Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18581) taranis válasza MC Pite (#18578) üzenetére


taranis
addikt

Mert 90%-ban videózok, aztán -4/-3 között váltogatom, még nem döntöttem el, melyik a jobb. Utólag szeretek élesíteni, de csak nagyon minimális mértékben szoktam. Aztán amikor mégis csinálni kell pár képet, akkor nem jut eszembe a sharpnesst megemelni, bár ha nagyon belemélyednék, lehet, hogy fotóra sem akarnám, a rosseb tudja :)
Amúgy simán lehet, hogy shoot onlyn van a stabim jelenleg is, még nem volt alkalmam lecsekkolni, nincs itt a váz. Azt tudom csak biztosra, hogy nincs kikapcsolva.

kayaman: ez nem olyan, hogy egy adott beállításnál mindig csinálja, teljesen lutri

gorgo: Ez most nem a klasszikus élesség elbírálás, hanem hogy a széleken élesebb, mint középen. Ezt bárki látja a postolt képeken, neked is látnod kell, nem kell hozzá pixel peepelni. És hát nem mondhatod, hogy nem segített, mert így tudtam meg, hogy az OIS lehet a ludas, nekem ez már elég, hogy tovább lépjünk. Ha kikapcsolva is rossz lesz, akkor meg gari. Meg mi az a mócsingosra élesítés? Az első képen szerintem -3-on van a sharpness, és nem is nyúltam hozzá az élesítéshez Lightroom alatt, szóval a default van rajta.

[ Szerkesztve ]

colorizer.net

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.