Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#24007) Shufny válasza #16820480 (#24005) üzenetére


Shufny
őstag

Akkor nézd az összefoglalásokat. Igazából egy szint a kettő más előnyökkel és hátrányokkal. Annyi személyes megjegyzést hozzátennék, hogy szerintem az az 1V körüli fesz, amit ezek leadnak több mint elég az összes fejhallgatóhoz is, talán két darab kivételével. Leírja, hogy mi alapján írja ezt, de már ő is írt többször arról, hogy ha nem akarsz idő előtt megsüketülni, akkor a rendszeres 100+ dB -es (de inkább 90) zenehallgatásról le kéne szokni. Ráadásul erősen romlik a hangminősége ennél a szintnél már a legtöbb fej- vagy fülesnek.
Melléjük lehetne csapni az E7 -et hasonló módon, de már drágább is. Aztán az E10 -et, ami már mindenben jobb hangra a többinél, de még mindig vannak zavaró problémái. Majd kiderül, hogy milyen lett az E17, ami viszont sajna még drágább. Elvileg az E10 szintjét hozza majd az E7 felépítésének előnyeivel, tehát például a potméter, mint hibaforrás kilőve.

XSiGma: Talán dudika10 tud segíteni.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.