Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
picur220
veterán
Ha jó mp3ad van, akkor tudom ajánlani a pioneert. Nekem a régi samsungommal nagyon jól szól, haver ipodjával meg nagyon király!!! TELEFONNAL KEGYETLEN SZ@R!!
Ha ilyet veszel, akkor az ezüst színű 100mW-os verzát vedd meg, a fekete "csak 50mW-os", de lehet, hogy van rajta hangerőszabályzó. Nekem a 100mW-os van, és mp3-mal jól szól!!
Ha teheted, vegyél Sennheisert vagy AKG-t, azokat nagyon dícsérik...(CX300, K324P) Ezek 1 fokkal drágábbak (7-8e). Ha lesz norm. mp3am, és a pioneer nem lesz elég jó, venni fogok 1et a CX300-ból... -
picur220
veterán
Az aranyozott csati semmire sem jó, nem javít a hangzáson. (lásd ipod füles...)
A Pioneer már 1 ideje csinál füleseket, a neten nem terjed annyira, de ha bemész 1 áruházba, ott lesz 1 pár db.
De ha nem, hát nem te döntesz. Viszont ha nem Piot veszel, akkor (sztem) Sennheiser vagy AKG legyen! Azok a vezető márkák![ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
"régi jól bevált 324p-m vezetéke"
Ha olyan rohadt jól bevált, akkor mért nem veszel másik ugyanolyat??
A neten egész olcsón lehet hozzájutni nem biztos hogy jó jel, lehet hogy kifogtál pár utánzatot... (ezek a fülesek 8-12 körül vannak) Sztem a 340es nem jobb annyival, amennyivel drágább, én 16ezret nem adnék érte, akkor inkább CX300 vagy maradnék a "jól bevált" K324p-nél...
Azt mondják, hogy a Sennheiser CX300-asoknak nem töredezik a vezetéke, és nagyon jól szólnak...(nekem nincs személyes tapasztalatom, csak mondják...)
Igen, a többi is agybadugós, legalábbis a képeken annak látszik... -
picur220
veterán
50ezret semmilyen füles nem ér, szerintem nem jobb annyival egyik sem.
Lehet, hogy k314 nincs, de van k324, ami agybadugós. K31-öt sztem már láttam Mediamarktban, vagy vmi hasonló helyen, sztem ha nem kell agybadugós, az is jó lesz neked. Ha utazol, és mondjuk buszon vagy vonaton vagy, jó az agybadugós, metr kizárja a külső zajokat, és kisebb hangerőn is jó hallgatni. Lehet, hogy neked személyesen nem tetszik, de akkor vegyél simát, ilyen egyszerű.
Sztem ha nem inear, akkor Pioneer SE-CS22, Sennehiser MX-560 vagy MX-70, Sony MDR-E931LP. Ezek viszonylag jók az alacsonyabb árkategóriában. -
picur220
veterán
Én mem vagyok akkora hangtechnikus, még 1 keverőpulttal meg erősítővel elboldogulok, de annyira nem zaklat a téma... 10000 ftnál drágább fülest nem vennék semmi esetre, ez biztos. Mellesleg én amikor a 256os mp playeremet vettem, még nem voltak az emberek ilyen nagykbps mániásak, szinte minden szám 128as meg 192-es volt, a 256os már nagynak számított. Most szinte minden zeném 256-320 közötti bitsebességű.
Majd lehet, hogy veszek 1 Creative X-Fi-t az tuti jól szól a hozzá adott fülessel, mivel az a Creative legjobbja(állítólag).
Van most 1 haverom, aki pmp-t akar venni, és nagyon hajtja nekem az ipodot. Mondtam neki, hogy sztem nem ér 50et a touch, nem tud annyival többet, mint mondjuk az X-Fi 30ért. Én vagy X-Fi-t veszek, vagy vmilyen iaudiot meg Sennheiser fülest hozzá, ha nem leszek megelégedve a Pioneerrel, ami most van. -
picur220
veterán
K340es cserélt csatival 4,5k... Jajjjj de gyanús azzz!!!! 16ezer egy olyan füles vazze, el ne hidd má, hogy az eredeti! 4500ért kizárt hogy az legyen... Sztem őt is átbszták, azért árulja így a cuccot... Sztem menj be vmi hangtech boltba, és kérdezd meg hogy meg lehet-e csinálni, ha igen tedd azt!
Sztem ha jó jacket tettek rá, és szakértő csinálta, akkor sok hátrányt nem jelenthet a csaticsere, max az élettartama röviülhet meg... -
picur220
veterán
Azok a SanDiskek ennyire jók?? Nme hallottam még olyan ajánlást, hogy "vegyél SANDISKET" senkitől... iAudiot nagyon dícsérik, meg az irivert.
2. Az a füleserősítő nagyon kell?? Javít a hangzáson is, vagy csak a hangerőt emeli?? Mennyire kell hozzá jó füles, hogy jól szóljon?? -
picur220
veterán
válasz rootkiller #5677 üzenetére
Nem lehet egy rossz üzlet, sztem ha 14 évig kibírta, akkor most sem fognak átbaxni...
-
picur220
veterán
Érdekelne, hogy a fülhallgató erősítőket hol lehet beszerezni?? Gondolok itt a Fiio e3-e5-re.
Ha lenne egy iAudiom, akkor lehet, ohgy vennék hozzá egyet(persze csak ha értelmes áron van). Külföldi oldalakon 7 font körül láttam... -
picur220
veterán
válasz asadasad22 #5706 üzenetére
5.0 fülesről már hallottam... de van még benne egy mélynyomó??? vagy hol az a .1 ??
-
picur220
veterán
Na erre nekem is lenne 1 kérdésem: Ha veszek 1 sansa clipet, akkor megéri mellé venni egy cx500-ast/cx300ast/cx55-öst/k324p-t? Ha igen melyiket a sok közül?? Nekem szvsz a cx500 a legszimpatikusabb, mivel van rajta hangerőszabályzó, meg gondolom a cx300 1ik utódja. Hangerőcontrol nem fontos. Ja és az 500nak ahol kábel van, ott az 55nek egy nagy műanyagdarab(magán a fülesen a hnagszóró alatt), ami engem néha zavar néhány fülesen, de gondolom ha nincs ott, akkor az nem zavar.
-
picur220
veterán
ebben a bedugás-kihúzás témában lehet vmi igazság... Csak engem mindig idegesített mindenféle nyúlvány... a legjobb az lenne ha csak maga a dugó lenne, semmi kábel, nyúlvány, stb...(tudtommal ilyen nincs
Most már végképp nem tom mit vegyek... (először legyen $-em, majd aztán mondjuk ráérek ezen gondolkodni) -
picur220
veterán
"ez egy olyan zaj, amit maga a füldugó generál azzal a kiálló résszel."
Ez mondott ennek ellent, és ezért nem volt tiszta...
Végülis rájöttem, hogy tökmind1, hogy van-e nyúlvány, vagy nincs, mert ha nincs, akkor ott a kábel zavaró tényezőnek... Szal ha veszek egy normál mp3at, akkor lehet, hogy veszek cx55-öt, annál többet viszont nem szeretnék rá költeni... -
picur220
veterán
válasz cowboy_bebop #5826 üzenetére
A panasonicnak van egy nyakbaakasztós fülese, a típusát konkrétan nem tom, de szinte abszolút nincs kábele, csak pár centi+ugye a nyakbaakasztó
-
picur220
veterán
válasz cowboy_bebop #5832 üzenetére
az a baj, hogy ilyen nem nagyon van... Mondjuk a HS-45 amit a Nokia telókhoz alapból adnak, az elég rövid, de kegyetlen sz.rul szól...
Esetleg a Sennheiser CX-400 megfelelhet, annak alapjáraton rövid a kábele, de adnak hozzá + hosszabbító... -
-
picur220
veterán
Figyelj, ha teheted, vegyél agybadugósat, sokkal, de sokkal jobbak, volt a napokban szerencsém kipróbálni párat... Pl cx 300 elég jó, ami sztem van is a mmban sturnban vagy ilyesmi helyeken. Sztem nyugodtan szánd rá azt a +4kt, tényleg sokkal jobb, ha lesz mp3am tenni fogok egy cx 55öt vagy 500at.
[ Szerkesztve ]
-
-
picur220
veterán
A CX szériás Sennheiserek nagyon jók, tényleg megéri az árát, bár mostanság nagyon megy lefelé... Csak annyi a jó fülesekkel a gond, és ezért is szidják sokak őket, hogy ha szar a lejátszód, akkor kegyetlen szarul fog szólni, szal kiadja a lejátszó valódi teljesitményét.
greenmukk: Ez a szöveg neked is szól, vegyél CX szériát.[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
Fuu bmeg akor meggondolom ,hogy vegyek-e ilyet... Én általában biciklizésnél hallgatok zenét, persze normál hangerőn, nem orditom túl a forgalmat vele...(nem agybadugóssal)
-
picur220
veterán
Volt már a fülemben, de nem Sennheiser, hanem 1 Sony, de azon nem vettem észre, mert csak beltéren használtam, nem arra figyeltem, hogy mennyit szigetel, hanem hogy hogyan szól, mellesleg nem volt rossz...
Miért, van (hallható) különbség?? Sokak szerint nincs, én még nem próbáltam, de nem sok különbség lehet, pláne az olyan botfülűek számára, mint én...[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
Nem volt túl nehéz...
asadasad22: én sem valószinű, hogy fogok...
ambrus14: Sztem CX500 elég jó lehet, de a többi sem rossz... AKG-t ne vegyél ebből, mert sokak szerint a sennheiserek vmivel jobban szólnak, jobb bennük a mély. Én személyesen nem tapasztaltam, mert nincs IEM-em...[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
válasz maszekember #5931 üzenetére
Nem lehet,hogy azért is hangosabbra kell venned, mert a spark plug kb fele akkora ellenállású, mint a porta pro??
-
-
picur220
veterán
Nekem nincs ebben tapasztalatom, ha meghallgatnám, lehet, hogy tudnék dönteni (lehet, h nem...), szerintem a CX 550 drága, de ettől nem biztos hogy jobb, a 95-55 között meg biztosan van különbség, bár ezek között az árában nem nyilvánul meg. Én személy szerint inkább a CX95-öt venném, nekem vmiért szimpatikusabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest