egyes zenéknél le is kellett vennem a hangerőt, mert már túlzóan hangos is volt), első blikkre a mélyekkel sem voltak gondok. Az igazi döbbenet akkor jött, amikor kiválasztottam a The Whip - Fire című számát. Kikerekedett a szemem, ledermedtem, és csak azt hajtogattam magamban: háromezer forint. Az általam annyira szeretett Sony MDR-EX10LPt körberöhögi, meggyalázza és elevenen eltemeti, annyira komoly. Szerintem ha dupla annyit kérnének ezért, lehet az se lenne sok, de így. Szerintem bestbuy :)

[ Szerkesztve ]

All→M8

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.