- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
VD
őstag
válasz
SpongyaBob #36799 üzenetére
Vagy például a veszélyes boxból kiengedésekér, lásd Rosberg...
-
SpongyaBob
veterán
Nekem csak az a furcsa hogy máskor olyan "bőkezűen" osztogatják a büntiket..Most nem kapott senki semmit, pedig átmentek a fehér vonalon a boxból kijövet egy jópáran, de mondjuk már úgy sincs jelentősége..
-
bambano
titán
válasz
Nowhereman #36796 üzenetére
a gumirulett egyformán sújtja az elöl és a hátul haladót is. nem baj az, ha van valami kis gondolkodnivaló a csapatoknak is, ne csináljon már mindent a szabálykönyv meg a számítógép.
-
kukinyo
addikt
válasz
Nowhereman #36786 üzenetére
Ebben a cikkben egy szó sem esik arról hogy Vettel akár egy pillanatig is veszélyeztette volna Hamilton versenyét.Ellenben arról igen hogy ha össze mennek akkor Hamilton lett volna a hibás,többszörös irány változtatással.Ezt el is ismerte.
Nem írtam bonyolult mondatokat de ha nehéz értelmezned,ess neki még egyszer. -
bambano
titán
válasz
Sandormaster #36789 üzenetére
Ez a drs elég szerencsétlen megoldás, aki elöl megy, annak nincs lehetősége védekezni. Mintha úszóversenyen az elöl haladó kezét meg lábát összekötnék, azután ússzá' má'... nem feltétlenül a tehetség meg a gép dönti el, hogy tudsz-e előzni, hanem az, hogy elöl vagy hátul mész... Webber csinál egy jó előzést, de utána Hamilton nyithatja a szárnyat és lenyomja...
Kivételesen igazat adok Czollnernek, unalmas volt a futam, Alonso is megmondta, hogy megunta...
-
Sandormaster
aktív tag
válasz
bambano #36788 üzenetére
Így is sok az előzés idén, a DRS talán még túlzó is, mindenki sírt hogy milyen kevés az előzés, ha meg van 1-2 verseny amikor kevesebb megint az a baj...
Régen alig volt előzés, de arra mind emlékeztem, emlékszem mikor Schumi megelőzte Raikkonent 2006-ban Brazíliában vagy 2000-ben mikor Hakkinen Scumit Spaban előzte meg.......de idénről melyik előzésre fogunk emlékezni, én nekem alig jut valami eszembe konkrétum, mert annyi előzés volt hogy leértékelődött a szerepük, a Schumi érában mikor voltak ilyen csaták, mint most a Hamilton vs. Weber?!...alig volt ilyen.
Szóval ez kettős dolog szerintem, a sok előzés se olyan jó, ha csak arra képesek, kvalitásuk, autójuk és a körülmények szerint hogy vonatozzanak egymás mögött akkor ez van, ez a Forma 1, itt pluszt kell nyújtani a sikerért. -
bambano
titán
válasz
Motion_Blur #36782 üzenetére
Hanem arra, hogy az élmezőnyben az utolsó 25-30 körben egy darab oda-vissza előzés legyen? ha békésen fegyelmezetten haladó konvojokat akarok látni, megnézem valamelyik autópálya forgalom-ellenőrző kamera képét...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Nowhereman #36786 üzenetére
-
kpal
nagyúr
megnéztem az ismétléstis
-
Misi 007
őstag
-
kukinyo
addikt
válasz
Motion_Blur #36774 üzenetére
Annyit még hozzátennék hogy Hamilton szezonját nézve benne volt hogy felökleli Vettelt.
De reméljük hogy elmúlt nála ez a "forrófejű" időszak. -
-
kukinyo
addikt
válasz
Motion_Blur #36774 üzenetére
Bizony
Észre vette a lehetőséget és nagyon ügyesen ki is használta. -
kukinyo
addikt
Na végre,kezdődik.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur #36759 üzenetére
ami jár, az jár.
-
AMD Power
titán
válasz
Varhato volt...
-
MPowerPH
félisten
Hogy valami gusztusos dolog kerüljön ide.
Nagyon impresszív a felhozatal.
-
-
kukinyo
addikt
válasz
nokia párti #36764 üzenetére
Esetleg ha nem láttad volna a futamot,Hami indult az élről és nem is rosszul.
A jó autóhoz pedig kell egy jó pilóta is hogy hozza az eredményeket.
(#36763) grabber: Itt már nem kell semmibe kapaszkodni.Az eredmények mindent elárulnak -
MPowerPH
félisten
válasz
És ez mit old meg?!
Evvan.
-
kukinyo
addikt
válasz
Ez már Shumin nem segít sajnos.
(#36754) Misi 007: Akkor így én is félre értettem.Bocs
A múltkor Alonsót most Hamit előzte úgy ahogy azt kell. A két nagy favoritot.
Talán véletlen? -
Misi 007
őstag
válasz
Várható volt hogy azt kap majd.
-
Motion_Blur
félisten
Petrov kapott egy 5 rajthelyest [link]
-
törölt tag
válasz
hodostamas #36701 üzenetére
Viszont régen MS ilyenért lepofozta Sato sisakját (Spa-ban)...
most halál nyugodt, pedig szép versenyeket fut.. -
Misi 007
őstag
Azért a ReTardáLt klub is hozta a formáját amikor reklám helyett benyomták Björn mackó kaladjait aztán meg 4:3-ba visszafejlődtek.
-
AMD Power
titán
válasz
venember83 #36747 üzenetére
Jo futam volt! LH egesz evben ilyen higgadtan,nyugodtan kellett volna versenyeznie.
-
MPowerPH
félisten
válasz
AMD Power #36742 üzenetére
LH előtt le a kalappal. Zseniális volt az IM-en, 100% fölött teljesített, idén talán először. És a futamból is kihozta a maximumot, mert a két RBR sokkal gyorsabb volt, főleg a végén.
Alonso is szép hajrát csinált, csak ugye megint megtörtén a Massa mögötti beragadás. Pedig annyira egyértelmű, hogy gyorsabb. Mi sem bizonyítja ezt, mint a 12 kör alatt felépített 10s-es előnye hozzá képest. Remélem a Ferrari jövőre jó autót rak össze. Akkor Alonso még összeszedettebb lesz, tudjuk milyen koncentrált akkor, amikor versenyképes technika van alatta. Bár itt megjegyezném, hogy idén Alonso egyszer nyert, és arra a futamra lebutították a befújt diffúzorokat. Jövőre ugye be is lesznek tiltva, És nagyon úgy tűnik, hogy a Ferrari azok nélkül piszok jól működik, annyira jól, hogy még az RBR-eket is megüti. Kíváncsi leszek.
Mert már nagyon unom a hülye ujjongást, meg a mutatóujjat is...Ezzel a Senna fiúval meg nem értem mit van mindenki oda... Nem minden a név, neki köze nincs Ayrton-hoz, még csak köszönő viszonyban sincs a tehetségük. Petrov meg elmehet a sunyiba...
-
Misi 007
őstag
Vettel nem gondolkodott sokat de mivel "előzni nem tud és nyerni sem ha nem első helyről indul" ezért átteleportálta magát gyorsan Hamiltonon mint a Lego Racers-be.
Amúgy jó volt a csata Hamilton és Webber között de mivel utóbbit "visszafogja a csapat hogy Vettel nyerhessen" ezért sajnos ő már nem vethette be a teleportot Hamilton ellen. -
kpal
nagyúr
válasz
venember83 #36737 üzenetére
lehet
-
AMD Power
titán
Nagyon jo kis futam volt! Vettel,Lewis es Webber szep csatakat vivott!
-
adman
tag
jól láttam h Vettel-t nem mérték le? (vagy itt fent is van mérleg?)
-
kpal
nagyúr
lassan vége az F1 nek télen nem biromki
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur #36730 üzenetére
-
kukinyo
addikt
válasz
Motion_Blur #36730 üzenetére
+1
-
kpal
nagyúr
huu a csajok
-
kpal
nagyúr
a legjaobb nyert
-
Csabee.
nagyúr
Szép volt Vettel!
-
kukinyo
addikt
Ismét Vettel.
-
hodostamas
addikt
ilyet se ritkán hallani
-
Vettel még a pályán van?
-
JColee
őstag
Már vártam Alo versenymérnökét.
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #36710 üzenetére
Oly mindegy már a szezonnak és a mezőnynek ebben a részében...
-
lujó55
addikt
Hát ez az év nem a Ferrarié...
Szegény Alo. -
Motion_Blur
félisten
Alonso 6-7 tizeddel gyorsabb mint az élmezőny, kár hogy 30 kört Massa töltött
-
kisza25
félisten
válasz
hodostamas #36707 üzenetére
meg is lett neki, ezt jól kitaktikázták, persze Alonso is kellett hozzá
-
hodostamas
addikt
alonsonak most meglesz Massa
-
Jadro
veterán
Hami-Webbo csatát öröm nézni. Remélem nem csatt lesz a vége.
-
kisza25
félisten
válasz
hodostamas #36704 üzenetére
jól csinálják a srácok
-
hodostamas
addikt
tud ez a webber gyerek ha akar
-
darál0w
Jómunkásember
na mibe, hogy lesz egy oriási Hami-Webber karambol!?
-
hodostamas
addikt
Petrov azért így is keresi csak a kifogásokat.. Én hibám, de.. Alonsot néztem mikor fékez, és hát, ő is elvétette a tiszta oldalon.. Miért, ha Ő nem fékez akkor Petrov se? ...
Aktív témák
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Honda topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- ldave: New Game Blitz - 2025
- További aktív témák...
- 4 lemezes NAS eladó, 8 magos ryzen7 proci, 16GB DDR4 ram, 2X 2.5G lan, 2x nvme ssd, alu ház
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest