Hirdetés
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
slfln
senior tag
válasz
picur220 #18588 üzenetére
Nem értem... 38euro az középáron most 10320Ft. Themebuildernél az XE200Pro és a TDIII is 8500Ft. A postáért 700Ft-ot kér és miután kifizetted 1 nap és nálad van. Akkor miért olcsóbb a weboldal?
Igen az M2 hasonlóan mélyterhes, mint az XE200Pro és hasonlóan előre hozott középpel rendelkezik. Az XE200Pro magasai viszont nincsenek annyira háttérben (és lecsapva), sőt véleményem szerint igen jó mennyiségben és minőségben jelentkeznek. Emiatt is az XE részletesebbnek(is) tűnik, de (emlékeim szerint) felbontásban is jobb a BW-nál.
Az, hogy melyik a jobb (TD v. XE) tökéletesen szubjektív. Technikailag közel egy szinten vannak. A TD nagyon be van fűtve alul, számomra annyira, hogy nem szívesen hallgattam pár percnél tovább. Az XE jóval sokoldalúbb és semleges, vagy hidegebb forrással nagyon jól párosul. Az XE színezésével szerintem nem lehet bakot lőni. Nehezen tudom elképzelni, hogy ne tetsszen valakinek. 'Biztonságos' hang, biztonságos választás.
Nekem a színezettségén kívül azért tetszik annyira, -ez most fura lesz- mert a hangerővel tudom állítani a basszus mennyiségét és a nyomatékát. Így folyton arra késztet, (-nem szeretem a túlzó mélykiemelést, de a 150Hz-nél már erősen lecsapódót se, 4-5db-el a neutrális felett pont jó nekem-) hogy halkan hallgassak zenét (és ez jó). A GR07 mélyei is akkor jönnek meg igazán ha már igen fel van gangolva a volume... (a DBA-nek meg tökmindegy, a mélyet csak hallani, levegőt, impactot nem nagyon tud csinálni.)
Az XE-vel a probléma a túl nagy háza és a driver-flex lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest